PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο 206 σας;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 01:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:
Κανεις τους δεν εχει μετανοιωσει Πανο....
Wink Απλα καταθετουν τους προβληματισμους τους....κανεις τους ομως (απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω) δεν θα απαρνηθει ευκολα το pug του... Wink

εσύ να μάθεις αν η μπροστινή ανάρτηση του 407 μπαίνει και σε 206 και μετά να ξαναγράψεις εδώ ..... έτσι για τιμωρία Laughing Laughing

... πρέπει να είναι πολύ "θηρίο" Twisted evil Twisted evil γενικώς αυτό το μπροστινό σύστημα ..έπαθα πλάκα με το πως χώνεται σε επαρχιακό ειδικά σε σχέση με τον όγκο του ..άλλα της κατηγορίας του που έχω κινηθεί παράλληλα μεταξύ τους ήταν άστα να πάνε ..... Confused Confused Confused

Μου το εξηγεις λιγο γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις???
Μηπως λες οτι σε συγκριση με αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας του δεν παει Question Question

μάλλον το αντίθετο λέει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 05:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ουσιαστικα το αμαξι τωρα το μαθαινω με καινουρια λαστιχα ( μετα απο ενα χρονο σχεδον με σαπια λαστιχα ) δεν εχω παραπονο απ το στριψιμο του .
φυσικα κατι κιτρινα κονι που με περιμενουν δεν νομιζω να του κατσουν κι ασχημα ! παντως ως δια μαγειας μετα απο συμβιωση με 1,100 station , αρχισαν να μ αρεσουν τα παντα στο αυτοκινητο μου ....

Απ το τιμονι μεχρι το κιβωτιο ( ω ναι ! ) για τα καθισματα δε το συζηταω ...δεν μπορω να ζητησω κατι παραπανω ! και ο κινητηρας του πλεον ειναι πολυ πιο σωστος απ οταν το πηρα χωρις ιδιαιτερα κομπιασματα .

Το μονο μου παραπονο ειναι κατι τριγμοι κατω απ το τιμονι και οτι τα μποσικα των αγκιστρων ξερυθμιζονται συνεχεια οσες φορες κι αν το χω κανει μονος μου, με αποτελεσμα η οροφη να ψιλοχορευει στις ταλαντωσεις .

τελικα το αγαπω το βλαμμενο. Embarassed

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 08:03:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eμ,ενα στο cc μου οπωσ κα ισε ολα με εκνευριζει αφανταστα που για να ανοιξω την οροφη πρεπει να κραταω πατημενο το κουμπι...το ξερω οτι εχει βγει ειδικοσ μηχανισμοσ αλλα δεν ειναι τσαμπα λ7?>ενταξει θα με πειτε κομπλεξικο αλλα αυτο μου την σπαει...

Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 10:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:
Wink Απλα καταθετουν τους προβληματισμους τους....κανεις τους ομως (απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω) δεν θα απαρνηθει ευκολα το pug του... Wink

εσύ να μάθεις αν η μπροστινή ανάρτηση του 407 μπαίνει και σε 206 και μετά να ξαναγράψεις εδώ ..... έτσι για τιμωρία Laughing Laughing

... πρέπει να είναι πολύ "θηρίο" Twisted evil Twisted evil γενικώς αυτό το μπροστινό σύστημα ..έπαθα πλάκα με το πως χώνεται σε επαρχιακό ειδικά σε σχέση με τον όγκο του ..άλλα της κατηγορίας του που έχω κινηθεί παράλληλα μεταξύ τους ήταν άστα να πάνε ..... Confused Confused Confused

Μηπως λες οτι σε συγκριση με αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας του δεν παει Question Question

Bρε θα σε πυροβολήσω... Very happy
Αλλά επειδή πολλά λόγια φτώχια ..μαθηματικά

407+επαρχιακός+μέτριες στροφές=στρίψιμο αλα 206 στο πιο σταθερό του
Αλλα κατηγορίας του +επαρχιακός +μέτριες στροφές= μαθήματα ιστιοπλοίας

Είναι σχετικά γρήγορο αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν πας για τα μπαμ κτλ .Μου έκανε εντύπωση η σταθερότητα σε συνδυασμό με ευελιξία και κλίσεις που θα άρμοζαν σε κανα gti παρά σε οικογενειακό .Υπάρχουν και άλλες στριφτερές επιλογές αλλά δεν μου δόθηκε ποτέ η εντύπωση ότι έμπαιναν με την ίδια άνεση που έμπαινε δαυτο.

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 01:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:
Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:

Bρε θα σε πυροβολήσω... Very happy Αλλά επειδή πολλά λόγια φτώχια ..μαθηματικά

407+επαρχιακός+μέτριες στροφές=στρίψιμο αλα 206 στο πιο σταθερό του
Αλλα κατηγορίας του +επαρχιακός +μέτριες στροφές= μαθήματα ιστιοπλοίας

Είναι σχετικά γρήγορο αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν πας για τα μπαμ κτλ .Μου έκανε εντύπωση η σταθερότητα σε συνδυασμό με ευελιξία και κλίσεις που θα άρμοζαν σε κανα gti παρά σε οικογενειακό .Υπάρχουν και άλλες στριφτερές επιλογές αλλά δεν μου δόθηκε ποτέ η εντύπωση ότι έμπαιναν με την ίδια άνεση που έμπαινε δαυτο.

Με πυροβολω μονος μου... Hunter Hunter Hunter
Το οτι δεν μπαινουν τα υπολοιπα της κατηγοριας σε στροφες με την ιδια ανεση που μπαινει το 407 οφειλεται στα διπλα ψαλιδια εμπρος της αναρτησης... Wink
Οσο για το αν μπαινει η αναρτηση σε 206....φανταζομαι οτι κανεις humor... Tease Silly Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 02:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
eμ,ενα στο cc μου οπωσ κα ισε ολα με εκνευριζει αφανταστα που για να ανοιξω την οροφη πρεπει να κραταω πατημενο το κουμπι...το ξερω οτι εχει βγει ειδικοσ μηχανισμοσ αλλα δεν ειναι τσαμπα λ7?>ενταξει θα με πειτε κομπλεξικο αλλα αυτο μου την σπαει...

Που να σε ειχα στο 205 να ανοιγοκλεινεις την οροφη με το χερι ! Laughing
Παντως το συγκεκριμενο και εμενα με εκνευριζει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 04:26:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
shiba έγραψε:

Που να σε ειχα στο 205 να ανοιγοκλεινεις την οροφη με το χερι ! Laughing
Παντως το συγκεκριμενο και εμενα με εκνευριζει.
που να δεισ λευτερακη και το citroen pluriel(σωστα το ειπα)??μεγαλο πακετο...βγαζεισ κομματια με το χερι..λεσ και ειναι συναρμολογουμενο Shoot

Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 06:57:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
.....
Το οτι δεν μπαινουν τα υπολοιπα της κατηγοριας σε στροφες με την ιδια ανεση που μπαινει το 407 οφειλεται στα διπλα ψαλιδια εμπρος της αναρτησης... Wink
Οσο για το αν μπαινει η αναρτηση σε 206....φανταζομαι οτι κανεις humor... Tease Silly Laughing Laughing Laughing

Kαι η 156 εχει διπλά αλλά δεν έκανε άρθρο το R&D για την λειτουργία τους .Για το 407 έχει γίνει και ο συνολικος σχεδιασμός ανάρτησης και κινηματικής της είναι οut of space έτσι όπως περιγράφηκε ....και που πραγματικά δουλεύει Εξοχα .
Για το 206+ ανάρτηση 407 Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 07:32:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:
.....

Kαι η 156 εχει διπλά αλλά δεν έκανε άρθρο το R&D για την λειτουργία τους .Για το 407 έχει γίνει και ο συνολικος σχεδιασμός ανάρτησης και κινηματικής της είναι οut of space έτσι όπως περιγράφηκε ....και που πραγματικά δουλεύει Εξοχα .
Για το 206+ ανάρτηση 407 Mr. Green

Εχεις απολυτο δικιο σ'αυτο που γραφεις..... Wink Wink
Πιστεψε με σε στριφτερη διαδρομη το χαιρομαι παρα πολυ το αυτοκινητο αν και θα ηθελα λιγο παραπανω δυναμη απο τον κινητηρα(που ομως αν εκμεταλλευτεις σωστα το ζυγισμα του αυτοκινητου και την κατευθυντικοτητα του δεν πολυφαινεται η μικρη ελλειψη δυναμης).
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 09:42:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
...το θετικό κάμπερ που αποκτά ο εσωτερικός στην έκταση του μέσα στην στροφή του επιτρέπει να πατά με περισσότερο πέλμα κάτω και να συμμετέχει πιο ενεργά στο κατέβασμα της δύναμης κάτω.Ακα σπινάρισμα later Wink Δοκιμασμένο σε φουρκέτες με υψομετρική διαφορά και άσφαλτο-σαπούνι .Με άλλο προσθιοκίνητο εκεί .... Evil Evil Για το αρνητικό του εξωτερικού συμφωνώ και επαυξάνω.

Επιμένω ότι τη λύση στο σπινάρισμα θα τη δώσει ένα μπλοκέ και όχι το θετικό κάμπερ!!!!!!! Very happy

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 13:28:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγα το σπιναρισμα με 110 αλογα ρε παιδια, που θελει και μπλοκε.
Ενα καλο λαστιχο και μια καλη αναρτηση βελτιωνει πολυ το σπιναρισμα.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Alexandra (Αλεξάνδρα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS?! ('99)

Ένταξη: 14 Ιούν 2005
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 16:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάλι μ'ενοχλεί το δεξί ηλεκτρικό παράθυρο του συνοδηγού που δεν είναι αυτόματο! Γιατί να είναι αυτόματο μόνο του οδηγού και να κουράζετε ο δεξιός δείκτης μου πατώντας το μέχρι να κατέβει/ανέβει τέρμα? Απάραδεκτο! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Η Πήζουλα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Anthi (Ανθή)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC

Ένταξη: 21 Μάϊ 2005
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 16:38:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που μου τη σπάει στο 206, εκτός από το μη αυτόματο παράθυρο του συνοδηγού που ανέφερε η Αλεξάνδρα,είναι πως τυχόν ανοιχτά παράθυρα δεν κλείνουν με το συναγερμό...τουλάχιστον στο δικό μου. Μια φορά, όταν είχα έρθει στο στέκι και το έδωσα στους παρκαδόρους, πηγαίνοντας να το πάρω, ανακάλυψα πως ενώ ήταν κλειδωμένο το παράθυρο του οδηγού ήταν ορθάνοιχτο Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 19:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anthi έγραψε:
Αυτό που μου τη σπάει στο 206, εκτός από το μη αυτόματο παράθυρο του συνοδηγού που ανέφερε η Αλεξάνδρα,είναι πως τυχόν ανοιχτά παράθυρα δεν κλείνουν με το συναγερμό...:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 21:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
Anthi έγραψε:
Αυτό που μου τη σπάει στο 206, εκτός από το μη αυτόματο παράθυρο του συνοδηγού που ανέφερε η Αλεξάνδρα,είναι πως τυχόν ανοιχτά παράθυρα δεν κλείνουν με το συναγερμό...:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Αυτο ειναι οντως μεγαλη πικρα!!! Εγω εχω και την ηλιοροφη επιπλεον... Sad

Αποτι διαβασα σε σχετικο Topic υπαρχει μια πλακετα που μπαινει και "λυνει" αυτο το προβλημα!!! Πρεπει να πληρωσεις ομως... Evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Alexandra (Αλεξάνδρα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS?! ('99)

Ένταξη: 14 Ιούν 2005
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 21:57:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
τυχόν ανοιχτά παράθυρα δεν κλείνουν με το συναγερμό

Μη νομίζετε κλείνουν σε όλα τα αυτοκίνητα.. τουλάχιστον έχω δεί σε golf ('01-'02, δεν θυμάμαι), την ώρα που κλέιδωνε ανέβαινε το τζάμι μόνο του οδηγού κι όχι του συνοδηγού κι εγω προσφέρθηκα να φωνάξω πως δεν έκλεισε...! Shocked

Η Πήζουλα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 22:02:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παντως κλεινουν και τα 4 παραθυρα,και οι καθρεπτες..... Twisted evil Twisted evil ετσι για να ζηλεψετε λιγακι... Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing
( Splat Splat Splat Splat ...καλα ντε...δεν ειμαι ψωνιο...μην πετατε ντοματες....να σας πειραξω ηθελα λιγο... Laughing Laughing Laughing )
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 01:11:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι γενικότερα εκνευριστικό ..που δημιουργεί το 206 αλλά δεν προέρχεται απο κάποιο κουσούρι του .
....το παρατήρησα οδηγώντας για λίγο ένα πιο οικογενειακό τουτου ..
Οδηγώντας το 206 υπάρχει η αίσθηση ότι είμαι ανεπίδεκτος σοβαρής επιλογής εκ του γυναικείου φύλου .Μπαίνοντας και οδηγώντας σαφώς πιο κυριλάτο /οικογενειακό ξαφνικά άρχισαν να ανεβάινουν οι μετοχές μου ως προς την σοβαρότερη δέσμευση Shocked Rolling eyes

Βέβαια δεν περίμενα να πάρω τουτου γενικώς για να δώ φώς ,άλλωστε το καλύτερο καμάκι το έκανα και το κάνω περπατώντας Cool .
Αλλά πόσο "εξυπνάδα" υπάρχει στις ενδιαφερόμενες και γενικότερα στους ανθρώπους όταν χαρακτηρίζεις κάποιον απο την "ελαφρότητα" του αυτοκινήτου του ??
Ισως να βαρέθηκα να ακούω για ποιότητα ,όνομα και χλιδή που έχουν άλλα σε σύγκριση με το μπλέ κεραυνό ...

Το έχω βαφτίσει έτσι απο την ομώνυμη ταινία ...πάντα την πατάς όταν το υποτιμήσεις Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 01:13:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Εμενα παντως κλεινουν και τα 4 παραθυρα,και οι καθρεπτες..... Twisted evil Twisted evil ετσι για να ζηλεψετε λιγακι... Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing
( Splat Splat Splat Splat ...καλα ντε...δεν ειμαι ψωνιο...μην πετατε ντοματες....να σας πειραξω ηθελα λιγο... Laughing Laughing Laughing )

Το πορτ μπαγκάζ να δώ πως θα κλείσει απο τις ντομάτες που θα μαζέψεις
Laughing Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούν 2005, 05:45:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
vinman έγραψε:

Το πορτ μπαγκάζ να δώ πως θα κλείσει απο τις ντομάτες που θα μαζέψεις
Laughing Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Αααααααααααααα....και αυτο αυτοματα ανοιγοκλεινει... Twisted evil Twisted evil οποτε μην σε προβληματιζει... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 10 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης