PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καθαρισμός φίλτρου-φιλτροχοάνης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 14:03:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που τα ξεθάβω όμως έ...

Πιστεύω πως μετά από 30.000χλμ ήρθε η ώρα να καθαριστεί το φίλτρο ελευθέρας ροής που έχω (Κ&Ν).. Το φίλτρο λέει κάθε 15.000χλμ καθάρισμα, αλλά εγώ όταν είχε έρθει αυτή η ώρα, το έβγαλα, είδα ότι είχε βρωμίσει λίγο στην μία γωνία του (την πάνω δεξιά, επειδή ακριβώς από κάτω είναι ο σωλήνας εισαγωγής), το έβαλα ανάποδα (ως προς τον άξονα του) για να βρωμίσει κ η απέναντι γωνία.. Τώρα φαντάζομαι θα είναι τίγκα στην βρώμα..
Τι κάνω; Razz
Την βγάζω, καθαρίζω με νερό, στεγνώνει, ξαναβάζω;
Έχει και λάδωμα η υπόθεση;
Νομίζω ότι το φίλτρο μου έχει κάτι σαν λάδι πάνω του..
Απαντήσεις του στυλ "τράβα πάρε το κιτ καθαρισμού της Κ&Ν" δεν είναι δεκτές! Το θέμα είναι αν χρειάζεται νεράκι άντε κ λίγο ελαιόλαδο να γλιτώσουμε το κιτ.. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 14:32:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν βάλεις λάδι δεν κάνει σωστή κατακράτηση σωματιδίων.Αν βάλεις ελαιόλαδο,ηλιέλαιο,καλαμποκέλαιο κτλ,είναι ότι πρέπει για να τηγανίσεις πατάτες,κολοκυθάκι,άντε και καλαμαράκια... Το πιθανότερο να φράξουν οι πόροι.Θέλει ψέκασμα και όχι βούτηγμα στο λάδι.Το ειδικό σαμπουάν (από το κιτ) μπορείς να το αποφύγεις αν χρησιμοποιήσεις καλά διαλυμένο απορρυπαντικό πιάτων.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 14:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εγώ θέλω σιγά σιγά να καθαρίσω την φιλτροχοάνη της σκούπας μου. Σιμότα είναι... για πείτε... νερό και έτοιμο? ελπίζω να μην αρχισει και ρουφάει μετά τα πάντα ε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 14:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
κι εγώ θέλω σιγά σιγά να καθαρίσω την φιλτροχοάνη της σκούπας μου. Σιμότα είναι... για πείτε... νερό και έτοιμο? ελπίζω να μην αρχισει και ρουφάει μετά τα πάντα ε?

Εσύ αν έχεις σφουγγάρι είναι πιο απλοποιημένη η διαδικασία.Νερό στέγνωμα και έτοιμο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 14:40:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Που τα ξεθάβω όμως έ...

Πιστεύω πως μετά από 30.000χλμ ήρθε η ώρα να καθαριστεί το φίλτρο ελευθέρας ροής που έχω (Κ&Ν).. Το φίλτρο λέει κάθε 15.000χλμ καθάρισμα, αλλά εγώ όταν είχε έρθει αυτή η ώρα, το έβγαλα, είδα ότι είχε βρωμίσει λίγο στην μία γωνία του (την πάνω δεξιά, επειδή ακριβώς από κάτω είναι ο σωλήνας εισαγωγής), το έβαλα ανάποδα (ως προς τον άξονα του) για να βρωμίσει κ η απέναντι γωνία.. Τώρα φαντάζομαι θα είναι τίγκα στην βρώμα..
Τι κάνω; Razz
Την βγάζω, καθαρίζω με νερό, στεγνώνει, ξαναβάζω;
Έχει και λάδωμα η υπόθεση;
Νομίζω ότι το φίλτρο μου έχει κάτι σαν λάδι πάνω του..
Απαντήσεις του στυλ "τράβα πάρε το κιτ καθαρισμού της Κ&Ν" δεν είναι δεκτές! Το θέμα είναι αν χρειάζεται νεράκι άντε κ λίγο ελαιόλαδο να γλιτώσουμε το κιτ.. Very happy

Το αφησες ακαθαριστο για 30000km??? Δεν ενδεικνυται, ειδικα σε περιοχες οπως η Αθηνα!!! Καθε 15000km το πολυ θελει καθαρισμα...

Οσον αφορα τον τροπο καθαρισμου εδω θα σε απογοητευσω!!! Καλο το νερακι, αλλα χρειαζεται το κιτ καθαρισμου!!! Δεν ειναι ακριβο, 20Ε κανει και δεν ειναι μονο για μια χρηση... Περιλαμβανει το καθαριστικο σπρεϋ και το ειδικο λαδι με αυτο το χαρακτηριστικο βαθυκοκκινο χρωμα που εχουν τα Κ&Ν!!!

Τωρα, το δινουν δωρο μαζι με την αγορα ενος φιλτρου Κ&Ν!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 14:46:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Εσύ αν έχεις σφουγγάρι είναι πιο απλοποιημένη η διαδικασία.Νερό στέγνωμα και έτοιμο...

μπορείς να μου πεις ποιο ειναι το σφουγγάρι?? δεν γνωρίζω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 14:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
teoman έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Φίλτρο αφρού,μοιάζει με σφουγγάρι.

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 14:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Baphomet έγραψε:
teoman έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Φίλτρο αφρού,μοιάζει με σφουγγάρι.

έχουμε καμμιά σχετική φώτο? εμένα μάλλον δεν είναι σφουγγάρι...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 15:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έτσι είναι η δικιά μου... (χωρις το μπροστά το ασημι που κάπου χάθηκε!! Razz )
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 15:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι σφουγγαρι η δικια σου!!!

Μπες στη σελιδα της "itg filters" και θα δεις πως ειναι τα σφουγγαρια!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 15:22:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραία...άρα πως την καθαρίζω εγω? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 15:25:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ενα "κοινο" φιλτρο γαζας!!!

Βγαζεις τη χοανη πανω απο το σωληνα και ακολουθεις τις διαδικασιες καθαρισμου του εκαστοτε κιτ!!! Wink

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 15:27:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέσα στο site της simota δείχνει και πώς είναι το καθαριστικό κιτ.

Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 21:13:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω που εχω μια jr απλα την βγαζω 1 φορα τον μηνα....την πλενω με σαπουνι και την ξεβγαζω καλα με νερο...την στεγνωνω ποοοολλυυυυ καλα και ετοιμο Exclamation Exclamation Exclamation

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 12:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

Όπως καταλαβαίνεις... Δεν αποφεύγουμε το κιτ καθαρισμού Razz

Μήπως να βρίσκαμε καμια προσφορά με το PSC; Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 13:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Baphomet έγραψε:

θα κανονίσω μια προσφορά για φίλτρα και παρελκόμενα μετά την εξεταστική... Wink έχω υποψιν μου ένα μαγαζί.
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 14:17:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
Baphomet έγραψε:

θα κανονίσω μια προσφορά για φίλτρα και παρελκόμενα μετά την εξεταστική... Wink έχω υποψιν μου ένα μαγαζί.

ωραία, γιατί ενδιαφέρομαι......

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 14:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Baphomet έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
Baphomet έγραψε:

ψυγειο πηρες, δε μου είπες? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 14:28:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Baphomet έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
Baphomet έγραψε:

ψυγειο πηρες, δε μου είπες? Confused

πήρα μέσω του μηχανικού μου, σε παρόμοια τιμή...

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 14:33:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α,μάλιστα. με γεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης