PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μαντέψτε ποιος διάσημος έχει 206cc...?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 00:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Μαντέψτε ποιος διάσημος έχει 206cc...? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα φυσικά η Στέλλα Μπεζαντάκου Cool .
Η οποία σήμερα στην Πεύκη το στούκαρε αφού παραβίασε ένα stop σε ένα Clio
Και φυσικά δεν έπαθε τίποτα γιατι εκτος οτι το 206 είναι ιδιαίτερα ασφαλες το δικό της είναι το μόνο με 4 αερόσακους μπροστά Wink (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι?)
Προτείνω το προεδρείο να την ανακυρήξει επίτημο μέλος και να την κλείσει να μας τραγουδήσει στο Touring.Σε αντίθετη περίπτωση να μην πάει κανείς στην εκδρομή.Βαρεθήκαμε την κιθάρα αυτου του κυρίου healer.
Laughing Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Anthi (Ανθή)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC

Ένταξη: 21 Μάϊ 2005
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 01:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το είδα το σκηνικό στις ειδήσεις των 8 παρακαλώ Exclamation (στο Star φυσικά, πού αλλού?!) και πραγματικά το λυπήθηκα το κακόμοιρο το cc...Παρά τα όσα έξτρα είχε (στους 4 αέροσακους αναφέρομαι σαφέστατα Wink και στο ματάκι που είχε κρεμάσει για να μην την πιάνουν τα κακόβουλα σχόλια του κόσμου που τη ζηλεύει...) το αμαξάκι έγινε...καινούριο απ' την πλευρά του συνοδηγού!
Όσο για την παρουσία της στο touring , ψηφίζω υπέρ της άποψης του Mr Αλέξ@νδρου Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 01:19:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5248&postdays=0&postorder=asc&start=20

όταν τα 'λεγα εγώ δε με ακούγατε... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 06:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5248&postdays=0&postorder=asc&start=20

όταν τα 'λεγα εγώ δε με ακούγατε... Laughing

καλά είσαι πολύ μπροστά λέμε... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 09:50:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια είναι η Στέλλα Mπεζαντάκου βρε παιδιά? Scratch

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 09:52:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Ποια είναι η Στέλλα Mπεζαντάκου βρε παιδιά? Scratch

Είσαι ανιστόρητος!Μόνο τον Έρικ Κλάπτον γνωρίζεις?Ντροπή... Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 10:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:

και τον Buddy Guy και τον Freddie King και τον Strevie Ray Vaughan και όλους τους μεγάλους πρωτοποριακούς...

... η Mπεζαντάκου όμως πια είναι, γιατί δεν μου λέει τίποτα το όνομα Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 10:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
teoman έγραψε:

και τον Buddy Guy και τον Freddie King και τον Strevie Ray Vaughan και όλους τους μεγάλους πρωτοποριακούς...

... η Mπεζαντάκου όμως πια είναι, γιατί δεν μου λέει τίποτα το όνομα Rolling eyes

Πρωτοπόρος και η κυρία... με διαφορά στήθους... Razz

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 10:08:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
teoman έγραψε:

ΑΧ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΧ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ...
Πάρε να μορφωθείς αγόρι μου για την συγχρονη ελληνική μουσική...!

http://old.zortal.gr/fileupload/store/stella.pdf

http://www.gwool.com/bezentakou.stm

για τα παραπάνω απαραίτητη η γονική συναίνεση... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 10:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
christhehealer έγραψε:
teoman έγραψε:

ΑΧ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΧ ΒΡΕ ΧΡΗΣΤΟ...
Πάρε να μορφωθείς αγόρι μου για την συγχρονη ελληνική μουσική...!

http://old.zortal.gr/fileupload/store/stella.pdf

http://www.gwool.com/bezentakou.stm

για τα παραπάνω απαραίτητη η γονική συναίνεση... Laughing

πετρο με κανεις και ντρεπομαι... Embarassed Embarassed Embarassed

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 10:27:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing να μη τα κοιτάς!! για τον χηλεράκη είναι! Very happy (σύντομα τα βλέπω για κάδο...) Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 18:25:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing να μη τα κοιτάς!! για τον χηλεράκη είναι! Very happy (σύντομα τα βλέπω για κάδο...) Razz

Thanks Πέτρο για την ενημέρωση. Razz

Kαι τώρα που είδα μπορώ να πάρω θέση.... Devil

Xάλια photoshop. Kαλό το clone stamp tool αλλά θέλει τρόπο για να μην φαίνεται η τύπισσα σαν πλαστική Lol Lol

Tαμίας που δεν έδωσε την πρέπουσα προσοχή έγραψε:

Eσύ να ντρέπεσαι. Eίχες την ευκαιρία να δεις 53 καλύτερες και πραγματικές και είχες κλειστό το κινητό... Whistling Whistling

γνωστός προβοκάτορας γιατρός έγραψε:
Προτείνω το προεδρείο να την ανακυρήξει επίτημο μέλος και να την κλείσει να μας τραγουδήσει στο Touring.Σε αντίθετη περίπτωση να μην πάει κανείς στην εκδρομή.Βαρεθήκαμε την κιθάρα αυτου του κυρίου healer.
Laughing Very happy

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν φέρνω κιθάρα... Nα τραγουδήσει η Mπεζαντάκου στο touring...

Kαι μια και η κοπέλα δεν έχει αυτοκίνητο και δεν θα μπορεί να έρθει, προτείνω να την φέρεις εσύ που είχες και την ιδέα... Laughing Laughing Laughing Laughing

Θέλω να δω τι δικαιολογία θα πεις στην γυναίκα σου για την ξανθιά bimbo στο πίσω κάθισμα... Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Anthi έγραψε:
Όσο για την παρουσία της στο touring , ψηφίζω υπέρ της άποψης του Mr Αλέξ@νδρου Cool

Eίχαμε και γυναικεία ψήφο... Yπέροχα Razz

Πέτρο ούτε εσύ να φέρεις κιθάρα. Θα τραγουδάνε αυτοί a cappela, εμείς θα πίνουμε μπύρες και θα κάνουμε και παραγγελιές... Mr. Green Mr. Green Lol Lol Yahoo!

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 18:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε,ναι τι να την κάνουμε την κιθάρα?? ούτε ο δούκας να φέρει!! θα τραγουδάει το Στελλάκι το crazy girl και εμείς θα τρώμε φρέσκο ψάρι (απο αυτά που δε θα αντέχουν την ηχορύπανση και θα πηδάνε στην στεριά να γλιτώσουν...) Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 21:31:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειναι να φωναξουμε το Στελλακι να μας τραγουδησει στην Λευκαδα μπορουμε να καλεσουμε και τον μεγαλο θρυλο της ελληνικης μουσικης σκηνης....Mr.Ταμπακης....ααααα και τον Mr Πατελη....ετσι για να δεσει το γλυκο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 22:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

γνωστός προβοκάτορας γιατρός έγραψε:
Laughing Very happy

Kαι μια και η κοπέλα δεν έχει αυτοκίνητο και δεν θα μπορεί να έρθει, προτείνω να την φέρεις εσύ που είχες και την ιδέα... Laughing Laughing Laughing Laughing

Θέλω να δω τι δικαιολογία θα πεις στην γυναίκα σου για την ξανθιά bimbo στο πίσω κάθισμα... Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Τόσες ώρες διαδρομη Θεσ/νίκη-Λευκάδα κάποιος πρέπει να ταίσει τον κανακάρη μου που θα πεινάσει στο ενδιάμεσο.
Ρε γυναίκα σκεφτεσαι καμμια με περισσότερα προσόντα?
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 22:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Αν ειναι να φωναξουμε το Στελλακι να μας τραγουδησει στην Λευκαδα μπορουμε να καλεσουμε και τον μεγαλο θρυλο της ελληνικης μουσικης σκηνης....Mr.Ταμπακης....ααααα και τον Mr Πατελη....ετσι για να δεσει το γλυκο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τώρα το πήγατε μακριά το θέμα. Με τόσους σταρ θα γίνει άγριο κυνηγητό από τους παπαράτσι.Laughing
Θα σας ακολουθήσει και η Τατιάνα?

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 05:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Tαμίας που δεν έδωσε την πρέπουσα προσοχή έγραψε:

Eσύ να ντρέπεσαι. Eίχες την ευκαιρία να δεις 53 καλύτερες και πραγματικές και είχες κλειστό το κινητό... Whistling Whistling

Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:24:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΕΛΗ τον λένε ρε...οχι ΠΑΤΕΛΗ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι, έχω μια απορία με το ατυχές περιστατικό της ταλαντούχας-ανερχόμενης τραγουδίστριας.......
Όταν τράκαρε, αντί να καλέσει την τροχαία, κάλεσε τα κανάλια για να κάνει δηλώσεις;;;;; Scratch Scratch Tease Tease Rotfl Rotfl

Υ.Γ. άκουσα επίσης, ότι είχε ξανατρακάρει, μόλις είχε πάρει το CC..... είχε πέσει σε ένα σταματημένο αμάξι..... μεγάλο ταλέντο.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:43:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως και να την ανακαλύψανε από μόνοι τους οι δαιμόνιοι αυτοί ρεπόρτερ του STAR.. Ξέρεις τι τσακάλια είναι!!!

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης