PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 17:32:21    Θέμα δημοσίευσης: Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nissan: Νέο πρωτοποριακό σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος

Όσα ξέραμε για τα συστήματα υποβοήθησης παρακαρίσματος θα πρέπει σε κανα δύο χρόνια να τα ξεχάσουμε. Σε αυτό τουλάχιστον προσπαθεί να βοηθήσει η Nissan η οποία εργάζεται πάνω σε ένα σύστημα που στόχο έχει να εξαλείψει οποιαδήποτε τυφλή γωνία από τα αυτοκίνητα της εταιρείας. Πως θα γίνει αυτό; Μα βλέποντας το όχημα από πάνω λες και το παρατηρείς από ελικόπτερο.
Arrow photo...

Κάμερες τοποθετημένες στην πίσω, την μπροστινή μεριά καθώς και στα πλαϊνά του αυτοκινήτου στέλνουν τις εικόνες τους σε ένα κεντρικό σύστημα που μπορεί πλέον να τις συνθέσει σε μία νέα εικόνα που δείχνει το όχημα από την πάνω του μεριά.Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε το νέο σύστημα θα κάνει την εμφάνισή του στα μοντέλα της εταιρείας. Η εμφάνιση, όμως, της Infiniti, της πολυτελούς θυγατρικής της Nissan, στην Ευρώπη το 2008 αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για παρουσίαση νέων τεχνολογιών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 06:28:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλό θα είναι σαν ηλεκτρονικό παιχνίδι... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 08:59:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία για το παρκάρισμα....

Τόσο πολύ δυσκολεύεται ο κόσμος να παρκάρει, που ασχολούνται τόοοοσο εκτεταμένα με την εξέλιξη συστημάτων παρκαρίσματος??? Rolling eyes

®
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 10:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία για το παρκάρισμα....

Τόσο πολύ δυσκολεύεται ο κόσμος να παρκάρει, που ασχολούνται τόοοοσο εκτεταμένα με την εξέλιξη συστημάτων παρκαρίσματος??? Rolling eyes

Εγώ λέω οι αυτοκινητοβιομηχανίες να κάνουν μια συμφωνία με τον Μπακάκο...

Αντε γιατί σε λίγα χρόνια όχι απλώς αποστειρωμένα θα είναι τα τουτου, αλλά και ηλίθια!

Ωρε, θα τον πάρω εγώ τον Κωλοκοτρώνη να τον έχω στο γκαράζ! Και το δικό μου στο γκαράζ θα μπει να του κάνω ανακατασκευή κάθε τόσο να αντέξει γιατί είναι μάλλον το τελευταίο σοβαρό αμάξι που αγόρασα!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 10:44:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ νομίζω ότι ένα καλό σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος είναι πάντα χρήσιμο και ειδικά σε μεγάλα αυτοκίνητα με ουρά που δεν βλέπεις το τέλος του αυτοκινήτου.

Έχω δει το Parktronic της Mercedes στην Ε Class του πατέρα μου και είναι απίστευτο πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να παρκάρει ένα αυτοκίνητο 5 μέτρων χωρίς να το αγγίξει κάπου και να ξέρει ανα πάσα στιγμή την απόσταση που έχει από εμπόδιο.

Το σύστημα αποτελείται από 12 σένσορες εξωτερικά (6 μπροστά και 6 πίσω από τους οποίους οι 4 είναι στις γωνίες-πλάι) και από 4 σετ των 7 LEDs (5 κίτρινα, 2 κόκκινα) εσωτερικά που αντιστοιχούν στο κάθε σετ εξωτερικών αισθητήρων.

Τα λαμπάκια αρχίζουν να ανάβουν το ένα μετά το άλλο πλησιάζοντας σε εμπόδιο και μετά που θα ανάψει και το 2ο κόκκινο (στα 5 εκατοστά περίπου) τότε κτυπάει και ηχητική προειδοποίηση (στα 3 εκ περίπου).

Αν δεν τρυπούσαν τον πίσω προφυλακτήρα θα έβαζα και στο 206 αφού είναι στη λίστα των extras του. (Μόνο πίσω και μάλλον μόνο με ηχητική προειδοποίηση όταν πλησιάσεις πολύ).

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 11:19:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

Αν δεν τρυπούσαν τον πίσω προφυλακτήρα θα έβαζα και στο 206 αφού είναι στη λίστα των extras του. (Μόνο πίσω και μάλλον μόνο με ηχητική προειδοποίηση όταν πλησιάσεις πολύ).

WRONGGGGGGGG......Χάρη υπάρχουν 2 διαφορετικά σετ για αισθ.παρκ/τος το ένα τους έχει εμφανείς ενώ το άλλο όχι.... Wink
άν θές πές να σου στείλω τους κωδικούς.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 11:41:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
ultra-one έγραψε:

WRONGGGGGGGG......Χάρη υπάρχουν 2 διαφορετικά σετ για αισθ.παρκ/τος το ένα τους έχει εμφανείς ενώ το άλλο όχι.... Wink
άν θές πές να σου στείλω τους κωδικούς.

Το ξέρω! Αυτό που μπαίνει με τρύπες δουλεύει ενώ το άλλο είναι μάπα από ότι μου είχαν πει από την Έψιλον τότε! (για αυτό δεν το ανέφερα!)

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 11:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

Το ξέρω! Αυτό που μπαίνει με τρύπες δουλεύει ενώ το άλλο είναι μάπα από ότι μου είχαν πει από την Έψιλον τότε! (για αυτό δεν το ανέφερα!)

Ti να σου πώ τώρα????Ούτε μου έχουν κάνει παράπονα για τους αισθ.αυτούς αλλά και εγώ δέν έχω διαπιστώσει κάτι περίεργο....
Να ρωτήσω μήπως ήταν για δώρο οι ασθ.????γιατί έχουν μία Χ οικον.διαφορά!!

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 11:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και 2 χρόνια που των έχω εγώ λειτουργεί άψογα.
Είναι αυτός που δεν φαίνεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 12:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Εδώ και 2 χρόνια που των έχω εγώ λειτουργεί άψογα.
Είναι αυτός που δεν φαίνεται.

Αργύρη πως δίνει προειδοποίηση (LEDs? Ηχητικό σήμα?) και πόσο κοντά μπορείς να πλησιάσεις εμπόδιο? Confused
Πιάνει και τις γωνίες? Confused

(Στάυρο ΔΕΝ ήταν δώρο! Θα τους πλήρωνα!)

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει ηχητικό σήμα για προειδοποίηση μπορεί να πιάσει και γωνίες.
Μπορείς να φτάσεις αρκετά κοντά αλλά αυτό είναι ανάλογα με το τη θα διαβάσει αλλά και την αρχική απόσταση την ώρα που θα τεθεί σε λειτουργία.
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 14:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου τώρα που είναι και χαμηλωμένο πιάνει και το πεζοδρόμιο αν το πλησιάσω απειλητικά Wink

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 14:45:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
Το δικό μου τώρα που είναι και χαμηλωμένο πιάνει και το πεζοδρόμιο αν το πλησιάσω απειλητικά Wink

Μάλλον κάτι άλλο θα πιάνει , και δεν έχει να κάνει με το χαμήλωμα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 14:52:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
LuNa έγραψε:

σίγουρα? πριν το χαμήλωμα δεν "έπιανε" πεζοδρόμιο... τώρα πιάνει!!!

sorry που επιμένω Razz Razz

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 14:55:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
Touristas έγραψε:
LuNa έγραψε:

σίγουρα? πριν το χαμήλωμα δεν "έπιανε" πεζοδρόμιο... τώρα πιάνει!!!

sorry που επιμένω Razz Razz

Δεν έχει να κάνει με το χαμήλωμα. Smile
Κι εμένα χαμηλωμένο είναι και καμιά φορά χτυπάει αυτό δεν σημαίνει ότι πιάνει το πεζοδρόμιο Wink Smile
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 18:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mega magkεια αυτοσ ο αισθητηρασ παρκαρισματοσ...κριμα που δεν εχω και εγω...

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 18:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα με εχει σωσει παντως ο αισθητηρας,γιατι δεν βλεπω τιποτα πισω...ειναι πολυ υπερυψωμενη η ουρα του αυτοκινητου... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 19:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχω περίπου 6μηνο στο...κουτί του και δεν τον έχω περάσει στο καρ,θέλω Shoot Whistling

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 22:10:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρηστοοοοοοοοοοοοοοοο.......................................κερναω συστημα παρκαρισματος ακους Question Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αληθεια ποσο εχουν αυτοι οι αισθητηρες?
Και ποσο η εγκατασταση τους?!?!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης