PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot206Club.com
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Οκτ 2002, 20:13:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
DimiP έγραψε:
theflame έγραψε:
Χτες το βράδυ γυρνώντας από Βάρκιζα μετά τις στροφές έχω την αίσθηση ότι κάποιο 206 μπλε σκούρο μου έπαιξε πίσω φώτα. Άργησα να του απαντήσω και δεν ξέρω τελικά αν είχα και δίκαιο, ή το παρεξήγησε, μια και ήμουν απορροφημένος στο δρόμο και σε μία κουβέντα με αποτέλεσμα να μην είμαι σίγουρος αν απλά πάτησε φρένο ή μου έπαιξε και το φως ομίχλης!
Γιατί τα λέω όλα αυτά;
Αν είχαμε τα αυτοκόλλητα θα ήταν όλα πιο απλά Wink

παντως εγω ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.

To ξέρω ότι δεν ήσουν εσύ, αν ήσουν εσύ θα το καταλάβαινα από την σήτα όταν προσπέρασα το εν λόγο 206. Α και εσένα δεν θα σε προσπέρναγα! Wink

ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙΣ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Οκτ 2002, 11:08:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Περιμένω αυτοκόλληξτα και καρτούλες. Όπως και κάθε υλικό που βγαίνει.
Το πίσω είναι φανταστικό.

Απορίες για το μπροστινό αυτοκόλλητο:
1η: Αυτοί που έχουν αισθητήρα βροχής δεν θα έχουν πρόβλημα λόγω επικάλυψης από το αυτοκόλλητο;
2η: Μήπως θα έπρεπε να βγαίνει σε διάφορα χρώματα και όχι μόνο σε γκρίζο;
3η: Θα αντέχει στον καιρό για να μην ξεκολλάει από το τζάμι; (Υποθέτω ότι κολλάει εξωτερικά)

1. Αυτό δεν το ξέρω...
2. Βγαίνει σε όλα τα χρώματα! Ομως επειδή πρόκειται για αυτοκόλλητο δεν μπορεί να έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με το χρώμα του αμαξώματος. Μπορεί να κάνει αντίθεση ή να μοιάζει.
3. Μας δίνουν μέχρι και εγγύηση. Πάντως στο Crash Test που κάναμε να ξεκολήσουμε ένα σηματάκι, έμοιαζε με αυτά που έχουν τα τέλη κυκλοφορίας. Βγαίνει κομματάκι - κομματάκι.

Nikel έγραψε:

Βαγγελη καλωσορισες και απο εμενα.

Ρε Sidobre τι εγινε με ενα μικρο αυτοκολητο που λεγαμε που θα κολιεται εκει που ειναι το σηματακι της Lion στο πορτ-μπαγκαζ???

Αυτό είναι πιο πονεμένη ιστορία. Εν καιρό θα γίνει και αυτό. Ολα είναι θέμα κόστους.

DimiP έγραψε:

ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ????

ειχα κανει και μια προταση αν δεν βρισκετε ακρη με αυτον που κανονισατε για σηματακια.

Μετά από μπόλικο ψάξιμο, καταλήξαμε σε ειδικούς του είδους Wink με γνώμωνα το.. χαμηλό κόστος.

Τα αυτοκόλλητα τα πέρνουμε αυτή την εβδομάδα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Οκτ 2002, 14:03:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Ρε Sidobre τι εγινε με ενα μικρο αυτοκολητο που λεγαμε που θα κολιεται εκει που ειναι το σηματακι της Lion στο πορτ-μπαγκαζ???

Sidobre έγραψε:

Αυτό είναι πιο πονεμένη ιστορία. Εν καιρό θα γίνει και αυτό. Ολα είναι θέμα κόστους.

Δηλαδη ρε Τασσο ποσο μεγαλο ειναι το κοστος??? Ρωταω για να δω εαν μπορω μεμονομενα να το αναλαβω ωστε να επαιρνα τελικα το αυτοκολλητο που μου ταιριαζει Wink

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Οκτ 2002, 19:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτη την εβδομαδα θα παραλαβετε ετσι;;
Επειδη το Σαββατο το πρωι φευγω και θα λειψω μεχρι τις 9-10/11 και την Παρασκευη θα ειμαι στην Autoexelixis υπαρχει περιπτωση να παραλαβω αυτοκολλητα μεχρι και την Παρασκευη ;;;
θα το ηθελα πολυ!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Οκτ 2002, 09:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία, γυαλίζω το αυτοκίνητο και περιμένω να τα κολλήσω.
Ελπίζω να μην φωσφορίζουν πολύ τη νύχτα και να τυφλώνονται αυτοί που έρχονται από πίσω...!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης