PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έλεος...ο μονος λόγος που θα έβαζα αισθητήρα θα ήταν αν ανέβαινε η αξία μεταπώλησης Laughing
καλά για τα καράβια σαν του μάνου...αλλά έχετε πρόβλημα στο 206?? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:50:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το περνει και η κοπελα μου το αυτοκινητο μου,που με τα καθισματα που εχω δεν βλεπεις τιποτα πισω, νομιζω θα μου φυγει το αγχος του παρκαρισματος....!!! Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Αν το περνει και η κοπελα μου το αυτοκινητο μου,που με τα καθισματα που εχω δεν βλεπεις τιποτα πισω, νομιζω θα μου φυγει το αγχος του παρκαρισματος....!!! Wink Wink

ναι αλλά θα σου μένουν όλα τα υπόλοιπα άγχη... Ha Ha Ha Ha Ha Ha
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 11:57:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
αληθεια ποσο εχουν αυτοι οι αισθητηρες?
Και ποσο η εγκατασταση τους?!?!

Γιάννη η τιμή για τους αισθητήρες που δέν <<φαίνονται>> είναι 256,65
ενώ μαζί με εργασία και κάτι <παρελκόμενα> 301,96...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 18:35:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
...αλλά έχετε πρόβλημα στο 206?? Laughing

Κανένα!
Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να αγοράσω κιόλας!Τελικά θα το πουλήσω Mr. Green

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 11:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε να σας πω εγώ ένα πολύ καλό σύστημα παρκαρίσματος το οποίο κυκλοφόρησε στην αγορά περίπου τότε που οι γυναίκες [και ο UnderTaker...] πήραν δίπλωμα.

Το σύστημα αυτό είναι κατά βάση ηχητικό αλλά και οπτικό. Κάνετε πίσω μέχρι να ακούσετε το μπαμ, ή μέχρι να δείτε να τσουλάει το πίσω αυτοκίνητο... Αν ακούσετε κάτι να σπάει τότε χάσατε. Είναι η βάση του προφυλακτήρα σας [χεστήκαμε για τον ξένο προφυλακτήρα, αυτός ας σπάσει...]... Αν ο θόρυβος είναι πιο έντονος, τότε πετύχατε τζακ ποτ γιατί θα έχετε σπάσει και το φανάρι... Αν επίσης μυρίσει κάτι, σταματήστε να γκαζώνετε, το χειρόφρενο του πίσω αυτοκινήτου πιάνει καλά άρα δεν πρόκειται να κουνηθεί, οπότε αυτό που μυρίζει είναι ο δίσκος σας...
Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι και το σύστημα του νέου Primera με την κάμερα πίσω, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να κατεβαίνεις από το αυτοκίνητο για να δεις τι έκανες... Το βλέπεις real time! ΠΠΠΣΣΣ.... Τεχνολογία...

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 11:53:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημείωση: στο αυτοκίνητο βάζετε μόνο ότι πρόκειται να το κάνει πιο γρήγορο...

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 11:56:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά κάθεστε και λέτε οι του ειδικού τύπου και καταφέρατε στην περιοχή που δουλεύω όλοι οι αλλοδαποί (ξέρεις με αυτοκίνητα των 200 ευρώ) να μου έχουν κάνει το 206 τετράγωνο!!! Evil Evil Evil

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 12:04:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσε τα παραμύθια ρε... Τέτοια έλεγα και εγώ στον πατέρα μου όταν του έπαιρνα το αυτοκίνητο: "δεν το γρατζούνισα εγώ, οι αλήτες που δεν σέβονται την περιουσία του άλλου..."... Άσχετα αν είχα βρει από όλες τις πάντες...

Που θα μας πεις τώρα ότι οι άλλοι φταίνε που το έχεις κάνει τετράγωνο... ΠΠΣΣΣΣ.... Κάτσε καλά... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 12:05:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker έγραψε:
Άσε τα παραμύθια ρε... Τέτοια έλεγα και εγώ στον πατέρα μου όταν του έπαιρνα το αυτοκίνητο: "δεν το γρατζούνισα εγώ, οι αλήτες που δεν σέβονται την περιουσία του άλλου..."... Άσχετα αν είχα βρει από όλες τις πάντες...

Που θα μας πεις τώρα ότι οι άλλοι φταίνε που το έχεις κάνει τετράγωνο... ΠΠΣΣΣΣ.... Κάτσε καλά... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Σε πάω και μια κόντρα στο παρκάρισμα! Twisted evil

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 12:12:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε όποια πίστα θέλεις. Πάμε τώρα, Πλατεία Κυψέλης. Ξεκινάμε παρέα και όποιος παρκάρει πρώτος...

Κάτσε ένα λεπτό να γεμίσω τη μπουκάλα γιατί τελείωσε το νίτρο εχτές το βράδυ...

Και που σαι, μην κλέβεις... Οδηγίες από περαστικούς του στυλ "έλα πίσω έλα, έλα... " δεν θέλω... Με την αξία του ο καθένας...

Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 12:13:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φτου σου ρε γα**το, έχω βγάλει και τον κοτσαδόρο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης