PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μου κάηκε ενισχυτής και deck. Τον λόγο ακόμα τον ψάχνω.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούν 2005, 11:54:01    Θέμα δημοσίευσης: Μου κάηκε ενισχυτής και deck. Τον λόγο ακόμα τον ψάχνω. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα να βγαλω την κονσολα για να τη βαψω και εβγαλα τα πριζακια του deck οπως και τα rca που πανε στον ενισχυτη. ολα καλα την εβαψα και ξαναβαζω το deck . ελα ομως που δεν επαιζε τιποτα εκτος απο την οθονη του deck.
κοιταω τις ασφαλειες του ενισχυτη και ηταν καμμενες και οι δυο.
βαζω αλλες και καιγονται κι αυτες . ξαναβγαζω το deck να κοιταξω μηπως βραχυκυκλωνει καπου . τιποτα. βαζω αλλες ασφαλαειες (παντα 20αρες) και αρχιζουν και βγαινουν καπνοι και ο πανεμορφος ενισχυτακος μου εγινε ψητος . το παω σε εναν κολλητο μου ηλεκτρονικο. και μου λεει πως καηκαν τα mosfet και θα μου τ αλλαξει . 0.40 λεπτα το ενα εχουν . ολα καλα .

μετα ομως ειχα μεινει χωρις μουσικη . οποτε συνδεω τα γαιδουροηχεια στο καημενο το pioneer για να ακουω λιγο μουσικη.
τιποτα, δεν επαιζε απολυτως τιποτα. βγαζω το pioneer και βαζω τον τενεκε clarion της μανας του και επαιζαν ολα μια χαρα , αλλα σιγα . μετα το 15 παραμορφωνουν τα μπροστινα μου τερατακια αλλα ενταξει τι κανουμε. τωρα εχω βγαλει και το pioneer και το δωσα σ αυτον. περιμενω την νεκροψια.

το θεμα ομως δεν ειναι αυτο ! το θεμα ειναι γιατι βραχυκυκλωσαν και καηκαν τα παντα . γιατι οκ ... μου το φτιαχνει και δουλεουν ολα ωραια και καλα , και με το που το βαζω πανω παλι καιγονται .
παιδια πειτε μου καμια ιδεα γιατι θα χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο αν καουν παλι. Scratch

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούν 2005, 14:00:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είχα αντιμετωπίσει μια παρόμοια περίπτωση.....
ενώ άκουγα κανονικά μουσική, ξαφνικά νέκρωσαν τα πάντα (ρεύμα είχα κανονικά)...
αιτία: ένας πόλος της μπαταρίας του αυτοκινήτου γεμάτος άλατα και καμένη ασφάλεια του του ενισχυτή....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούν 2005, 15:22:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μακαρι να ηταν αυτο. η μπαταρια ειναι καινουρια , οποτε αναζητουμε αλλου το προβλημα ...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούν 2005, 17:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
μακαρι να ηταν αυτο. η μπαταρια ειναι καινουρια , οποτε αναζητουμε αλλου το προβλημα ...

Καλο θα ειναι στο θετικο πολο της μπαταριας να βαζεις που και που λιγη βαζελινη!!!

Τις υπολοιπες ασφαλειες του αυτοκινητου τις κοιταξες???

Για να παιζει το "μαμα" ομως σημαινει οτι το προβλημα το εκανε το pioneer που εχεις για μουσικη πηγη!!! Εστειλε παραπανω ρευμα στον ενισχυτη με αποτελεσμα να στον καψει!!! Οποτε, κοιτα την πηγη σου μηπως καηκε καμια αντισταση!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης