PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Renault Clio III
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2005, 08:58:21    Θέμα δημοσίευσης: Νέο Clio Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή είναι η πρώτη φευγαλέα ματιά στο πρωτότυπο νέο Clio χωρίς καμουφλάζ. Το γαλλικό supermini αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις από το καλοκαίρι του 2005, έχοντας αρκετά κοινά μηχανικά μέρη με το σημερινό Nissan Micra.

Το μήκος του είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το σημερινό Clio και θα φτάνει τα 3,82 μέτρα, ενώ το ύψος και το πλάτος θα διατηρηθούν στα 1,42 και 1,64 μέτρα αντίστοιχα. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει σύνολα βενζίνης που αποδίδουν από 60 μέχρι 182 ίππους τα οποία θα πλαισιώνονται από δύο diesel μοτέρ ισχύος 64 και 82 ίππων.

Η κορυφαία τρίλιτρη έκδοση Clio Sport με τον V6 κινητήρα των 226 ίππων αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2006. Ένα χρόνο μετά -το 2007- η Renault θα παρουσιάσει το mini-MPV, Cliospace το οποίο θα βασίζεται στο τρίθυρο/πεντάθυρο Clio, αλλά θα είναι κατά 10 πόντους μακρύτερο.

Με μήκος που θα φτάνει τα 3,93 μέτρα το Cliospace θα είναι η απάντηση τόσο στο Opel Meriva όσο και στα Fiat Idea και Lancia Musa. Οι κινητήρες που θα τοποθετούνται σε αυτό θα είναι οι ίδιοι με εκείνους του Clio, εκτός φυσικά από το «μικρό» των 60 ίππων και τα «μεγάλα» μοτέρ των 182 και 226 ίππων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2005, 11:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θυμιζει λιγο Megane scenic πισω ειναι ιδεα μου Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2005, 12:20:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νέο Clio Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
.....έχοντας αρκετά κοινά μηχανικά μέρη με το σημερινό Nissan Micra.

Υποθέτω και τις αναρτήσεις του Micra!
Puke left Puke right Puke left Puke right Puke left Puke right

Οπτικά πάντως είναι πιο όμορφο από ότι περίμενα από τη Renault!

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2005, 12:25:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χάλια είναι...

Ήταν που ήταν χάλια το προηγούμενο (το cup ειδικά ήταν για κλάματα Puke right ) Wink Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2005, 13:59:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
Χάλια είναι...

Ήταν που ήταν χάλια το προηγούμενο (το cup ειδικά ήταν για κλάματα Puke right ) Wink Wink Very happy

Μεγάλη πατάτα αυτό το cup.....
ειδικά αν είναι και μπλέ και έχει και κοζανίτικες πινακίδες..........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2005, 14:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιστεθω το προηγουμενο clio ειναι κλασεισ πιο ομορφο...αυτο δεν με ενυπωσιασε να σασ πω την αληθεια

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2005, 17:20:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καποιοι να φανε τα ποδαρια τους εδω μεσα....Ξερουν αυτοι... Wink Wink Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 09:37:27    Θέμα δημοσίευσης: Renault Clio III Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε λίγες ημέρες η Renault πρόκειται να παρουσιάσει, επίσημα στην Ευρώπη, την τρίτη γενιά του Clio. Το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλες αλλαγές εξωτερικά όπου έχουν ακολουθηθεί οι γραμμές ενός εξαιρετικά μοντέρνου και αεροδυναμικού σχεδιασμού. Εμφανής είναι η προσπάθεια να εμφανισθεί ένα δυναμικό και sportive αυτοκίνητο που απευθύνεται σε νέους σε ηλικία οδηγούς αλλά και σε γυναίκες που θα γοητευθούν από την κοψιά του.

Η γκάμα των βενζινοκινητήρων του περιλαμβάνει τα 1200, τα 1400 και τα 1600 κυβικά με απόδοση 75, 98 και 115 άλογα αντίστοιχα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο 5 θέσεων ενώ στα 1600 υπάχρει και η επιλογή του αυτόματου.

Η τιμή του στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες (και στην Ελλάδα;) θα ξεκινάει από τα 12.000 ευρώ ενώ η εμφάνισή του στις αντιπροσωπείες αναμένεται να ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα.

Πηγή: autopress.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 09:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ομορφο...Crazy
αυτο με τα 108+ αλογα δεν θα το βγαζει τωρα... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 11:19:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!
Επιτέλους ένα μικρό που σε εμφάνιση να μπορεί να σταθεί δίπλα στο 206!
Τα μπροστινά του φανάρια βέβαια με το καμπύλο κάτω μέρος κάτι μου θυμίζουν....
και 1,6 115ps...Μια χαρά...
Αρκεί να μην καταργήσει μετά από λίγο το χειροκίνητο κιβώτιο στο 1600αρι όπως έκανε με το υπάρχον μοντέλο....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
gabrielo (Γαβριήλ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 308 1.6 THP PREMIUM PACK

Ένταξη: 14 Απρ 2005
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 11:34:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα το πιο όμορφο μοντέλο στην τωρινή γκάμα της RENAULT αυτή την στιγμή, κατά την γνώμη μου.
Αμάξωμα που δείχνει δυναμισμό με το μπροστινό καπό όλα τα λεφτά....
Σίγουρα μια πολύ ενδειαφέρουσα και φρέσκια πρόταση στον χώρο των ''μικρών''.
Κάτι μου λέει επίσης ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα σκάσει μύτη και μια πιο ζόρικη έκδοση sport με 180+ αλογα κατά την προσφιλή συνήθεια των κατασκευαστών....(η παραπάνω φωτό μάλλον σε κάτι τέτοιο παραπέμπει).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 11:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΟ - ΒΕ - ΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!

Το πρωτο μικρομεσαιο που μου αρεσει πιο πολυ απ'το 206.

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 12:09:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gabrielo έγραψε:
Σίγουρα το πιο όμορφο μοντέλο στην τωρινή γκάμα της RENAULT αυτή την στιγμή, κατά την γνώμη μου.
Αμάξωμα που δείχνει δυναμισμό με το μπροστινό καπό όλα τα λεφτά....
Σίγουρα μια πολύ ενδειαφέρουσα και φρέσκια πρόταση στον χώρο των ''μικρών''.
Κάτι μου λέει επίσης ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα σκάσει μύτη και μια πιο ζόρικη έκδοση sport με 180+ αλογα κατά την προσφιλή συνήθεια των κατασκευαστών....(η παραπάνω φωτό μάλλον σε κάτι τέτοιο παραπέμπει).

για δες εδώ....
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5550

Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 12:15:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντωσ απιστευτα ομορφο...μηπωσ ομωσ αυτη η φωτογραφια ειναι του sport και μασ ξεγελαει λιγο?

Επιστροφή στην κορυφή
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 12:44:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανέμορφο!!!! Clapping Clapping Clapping Thumb Left

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 12:49:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευτυχώς δεν το έκαναν να μοιάζει με το Micra ανκαι είναι ίδια αυτοκίνητα!!

Η φώτο πάντως μου φαίνεται επεξεργασμένη διότι αν προσέξετε οι κεντρικές κολώνες δεν έχουν καθόλου πάχος και δεν εξέχουν καθόλου προς τα μέσα!!!!!!!!!! Confused

Επιστροφή στην κορυφή
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 13:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα μ'αρέσει! Κυρίως μ'αρέσει που δεν είναι όπως σχεδόν όλα τα σύγχρονα "πολυμορφικά" αυτοκίνητα. Αν έχει και το ίδιο ή και ακόμα καλύτερο στήσιμο από τον προκάτοχό του τότε σίγουρα θα γίνει ένα best seller.

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 14:00:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bouboulis έγραψε:
Και εμένα μ'αρέσει! Κυρίως μ'αρέσει που δεν είναι όπως σχεδόν όλα τα σύγχρονα "πολυμορφικά" αυτοκίνητα. Αν έχει και το ίδιο ή και ακόμα καλύτερο στήσιμο από τον προκάτοχό του τότε σίγουρα θα γίνει ένα best seller.

Μπορεί να είναι πολύ χειρότερο από τον προκάτοχο του!!!
Δεν ξέρω για τη Renault αλλά η Peugeot πάντως μας έχει συνηθίσει σε αυτή την ιδέα τα νεώτερα μοντέλα να είναι χειρότερα από τα παλιά...... (205-->206, 306-->307 κλπ)

Μη ξεχνάς επίσης ότι έχει τις ίδιες αναρτήσεις με το Micra! Puke right Puke right Puke right

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 10:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H τρίτη γενιά Renault Clio αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς δρόμους το ερχόμενο φθινόπωρο...

Περίπου ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του Modus στην ευρωπαϊκή αγορά, η Renault δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της τρίτης γενιάς Clio που θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην έκθεση αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη. Με σύγχρονη εμφάνιση, που παραπέμπει στην αισθητική των Modus και Scenic, το Clio III φαίνεται να κερδίζει τις αρχικές εντυπώσεις.

Το δυναμικό ύφος του γαλλικού supermini, στο οποίο συμβάλλουν κατά κύριο λόγο τα επιθετικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα, οι όμορφες γωνίες του αμαξώματος και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, είναι το πρώτο πράγμα που διαπιστώνει κανείς κοιτάζοντας τις φωτογραφίες. Στο εσωτερικό, η εικόνα δείχνει το λιγότερο σύγχρονη και φαίνεται να ακολουθεί την άποψη που έχουν χαράξει εδώ και καιρό τα Modus και Scenic.

Πέρα όμως από τον αισθητικό τομέα, το νέο Clio υπόσχεται μεγαλύτερη άνεση για όλους τους επιβάτες του. Τουλάχιστον, σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς, αν λάβει υπόψη του πως το νέο μοντέλο είναι κατά 21,1 εκατοστά μακρύτερο -συνολικά 3,986 μέτρα, κατά 6,7 εκατοστά πλατύτερο -1,707 μέτρα- και κατά 7,3 εκατοστά ψηλότερο -1,493 μέτρα. Οι διαστάσεις είναι ίδιες και για τους δύο τύπους αμαξωμάτων -τρίθυρο και πεντάθυρο- ενώ, σε αυτές, συνυπολογίστε και το αυξημένο μεταξόνιο -2,575 μέτρα- κατά 10,5 εκατοστά ενώ ο χώρος αποσκευών έχει μεγαλώσει κατά 33 λίτρα και φτάνει τα 288 λίτρα.

Στο νέο Clio, τοποθετείται η ήδη υπάρχουσα γκάμα των κινητήρων που κινεί διάφορα μοντέλα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Στην σειρά των βενζινοκινητήρων περιλαμβάνονται οι εκδόσεις 1.2, 1.4 και 1.6 λίτρων ισχύος 75, 100 και 110 ίππων, αντίστοιχα, ενώ θα υπάρχουν και τρεις diesel των 1,5 λίτρων με απόδοση 70, 85 και 105 ίππους.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου, η ανάρτηση βασίζεται σε αυτή του μεγαλύτερου Megane και στον πίσω άξονα υπάρχει ο γνωστός ημιάκαμπτος ενώ οι εκδόσεις των 1.2 και 1.6 συνδυάζονται και με ημιαυτόματο κιβώτιο όπου οι αλλαγές των σχέσεων πραγματοποιούνται από διακόπτες στο τιμόνι. Τέλος, οι ιθύνοντες της εταιρίας αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP, όπου η Renault θα θέλει σίγουρα να συνεχίσει την παράδοση των πέντε αστεριών.

Πηγή: in.gr/auto

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 11:48:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην πρώτη φώτο ειναι το sport οποτε μην ψαρώνετε... χάλια Look εχει πάλι, σαν το modus ειναι, υπερυψωμένο όπως ορίζει η νέα μόδα. Η Sport εκδοση θα βγει αρχες του 2006 και θα μιλάμε για 200 αλογα στις 5500σαλ και ροπη 205nm στις 3000σαλ.
Επίσημη παρουσιαση του clio III έγινε χτές!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης