Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Οκτ 2002, 20:13:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
theflame έγραψε: | DimiP έγραψε: | theflame έγραψε: | Χτες το βράδυ γυρνώντας από Βάρκιζα μετά τις στροφές έχω την αίσθηση ότι κάποιο 206 μπλε σκούρο μου έπαιξε πίσω φώτα. Άργησα να του απαντήσω και δεν ξέρω τελικά αν είχα και δίκαιο, ή το παρεξήγησε, μια και ήμουν απορροφημένος στο δρόμο και σε μία κουβέντα με αποτέλεσμα να μην είμαι σίγουρος αν απλά πάτησε φρένο ή μου έπαιξε και το φως ομίχλης!
Γιατί τα λέω όλα αυτά;
Αν είχαμε τα αυτοκόλλητα θα ήταν όλα πιο απλά  |
παντως εγω ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.
|
To ξέρω ότι δεν ήσουν εσύ, αν ήσουν εσύ θα το καταλάβαινα από την σήτα όταν προσπέρασα το εν λόγο 206. Α και εσένα δεν θα σε προσπέρναγα!  |
ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙΣ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Οκτ 2002, 11:08:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Περιμένω αυτοκόλληξτα και καρτούλες. Όπως και κάθε υλικό που βγαίνει.
Το πίσω είναι φανταστικό.
Απορίες για το μπροστινό αυτοκόλλητο:
1η: Αυτοί που έχουν αισθητήρα βροχής δεν θα έχουν πρόβλημα λόγω επικάλυψης από το αυτοκόλλητο;
2η: Μήπως θα έπρεπε να βγαίνει σε διάφορα χρώματα και όχι μόνο σε γκρίζο;
3η: Θα αντέχει στον καιρό για να μην ξεκολλάει από το τζάμι; (Υποθέτω ότι κολλάει εξωτερικά) |
1. Αυτό δεν το ξέρω...
2. Βγαίνει σε όλα τα χρώματα! Ομως επειδή πρόκειται για αυτοκόλλητο δεν μπορεί να έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με το χρώμα του αμαξώματος. Μπορεί να κάνει αντίθεση ή να μοιάζει.
3. Μας δίνουν μέχρι και εγγύηση. Πάντως στο Crash Test που κάναμε να ξεκολήσουμε ένα σηματάκι, έμοιαζε με αυτά που έχουν τα τέλη κυκλοφορίας. Βγαίνει κομματάκι - κομματάκι.
Nikel έγραψε: |
Βαγγελη καλωσορισες και απο εμενα.
Ρε Sidobre τι εγινε με ενα μικρο αυτοκολητο που λεγαμε που θα κολιεται εκει που ειναι το σηματακι της Lion στο πορτ-μπαγκαζ??? |
Αυτό είναι πιο πονεμένη ιστορία. Εν καιρό θα γίνει και αυτό. Ολα είναι θέμα κόστους.
DimiP έγραψε: |
ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ????
ειχα κανει και μια προταση αν δεν βρισκετε ακρη με αυτον που κανονισατε για σηματακια. |
Μετά από μπόλικο ψάξιμο, καταλήξαμε σε ειδικούς του είδους με γνώμωνα το.. χαμηλό κόστος.
Τα αυτοκόλλητα τα πέρνουμε αυτή την εβδομάδα.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Οκτ 2002, 14:03:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikel έγραψε: | Ρε Sidobre τι εγινε με ενα μικρο αυτοκολητο που λεγαμε που θα κολιεται εκει που ειναι το σηματακι της Lion στο πορτ-μπαγκαζ??? |
Sidobre έγραψε: |
Αυτό είναι πιο πονεμένη ιστορία. Εν καιρό θα γίνει και αυτό. Ολα είναι θέμα κόστους. |
Δηλαδη ρε Τασσο ποσο μεγαλο ειναι το κοστος??? Ρωταω για να δω εαν μπορω μεμονομενα να το αναλαβω ωστε να επαιρνα τελικα το αυτοκολλητο που μου ταιριαζει 
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Οκτ 2002, 19:15:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτη την εβδομαδα θα παραλαβετε ετσι;;
Επειδη το Σαββατο το πρωι φευγω και θα λειψω μεχρι τις 9-10/11 και την Παρασκευη θα ειμαι στην Autoexelixis υπαρχει περιπτωση να παραλαβω αυτοκολλητα μεχρι και την Παρασκευη ;;;
θα το ηθελα πολυ!!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Οκτ 2002, 09:39:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραία, γυαλίζω το αυτοκίνητο και περιμένω να τα κολλήσω.
Ελπίζω να μην φωσφορίζουν πολύ τη νύχτα και να τυφλώνονται αυτοί που έρχονται από πίσω...!!!
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|