PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μαντέψτε ποιος διάσημος έχει 206cc...?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 14:51:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
με το ατυχές περιστατικό της ταλαντούχας-ανερχόμενης τραγουδίστριας.......:

Kαλά το "ανερχόμενης"... αλλά το "ταλαντούχα" που κολλάει; Scratch

Eκτός κι αν εννοείς, αυτό που εννοεί ο τέο... από φωνή, κορμάρα!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 15:06:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
με το ατυχές περιστατικό της ταλαντούχας-ανερχόμενης τραγουδίστριας.......:

Kαλά το "ανερχόμενης"... αλλά το "ταλαντούχα" που κολλάει; Scratch

Eκτός κι αν εννοείς, αυτό που εννοεί ο τέο... από φωνή, κορμάρα!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ακριβώς αυτό...... Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 27 Μάϊ 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 15:15:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει...εντάξει.....Θα σας πώ εγώ ακριβώς τί έγινε....
Οδηγούσε ανέμελη το ΑΣΤΕΡΙ η Στελλάρα και τραγουδούσε:"Στην ζωή μου σαν μπλουζάκι σε φορώ και δεν σ'αλλάζω..."(Ο Στίχος δεν το συζητάμε...) ε και δεν πρόσεξε το κορίτσι ολόκληρο STOP και έπεσε πάνω στον άλλον...Απλά.. Blink

Όσο για 'σένα Χρήστο ΠΡΟΣΕΞΕ τί λές για το κορίτσι γιατί είναι πρωταθλήτρια σε μία πολεμική τέχνη στα 53 κιλά... Hunter

Τί θα λέγατε αν γινόταν και η Στέλλα μέλος στο club????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 15:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stalitsa έγραψε:

εγώ απορώ πως δεν την έχουμε κάνει ακόμα επίτιμο μέλος, για να δώσει λίγο από την λάμψη της στο club.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 15:27:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stalitsa έγραψε:
Όσο για 'σένα Χρήστο ΠΡΟΣΕΞΕ τί λές για το κορίτσι γιατί είναι πρωταθλήτρια σε μία πολεμική τέχνη στα 53 κιλά... Hunter

Και πως την λένε αυτή την... τέχνη για να έχουμε καλό ρώτημα????

Stalitsa έγραψε:

Θα λέγαμε... ωραίο το αστείο σου.... Laughing Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 15:33:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλήθεια ειναι οτι η μπεζαντάκου έχει μαυρη ζώνη στο καράτε ή ταε κβον ντο πάντως... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 15:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
αλήθεια ειναι οτι η μπεζαντάκου έχει μαυρη ζώνη στο καράτε ή ταε κβον ντο πάντως... Confused

Μήπως της την χάρισε κανας πρώην γκόμενος-καρατέγκα??? Rolling eyes

®
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 15:43:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Baphomet έγραψε:

μπα όχι...πρέπει να έπαιζε απο μικρή κι έτσι μπηκε και γυμναστική ακαδημια... ε,μετά άρχισε τις τσόντες κτλ... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 15:46:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Baphomet έγραψε:

ΕΛΑ ΚΑΚΙΕΣ....Η κοπέλα την πήρε με την αξία της.... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 16:09:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stalitsa έγραψε:
Όσο για 'σένα Χρήστο ΠΡΟΣΕΞΕ τί λές για το κορίτσι γιατί είναι πρωταθλήτρια σε μία πολεμική τέχνη στα 53 κιλά...

Kάτσε βρε Aιμιλία γιατί με μπέρδεψες.
Πριν από δυο-τρία post συζητάγαμε με τον Bαγγέλη για το ότι είναι ανερχόμενη καλλιτέχνιδα [με την ευρύτερη έννοια του όρου]...
Πότε πρόλαβε μέσα σε τρία post, να γίνει και συνάδελφος του Bruce Lee?

Kαι άντε και έγινε... Aπό τι κινδυνεύω περισσότερο;
Aπό το καράτε ή μήπως ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια της και όποιον πάρει ο χάρος; A; Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 18:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ΚΑΤΕΛΗ τον λένε ρε...οχι ΠΑΤΕΛΗ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλα...δεν ξημεροβραδιαζομαι εκει που τραγουδαει για να ξερω απολυτα σωστα το ονομα του... Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 18:50:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον παιδεσ η μπεζετακυ ειναι γειτονισσα...τελευταια φορα την ειδα ομωσ πριν κανενα χρονο..ειχε ερθει με τα ροζ τησ στο γυμναστηριο..αρα αν την ξαναπετυχω θα την βουτηξω και αμεσωσ στο kitchen bar για να την γραψουμε και....βλεπουμε Very happy Laughing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 22:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως αμα ερθει τουριγκ....σφυράτε ε Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 22:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:
ΚΑΤΕΛΗ τον λένε ρε...οχι ΠΑΤΕΛΗ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλα...δεν ξημεροβραδιαζομαι εκει που τραγουδαει για να ξερω απολυτα σωστα το ονομα του... Laughing Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 22:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ... Evil

....κι ομως.... Laughing Laughing Laughing
Μια φορα που εκανα ζαπινγκ και επεσα τυχαια στην Πανια,ειπε σε πιο μαγαζι τραγουδαει αλλα δεν συγκρατησα το ονομα... Laughing Laughing Laughing
Οπως τραγουδαει και ο αλλος ο ''κλαμπανος''ο Ταμπακης...και μαλιστα εχουν αφιερωματα και συνεντευξεις πολλα περιοδικα... Silly Tease
Επιστροφή στην κορυφή
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 23:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Stalitsa έγραψε:
Όσο για 'σένα Χρήστο ΠΡΟΣΕΞΕ τί λές για το κορίτσι γιατί είναι πρωταθλήτρια σε μία πολεμική τέχνη στα 53 κιλά...

Kάτσε βρε Aιμιλία γιατί με μπέρδεψες.
Πριν από δυο-τρία post συζητάγαμε με τον Bαγγέλη για το ότι είναι ανερχόμενη καλλιτέχνιδα [με την ευρύτερη έννοια του όρου]...
Πότε πρόλαβε μέσα σε τρία post, να γίνει και συνάδελφος του Bruce Lee?

Kαι άντε και έγινε... Aπό τι κινδυνεύω περισσότερο;
Aπό το καράτε ή μήπως ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια της και όποιον πάρει ο χάρος; A; Scratch

Η Στελλάρα αγαπητέ Χρήστο είναι πολυτάλαντο αστέρι και τραγουδίστρια και πρωταθλήτρια σε κάποια πολεμική τέχνη(δεν ξέρω πότε πρόλαβε να γίνει συνάδελφος του Bruce Lee,όταν ήταν 53kg)..Κινδυνέυεις και απο τα 2 αν δε σε στείλει με το καράτε θα ξαναπιάσει το τιμόνι...Προσοχή λοιπόν!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Divim (Divim)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 02:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...και αν καταφέρεις να γλυτώσεις και απ' τα 2 θα αρχίσει το τραγούδι!!
δεν υπάρχει σωτηρία Shoot
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 07:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Παντως αμα ερθει τουριγκ....σφυράτε ε Laughing Laughing

Και με τι θα έρθει στο τουρ? Αφού το κάρο της το τσαλάκωσε...

Πρέπει κάποιος να την πάρει συνοδηγό και ΟΧΙ εγώ δεν προσφέρομαι...

®
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:09:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:

Οπως τραγουδαει και ο αλλος ο ''κλαμπανος''ο Ταμπακης...και μαλιστα εχουν αφιερωματα και συνεντευξεις πολλα περιοδικα... Silly Tease

Ο ταμπακης για καθε βραδυ που τραγουδαει περνει 1.500 Exclamation
Πως σας φανηκε?Καλο Question Exclamation Βαλτε τον ολοι στο κινητο σας για να περνει παραπανω τον αλλο μηνα................. Rolling eyes Evil Evil
ΕΛΕΟΣ Exclamation Exclamation Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Και με τι θα έρθει στο τουρ? Αφού το κάρο της το τσαλάκωσε...

Πρέπει κάποιος να την πάρει συνοδηγό και ΟΧΙ εγώ δεν προσφέρομαι...

Θα την φέρει ο Aλεξ@νδρος και θα της κάνει παρέα η ούρδα...

Eμείς δεν θα ασχοληθούμε καθόλου για να μπορούμε απερίσπαστοι να ρουχλιάζουμε Cool Laughing Laughing Laughing

H Aιμιλία, τώρα που το σκέφτομαι, τι κόλλημα έχει φάει και την υπερασπίζεται με τόσο πάθος. Ξαδέρφη της είναι? Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης