PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγοράζοντας καινούριο . . .
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

Ένταξη: 04 Μάϊ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 17:21:32    Θέμα δημοσίευσης: Αγοράζοντας καινούριο . . . Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ τους πάντες...
Έχω να κάνω ένα ερώτημα - σχόλιο, με στόχο να ανταλλάξουμε κάποιες απόψεις . . .
Είχα σχεδόν 10 χρόνια ένα Rallye 1.3
Εδώ και 1 εβδομάδα πήρα ένα καινούριο 206 RC.

Ένα πράγμα που δεν ήθελα (και δεν το κατάφερα φυσικά . . . ) ήταν το αυτοκίνητο που θα πάρω να μην το έχει σκίσει κανείς.

Θα σας πώ απλά ότι :
Το ατυτοκίνητο το πήρα με 8 χλμ. (σχετικά λίγα, ο κατασκευαστής διακαιολογεί και παραπάνω άμα λάχει )
Τα πίσω λάστιχα (στα 8 χλμ.) έιχαν σε όλο το πέλμα τα "βυζάκια"
Τα μπροστινά λάστιχα (στα 8 χλμ.) ΔΕΝ είχαν καθόλου "βυζάκια"

Επειδή είμαι παραδοσιακός και θέλω να το στρώσω το πάω χαλαρά,
Τώρα (σχεδόν 550 χλμ.) παρατηρώ ότι τα πίσω λάστιχα έχουν ακόμη τα "βυζάκια" είναι λοιπόν προφανές πως τα πρώτα 8 χλμ. τοπ αμάξι τα έκανε "γράφωντας" !

Επίσης η μέση κατανάλωση (στο trip computer) όταν το πήρα ήταν 30l/100km. ! Προφανώς (για άλλη μια φορά) το αμάξι σκίστηκε ...

Δίκιο δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να βρώ καθώς ο κατασκευαστής δικαιολογεί και παραπάνω χλμ αλλά επίσης τελικά κανείς δεν ξέρει να σου πεί ποιος έχει οδηγήδει το αμάξι σου ... (εργοστάσιο, τελωνείο, καράβια νταλικές, κλπ . . .)

Δηλαδή παίρνω ένα καινούριο αυτοκίνητο ... το στρώνω σαν τον Μ...Α
ενώ καποιος - κάποιοι έχουν κάνει 100 φορές το ιδανικό 0-100 !
Το θέμα που θέτω είναι το εξής :
Δεν έχουμε δηλαδή καμιά άμυνα σε αυτό ....
Είμαστε εντελώς έρμαια ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 17:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αγοράζοντας Καινούριο . . . Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GiorK έγραψε:
Χαιρετώ τους πάντες...
Θα σας πώ απλά ότι :
Το ατυτοκίνητο το πήρα με 8 χλμ. (σχετικά λίγα, ο κατασκευαστής διακαιολογεί και παραπάνω άμα λάχει )
Τα πίσω λάστιχα (στα 8 χλμ.) έιχαν σε όλο το πέλμα τα "βυζάκια"
Τα μπροστινά λάστιχα (στα 8 χλμ.) ΔΕΝ είχαν καθόλου "βυζάκια"
Επειδή είμαι παραδοσιακός και θέλω να το στρώσω το πάω χαλαρά,
Τώρα (σχεδόν 550 χλμ.) παρατηρώ ότι τα πίσω λάστιχα έχουν ακόμη τα "βυζάκια" είναι λοιπόν προφανές πως τα πρώτα 8 χλμ. τοπ αμάξι τα έκανε "γράφωντας" !

Από την στιγμή που είναι καινούργιο πας και το αναφέρεις.
Το ότι έχει βυζάκια δεν σημαίνει ότι το έχουν σκίσει.

GiorK έγραψε:
Επίσης η μέση κατανάλωση (στο trip computer) όταν το πήρα ήταν 30l/100km. ! Προφανώς (για άλλη μια φορά) το αμάξι σκίστηκε ...

Ακόμα και ρελαντί να το αφήσεις μπορεί πολύ εύκολα να φτάσεις 30L/100km.
Με τόσα λίγα χλμ. που έχει είναι δύσκολα να φτάσει τα 30L η κατανάλωση.
Ακόμα και το δικό μου αν το αφήσω ρελαντί χωρίς να κινείται παίρνει την
ανιούσα και ανεβαίνει τρελά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 18:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Το ότι έχει βυζάκια δεν σημαίνει ότι το έχουν σκίσει.

Αυτό που ήθελα να πώ είναι το αντίθετο οτι δηλαδή επειδή μόνον τα μπροστινά ΔΕΝ έχουν βυζάκια συμπεραίνω ότι ότι έχει φάει γράψιμο, δηλαδή σπινιάρισμα οπότε τα βυζάκια των μπροστινών ελαστικών κοπήκανε....
Επιστροφή στην κορυφή
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 18:10:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως συμφωνώ πως δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση απόδειξη, για αυτό και δεν μπορώ να κάνω τίποτα ..
Απλά για εμένα αποτελεί μια πολύ ισχυρή ένδειξη ....
Επιστροφή στην κορυφή
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 18:12:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα μόλις νομίζω πως κατάλαβα την παρεξήγηση ....
Λέγοντας βυζάκια δεν εννοώ ......το βυζάκι που πετάει ένα λάστιχο στο πλάι του .... (λάθος δικό μου ) εννοώ τις "τριχούλες" που έχουν στο πέλμα τους όλα τα καινούρια ελαστικά ....
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 18:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σορρυ αλλά στο ρελαντί εμένα γιατί μου βγάζει παύλες...? το βρίσκω λίγο τρελό να το αφηνεις ρελαντί και να φτάνει 30Lt/100km!!! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 18:31:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet 'εγραψε έγραψε:
σορρυ αλλά στο ρελαντί εμένα γιατί μου βγάζει παύλες...? το βρίσκω λίγο τρελό να το αφηνεις ρελαντί και να φτάνει 30Lt/100km!!!

Εμένα βγάζει παύλες για την στιγμιαία ....δεν το έχω τσεκάρει ακόμη αλλά το πιθανότερο είναι πως και ας βγάζει παύλες η στιγμιαία κατανάλωση η μέση κατανάλωση μετράει σωστά ....
Αυτό που ήθελα να πώ είναι πώς για να γράψει 30l/100km ΜΕΣΗ σημαίνει πως ηστιγμιαία έχει περάσει κατα πολύ τα 30 αρκετές στιγμές .....
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 18:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GiorK έγραψε:
Baphomet 'εγραψε έγραψε:
σορρυ αλλά στο ρελαντί εμένα γιατί μου βγάζει παύλες...? το βρίσκω λίγο τρελό να το αφηνεις ρελαντί και να φτάνει 30Lt/100km!!!

Εμένα βγάζει παύλες για την στιγμιαία ....δεν το έχω τσεκάρει ακόμη αλλά το πιθανότερο είναι πως και ας βγάζει παύλες η στιγμιαία κατανάλωση η μέση κατανάλωση μετράει σωστά ....
Αυτό που ήθελα να πώ είναι πώς για να γράψει 30l/100km ΜΕΣΗ σημαίνει πως ηστιγμιαία έχει περάσει κατα πολύ τα 30 αρκετές στιγμές .....

για να βγάζει η στιγμιαία παύλες σημαίνει 0 άρα δεν ανεβαίνει και η μέση... δηλαδή αν μηδενίσω την μεση και κατσω στο ρελαντι θα γραψει μεση?? χλωμο γιατι εντελως τυχαια την μηδενισα σημερα σε φαναρι και είχε παύλες και η μέση...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 21:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ' ότι είχα διαβάσει παλιότερα σ' ένα περιοδικό και χωρίς να έχω αποδείξεις ότι είναι αλήθεια.

Τα αυτοκίνητα έρχονται από το εργοστάσιο με καράβι ή τραίνο. Όταν φτάσουν, υπάρχουν 2-3 υπάλληλοι που πρέπει να τα παρκάρουν στον χώρο φύλαξης ή όπως αλλοιώς λέγεται αυτός ο χώρος.

Όταν μιλάμε για πάνω από 100 αυτοκίνητα, κάποια έχουν την ατυχία να κάνουν "μια 1η-2α στο parking"... Ειδικά εάν είναι και RC, ένας ακόμα λόγος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 00:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
GiorK έγραψε:
Baphomet 'εγραψε έγραψε:

για να βγάζει η στιγμιαία παύλες σημαίνει 0 άρα δεν ανεβαίνει και η μέση... δηλαδή αν μηδενίσω την μεση και κατσω στο ρελαντι θα γραψει μεση?? χλωμο γιατι εντελως τυχαια την μηδενισα σημερα σε φαναρι και είχε παύλες και η μέση...

Δεν σημαινει οτι δεν καιει τιποτα στο ρελαντι το αυτοκινητο! Wink

Τυπικα σφαλματα,οπως αυτο με τον υπολογιστη ταξιδιου,υπαρχουν!

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 01:17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άλλο να καίει "κάτι" κι άλλο να καίει 30lt/100km...μην τρελαθούμε κιόλας.
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 02:04:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Απ' ότι είχα διαβάσει παλιότερα σ' ένα περιοδικό και χωρίς να έχω αποδείξεις ότι είναι αλήθεια.

Τα αυτοκίνητα έρχονται από το εργοστάσιο με καράβι ή τραίνο. Όταν φτάσουν, υπάρχουν 2-3 υπάλληλοι που πρέπει να τα παρκάρουν στον χώρο φύλαξης ή όπως αλλοιώς λέγεται αυτός ο χώρος.

Όταν μιλάμε για πάνω από 100 αυτοκίνητα, κάποια έχουν την ατυχία να κάνουν "μια 1η-2α στο parking"... Ειδικά εάν είναι και RC, ένας ακόμα λόγος.

Aκριβως αυτη ειναι η απατηση.Δυστυχως ενα καιουργιο αυτοκινητο μπορει να φαει αελεητο σκισιμο απο τον νταλικερη που θα το φορτωσει στη νταλικα α το παει στο πλοιο,απο το ναυτη που θα το τακτοποιησει στο πλοιο,απο τον υπαλληλο που θα το βγαλει απο το πλοιο στην Ελλαδα και θα το παει στη νταλικα,απο τον υπαλληλο της ατιπροσωπειας που θα μας το παραδωσει.(αν σας περναει απο το μυαλο καποιος αλλος γραψτε το! Laughing )Ετσι πολλες φορες,εμεις προσεχουμε σαν τα ματια μας να καλοστρωσουμε το μωρο,το οποιο μπορει να εχει κοφτιασει ο οποιοσδηποτε ασχετος με εμας πριν απο εμας.
Τροπος προστασιας δε νομιζω να υπαρχει.
Περι αυτου εχω ακουσει δυο περιστατικα.Γειτονας μηχανικος πηρε σταρλετ για τη μητερα του και κατα την παραλαβη το ελενξε και ειδε πειεργα σημαδια φθορας στο κατα τα αλλα καινουργιο αυτοκινητο.Στην αρχη οι υπαλληλοι της αντιπροσωπειας εκαναν τους ανηξερους,αλλα μολις τους ειπε οτι ειναι μηχανικος και μπορει να φερει και αλλους δεκα συναδελφους του να υποστηριξουν τους ισχυρισμους του,τοτε ολα αποκατασταθηκαν ομαλα και αθορυβα.
Περιστατικο 2.(τραβηγμενο)συνοδηγος νταλικερη,κατεβασε ενα s 2000 -που προοριζονταν για την επαρχια-απο τη νταλικα το τελικωσε μια στην εθνικη και το ξανανεβασαν στη νταλικα.
Κανεις δεν αναρωτηθηκε,αυτα τα 8 ή 10 ή 6 χλμ που γραφουν τα οδομετρα των αυτοκινητων οταν τα παραλαμβανουμε,που μπορει να εγιναν?(μιλαμε οτι δεν εχουν καν ασφαλεια και πινακιδες!)
Ερωτηση:Mπορει να φανει κωλοπαιδισμος αυτο που θα πω,αλλα πειτε πως δουλευατε στον Ο.Λ.Π. στο ξεφορτωμα αυτοκινητων και ειχατε να ξεφορτωσετε 15 s2000, 5 type -r, 10 evo, 8 sti, 10 rc κλπ.
Θα τα πηγαινατε ολα σαν παναγιτσες?????
(εγω ακομη δεν ειμαι σιγουρος για την απαντηση μου.)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 05:30:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Ερωτηση:Mπορει να φανει κωλοπαιδισμος αυτο που θα πω,αλλα πειτε πως δουλευατε στον Ο.Λ.Π. στο ξεφορτωμα αυτοκινητων και ειχατε να ξεφορτωσετε 15 s2000, 5 type -r, 10 evo, 8 sti, 10 rc κλπ.
Θα τα πηγαινατε ολα σαν παναγιτσες?????
(εγω ακομη δεν ειμαι σιγουρος για την απαντηση μου.)

Σε μια τετοια περιπτωση πιστευω πως σχεδον ολοι μας θα μπαιναμε στον πειρασμο να ''παιξουμε''με καποιο απο τα οχηματα που θα ειχαμε να ξεφορτωσουμε... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 06:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
σορρυ αλλά στο ρελαντί εμένα γιατί μου βγάζει παύλες...? το βρίσκω λίγο τρελό να το αφηνεις ρελαντί και να φτάνει 30Lt/100km!!! Shocked

Αν το μηδενίσεις σταματημένος είναι λογικό να γράψει παύλες.
Ο υπολογιστής θα αρχίσει να δείχνει και να γράφει μετά τα 30km/h
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 06:58:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GiorK έγραψε:
Λέγοντας βυζάκια δεν εννοώ ......το βυζάκι που πετάει ένα λάστιχο στο πλάι του .... (λάθος δικό μου ) εννοώ τις "τριχούλες" που έχουν στο πέλμα τους όλα τα καινούρια ελαστικά ....

Αυτές η τριχούλες είναι πολύ εύκολο να φύγουν ακόμα και με ένα απλό σπινάρισμα
Επιστροφή στην κορυφή
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 08:04:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Αν το μηδενίσεις σταματημένος είναι λογικό να γράψει παύλες.
Ο υπολογιστής θα αρχίσει να δείχνει και να γράφει μετά τα 30km/h

Σωστος ο Touristas μας.

Πες οτι το αμαξι εχει 0 χλμ και το βαζεις μπροστα και το παρατας στο ρελαντι 1 ωριτσα. Πες οτι καει στην ακινησια του Χ λιτρα, αλλα δεν εχει κανει χλμ για να στο εμφανισει στην μεση κατανάλωση. Άρα στο πρωτο χλμ που θα κανει θα σου προσθεσει μέσα και τα Χ λιτρα που εκαψε εν σταση και εσυ θα τραβας τα μαλια της κεφαλής σου με το ποσο καει το αναθεματισμενο Shocked

Αν και ολιγον Off Topic Embarassed θα ηθελα να ρωτησω: Οταν μηδενίζεις τον trip computer, η μέση καταναλωση οντως μηδενίζει ή κραταει στην μνήμη?

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 08:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lef205 έγραψε:
Κανεις δεν αναρωτηθηκε,αυτα τα 8 ή 10 ή 6 χλμ που γραφουν τα οδομετρα των αυτοκινητων οταν τα παραλαμβανουμε,που μπορει να εγιναν?(μιλαμε οτι δεν εχουν καν ασφαλεια και πινακιδες!)

Λευτέρη δέν έχεις άδικο......αλλά πάνω στο δευτερο σκέλος μπορώ να σου απαντήσω ότι ΝΑΙ δέν έχουν πινακίδες (βέβαια άμα χρειαστεί να γίνουν πολλά χιλιόμετρα υπάρχουν και οι ΔΟΚ) αλλά στο ζήτημα της ασφάλειας ΔΕΝ έχεις δίκιο,είτε το αυτ/το τρακάρει είτε πάρει φωτιά ειτε.......υπόλογος είναι η εταιρεία που τα εισάγει ή ο εκάστοτε Ε.Εμπορος,οπώτε ο πελάτης είναι καλημενος. Wink

Υ.Γ: Βασικά δέν κατάλαβα τον λόγο που το αναφέρεις , πιστέυω ότι γνωρίζουν όλοι πως το αυτ/το τους είτε το παραλάβουν με 800 μέτρα είτε με 8 χιλ. αυτη η απόσταση που έχει διανυθεί ΣΑΦΩΣ έχει γίνει χωρίς την ύπαρξη πινακιδών. Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
GiorK (GIORGIO)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 RC (2005)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 11:14:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
GiorK έγραψε:

Αυτές η τριχούλες είναι πολύ εύκολο να φύγουν ακόμα και με ένα απλό σπινάρισμα

Touristas πραγματικά κι εγώ αυτό σκέφτηκα και θεώρησα πως αυτό θα μου έλεγε και ο αντιπρόσωπος έτσι και του το έλεγα....
Βέβαια όταν είδα πως στα 500 χλμ. τα πίσω λάστιχα ήταν ακόμη σαν καινούρια θεωρώ πως ίσως χρειάζεται πάνω από ένα απλό σπινιάρισμα ....

Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμιά άμυνα δηλαδή ....
Η αλήθεια για το στρώσιμο είναι πολύ θολή .... αν υποθέσουμε πως όντως ένα αμάξι θέλει στρώσιμο, και πως άμα είναι άστρωτο και "φάει" 5-10 εκκινήσεις (και φυσικά δεν φαντάζομαι πως κάθεται να το ζεστάνει κανείς . . !) τελικά δημιουργείται κάποιο πρόβλημα (ελατήρια, φλάντζες, κύλινδροι ...) δεν είναι δηλαδή κάτι απαράδεκτο ...
και πραγματικά να μην έχουμε καμιά περίπτωση να προστατευτούμε ??
Οι ΕΤΑΙΡΙΕΣ δηλαδή οι πολυεθνικές που τα κατασκευάζουν έτσι μας παίζουν ??
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 11:47:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γείτονα (Ydwr) παρεκτρέπεσαι.

Στο trip computer, αν είσαι στο ρελαντί, σχετικά με την μέση κατανάλωση και ταχύτητα, θα πάρουνε την κατιούσα... Και αυτό γιατί η κατανάλωση είναι ελάχιστη και τα χιλιόμετρα μηδέν. Άρα λοιπόν με την δειγματοληψία (sampling) που κάνει, με τις τιμές που παίρνει να τείνουν στο μηδέν, θα μηδενιστούν και οι ενδείξεις σε κάποια φάση.

Αυτό φυσικά το λέω γιατί το έχω παρατηρήσει Wink

Όταν σου έρχεται το αμάξι με 30lt/km μέση κατανάλωση, ε συγνώμη δηλαδή, αλλά τις 1ες 2ες σπασμένες, τις έχει φάει για τα καλά. Το χειρότερο βέβαια, είναι ότι τις έφαγε σπασμένες, γι αυτό και έχει τερματισμένη την κατανάλωση Sad Λυπάμαι λοιπόν... αλλά έφαγε 8 χιλιόμετρα σκισίματος το αμαξάκι σου Sad

Συμφωνώ σε αυτό που λέει ο Αργύρης για το ότι η στιγμιαία παίρνει από τα 30km/h και μετά ένδειξη.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 12:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως τα πρωτα χλμ της ζωης τα αμαξια μας δεν ξερουμε τι μπορει να εχουν τραβηξει...
θα πω κατι που μου ειπε ενας γνωστος μου, οταν δουλευε σε μια αντιπροσωπεια της Alfa Romeo...

Τα αμαξια τα σκιζουν. Με αποκορυφωμα μια μερα που πηγαν να φερουν δυο GTV turbo απο το χωρο φυλαξης στην εκθεση καπου στην βουλιαγμενης και στην αλιμου κανανε κοντρες και μαμακεις... Αποτελεσμα ηταν να τρακαρουν μεταξυ τους και να κανουν τα αμαξια πουτ..να.

Την δεκατετια του 70 οταν ειχαν πρωτοπαει τα De Tomaso Pantera στην Αμερικη οι λιμενεργατες που τα ξεφορτωναν κανανε κοντρες στο λιμανι... Ξερετε ποσα απο αυτα τα πηραν οι ιδιοκτητες τους σπασμενα???? Rolling eyes

Anyway, το μονο που παρακαλουμε ειναι να ειναι τα αμαξια μας απο αυτα που τα πανε νορμαλ και οχι απο τα σκισμενα...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης