PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το πρώτο αυτοκίνητο στην Ελλάδα...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:20:35    Θέμα δημοσίευσης: Το πρώτο αυτοκίνητο στην Ελλάδα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...ήταν Peugeot!! Διάβαζα διάφορες εγκυκλίους της ΕΘΕΑ και το βρήκα κάπου στο site τους γραμμένο και χάρηκα πολύ! Δε το ήξερα!! Συγκεκριμένα γράφει:

"...ας σημειωθεί ότι το πρώτο αυτοκίνητο που κυκλοφόρησε στην επικράτεια το 1896 ήταν ένα τρίτροχο ΠEZΩ, με ιδιοκτήτη κάποιον Kο Kοντογιαννάκη..."

http://ethea.elpa.gr/history/

Ακόμη και πετυχημένη διαφήμιση θα μπορούσε να αποτελέσει το παραπάνω... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν να λέμε ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι. Laughing Laughing
Για φαντάσου ούτε κι εγώ το ήξερα Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα συγχαρητηρια μου στον κυριο κοντογιαννακη

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
τα συγχαρητηρια μου στον κυριο κοντογιαννακη

ε,δεν νομίζω να ζει ο άνθρωπος... θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 127 ετών σήμερα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:54:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λέτε αυτό το αυτοκίνητο να υπάρχει ακόμα?
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:56:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
αυτο αναρωτηθηκα και εγω...μεγα μαγκασ οποιοσ το εχει..φανταζεστε 3τροχο peugeot με αυτοκολλητο psclub φιμε τζαμακι ζαντολαστιχακι,χαμηλωμα, κλπ κλπ? Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
Baphomet έγραψε:
αυτο αναρωτηθηκα και εγω...μεγα μαγκασ οποιοσ το εχει..φανταζεστε 3τροχο peugeot με αυτοκολλητο psclub φιμε τζαμακι ζαντολαστιχακι,χαμηλωμα, κλπ κλπ? Very happy Very happy

τι είπε ο καγουρας ρε!!!Laughing
αναρωτιέμαι μήπως το έχει ο κος Χρυσανθακόπουλος στο μουσείο φαέθων που θα ανοιξει συντομα... αλλιώς δεν νομίζω να υπάρχει πουθενα (εκτος αν το εχει κανα άλλο μουσειο αυτοκινητου στην ευρωπη).
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 12:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ψαχνω να βρω φωτο του τριτροχου της peugeot... για την ώρα δείτε δύο απο τα μοντέλα που ακολούθησαν το τρίτροχο... 2 και 5 ίππων αντίστοιχα:

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 16:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιδου το τριτροχο της Πεζω!!! Θαυμαστε το πρωτο αυτοκινητο που πατησε στην Ελλαδα...

Δε νομιζω οτι σωζεται κανενα τετοιο αυτοκινητο σημερα, γιατι ουτε στο μουσειο της Πεζω δεν υπαρχει ως εκθεμα!!! Shocked

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 17:23:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο ειναι αλλα θα ηταν καλυτερο με lexus φαναρια πισω..... Laughing Laughing Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 17:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά είναι!!! Clapping

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 17:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Ωραιο ειναι αλλα θα ηταν καλυτερο με lexus φαναρια πισω..... Laughing Laughing Laughing Laughing

Ναι...ναι...ειναι αυτο το μοντελο που δεν επαιρνε αεροσακους οροφης και esp.. Laughing Laughing Rotfl Tease
(περα απο την πλακα ομως,μακαρι να σωζωταν ενα τετοιο σπανιο και ιστορικο μοντελο...)
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 17:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι και φόραγε 25αρες ζάντες πίσω όπως βλέπετε με ελαστικο 40/80/25 W Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 21:52:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχασαμε και κατι..... ηταν και cabrio το εργαλειο!!!!!! Tease

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάϊ 2005, 00:17:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω διαβάσει μια άλλη εκδοχή:
Στις αρχές το αιώνα τα αυτοκίνητα στην Αθήνα ήταν δύο και τα οποία συγκρουστήκαν μεταξύ τους έξω από την Βουλή Shocked
Και γύρισε κάποιος και είπε: Δυο και συγκρούστηκαν φαντάσου όταν θα γίνουν εκατό τι έχει να γίνει Exclamation

Τώρα κατά πόσο αληθεύει αυτό και τι μάρκα ήταν τα αυτοκίνητα δεν ξέρω

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάϊ 2005, 05:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα με την ευκαιρια...
Ξερετε ποσα αυτοκινητα υπηρχαν στην αθηνα οταν εγινε το πρωτο τρακαρισμα?!?! 7 Exclamation Exclamation Exclamation

Ποσο ηλιθιος θα πρεπει να εισαι για να τρακαρεις μεσα σε μια πολη που υπαρχουν αλλα 6 αυτοκινητα?!?! Shocked
(αν και φανταζομαι πως θα πηγαιναν,αφου δεν υπηρχαν ουτε σηματα ουτε τιποτα... Rolling eyes Roll eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάϊ 2005, 12:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Τωρα με την ευκαιρια...
Ξερετε ποσα αυτοκινητα υπηρχαν στην αθηνα οταν εγινε το πρωτο τρακαρισμα?!?! 7 Exclamation Exclamation Exclamation

Ποσο ηλιθιος θα πρεπει να εισαι για να τρακαρεις μεσα σε μια πολη που υπαρχουν αλλα 6 αυτοκινητα?!?! Shocked
(αν και φανταζομαι πως θα πηγαιναν,αφου δεν υπηρχαν ουτε σηματα ουτε τιποτα... Rolling eyes Roll eyes

Αν υπήρχε και μόνο ένας δρόμος με μία μόνο λωρίδα, λογικό το βλέπω Rotfl

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης