PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με φώτα!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 23:49:04    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με φώτα! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας! Με λενε Μανο κι εχω ενα 206 1.4 75 αλογα του '02. Παρακαμπτω το οτι δεν παει βημα τ' οχημα κια περναω στο προβλημα το οποιο ειναι το εξης: Οπως προχωραω, στα καλα καθουμενα, αναβουν τα φωτα και σβηνουν παλι μονα τους! Ξερετε τι μπορει να ειναι;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 00:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αυτοκινητο προσπαθει να επικοινωνησει μεσα απ τα φωτα και σου λεει πως ειναι ενα απλο 14αρι με 75 αλογα κι οχι καθαροαιμο gti. σταματα να το ζοριζεις !

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 00:04:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
το αυτοκινητο προσπαθει να επικοινωνησει μεσα απ τα φωτα και σου λεει πως ειναι ενα απλο 14αρι με 75 αλογα κι οχι καθαροαιμο gti. σταματα να το ζοριζεις !

Γιαννη, μου το κανει κι οταν δεν το ζοριζω!
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 00:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ρε πλακα σου κανω ! βασικα καλωσηρθες και ελπιζω να βρεις καποια λυση !!
προσωπικα δεν μου χει τυχει κατι τετοιο ! παντως απ το multiplex ολα να τα περιμενεις Laughing

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 00:13:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
ναι ρε πλακα σου κανω ! βασικα καλωσηρθες και ελπιζω να βρεις καποια λυση !!
προσωπικα δεν μου χει τυχει κατι τετοιο ! παντως απ το multiplex ολα να τα περιμενεις Laughing

Οτι τα τρωει τα χοντρα του τα ζορια, τα τρωει! Αλλα οσα και να φαει δεν παει!!!! Evil Βλεπεις εχω συνηθισει απο τα αλλα αυτοκινητα που σπιναρουν και 3η και προσπαθω να το κανω να σπιναρει εστω και 2α!
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 00:18:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα ...εχμ προφανως λαθος αμαξι πηρες ! dont u know punto gt ? right car for the job Wink

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 00:22:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
καλα ...εχμ προφανως λαθος αμαξι πηρες ! dont u know punto gt ? right car for the job Wink

Το αυτοκινητο ειναι της μητρος μου!!! χιχι Και εκτελει χρεη αυτοκινητου πολεως!
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 07:06:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με φωτα! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Γεια σας! Με λενε Μανο κι εχω ενα 206 1.4 75 αλογα του '02. Παρακαμπτω το οτι δεν παει βημα τ' οχημα κια περναω στο προβλημα το οποιο ειναι το εξης: Οπως προχωραω, στα καλα καθουμενα, αναβουν τα φωτα και σβηνουν παλι μονα τους! Ξερετε τι μπορει να ειναι;

Τσέκαρε για αρχή τις φίσες/βύσματα /ασφάλειες των φώτων και γενικά μήπως με τις ανωμαλίες φεύγει τίποτα και σε τρελαίνει με την συσκότιση.
Εν συνεχεία κλείσε παράθυρα μουσική και προσπάθησε να ακούσεις μήπως έρχεται κάποιος θόρυβος απο κολώνα τιμονιού την ώρα της συσκότισης .Αν ναι μια αλλαγή μοχλοδιακόπτη σου έρχεται που μάλλον αυτό παίζει ....

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 09:10:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως ήταν η πρώτη προσπάθεια να μπει στο 206 το Automatic Lighting Laughing δες αν έχεις τον αισθητήρα φωτός στον κεντρικό καθρέπτη σου ή υπάρχει ένα κουμπί στο πλάι του αριστερού μοχλακίου για τα φώτα που πιέζεται...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 16:08:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dio78 έγραψε:
Ίσως ήταν η πρώτη προσπάθεια να μπει στο 206 το Automatic Lighting Laughing δες αν έχεις τον αισθητήρα φωτός στον κεντρικό καθρέπτη σου ή υπάρχει ένα κουμπί στο πλάι του αριστερού μοχλακίου για τα φώτα που πιέζεται...

Οχι φιλε μου απ' αυτο δεν εχει το καρο! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 23:18:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
μια αλλαγή μοχλοδιακόπτη σου έρχεται που μάλλον αυτό παίζει ....

Και εγώ αυτό νομίζω οτι είναι.
Πριν 20 μέρες αλλαξα διακόπτη φλας-φώτων γιατί άναβε το δεξί φλας μόνο του-το έχουν πάθει πολλοί αυτό
Κόστος 50 Εuro το εξάρτημα και 0 εργατικά (το άλλαξα μόνος μου ) Wink

Επιστροφή στην κορυφή
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 01:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ@νδρος έγραψε:
Παράθεση:
μια αλλαγή μοχλοδιακόπτη σου έρχεται που μάλλον αυτό παίζει ....

Και εγώ αυτό νομίζω οτι είναι.
Πριν 20 μέρες αλλαξα διακόπτη φλας-φώτων γιατί άναβε το δεξί φλας μόνο του-το έχουν πάθει πολλοί αυτό
Κόστος 50 Εuro το εξάρτημα και 0 εργατικά (το άλλαξα μόνος μου ) Wink

...Και νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα αυτή την εμπειρία. Λοιπόν κάτι παρόμοιο είχε κάνει και το δικό μου και θυμάμαι ότι μου άλλαξαν την φλασιέρα(τους μοχλούς για τα φώτα και τους υαλοκαθαριστήρες) και όλα ήταν ok! Δεν ξέρω κόστος γιατί μου το είχε κάνει εντός εγγύησης. Πάντως don't worry αν το αλλάξεις μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω εδώ και 2.5 χρόνια.

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης