PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Concept Peugeot 907

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2004, 23:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Concept Peugeot 907 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από μπρος...

Από πίσω...

Από τα πλάγια...

Τι θα βλέπουμε αι ιδιοκτήται...

Στυλίστες, μηχανικοί, σχεδιαστές, από διαφορετικές γεννιές, είχαν όνειρα.
Το Peugeot 907, είναι το αποτέλεσμα αυτών των ονείρων...

Το 907 είναι ένα διθέσιο coupe που συνδυάζει τις μοντέρνες μηχανολογικές λύσεις εφαρμοσμένες σ' ένα κλασσικό σχήμα.
Ο V12, εξάλιτρος κινητήρας του, 500 Hp, είναι τοποθετημένος κατά μήκος, πίσω απ' τον μπροστινό άξονα, και μεταδίδει την κίνηση μέσω ενός εξατάχυτου κιβωτίου.

Χαρακτηριστικά στοιχεία του design είναι οι διπλές απολήξεις των εξατμήσεων στο πλάι όπως και η γυάλινη οροφή και το γυάλινο panel στο καπώ που επιτρέπει να φαίνονται οι εξαγωγές του κινητήρα.

Για το εσωτερικό έχει επιλεγεί ο συνδυασμός καφέ δέρματος και γκρίζου αλκαντάρα ενώ στο τιμόνι και τον λεβιέ των ταχυτήτων έχει λέπτομέρις από ξύλο.

Τελικές επιταχύνσεις, ροπή και ρεπρίζ δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά με 500 άλογα τον Τυμωρό τον έχει σίγουρα, για τον Άπαντα το συζητάμε (να τα βάλουν μία 1η-2α, να δούμε)...

Όταν είναι να πάρω οικογενειακό αυτοκίνητο, αυτό θα πάρω. Εγώ και αυτή, τα παιδιά στη Μύκονο και οι βαλίτσες με φορτωτική. Τι να τους κάνεις τους παραπάνω χώρους;

Πηγή στοιχείων: www.fast-autos.net

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 00:41:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα καλά αλλα το βασικό δεν μας είπες (λεφτά)... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 07:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
ολα καλα αλλα το βασικο δεν μας ειπες (λεφτα)... Silly

Γιατί ρε συ Zack θα το αγοράσεις? Devil Silly Silly Joker

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 10:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά το πιθανότερο είναι να μπεί στο μουσείο πρωτοτύπων της Peugeot (όπως άλλα εντυπωσιακά σπορ μοντέλα, όπως το Peugeot RC αν θυμάστε....)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 11:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κουκλί είναι Exclamation Exclamation
Κάτι από ταινίες James Bond μου θυμίζει...

®
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Οκτ 2004, 23:46:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

argonaftis έγραψε:
shark_zak έγραψε:
ολα καλα αλλα το βασικο δεν μας ειπες (λεφτα)... Silly

Γιατί ρε συ Zack θα το αγοράσεις? Devil Silly Silly Joker

Πού τέτοια τύχη...Πληροφοριακά Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2004, 20:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύτο θα πει διευκόλυνση!!!
Δεν δυσκολεύτικα καθόλου για την επόμενη αγορά μου!!! Silly Razz Silly Razz Thumb right

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Οκτ 2004, 23:35:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πλαινο ΤΕΛΕΙΟ!,εξατμισεις πλαγεια ΤΕΛΕΙΕΣ,πισω ΤΕΛΕΙΟ,εσωτερικο φουτουριστικα τελειο αλλα μπροστα το σκισανε... το καπο μιαζει σαν μυτη μαγισας του disney.... (γουστα ειναι αυτα)
---------------
ξεχασα να πω για τα φωτα ΤΕΛΕΙΑ Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούν 2005, 11:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα θα βγει στην παραγωγη??
Εχετε ακουσει κατι???
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούν 2005, 12:35:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σουλούπι του θυμίζει πολύ το crossfire πάντως... όμορφο αλλά σιγά μη βγει αυτό στην παραγωγή... 407 coupe και πολύ μας είναι! (και καθολου δε μας χαλαει)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούν 2005, 13:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
το σουλούπι του θυμίζει πολύ το crossfire πάντως... όμορφο αλλά σιγά μη βγει αυτό στην παραγωγή... 407 coupe και πολύ μας είναι! (και καθολου δε μας χαλαει)

Σαφεστατα και δεν μας χαλαει,αλλα θα ηθελα κανα δυο 907 για την συλογη μου... Twisted evil Razz Silly Tease Ha Ha Ha Ha
Rotfl Rotfl Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 17:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δειτε και αυτη.....

Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow

Επιστροφή στην κορυφή
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

Ένταξη: 26 Φεβ 2005
Τόπος: Κατερίνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 20:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πότε πρόλαβες και με πήρες φωτο ρε συ? Smile Smile Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 21:44:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefty έγραψε:

Toτε που σε ειχα προσκαλεσει στην παραλαβη του νεου μου 907.... Twisted evil Twisted evil Silly Tease Tease Razz Razz Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

Ένταξη: 26 Φεβ 2005
Τόπος: Κατερίνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 23:29:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Lefty έγραψε:

Toτε που σε ειχα προσκαλεσει στην παραλαβη του νεου μου 907.... Twisted evil Twisted evil Silly Tease Tease Razz Razz Laughing

....α ναι σωστά....φαίνεσαι στην θέση του συνοδήγού Wink Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
PICASO (HLIAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 cc 1,6Τ

Ένταξη: 09 Ιαν 2005
Τόπος: THESSALONIKI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2005, 21:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θελετε μπορειτε να μπειτε στο site της peugeot και να το διτε εκει το 907.ποιο πολυ αξιζει το βιντεακι που εχουν βγαλει ειδικα οταν μαρσαρει και ανοιγουν οι 12 πεταλουδες που φενονται απο το καπω!!
Εγω παντως μολις το ειδα γκ@#$@α πολυ!!!!

http://eirhnikos.blogspot.gr/
Το καλύτερο ραδιόφωνο του internet!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης