Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Anthi (Ανθή) Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC
Ένταξη: 21 Μάϊ 2005 Δημοσιεύσεις: 71 Τόπος: Χαϊδάρι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 23:27:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: |
Αααααααααααααα....και αυτο αυτοματα ανοιγοκλεινει... οποτε μην σε προβληματιζει...  |
Με τις ντομάτες δε βλέπω να γίνεται τίποτις....μυαλό δε βάζει...
Μήπως να πιάσουμε κάτι άλλο ?

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 23:46:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Anthi έγραψε: | vinman έγραψε: |
Αααααααααααααα....και αυτο αυτοματα ανοιγοκλεινει... οποτε μην σε προβληματιζει...  |
Με τις ντομάτες δε βλέπω να γίνεται τίποτις....μυαλό δε βάζει...
Μήπως να πιάσουμε κάτι άλλο ?
 |
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
puyolc (andreas) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 xs 2003
Ένταξη: 24 Ιούν 2005 Δημοσιεύσεις: 12 Τόπος: melissia
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 13:34:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο 206 σας; |
|
|
Χαιρετώ τους αγαπητούς φίλους .
Μόλις έκανα login στο site σας και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρων .
Το ποιο εκνευριστικό στο 206 είναι ότι όλα τα κουμπιά από τους η/στηρες μέχρι και η κόρνα είναι μες την καθυστέρηση αλλα και ο θόρυβος που έχω από τον πρώτο μήνα στο ταμπλό δίπλα από το ρολόι .
Ο οποίος με έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα και θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει καταφέρει να το αντιμετωπίσει να μου πει πως
Svstouk έγραψε: | Βασικά ανοίγω αυτό το topic για δύο λόγους.
Ο ένας είναι προφανής : να μάθουμε τι μας ενοχλεί περισσότερο στο λιοντάρι μας. Προσέξτε, ΕΝΑ πράγμα θα ήθελα να αναφέρετε. Αν πάλι είναι πολλά αυτά που σας εκνευρίζουν, ε τότε, μεταξύ δύο κακών, το μη χείρον βέλτιστον!
Ο δεύτερος είναι ότι θέλω να δώσω την ευκαιρία σε κάποια άτομα, που δεν συμμετέχουν πολύ ενεργά στις συζητήσεις μας στο forum, να μας πουν δυο κουβέντες. Στο συγκεκριμένο topic δεν υπάρχει ο φόβος μήπως πούμε καμιά......ανοησία ή τέλος πάντων κάτι που θα μας εκθέσει και θα δείξει στους άλλους ότι δεν ξέρουμε πολλά για το αμάξι μας. Μιλήστε άφοβα λοιπόν!
Ξεκινάω λοιπόν! Εμένα εκείνο που με εκνευρίζει αφάνταστα και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο 206 μου, είναι η καθυστέρηση της ενεργοποίησης της κόρνας, ακόμα και για αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου ένεκα πολυπλεξίας. Σύμφωνοι, η κόρνα ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται, αλλά εδώ ΔΕΝ είναι ΚΑΝΟΝΙΚΗ χώρα με ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ οδηγούς και τρόπους. Στο παρελθόν έχω γλυτώσει τον εαυτό μου και άλλους από περιπέτειες, χρησιμοποιώντας την κόρνα, και τώρα αυτή η μικροκαθυστέρηση φοβάμαι μήπως κάποτε αποβεί μοιραία.
Εσάς τι σας.....συφιλιάζει;  |
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|