PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 1.100 ???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2005, 22:49:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ababapanos έγραψε:
den me endiaaferei poli to kostos, arkei na mporw na to paragilw stin ekdosi x -des sta 1.100...

poso keei ta 1.100 ? 15aria mou fenonte para pola gia to 1.100 , giro sta 6-7 litra den keei?

Η στιγμιαία κατανάλωση έχει πολύ μεγάλη διακύμανση. Σίγουρα σε καμμιά ανηφόρα με τέρμα γκάζι κτλ θα δεις και πάνω από 15 στιγμιαία. Τώρα για μέση κατανάλωση το 1.1 σε ταξίδι αν το πηγαίνεις μέχρι 110-120 θα καίει περίπου 7 λίτρα. Πάντως να ξέρεις ότι αυτά που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές (όλοι) για την κατανάλωση είναι τιμές που πολύ δύσκολα θα δεις.

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 06:54:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παλικάρι ρώτησε αν μπορεί να βάλει υπολογιστή ταξιδίου και όχι τι κατανάλωση θα δείχνει.

Όσο για το άγχος μην το κοιτάς Wink Smile

giannis_cc έγραψε:
ασε που ειναι και πολυ αγχωτικο οταν βλεπεις κατι 15αρια+ στην καταναλωση ανα 100 χλμ.
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 16 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 20:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι γίνετε με κόστος 350 ευρο., αλλά δεν θα γίνει εργοστασιακά, αλλά θα μου το βάλουν στην peugeot. τώρα σκέπτομαι αν αξίζει τα λεφτά αυτά ενας υπολογιστης ταξιδιου , η να προτιμήσω στην θέση του ένα καλό ηχοσυστημα όπως ενα pionner 7700 Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 22:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαλε το 7700 ειναι πολυ καλο . και το χα βρει μαλιστα με 250 ευρω Wink

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 23:27:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

250 ΤΟ βρικα και εγω αλλα υπολογιζω αλλα 100 για τον ανταπτορα, οποτε παει στα 350.
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 04:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με 100 ευρω ομως αντι για ανταπτορα παιρνεις ενα σετ οβαλ και εισαι κομπλε για αρχη .

Φανταζομαι θα εννοεις ανταπτορα για το remote control. δε μου χρειαστηκε ποτε και ακομα και τωρα που εχω το clarion επειδη το ηχοσυστημα μου καηκε (το φτιαξα αλλα φοβαμαι να το βαλω μηπως ξανακαει) δεν εχω χρησιμοποιησει το remote.

Δεν το παιζω εξυπνακιας απλα σε βοηθαω να αξιοποιησεις σωστοτερα τα λεφτα σου αφου οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε χαλασει λεφτα ασκοπα .

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 17:50:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ... δηλαδη αναμεσα απο υπολογιστη ταξιδιου και το 7700 , εσυ το 7700 θα προτιμουσες ε?
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 17:55:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρις τυψεις ! βεβαια εγω ειμαι φιλομουσος κι οχι gadget-ακιας ! Very happy

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 18:01:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο το clarion που ειπες οτι εχεις ειναι ο ανταπτορας? το ηχοσυστημα σου λες να καηκε λογο ανταπτορα και φοβασε να τον ξανα βαλεις?
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 18:14:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κλαριον ειναι της μανας του και το ξαναβαλα γιατι μου καηκε το pioneer μαζι με τον audiobahn. περιττο νσ σου πω οτι τα ηχεια που εχω μπροστα κανουν το clarion να αγκομαχαει απ τα 15% της εντασης του .

Δεν εχω κανεναν ανταπτορα .
ο ανταπτορας ειναι για να ενωνεις το pioneer ας πουμε που θα παρεις με το εργοστασιακο remote. Wink

φοαβαμαι να το ξαναβαλω γιατι δεν ξερω τι σκ**α εφταιξε και καηκαν .

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 19:39:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειχε εγγυση το pionner?

κριμα βρε παιδι μου να γινει κατι τετοιο και να καει το pionner σου με τοσα λευτα. τωρα με εκανες να φοβαμαι να το αγορασω μηπως παθω τα ιδια Confused
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2005, 20:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω φιλο ηλεκτρονικο και μου τα φτιαξε και τα 2 με 50 ευρω . τοσο κοστισαν τα ανταλλακτικα .
το pioneer μου καηκε απο δικια μου μαλ***α . καπου το βραχυκυκλωσα οταν εβγαλα την κονσολα . δεν ξερω που ομως

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης