PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρωτοφανής απαγόρευση για γυναίκες οδηγούς

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούν 2005, 22:22:27    Θέμα δημοσίευσης: Πρωτοφανής απαγόρευση για γυναίκες οδηγούς Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Σαουδική Αραβία ισχύει μία μοναδική απαγόρευση για τις γυναίκες που όμοιά της δεν συναντά κανείς πουθενά αλλού. Σύμφωνα με νόμο που μετράει ήδη δεκαετίες ζωής απαγορεύεται στις γυναίκες να οδηγούν αυτοκίνητα.
Ο Mohammed al-Zulfa, εξέχων πολιτικός της χώρας,τάραξε τα νερά φέρνοντας πρόταση για κατάργηση του αναχρονιστικού αυτού νόμου. Το θέμα ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις με τους πολέμιούς του να μιλούν για κατάλυση των ηθών, προτροπή σε ακολασία κ.ο.κ. Οι υποστηρικτές του, ωστόσο, χρησιμοποίησαν την συνηθισμένη πρακτική της ενοικίασης αγνώστων αντρών ως οδηγών που επίσης αντιβαίνει στα ισλαμικά έθιμα, έχει προφανείς κινδύνους για την υπόληψη των γυναικών και πλήττει οικονομικά τις Σαουδαραβικές οικογένειες.
Θρησκευτικοί ηγέτες της χώρας δήλωσαν πως ποτέ το ανώτατο θρησκευτικό συμβούλιο της χώρας δεν χαρακτήρισε ως αμαρτία την οδήγηση από τις γυναίκες. Είπε μόνο πως καλό είναι αυτές να μην οδηγούν. Για την άρση της απαγόρευσης είχε γίνει μία μεγάλη γυναικεία διαμαρτυρία το 1990 που είχε σαν αποτέλεσμα την σύλληψη και την καταδίκη 47 γυναικών.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 00:06:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Τελικά σε μερικές χώρες μόνο δεμένες με λουρί δεν είναι οι γυναίκες!!! Απίστευτο!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 06:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Τελικά σε μερικές χώρες μόνο δεμένες με λουρί δεν είναι οι γυναίκες!!! Απίστευτο!!!......

.....κι ομως αληθινο... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 08:43:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Τελικά σε μερικές χώρες μόνο δεμένες με λουρί δεν είναι οι γυναίκες!!! Απίστευτο!!!......

Για θυμηθείτε λίγο τη θέση της γυναίκας στην αρχαία Ελλάδα!!!!!! Confused

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 08:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρωτοφανής απαγόρευση για γυναίκες οδηγούς Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Στην Σαουδική Αραβία ισχύει μία μοναδική απαγόρευση για τις γυναίκες που όμοιά της δεν συναντά κανείς πουθενά αλλού. Σύμφωνα με νόμο που μετράει ήδη δεκαετίες ζωής απαγορεύεται στις γυναίκες να οδηγούν αυτοκίνητα.
Ο Mohammed al-Zulfa, εξέχων πολιτικός της χώρας,τάραξε τα νερά φέρνοντας πρόταση για κατάργηση του αναχρονιστικού αυτού νόμου. Το θέμα ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις με τους πολέμιούς του να μιλούν για κατάλυση των ηθών, προτροπή σε ακολασία κ.ο.κ. Οι υποστηρικτές του, ωστόσο, χρησιμοποίησαν την συνηθισμένη πρακτική της ενοικίασης αγνώστων αντρών ως οδηγών που επίσης αντιβαίνει στα ισλαμικά έθιμα, έχει προφανείς κινδύνους για την υπόληψη των γυναικών και πλήττει οικονομικά τις Σαουδαραβικές οικογένειες.
Θρησκευτικοί ηγέτες της χώρας δήλωσαν πως ποτέ το ανώτατο θρησκευτικό συμβούλιο της χώρας δεν χαρακτήρισε ως αμαρτία την οδήγηση από τις γυναίκες. Είπε μόνο πως καλό είναι αυτές να μην οδηγούν. Για την άρση της απαγόρευσης είχε γίνει μία μεγάλη γυναικεία διαμαρτυρία το 1990 που είχε σαν αποτέλεσμα την σύλληψη και την καταδίκη 47 γυναικών.

...και να ηταν μονο αυτο το προβλημα για τις γυναικες στην χωρα αυτη ?????
πικρα.....

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 09:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
vinman έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Ασχετο Shocked Shocked ....τι δουλεια εχει η Αρχαια Ελλαδα με την Σαουδικη Αραβια του 2005... Question
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 12:12:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
ultra-one έγραψε:
vinman έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Ασχετο Shocked Shocked ....τι δουλεια εχει η Αρχαια Ελλαδα με την Σαουδικη Αραβια του 2005... Question

Πως δεν εχει ρε Μανο??? Οδηγουσαν οι γηναικες ιπηλατες αμαξες στην αρχαια Ελλαδα ??? Very happy Very happy Very happy

Δεν λετε παλι καλα που υπαρχουν χωρες σαν τη Σαουδικη Αραβια οπου κυριαρχει η λογικη και λειτουργουν ακομα ετσι. Ειδαν τι γινετε εδω με τις γηναικες οδηγους, γι'αυτο το απαγορευουν. Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 12:21:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Δεν λετε παλι καλα που υπαρχουν χωρες σαν τη Σαουδικη Αραβια οπου κυριαρχει η λογικη και λειτουργουν ακομα ετσι. Ειδαν τι γινετε εδω με τις γηναικες οδηγους, γι'αυτο το απαγορευουν. Very happy Very happy Very happy
σε λυπαμαι στελαρα...να αναμενεισ τα ''πυρα''τουσ τωρα Very happy Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 12:30:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
STELIOS έγραψε:
σε λυπαμαι στελαρα...να αναμενεισ τα ''πυρα''τουσ τωρα Very happy Laughing Laughing

Πριν αρχησετε τα πηρα σας να πω πως αυτα που ειπα προερχονται απο Απαισιο Φαλοκρατικο χιουμορ !!! Δεν θεωρω ολες τις γηναικες οδηγους αχρηστες και σε καμια πειπτωση δεν συμφωνω με την γραμμη που ακολουθουν στη Σαουδικη Αραβια.

(Λες να την γλητωσα τωρα ?????)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 12:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
shiba έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Πριν αρχησετε τα πηρα σας να πω πως αυτα που ειπα προερχονται απο Απαισιο Φαλοκρατικο χιουμορ !!! Δεν θεωρω ολες τις γηναικες οδηγους αχρηστες και σε καμια πειπτωση δεν συμφωνω με την γραμμη που ακολουθουν στη Σαουδικη Αραβια.

το κρασι νερο δεν γινεται Laughing Laughing Laughing ...

Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 14:53:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
shiba έγραψε:
STELIOS έγραψε:

τα πολλά λόγια είναι φτώχια Στέλιο μου...
πες μέρα και ώρα για να αναμετρηθούμε από στάση Twisted evil

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Anthi (Ανθή)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC

Ένταξη: 21 Μάϊ 2005
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούν 2005, 15:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:

Σύμφωνα με νόμο που μετράει ήδη δεκαετίες ζωής απαγορεύεται ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ να οδηγούν αυτοκίνητα...

Shocked Shocked Shocked

Όταν διαβάζω τέτοια, πραγματικά αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που οδήγησε στη σημερινή εικόνα του κόσμου, έτσι όπως διαμορφώθηκε στο πέρασμα των αιώνων...Γιατί κάποιες χώρες είναι τόσο μπροστά, και όχι μόνο αναφορικά με την τεχνολογία, την επιστήμη, τις ανακαλύψεις και τις εφευρέσεις αλλά με την ίδια την ιδεολογία, και κάποιες άλλες τόσο πίσω, και μάλιστα όταν δεν υπάρχει προφανής λόγος, όπως για παράδειγμα η θρησκειολογία του κράτους? Όλοι εκεινοι οι άνθρωποι (και ιδιαίτερα οι γυναίκες που καταπιέζονται πιο πολύ) πώς νιώθουν όταν έρχονται αντιμέτωποι με την εικόνα των άλλων κρατών?

Και, για να τελειώσω με τις γενικού και φιλοσοφικού τύπου ανησυχίες μου, γιατί παρακαλώ να θεωρηθεί κατάλυση των ηθών, προτροπή σε ακολασία κλπ. η οδήγηση από τις γυναίκες ? Μήπως το ΠΑΡΑτραβάνε ?

(οπως είδατε, ο STELIOS τη γλίτωσε την επίθεση...! χεκ,χεκ!)

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 00:50:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
[

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου! Laughing Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 08:11:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
STELIOS έγραψε:
[

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου! Laughing Wink Wink Wink

Ο Στέλιος είναι γνωστός.... ο Μάνος όμως? Twisted evil

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
CHRYSAF.206GTI (ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΑ)
Μέλος
Μέλος

206gti 16v 1600k.

Ένταξη: 14 Απρ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 13:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αααα!! στέλιο και μάνο πάνω που μου είχατε δημιουργήσει και οι 2 σας τις καλύτερες εντυπώσεις πρέπει να σας πω οτι αρχίζετε να μου τις χαλάτε..... Hunter Thumb Down Tease γιατι βρε καλά μου αγοράκια δεν κοιτάτε και καποιους άντρες που είναι υπόδειγμα καλού οδηγού????...................... Ha Ha Blink Tease

είναι ο κόσμος δύσκολη γραφή
ολο σβήνεται..
και αν δεν διαβαστεί με την αφή
τίποτα δεν γίνεται....
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 14:24:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CHRYSAF.206GTI έγραψε:
αααα!! στέλιο και μάνο πάνω που μου είχατε δημιουργήσει και οι 2 σας τις καλύτερες εντυπώσεις πρέπει να σας πω οτι αρχίζετε να μου τις χαλάτε..... Hunter Thumb Down Tease γιατι βρε καλά μου αγοράκια δεν κοιτάτε και καποιους άντρες που είναι υπόδειγμα καλού οδηγού????...................... Ha Ha Blink Tease

Προφανως εννοεις εμενα....μονο που δεν το εγραψα εγω αυτο....αν προσεξεις καλυτερα εγω ειμαι ο mr Vinman...και δεν εχω σχεση με το παραπανω post του Μανου (manosm3)...
Επιστροφή στην κορυφή
Anthi (Ανθή)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 RC

Ένταξη: 21 Μάϊ 2005
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 17:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:

Ο Στέλιος είναι γνωστός.... ο Μάνος όμως? Twisted evil

Ειδε ο γύφτος τη γενιά του.... Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 14:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε αυτο δεν ειναι δικαιο γιατι αναφερετε μονο το ενα μου post.

Αυτο εδω δεν μετραει???

STELIOS έγραψε:
Πριν αρχησετε τα πηρα σας να πω πως αυτα που ειπα προερχονται απο Απαισιο Φαλοκρατικο χιουμορ !!! Δεν θεωρω ολες τις γηναικες οδηγους αχρηστες και σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω με την γραμμη που ακολουθουν στη Σαουδικη Αραβια.

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 19:18:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Ε αυτο δεν ειναι δικαιο γιατι αναφερετε μονο το ενα μου post.

Αυτο εδω δεν μετραει???

STELIOS έγραψε:
Πριν αρχησετε τα πηρα σας να πω πως αυτα που ειπα προερχονται απο Απαισιο Φαλοκρατικο χιουμορ !!! Δεν θεωρω ολες τις γηναικες οδηγους αχρηστες και σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω με την γραμμη που ακολουθουν στη Σαουδικη Αραβια.

Πως κανεις ετσι βρε Στελιο Question Question
Εδω εμενα με πηρε η μπαλλα λογω συνονυμιας με αλλον... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 16:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως δεν κανω πλακα! Εχω απειρα παραδειγματα γυναικων "οδηγων" που κανουν χαζομαρες, να το πω ετσι. Βεβαια εχω δει και καποιους αντρες, αλλα υπερισχυουν οι γυναικες! Μην ξεχναμε και την αναλογια βεβαια! Ποσοι οδηγοι ειναι αντρες και ποσοι γυναικες; Laughing Χρυσαφουλα, δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα γιατι μπορει να εισαι η εξαιρεση!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης