PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

AUTO - EXELIXIS 2002
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ;;;
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/11
8%
 8%  [ 1 ]
ΣΑΒΒΑΤΟ 02/11
33%
 33%  [ 4 ]
ΚΥΡΙΑΚΗ 03/11
41%
 41%  [ 5 ]
ΔΕΥΤΕΡΑ 04/11
16%
 16%  [ 2 ]
ΤΡΙΤΗ 05/11
0%
 0%  [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 12

Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 17:58:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να κάνουμε κύριε DIMIP έχουμε κι άλλες δουλειες Beer Beer Beer Beer BeerSleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping Sleeping !!!Δεν μπορούμε συνέχεια να γράφουμε στο forum! Δεν πειράζει θα το πιώ και αυτό το φαρμάκι , που θα πάει θα αποκτήσεις κι εσύ κάποια μέρα Bucket και θα σου φύγει το κομπλεξ!χιχιχιχιχιχιιχχιιχιχιχιχιιχιχιι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Larry69 (Λάζαρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 09 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 19:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για Κυριακή μέσα και εγώ (απογευματάκι εεε???)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Οκτ 2002, 00:05:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Larry69 έγραψε:
Για Κυριακή μέσα και εγώ (απογευματάκι εεε???)

καλως τον!!! την βρηκαμε την πορτα του forum ε;;;;
τι εγινε ;;; χαθηκαμε τωρα τελευταια!!!

no problem, πλακα κανω , μου ειπε ενας φιλος ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Νοέ 2002, 16:29:31    Θέμα δημοσίευσης: Αuto Exelixis 2002 & Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν πήγαμε και στην Αuto Exelixis 2002
Ας αναλωθούμε στο τι είδαμε, τι παρατηρήσαμε, συμπεράσματα, απόψεις κλπ...

Προσωπικά μου έκαναν εντύπωση τα:

1. Από πέρυσι πολύ χειρότερη...και μικρότερη
2. Τιμή εισόδου 6 euro...κάναμε τους γνωστούς "βελτιωτές" ποιο πλούσιους.
3. Παντελής έλλειψη υποστήριξης Γαλλικών
4. Ύπαρξη μόνο ΓερμανοΙαπωνικών βελτιώσεων και προτάσεων...
5. Μόνο ένα 206 και αυτό με body kit της πλάκας....χωρίς μηχανική βελτίωση.
6. Ολική έλειψη γνωστών βελτιωτών Peugeot και γνωστών εμπόρων της αγοράς

Από προιόντα:

1. Είχε την νέα σκούπα που βρήκα εχθές, σε 2 περίπτερα (Ηλιόπουλος & Αutosport LTD)....και μάλιστα στην ίδια τιμή ΚΑΙ χωρίς τοποθέτηση....!!!! Τελικά είναι πολύ καλή....και περιλαμβάνει χοάνη της SIMOTA....

2. Είχε την γνωστή (από τον ΝΙΚΕL) Genesis...chip tuning...δυστυχώς στο περίπτερο ΔΕΝ υπήρχε ψυχή! Oύτε διαφημηστικά.... www.genesischips.gr genesischips@cng.gr

3. Είχε την Americat η οποία μας παρουσίασε τον Αγωνιστικό Συρμάτινο Καταλύτη για το 206 με εγγύηση βελτίωσης 8 αλόγων και καλής λειτουργίας 1 έτους στην τιμή των 400euro περίπου με τοποθέτηση και κάρτα καυσαερίων... www.americat.gr

4. Βρήκαμε από την Super Competition, ΚΙΤ αέρα με χοάνη (περίεργης φιλοσοφίας) για το 206 στην τιμή 63000δρχ.... http://www.epsilonparts.gr/ epsilon@internet.gr

Aυτά πρόσεξα εγώ...και σημείωσα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Νοέ 2002, 20:30:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου... Sad Sad
Το μονο που μου αρεσε ηταν ενα 206 φτιαγμενο που ηταν καποιου που μαλλον ειχε παει στην εκθεση σημερα κατα τις 6¨30(οταν εβγαινα δηλαδη) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 02:44:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Toσο χαλια ρε π*υστη μου??? Δηλαδη ειλικρινα το σκεφτομαι να παω Confused

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 04:45:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον του χρόνου θα πρέπει να ανοίξουμε εμείς ένα 206 Fan Club Stand στην έκθεση... Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 05:55:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Μάλλον του χρόνου θα πρέπει να ανοίξουμε εμείς ένα 206 Fan Club Stand στην έκθεση... Wink

Σωστοςςςς ο Μιλτ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 05:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αuto Exelixis 2002 & Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
.
.
3. Είχε την Americat η οποία μας παρουσίασε τον Αγωνιστικό Συρμάτινο Καταλύτη για το 206 με εγγύηση βελτίωσης 8 αλόγων και καλής λειτουργίας 1 έτους στην τιμή των 400euro περίπου με τοποθέτηση και κάρτα καυσαερίων... www.americat.gr

Αν δεν κανω λαθος ο καταλυτης μας εχει κατι αισθητηρες λ σωστα???
Γιαυτο το θεμα τους ρωτησες Vini??? O Americat δουλευει οκ η τελοσπαντων τι γινεται με τους αισθητηρες???

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 08:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αuto Exelixis 2002 & Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Vini έγραψε:
.
.

Γιαυτο το θεμα τους ρωτησες Vini??? O Americat δουλευει οκ η τελοσπαντων τι γινεται με τους αισθητηρες???

Η απάντηση στο αντίστοιχο τοπικ μηχανικών βελτιώσεων (δες τα περί κάρτας) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 10:19:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή ενδιαφέρομαι για μια σκούπα, μπορείς να μου πεις λίγα πράγματα για αυτά που είδες και βέβαια τις τιμές.
Όσο για την έκθεση, λές να μην πάω, έ; Δεν πειράζει, πλησιάζει και το σαλόνι αυτοκινήτου... (καμία σχέση με την διεθνή έκθεση βέβαια, αλλά κάτι είναι και αυτό)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 10:48:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αuto Exelixis 2002 & Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Ας αναλωθούμε στο τι είδαμε, τι παρατηρήσαμε, συμπεράσματα, απόψεις κλπ...
Μόνο ένα 206 και αυτό με body kit της πλάκας....χωρίς μηχανική βελτίωση.

Και ο έμπορος του εν λόγω 206 είναι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας !!!!!!

Ελα μωρέ, δεν είμαστε και πολύ μακρυά" μου είπε.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
tonis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206+

Ένταξη: 01 Οκτ 2002
Τόπος: marousi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 11:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Καλημέρα !! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα και απο μένα!!!
Να σας θέσω και γώ την δική μου άποψη..
Σχετικά με την Έκθεση,ήταν για τα μπάζα(τουλάχιστον)..αλλά ας όψειται που κοιμήθηκα αργά το Σάββατο και δεν πήγα χθές στην ανάβαση της Αγίας Αννας..Σίγουρα θα περνούσα καλύτερα..
Σχείκά με τον μεταλλικό καταλύτη και τον αισθητήρα L δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..Εχω περάσει αγωνιστικό καταλύτη στο δικό μου απο τον Popay και εχει κάνει καλή δουλειά καθώς έχει τραβήξει καλώδια απο την μηχανή και έχει συνδέσει τον αισθητήρα με τον καταλύτη στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου...
Οσο για την σκούπα, εχω περάσει την Green και γ**μάει,αλλα ρουφάει τα μέγιστα!!!!

ΥΓ!!! Βρήκα την κάρτα του club στην πόρτα του αυτοκινήτου μου...Vinny;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 11:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αuto Exelixis 2002 & Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Evil Evil Evil Evil Evil

tonis έγραψε:
αλλά ας όψειται που κοιμήθηκα αργά το Σάββατο και δεν πήγα χθές στην ανάβαση της Αγίας Αννας..Σίγουρα θα περνούσα καλύτερα..

Άσε toni, και εγώ το ξέχασα και δεν κανόνισα. Kαι το έλεγα να πάω από την ανάβαση της Θίσβης για να δω και το υπόλοιπο κομμάτι....

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 11:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πήγα χτες το απόγευμα μέχρι την είσοδο, είδα τον πανικό από κόσμο και την έκανα. Σκέφτομαι να πάω σήμερα το βράδυ να τα δω με την ησυχία μου.
Αν και από αυτά που διαβάζω μάλλον τζάμπα λεφτά είναι...

Το μόνο καλό όλης της υπόθεσης ήταν ότι βρήκα πολλά 206 (αρκετά από αυτά φτιαγμένα) παρκαρισμένα στους δίπλα δρόμους και τους άφησα καρτούλα.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 11:55:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αuto Exelixis 2002 & Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:

Evil Evil Evil Evil Evil

Φίλε Chris .... συγνώμη αλλά είχα δηλώσει από την αρχή ότι θα πήγαινα με ένα φίλο....για να μπορώ να χαζέψω και να ρωτήσω χωρίς να κουράζω τους υπολοίπους....

tony έγραψε:
ΥΓ!!! Βρήκα την κάρτα του club στην πόρτα του αυτοκινήτου μου...Vinny;;;

Λες? Δεν θυμάμαι...μπορεί ναι, μπορεί όχι... Wink

Vaggelis έγραψε:
Επειδή ενδιαφέρομαι για μια σκούπα, μπορείς να μου πεις λίγα πράγματα για αυτά που είδες και βέβαια τις τιμές.
Όσο για την έκθεση, λές να μην πάω, έ; Δεν πειράζει, πλησιάζει και το σαλόνι αυτοκινήτου... (καμία σχέση με την διεθνή έκθεση βέβαια, αλλά κάτι είναι και αυτό)

Λοιπόν όπως προείπα βρίκαμε 2 ΚΙΤ για το 206....
Το ένα ήταν της Εpsilon parts και είναι το τετράγωνο φίλτρο με το μεταλλικό στρογγυλό άνοιγμα .... Το ΚΙΤ περιλαμβάνει και τα πλαστικά σύνδεσης και τους σωλήνες....τιμή 63000δρχ.... Η θέση που καταλήγει αυτό είναι πίσω από το ψυγείο ή πίσω από το δεξί φως...

Το 2ο ΚΙΤ ήταν η σκούπα (που θα βάλω σήμερα) και περιέχει χοάνη διπλού κώνου της SIMOTA (τύπου οβίδα με μεταλλικό κέλυφος)... Το ΚΙΤ περιλαμβάνει την σκούπα, την χοάνη, ένα σωλήνα αλουμινίου μία γωνία μαύρη πλαστική, το σημείο αναθυμιάσεων και τα κολλάρα σύνδεσης... Τιμή 70.000-75.000δρχ. Η σκούπα όπως έχω πει και σε άλλα Post είναι φτιαγμένη μόνο για το 206, είναι τύπου Carbon γυαλιστερή και πάνω έχει ανάγλυφο και το λογότυπο 206...
Αν κάνεις υπομονή σύντομα θα δείς και φωτό...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 12:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή τώρα μου άνοιξες την όρεξη Twisted evil Twisted evil Twisted evil ..., θέλω μερικές πληροφορίες ακόμα:
1. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση;
2. Θέλω την διεύθυνση του μαγαζιού, γιατί μάλλον θα είμαι ο επόμενος...
3. Για 1400 κάνει; Ήχος, δίνει τίποτα, κρεμάει ο κινητήρας στα ψηλά κ.λ.π.;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 12:33:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Επειδή τώρα μου άνοιξες την όρεξη Twisted evil Twisted evil Twisted evil ..., θέλω μερικές πληροφορίες ακόμα:
1. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση;
2. Θέλω την διεύθυνση του μαγαζιού, γιατί μάλλον θα είμαι ο επόμενος...
3. Για 1400 κάνει; Ήχος, δίνει τίποτα, κρεμάει ο κινητήρας στα ψηλά κ.λ.π.;

Καταρχήν σε παρακαλώ κάνε τις ερωτήσεις στο αντίστοιχο τοπικ στις μηχανικές βελτιώσεις...
Και κατα δεύτερο αν θες πεσμου ποιο σε ενδιαφέρει από τα δύο για να σου πω ακριβώς που θα απευθηνθείς....
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 12:40:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αuto Exelixis 2002 & Peugeot 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Nikel έγραψε:
Vini έγραψε:
.
.

Η απάντηση στο αντίστοιχο τοπικ μηχανικών βελτιώσεων (δες τα περί κάρτας) Wink

Νικολα μου που ειναι η απαντηση???
Αν μπορεις στειλε ενα post στον αγων. καταλυτη Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Νοέ 2002, 12:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν σε βολεύει, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα με τις απαντήσεις που θέλω. Ενδιαφέρομαι για αυτό που θα βάλεις και εσύ (το δεύτερο δηλαδή)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης