PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θα προκριθούμε στα τελικά του Mundial?(..και θέματα Εθνικής)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Προκριση στο mundial 2006
Ναι
71%
 71%  [ 33 ]
Οχι
28%
 28%  [ 13 ]
Σύνολο Ψήφων : 46

Συγγραφέας Μήνυμα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 11:57:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+επισησ να πω οτι η μεγιστη επιθεση μασ εχει βαλει 0 γκολ στα τελευταια 4 ματσ...οτο ουστ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 21:43:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι υποχρεώσεις της εθνικής Ελλάδος στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών φτάνουν στο τέλος τους. Το βράδυ της Τετάρτης (21:45), οι παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ αντιμετωπίζουν στη Φρανκφούρτη το Μεξικό, με στόχο μία καλή εμφάνιση, το πρώτο γκολ στη διοργάνωση και –γιατί όχι- το θετικό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει ψυχολογικό εφόδιο για τη συνέχεια.
Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός ομοσπονδιακός, τόνισε πως θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής... "Όσοι είδατε τον αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Μεξικό, θα διαπιστώσατε το πόσο καλή ομάδα είναι ο αντίπαλός μας. Έχει υπέροχους παίκτες αλλά το ότι έχουμε αποκλειστεί δε σημαίνει κάτι. Θα παίξουμε για τη νίκη. Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε παίκτες που δεν ήταν στις πρώτες επιλογές μέχρι τώρα".
Ο Ρεχάγκελ, κλήθηκε να κάνει και έναν απολογισμό της όχι και τόσο καλής πορείας στην πρόβα του Παγκοσμίου Κυπέλλου... "Απλά δεν παίξαμε τόσο καλά και χάσαμε τα παιχνίδια. Δεν είμαστε και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Όσο για τις κλήσεις των διεθνών, επέλεξα την ομάδα που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό. Αν διάλεγα τώρα, πάλι τις ίδιες κινήσεις θα έκανα. Όταν το Συνομοσπονδιών φτάσει στο τέλος του, τότε θα σκεφτώ τι έγινε και θα σταθμίσω τις παραμέτρους για το ποιους θα καλέσω στο επόμενο παιχνίδι".

Όσο για το θέμα που προέκυψε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να προβάλλεται από τους Γερμανούς ως ο αντικαταστάτης του Ρεχάγκελ... "Δεν σχολιάζω. Τη θέση μου τη γνωρίζετε και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η Εθνική και το επόμενο παιχνίδι της. Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα. Η μόνη εφημερίδα που διάβασα είναι η Bild. Πολλοί Γερμανοί καταλαβαίνουν το ότι δεν είναι δυνατόν να νικάμε συνέχεια".

Από τη πλευρά των παικτών, τον λόγο πήρε ο Θοδωρής Ζαγοράκης... "Είναι πολύ σημαντικό το ότι βρισκόμαστε στη διοργάνωση. Θέλαμε να τα πάμε καλύτερα αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παλέψουμε με το Μεξικό. Έχουμε στόχους και ελπίζω του χρόνου να είμαστε και πάλι εδώ. Η ομάδα κατέκτησε το ευρωπαϊκό και δεν χρειάζεται κακόπιστη κριτική. Θέλαμε να δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα σε όσους ήρθαν να μας δουν από κοντά. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Δεν τα καταφέραμε αλλά αυτό δε σημαίνει πως ξεχάσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρόβλημα προέκυψε στη προπόνηση της Τρίτης, καθώς ο Σωτήρης Κυργιάκος έπαθε τράβηγμα, εγκατέλειψε και δεν θα αγωνιστεί. Το θετικό είναι πως ο Μιχάλης Καψής έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημά του. Κατά τα άλλα, οι ελπίδες να αγωνιστεί ο Κώστας Κατσουράνης εξανεμίστηκαν και έτσι ο αρχηγός της ΑΕΚ, μαζί με τους Καραγκούνη (τιμωρημένος) και Σεϊταρίδη θα είναι οι υπόλοιπες σίγουρες απουσίες των Πρωταθλητών Ευρώπης από τον αγώνα με τους εκπροσώπους της Κεντρικής Αμερικής.

Σχετικά με το βασικό σχήμα, από τη στιγμή που μιλάμε για τον Ότο Ρεχάγκελ είναι παρακινδυνευμένες οι προβλέψεις αλλά όλα δείχνουν πως οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Λουκάς Βύντρα θα έχουν θέση στη βασική ενδεκάδα.

*** Στην ΕΠΟ, έβαλαν τα γέλια μόλις άκουσαν τα περί Μπάγεβιτς. Βέβαια, αν η Ελλάδα δεν καταφέρει να περάσει στα τελικά του Μουντιάλ, τον Νοέμβριο, τότε ο Γερμανός εκλέκτορας θα αποχωρήσει, για λόγους ηλικίας. "Δεν θέλω να πηγαίνω στο γήπεδο με καροτσάκι", είχε πει χαρακτηριστικά. Αν όλα πάνε καλά, τότε οι αγώνες στα γήπεδα της Γερμανίας το ερχόμενο Καλοκαίρι θα είναι οι τελευταίοι του.

*** Σε τηλεοπτική εκπομπή της Δευτέρας, αναφέρθηκε πως οι Βασίλης Τσιάρτας και Τάκης Φύσσας τσακώθηκαν. Κάτι τέτοιο είναι πέρα για πέρα αποκύημα φαντασίας και μάλιστα, ο πολύπειρος μέσος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρους του δημοσιογράφου που "γέννησε" το συγκεκριμένο θέμα.
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 04:27:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

x το σημερινο ματσ,,,....

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:25:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
x το σημερινο ματσ,,,....

μεξικο χαλαρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου δεν πήραμε ούτε με τους γιαπωνέζους το χ, σιγά μην το πάρουμε με τους Zapatistas...

®
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα, αν δεν συντριβούμε, θα είναι μεγάλη επιτυχία.....
Προσέξτε τα facts του αγώνα:
- Μεξικό: αήττητο για 19 σερί αγώνες
- Ελλάς: 3 σερί ήττες, 4 σερί αγώνες χωρίς γκόλ
- Τραυματίες: Δέλλας, Κυργιάκος, Κατσουράνης, Καφές, Σεϊταρίδης
- Τιμωρημένος: Καραγκούνης

Με Μπασινά μάλλον λίμπερο για άλλη μια φορά και Βύντρα αναγκαστικά στα χαφ, οι Μεξικανοί πάνε για περίπατο....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 18:43:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
...

ειναι μια πολυ καλη περιπτωση να το παιξω στο στοιχημα 0-0 Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 22:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
...

Ελπίζω να μη μας άκουσες και να το έπαιξες... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 23:01:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, με μεγαλύτερη θέληση και πάθος και με την διάθεση να ολοκληρωθεί το κεφάλαιο «κύπελλο Συνομοσπονδιών» με χαμόγελα, η Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε θετική εμφάνιση και κυρίως παρουσίασε τα στοιχεία που την έκαναν… επίσημη και αγαπημένη. Το 0-0 κόντρα στο Μεξικό λίγη σημασία έχει από την στιγμή που η ουσία του συγκροτήματος του Οτο Ρεχάγκελ ήταν η καλή εμφάνιση και η αλλαγή του κλίματος. Είχαμε τις φάσεις για το πολυπόθητο γκολ, αλλά ας είναι… θα το βάλουμε στα προκριματικά του Μουντιάλ, που επί του παρόντος είναι πιο σημαντικά. Αισίως τα πέντε παιχνίδια «άσφαιροι» συμπλήρωσαν οι πρωταθλητές Ευρώπης που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να φορτώσουν τις μπαταρίες ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων.
--------------------------------------------------------------------------------

Ακόμα μία διαφορετική ενδεκάδα παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ο Οτο Ρεχάγκελ, μετά τους αγώνες με Βραζιλία και Ιαπωνία. Οι σημαντικότερες αλλαγές είχαν να κάνουν με τον χώρο της άμυνας και της μεσαίας γραμμής. Ο Νικοπολίδης βρέθηκε και στο τρίτο ματς του Συνομοσπονδιών κάτω από τα δοκάρια, ο Φύσσας ήταν και πάλι στην αριστερή πλευρά της άμυνας, ενώ στα δεξιά δέσποζε η παρουσία του Λουκά Βύντρα. Από εκεί και πέρα ο Μιχάλης Καψής επανήλθε στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του δίνοντας το παρών για πρώτη φορά σε αγώνα της διοργάνωσης, ενώ και ο Γιάννης Γκούμας επέστρεψε στο βασικό σχήμα μετά την αναμέτρηση με την Βραζιλία. Η τελευταία αλλαγή του Οτο Ρεχάγκελ ήταν αυτή του Γιάννη Αμανατίδη, ο οποίος μετά την σύντομη παρουσία του στο παιχνίδι με τη «σελεσάο», κέρδισε θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ρικάρντο Λα Βόλπε πραγματοποίησε και αυτός αλλαγές στο σχήμα με βασικότερες αυτές των Καρμόνα και Γκαλίντο, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα και γύρισαν… σπίτι τους. Η αλλαγή που… δεν έγινε ήταν αυτή κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Σάντες υπερασπίστηκε και πάλι την εστία του Μεξικό.

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, η Εθνική μπήκε με περισσότερο όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά όπου έγιναν δύο φάσεις μπροστά από την εστία του Σάντσες. Η πρώτη στο 4ο λεπτό μετά από μακρινό και ακίνδυνο σουτ του Μπασινά και η δεύτερη (και σημαντικότερη) τρία λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα ο Γιαννακόπουλος έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Βρύζας έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και στο ριμπάουντ το σουτ που έπιασε έδιωξε με υπερένταση ο Σάντσες σε κόρνερ, την ώρα που ο Φύσσας περίμενε την μπάλα για να την σπρώξει στο τέρμα.

Στο 19ο λεπτό η Εθνική μας απώλεσε νέα ευκαιρία με πρωταγωνιστή τον Αγγελο Χαριστέα, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε την μακρινή μπαλιά (μετά από βολέ του Νικοπολίδη) και με τον λανθασμένο βηματισμό που είχε έχασε την ευκαιρία να «νικήσει» τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Οσον αφορά τους Μεξικάνους, οι ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Αντώνη Νικοπολίδη μετουσιώθηκαν σε μακρινά σουτ, ενώ η κορυφαία ήταν αυτή του Φονσέκα στο 18ο λεπτό όταν το πλασέ μέσα από την περιοχή, έδιωξε με υπερένταση ο τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Από εκεί και πέρα μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, η Εθνική συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα αναγκάζοντας ουσιαστικά τους Μεξικάνους σε παθητικό ρόλο, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κι άλλες προϋποθέσεις για την επίτευξη του πολυπόθητου γκολ. Τα 6 σουτ έκαστος που έδειξε η στατιστική υπηρεσία μπορεί να δείχνουν ότι ο αγώνας ήταν μοιρασμένος, ωστόσο η Ελλάδα ήταν αυτή που είχε τις κλασικότερες ευκαιρίες. Μάλιστα, ήταν μεταμορφωμένη προς το καλύτερο σε σχέση με τους δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της διοργάνωσης, αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι καλύτερο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν και το σημαντικότερο επί του παρόντος.

Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου για την Εθνική μας συνεχίστηκε και στην επανάληψη, αφού υπήρχε η ίδια θέληση και διάθεση. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως υπήρξε και κάποια εξέλιξη αφού τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά, οι επισκέψεις στην εστία του Μεξικό ήταν λιγότερες και σαφώς πιο δύσκολες. Η προσθήκη του Φάνη Γκέκα και η αποχώρηση του Γιάννη Αμανατίδη, έδειξε τις προθέσεις του Οτο Ρεχάγκελ για νίκη, αφού πλέον η Εθνική έπαιζε ένα ιδιόμορφο 4-3-3.

Ο Οτο Ρεχάγκελ έκανε και νέα αλλαγή ενδυναμώνοντας την επίθεση. Η προσθήκη του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην θέση του Ζήση Βρύζα σήμαινε και την αντεπίθεση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τη νίκη. Εις μάτην όμως…

Χωρίς σπουδαίες φάσεις κύλησαν τα πρώτα λεπτά, μέχρι το 63’ όταν και ο Λοζάνο ελίχθηκε από τα αριστερά, εκμεταλλεύτηκε τον κενό χώρο, αλλά το σουτ από τα πλάγια που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Η επόμενη φάση ήταν και πάλι για τους αντιπάλους με τον Πινέδα να πραγματοποιεί τη σέντρα από τα αριστερά με αποδέκτη τον Τοράντο, ο οποίος από εξαιρετική θέση έπιασε το σουτ, αλλά ο Νικοπολίδης δήλωσε και πάλι «παρών».

Αλλαγές στην ενδεκάδα πραγματοποιούσε και ο Ρικάρντο Λα Βόλπε, ο οποίος στην αρχή της επανάληψης έδειξε πως θα «χτυπήσει» το παιχνίδι βάζοντας κι άλλον επιθετικό, αλλά στη συνέχεια και με βάση τις κινήσεις του Ρεχάγκελ, έδωσε περισσότερο βάρος στο κέντρο και την αμυντική γραμμή.

Το παιχνίδι είχε αποκτήσει πλέον χαρακτήρα «ρώσικης ρουλέτας». Η Ελλάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε την άμυνα των «πράσινων», την ώρα που οι αντίπαλοι προσπαθούσαν να βρουν τους κενούς χώρους στις αντεπιθέσεις για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε και τη νίκη βάσει του χρόνου που απέμενε. Μάλιστα παρουσίασαν τις ευκαιρίες, ενώ είχαν και την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή σε υπόδειξη οφσάιντ στο γκολ του Μεντίνα στο 79ο λεπτό.

Οι τελευταίες προσπάθειες των δύο ομάδων για την παραβίαση της αντίπαλης εστίας και η πολύ καλή φάση μετά από σουτ του Χαριστέα στο 90ο λεπτό, συνέθεσαν το παιχνίδι μέχρι το τελευταία σφύριγμα του Κάρλος Αμαρίγια.

--------------------------------------------------------------------------------
Οι συνθέσεις:
Ελλάδα: Νικοπολίδης, Βύντρα, Καψής (74' Ταυλαρίδης), Γκούμας, Φύσας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Αμανατίδης (46' Γκέκας), Βρύζας (61' Παπαδόπουλος), Χαριστέας
Μεξικό: Σάντσες, Σαλσίντο, Οσόριο, Πάρντο (46' Μεντίνα), Μοράλες, Πινέδα, Μέντεζ, Φονσέκα (62' Τοράντο), Ροντρίγκεζ, Λοζάνο (71' Μάρκεζ), Πέρες

Σκόρερ: -
Κίτρινες: Αμανατίδης, Ταυλαρίδης - Πάρντο, Ροντρίγκες
Διαιτητής: Κάρλος Αμαρίγια

Man of the match: Σάντσες
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 13:48:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
shiba έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
...

Ελπίζω να μη μας άκουσες και να το έπαιξες... Laughing
δεν επαιξα τελικα στοιχημα....παντωσ χτεσ επαιξε καλη μπαλιτσα η ελλαδα,αν και δεν αλλαξε η γνωμη μου για τουσ κουλουσ επιθετικουσ μασ...δεν πειραζει next time...οτο ουστ

Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2005, 08:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανεξάρτητα με την αφλογιστία της επίθεσης, την έλλειψη ΤΥΧΗΣ αλλά και ''φρεσκάδας'' η απάντηση μου στην αρχική ερώτηση περί πρόκρισης είναι ΟΧΙ γιατί θα πρέπει στα επόμενα 5 παιχνίδια να σημειώσει ή 4 νίκες ή 3 νίκες και 2 ισοπαλίες ή 2 νίκες και 3 σωστές ισοπαλίες !!!
1) Καζακσταν εντός ΟΚ
2) Δανία στο γήπεδο της πχ 0-0
3) Γεωργία εντός ΟΚ
4) 1ο Μπαράζ εντός πχ 1-0 ή 0-0 !!!
5) Ρεβάνς εκτός πχ 0-0 ή 1-1 !!!

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 10:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΝΕΙΡΟ... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 10:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!! Very happy Very happy Very happy

®
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 11:30:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ (.......................................)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2005, 17:07:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως ακόμη και τα θαύματα, στην Ελλάδα, κρατούν τρεις ημέρες. Ίσως. Εμείς όμως ξέρουμε πως ο θρίαμβος των γηπέδων της Πορτογαλίας ισοδυναμεί με κάτι πολύ λιγότερο από θαύμα. Αλλά θα κρατήσει πολύ περισσότερο. Ο αθλητισμός της χώρας, είχε ευτυχήσει να έχει ήδη αρκετούς "Φωτεινούς Φάρους" μέχρι την 4η Ιουλίου του 2004. Έκτοτε, όμως, απέκτησε τον υπέρλαμπρο. Το επίτευγμα που ήρθε με τη μικρότερη δυνατή δόση του ευθέος ανταγωνισμού. Το απόλυτο αουτσάιντερ, έφτασε μέχρι τέλους.

Πιθανώς αυτό να μην γίνει ποτέ ξανά στο μέλλον. Η λογική λέει πως δεν θα κατακτήσουμε ποτέ ξανά Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πως θα παλεύουμε για να βρεθούμε στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης και κάπου εκεί θα εξαντλείτε η δυναμική μας.
Το διάστημα όμως από τις 12 Ιουνίου μέχρι και την 4η του Επόμενου, αποτέλεσε το περίτρανο παράδειγμα του ότι μπορούμε. Τι να θυμηθεί κάποιος από τα έξι παιχνίδια, τα επτά γκολ, τα πέντε γήπεδα...

Ελλαδα - Πορτογαλια
• "Κάνει ο Γιώργος την αρχή", τραγουδάει ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Καραγκούνης το αποδεικνύει. Λάθος του Πάουλο Φερέιρα, λίγα βήματα από τον μέσο της Ίντερ και Ελλάδα – Πορτογαλία 1-0.
• Επέλαση του Γιούρκα Σεϊταρίδη, εναλλαγή με τον Άγγελο Χαριστέα, μαρκάρισμα Ρονάλντο και πέναλτι. Μπασινάς, 2-0.

Ελλαδα - Ισπανια
• Αφήνουμε το "Ντραγάο" και πηγαίνουμε στο "Μπέσα" για να αντιμετωπίσουμε την Ισπανία. Οι "φούριος ρόχας" προηγούνται με τον Μοριέντες αλλά και τι μ’ αυτό;
• Διαγώνια μπαλιά 50 μέτρων από τον Βασίλη Τσιάρτα, πλασέ του Χαριστέα και 1-1. Πέντε λεπτά πριν το τέλος, ο Ελγέρα πιάνει την κεφαλιά από τα τρία μέτρα, η μπάλα φεύγει σαν βολίδα προς το τέρμα του Αντώνη Νικοπολίδη αλλά καταλήγει στα χέρια του Αρτινού πορτιέρο. Ένδειξη του ότι... κάτι παίζει. Έχουμε και την τύχη.

Ελλαδα - Ρωσσια
• Επειδή οι Έλληνες πάντα θέλουν να φέρνουν τούμπα τα προγνωστικά, με τη Ρωσία είμαστε το φαβορί στο θέρετρο του Φάρο. Κιριτσένκο και Μπουλίκιν μας το επιστρέφουν αλλά... κεφαλιά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, γύρισμα και έξοχο πλασέ από τον Ζήση Βρύζα, 1-2. Η πιο γλυκιά ήττα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι γεγονός.

Ελλαδα - Γαλλια
• Στα προημιτελικά, αντίπαλος η Γαλλία, στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" της Λισσαβώνας. Η φάση του 25’, σημαδεύει το παιχνίδι. Ξεμαρκάριστος ο Ανρί, πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα φεύγει πόντους άουτ από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη. Το πλασέ του Κατσουράνη δεν έχει την επιθυμητή κατάληξη αλλά στο 56ο λεπτό, ήρθε η ώρα του αρχηγού. Επέλαση του Θοδωρή Ζαγοράκη, σέντρα από τα δεξιά, κεφαλιά του Χαριστέα, 1-0. Ανρί και Τρεζεγκέ χάνουν ακόμη δύο ευκαιρίες και... ημιτελικός.

Ελλαδα - Τσεχια
• Στο "Ντραγάο" και πάλι, η αίσθηση κατωτερότητας απέναντι στους Τσέχους του Κάρελ Μπρούκνερ είναι εμφανής. Ο Ότο Ρεχάγκελ διατάζει οπισθοχώρηση για τη διατήρηση του μηδέν. Το ρίσκο πιάνει και το ενενηντάλεπτο βγαίνει αναίμακτα. Τότε είναι που ο Γερμανός διατάζει φουλ επίθεση. Μία του Δέλλα, δύο του Γιαννακόπουλου, τρεις του Κολοσσού και... τελικός στο 105’. Ένα αργυρό γκολ, πιο πολύτιμο και από χρυσάφι.

Τελικος : Ελλαδα - Πορτογαλια
• Έρχεται και η 4η Ιουλίου, στο "Λουζ" της πρωτεύουσας, απέναντι στους αμφιτρύωνες. Οι Ίβηρες αποδεικνύεται πως δεν προσέχουν στη... παράδοση μαθημάτων, κόρνερ ο Μπασινάς, κεφαλιά ο Χαριστέας και... απονομή.
-------------------------------------------------------------------------------------
Η πρώτη επέτειος της κατάκτησης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μας βρίσκει σε κλίμα γκρίνιας και αμφιβολίας όσον αφορά στη πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας. Ποιος όμως δεν θέλει να θυμηθεί το πώς φτάσαμε στον Όλυμπο;
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2005, 18:13:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δάνειο ζωής
Ο περίγελος από το... χαμόγελο κρέμεται από μια κλωστή. Την ώρα που όλοι περίμεναν να "κατασπαράξουν" την Εθνική με το διαφαινόμενο "στραβοπάτημα" κόντρα στο Καζακστάν, ο Νίκος Λυμπερόπουλος απεκατέστησε την τάξη και το κύρος της Εθνικής μας ομάδας, δίνοντας τη νίκη επί των Καζάκων στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι πρωταθλητές Ευρώπης –που για άλλη μια φορά έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση- επικράτησαν στο Αλματι με 2-1 των αντιπάλων και έστω με... "μηχανική υποστήριξη" παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Η νίκη εννοείται πως είναι πολύτιμη, ωστόσο πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν οι διεθνείς να δίνουν δικαιώματα με τις εμφανίσεις τους και να βρίσκονται στο στόχαστρο των κάθε λογής "ειδικών". Η ανανέωση είναι επιτακτική για να βελτιωθεί τόσο η αγωνιστική, όσο και η ψυχολογική εικόνα.

Ενδεκάδα Euro προτίμησε να παρατάξει ο Οτο Ρεχάγκελ κόντρα στους Καζάκους. Λίγο πολύ οι 11 παίκτες ήταν αναμενόμενοι από την στιγμή που ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τραυματίστηκε και έμεινε εκτός αποστολής. Στο τέρμα, λοιπόν, κάθισε ο Αντώνης Νικοπολίδης, δεξιά στην άμυνα ο Σεϊταρίδης και αριστερά ο Φύσσας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Καψής και Κατσουράνης, στα χαφ οι Ζαγοράκης, Μπασινάς και Καραγκούνης και επιθετική τριπλέτα οι Γιαννακόπουλος, Βρύζας και Χαριστέας.

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο πρώτο ημίχρονο, όπου φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού το πρόβλημα της ανάπτυξης, αλλά και των αμυντικών κενών. Ειδικά για το δεύτερο, θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν. Είτε λόγω αδυναμίας, είτε λόγω απειρίας, το Καζακστάν δεν ευτύχησε να προηγηθεί σε ένα αγώνα που ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα μας.

Και αυτό γιατί οι του Καζακστάν αποφάσισαν να παίξουν ανοιχτά και να αφήσουν κενούς διαδρόμους στην άμυνά τους -έχοντας παράλληλα αργές επιστροφές- ωστόσο οι διεθνείς μας δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν αυτή την υπεροχή προτιμώντας τον ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού. Με την μπάλα να περνάει συνέχεια από τα πόδια του Καραγκούνη και τους Βρύζα-Χαριστέα αποκομμένους από την υπόλοιπη ομάδα, ήταν αδύνατο να απειλήσουμε τον αντίπαλο. Σε αυτό προσθέστε και την επιλογή των παικτών να παίζουν με σέντρες που –παραδόξως- ήταν εύκολη λεία για τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Δύο ήταν οι σημαντικότερες φάσεις των πρωταθλητών Ευρώπης στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να υπολογίζουμε ένα μακρινό και άστοχο σουτ του Γιώργου Καραγκούνη στο 8ο λεπτό. Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 16ο λεπτό όταν ο Ζαγοράκης βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Χαριστέα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Η δεύτερη σπουδαία ευκαιρία χάθηκε τρία λεπτά αργότερα με πρωταγωνιστή τον Σεϊταρίδη, ο οποίος δέχθηκε την μπάλα «λουκούμι» μετά από πλάγιο του Φύσσα, αλλά το δυνατό σουτ δεν είχε ευτυχή κατάληξη, με τον Λόρια να μαζεύει την μπάλα.

Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες του Καζακστάν απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Αντώνη Νικοπολίδη και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να πάρουν ένα άνετο προβάδισμα. Μόλις στο 5ο λεπτό λίγο έλειψε να γίνει το 1-0 μετά από γύρισμα του Ζουμασκαλίεφ και σουτ του Λιντβινένκο, αλλά τα πόδια του Κατσουράνη αποσόβησαν τον κίνδυνο.
Η νέα σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 40ο λεπτό με τον Ζουμασκαλίεφ να αστοχεί με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κάνει την δική του προσπάθεια να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ. Συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος έφτασε μια ανάσα από το 0-1 μετά από σέντρα του Βρύζα στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας, ωστόσο είδε την κεφαλιά του να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Λόρια.

Ο Οτο Ρεχάγκελ είχε αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του από το πρώτο μέρος για να αλλάξει την εικόνα της Εθνικής. Γι’αυτό τον λόγο είχε σηκώσει για προθέρμανση τους Γκέκα, Λυμπερόπουλο και Καφέ, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια προσθήκη με την έναρξη της επανάληψης.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, το σκηνικό ήταν πάνω-κάτω το ίδιο με το πρώτο. Η Εθνική μας είχε μια φλύαρη κατοχή της μπάλας συνεχίζοντας τον ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού και οι Καζάκοι με… άγνοια κινδύνου συνέχισαν τις επιθέσεις τους αγωνιζόμενοι με ενθουσιασμό και δίψα. Χαρακτηριστικές ήταν οι (πανηγυρικές) αντιδράσεις των φιλάθλων κάθε φορά που οι παίκτες του Καζακστάν περνούσαν την σέντρα!

Στο 55ο λεπτό τα πανηγύρια στις εξέδρες δεν ήταν για κάποια επίθεση των γηπεδούχων, αλλά για το γκολ που φαινόταν πως θα έρθει με μαθηματική ακρίβεια. Όταν παίζεις με τη φωτιά θα καείς και αυτό το κατάλαβαν καλά οι παίκτες του Οτο Ρεχάγκελ που αναγκάστηκαν να μαζέψουν την μπάλα από τα δίχτυα και να βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο. Σκόρερ ο Ζουμασκαλίεφ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κόντρα της μπάλας στην πλάτη του Αγγελου Μπασινά και με άνεση –μόνος απέναντι στον Νικοπολίδη- δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ και να δώσει το έναυσμα για το χαρακτηριστικό «όλα» από τον κόσμο που παραληρούσε. Βλέπετε, δεν ήταν και λίγο πράγμα να πετυχαίνει γκολ το Καζακστάν κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης…

Θέλοντας να διορθώσει τα… αδιόρθωτα, ο Ρεχάγκελ έβαλε στον αγώνα τον Νίκο Λυμπερόπουλο στην θέση του Ζήση Βρύζα, ενώ λίγο αργότερα πέρασε και τον Παντελή Καφέ στην θέση του Κώστα Κατσουράνη.

Από το γκολ του Καζακστάν και έπειτα, η αναμέτρηση ήταν ένας μονόλογος για την ελληνική ομάδα. Η είσοδος του Λυμπερόπουλου στον αγωνιστικό χώρο βελτίωσε την επιθετική γραμμή της ομάδας και σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση των αντιπάλων, τα πράγματα έδειχναν ευοίωνα.

Η βελτίωση της Εθνικής μας ήταν εμφανέστατη, ενώ και οι ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Καζακστάν έδιναν και έπαιρναν κάτι που μας έκανε να αισιοδοξούμε πως μπορεί να έρθει η πολυπόθητη ισοφάριση και το πολυπόθητο γκολ που… κοντεύαμε να ξεχάσουμε.

Η πίεση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έφερε αποτέλεσμα στο 78ο λεπτό όταν ο Στέλιος Γιαννακόπουλος «έσπασε» τον κλοιό των Καζάκων, διαμορφώνοντας την ισοφάριση. Ο άσος της Μπόλτον εκμεταλλεύτηκε με άριστο τρόπο την σέντρα του Σεϊταρίδη (η μοναδική καλή φάση του Γιούρκα στο ματς, όσο κι αν φαινόμαστε υπερβολικοί) και με κεφαλιά να αφήσει εμβρόντητο τον Λόρια και να αναπτερώσει τις ελπίδες μας για το τρίποντο της νίκης.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, οι διεθνείς μας έδιναν μάχη με τον χρόνο. Με όλους τους παίκτες κάτω από την σέντρα και την άμυνα του Καζακστάν να έχει αρκετή δουλειά, η ελληνική ομάδα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να έρθει το δεύτερο τέρμα που θα μας έδινε και τη νίκη.

Συστήματα και τακτικές δεν υπήρχαν. Η Εθνική μας έπαιζε πλέον για τη νίκη χωρίς κάποιo συγκεκριμένο σύστημα, έχοντας μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο τρεις επιθετικούς. Νίκος Λυμπερόπουλος, Αγγελος Xαριστέας και Φάνης Γκέκας είχαν την ευθύνη να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά, την ώρα που και οι υπόλοιποι παίκτες έψαχναν τρόπους για να βρεθεί η λύση στον γόρδιο δεσμό. Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός πως οι Καζάκοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 86ο λεπτό μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Καρπόβιτς.

Το φινάλε δεν ήταν κατάλληλο για καρδιακούς. Η μπάλα έπαιζε ένα περίεργο παιχνίδι με την αγωνία και τα νεύρα μας, ενώ τόσο ο Λυμπερόπουλος όσο και ο Γκέκας αστοχούσαν από πλεονεκτική θέση για το… τιμημένο το 1-2 που θα μας λύτρωνε αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει με τους δύο προπονητές να κοιτάζουν το ρολόι και τα λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Λυμπερόπουλος, όμως, απεκατέστησε τη τάξη και το κύρος της Εθνικής δίνοντας την ανέλπιστη νίκη στην ομάδα μας. Σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε ως «μάνα εξ’ουρανού» στον Μεσσήνιο άσο, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Λόρια, διαμορφώνοντας το τελικό και λυτρωτικό 2-1.

Στο γκολ ακολούθησαν σκηνές… Euro, αφού όλοι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έπεσαν πάνω στον σκόρερ που απολάμβανε την επιστροφή του σε επίσημο αγώνα της Εθνικής με την επίτευξη ενός χρυσού τέρματος, ικανό να μας στείλει στα μπαράζ, αρκεί βέβαια να βελτιώσουμε την εικόνα που παρουσιάζουμε.

Το Καζακστάν ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες ύστερα από την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ραντιόνοφ. Λίγη σημασία έχει αυτό. Σημασία έχει πως έστω και με την ψυχή στο στόμα, η ελληνική ομάδα έφτασε στη νίκη μετά από 623 αγωνιστικά λεπτά, χρόνο που είχαμε να πανηγυρίσουμε και γκολ!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεξάντρου Τούντορ (Ρουμανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αβντέεφ, Κοκλόφ, Λιτβινένκο, Κάρποβιτς, Ζουμασκαλίεφ, Λάριν - Σεϊταρίδης, Καφές
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 86' Κάρποβιτς, 90' Ραντιόνοφ
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Λόρια, Σμάκοφ, Φάμιλτσεφ (74' Τράβιν), Αβντέεφ, Κούτσμα, Κάρποβιτς, Ζουμασκαλίεφ (81' Μπαλτίεφ), Αζόφσκι (52' Λάριν), Κοκλόφ, Λιτβινένκο, Ραντιόνοφ.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας (76' Γκέκας), Καψής, Κατσουράνης (61' Καφές), Ζαγοράκης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος, Βρύζας (56' Λυμπερόπουλος), Χαριστέας.
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2005, 23:23:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευτυχώς που υπάρχει & ο παράγοντας κ@λ@φαρδία........ Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 00:28:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κουτσά - Στραβά τα καταφέραμε... Αυτό μετράει!!! Very happy

®
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 00:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευτυχως που ηταν αυτοι οι αναπηροι αντιπαλοι...αν ηταν η δανια θα ειχαμε εισπραξει 4 τεμαχια...
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Σεπ 2005, 01:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τις εμφανισεις αυτες δεν πιστευω να προκριθουμε.

αν θελουμε τυχη για να κερδισουμε το καζακσταν τοτε καηκαμε!

μακαρι να βγω λαθος και να βαλουν μυαλο οι δικοι μας συντομα!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 8 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης