PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μακρυά από μας!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
asa1 (Τασος)
Μέλος
Μέλος

106 gra 306 gti6 306 1.6 16v 309 1.6 16v

Ένταξη: 13 Ιαν 2005
Τόπος: περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 17:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσεξτε ποσο καλη κατασκευη εχουν τα πεταλια του 206 δεν παθανε τιποτα!!! Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 17:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

asa1 έγραψε:
Προσεξτε ποσο καλη κατασκευη εχουν τα πεταλια του 206 δεν παθανε τιποτα!!! Razz Razz Razz

Aθανατη κατασκευη....οντως.... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2005, 06:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κριμα το αμαξακι.... Onfire Crying or Very sad Onfire

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 09:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο οδηγός δεν φόραγε ζώνη , έφυγε με 120χλμ και δεν έπαθε γρατζουνιά Rolling eyes Rolling eyes

Μακρια από εμάς Confused

μακρια από εμάς συνέχεια Confused

και μια ακόμα Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 12:14:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και απο 206cc εγινε decevo.

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 14:43:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Ο οδηγός δεν φόραγε ζώνη , έφυγε με 120χλμ και δεν έπαθε γρατζουνιά Rolling eyes Rolling eyes

Μακρια από εμάς Confused

μακρια από εμάς συνέχεια Confused

και μια ακόμα Confused

Αργύρη αν έρθουν και άλλα αυτοκίνητα με μετωπικές, οπίσθιες, πλάγιες, ανατροπές κλπ βγάλε φώτο!! Twisted evil

Συλλέγω φώτο από τρακαρισμένα! Twisted evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 15:08:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαρης ο μακαβριος.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Μπρρρρρρρρρρρρρρ......... Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2005, 18:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

skoda factory

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2005, 18:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πικραααααααααααα... Shocked Shocked Shocked

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2005, 20:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
skoda factory

Εγω παντως δεν μπορω να τις δω.

Επρεπε να δειτε τα αυτοκινητα που βγηκαν απο το πρατηριο που ειχε παρει φωτια μεσα στο κεντρο της Κοζανης πριν μερικα χρονια.Ηταν γκαραζ με 100 θεσεις πανω και κατω.Αυτην με το 206 δεν ειναι τιποτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2005, 20:56:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχ Αργυρη τι μου θυμισες τωρα... Rolling eyes
Ιουλιος 2002,Κυριακη πρωι φευγω με την γυναικα μου για Μυκονο...Ειχα κλεισει με γκρουπ και θα παραλαμβανα τα εισητηρια εξω απο το πλοιο....Το προηγουμενο βραδυ ειχαμε ξενυχτησει και το πρωι μας πηρε ο υπνος και ενω επρεπε να ειμαστε στο λιμανι γυρω στις 07.30 εμεις ξυπνησαμε 07.25....Ο μονος τροπος να προλαβουμε το πλοιο και να μην χασουμε εισητηρια και κρατησεις ηταν να παρω και το αυτοκινητο μαζι μπας και προλαβει τουλαχιστον η γυναικα μου το πλοιο και αυτους που ειχαν τα εισητηρια...οπως και ετσι εγινε....φτασαμε Πειραια 07.55 (το πλοιο εφευγε 08.00) μπηκε η γυναικα μου μεσα και εγω εκλεισα εισητηριο με το απογευματινο....Ετσι λοιπον αποφασισα να μην ξαναγυρισω Ιλιον που εμενα αλλα να παω να αφησω το αυτοκινητο στους γονεις μου στο Μοσχατο που ειναι πιο κοντα στον Πειραια....Το βραδακι ημουν και εγω Μυκονο,ευτυχισμενος που ολα πηγαν καλα και προλαβαμε την εκδρομη....
Αμ δε που πηγαν ολα καλα...
....Την επομενη ημερα εγινε η πρωτη μεγαλη πλυμμηρα απο τον Κηφισο και το αυτοκινητακι μου γεμισε νερα μεχρι το υψος των καθισματων.... Sad Sad ...πραγμα που σημαινει οτι αν δεν ειχαμε ξενυχτησει και ξυπνουσαμε κανονικα στην ωρα μας,θα ειχαμε παρει ταξι να κατεβουμε στο λιμανι και το κακομοιρο το αμαξακι μου θα ειχε μεινει Ιλιον χωρις να παθει τιποτα.... Sad
(μοντελο Hyundai Accent LS 1300 κυβικα,το οποιο το εχω ακομα...παρολο τις κακουχιες που τραβηξε απο τα φυσικα φαινομενα....γιατι εκτος απο την πλυμμηρα στο Μοσχατο τραβηξε και καμμια 40αρια λακουβες σχηματος αυγου σε ολο το αμαξωμα τον Νοεμβριο του ιδιου χρονου απο το μεγαλο χαλαζι που ειχε ριξει στην ευρυτερη περιοχη Ιλιου - Αγ.Αναργυρων - Πετρουπολης.....Η γκαντεμια σε ολο της το μεγαλειο λεμε....)
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 09:04:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:

....Την επομενη ημερα εγινε η πρωτη μεγαλη πλυμμηρα απο τον Κηφισο και το αυτοκινητακι μου γεμισε νερα μεχρι το υψος των καθισματων.... Sad Sad ...

εκείνη την περίοδο, κυκλοφορούσα με ένα Nissan Sunny, με το οποίο πήγαινα καθημερινά στο γραφείο στην Πειραιώς....
ώσπου ήρθε η αξέχαστη μέρα.....
κατά τις 12, αν θυμάμαι καλά, ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει, τόσο που νόμιζες οτι ήταν 7 το απόγευμα.....
ξαφνικά, ανοίγουν κυριολεχτικά οι ουρανοί και έχω μείνει στο παράθυρο κολλημένος, να παρατηρώ την στάθμη του νερού στον Κηφισσό, (ναι, ναι, είμαι δίπλα στον Κηφισσό...) να ανεβαίνει με τους ρυθμούς που ανεβάζει τις στροφές το p206mike-mobile....!!!!!!
Μετά από λίγο, το ποτάμι ξεχείλισε και τα πρώτα νερά μπαίνουν στον χώρο του parking....
Η Πειραιώς κλειστή από τα νερά, το ίδιο και η Κηφισού, οπότε έχω μείνει στο παράθυρο να βλέπω την μετατροπή του Sunny σε ενυδρείο (μόνο ο Nemo έλειπε από εκεί μέσα....)
Μετά από αρκετή ώρα, ο κατακλυσμός σταματάει και τα νερά εξαφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό που ήρθαν.....

σ.σ. το αυτοκίνητο έμεινε 1 βδομάδα με ανοικτές πόρτες, για να στεγνώσει το εσωτερικό.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 16:44:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
vinman έγραψε:

....Την επομενη ημερα εγινε η πρωτη μεγαλη πλυμμηρα απο τον Κηφισο και το αυτοκινητακι μου γεμισε νερα μεχρι το υψος των καθισματων.... Sad Sad ...

εκείνη την περίοδο, κυκλοφορούσα με ένα Nissan Sunny, με το οποίο πήγαινα καθημερινά στο γραφείο στην Πειραιώς....
κατά τις 12, αν θυμάμαι καλά, ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει, τόσο που νόμιζες οτι ήταν 7 το απόγευμα.....
ξαφνικά, ανοίγουν κυριολεχτικά οι ουρανοί και έχω μείνει στο παράθυρο κολλημένος, να παρατηρώ την στάθμη του νερού στον Κηφισσό, (ναι, ναι, είμαι δίπλα στον Κηφισσό...) να ανεβαίνει με τους ρυθμούς που ανεβάζει τις στροφές το p206mike-mobile....!!!!!!
Μετά από λίγο, το ποτάμι ξεχείλισε και τα πρώτα νερά μπαίνουν στον χώρο του parking....
Η Πειραιώς κλειστή από τα νερά, το ίδιο και η Κηφισού, οπότε έχω μείνει στο παράθυρο να βλέπω την μετατροπή του Sunny σε ενυδρείο (μόνο ο Nemo έλειπε από εκεί μέσα....)
Μετά από αρκετή ώρα, ο κατακλυσμός σταματάει και τα νερά εξαφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό που ήρθαν.....

σ.σ. το αυτοκίνητο έμεινε 1 βδομάδα με ανοικτές πόρτες, για να στεγνώσει το εσωτερικό.....

Εγω ευτυχως δεν το ειδα να πλυμμηριζει....θα μου ειχε ερθει ο ουρανος σφοντυλι ετσι και το εβλεπα... Sad Sad
Με ενημερωνε ομως η μητερα μου καθε φορα που ανεβαινε το νερο μεσα στο αυτοκινητο.... Sad Sad
Ο ουρανος σφοντυλι μου ειχε ερθει με το χαλαζι....γιατι ειχα ξυπνησει απο το θορυβο και εβλεπα το accent για ακομα μια φορα να παθαινει χοντρη ζημια απο φυσικα φαινομενα (40 βαθουλωματα ηταν αυτα)...αλλα και το Elantra το οποιο το ειχα μολις 2 μηνες (53 βαθουλωματα σε μεγεθος αυγου)και να μην μπορω να κανω τιποτα.... Sad Sad
(να χτυπησω ξυλο,αλλα με το 407 τα παω καλα ακομα οσον αφορα τα καιρικα φαινομενα... Wink )
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 17:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:

να χτυπησω ξυλο,αλλα με το 407 τα παω καλα ακομα οσον αφορα τα καιρικα φαινομενα... Wink

Εμ,Peugeot ειναι,ειναι ποτε δυνατον να μπει νερο Question Exclamation Whistling Whistling

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 02:07:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
vinman έγραψε:

να χτυπησω ξυλο,αλλα με το 407 τα παω καλα ακομα οσον αφορα τα καιρικα φαινομενα... Wink

Εμ,Peugeot ειναι,ειναι ποτε δυνατον να μπει νερο Question Exclamation Whistling Whistling

μονο 2 φορες απο το 2002 που το εχω... Crying or Very sad

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:48:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Μετά από αρκετή ώρα, ο κατακλυσμός σταματάει και τα νερά εξαφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό που ήρθαν

Εκείνη την ημέρα ήταν και ο Μπάμπης σε παράδρομο του Κηφισού κοντά στον Alpha, ευτυχώς όμως ήταν με τον τράκτορα ο οποίος είχε καλυφθεί έως χαμηλά στην πόρτα και δεν πήρε νερό, αλλά και να έπερνε δεν θα με πολυενδιέφερε Rolling eyes για να είμαστε ειλικρινείς

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 10:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xα χα χα χα!
Κοιταξτε Site που εχουν φτιαξει!!!
Καλα ειναι απιστευτοι!
Κοιταχτε το γκομενακι πως τα καταφερε Exclamation Laughing Laughing

http://carstuckgirls.com/gallery_peugeot_stuck.htm

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 16:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Xα χα χα χα!
Κοιταξτε Site που εχουν φτιαξει!!!
Καλα ειναι απιστευτοι!
Κοιταχτε το γκομενακι πως τα καταφερε Exclamation Laughing Laughing

http://carstuckgirls.com/gallery_peugeot_stuck.htm

Θελει ιδιαιτερες ικανοτητες για να κανεις κατι τετοιο... Silly Silly
Δεν ειναι κατι που μπορει να το κανει ο οποιοσδηποτε... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2005, 23:51:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράξενος μήνας ο Σεπτέμβρης...

Παράξενη εβδομάδα, ακόμα πιο παράξενη μέρα...

Άρχισε με ChatDrivers και κατέληξε με το Jazzmobile βαρειά τραυματισμένο!!!
Την γλίτωσε φθηνά από το φορτηγό του Πακιστανού πριν δυο εβδομάδες και την πλήρωσε από το παπί του πιτσιρικά που παραβίασε το stop μέσα στην παραζάλη των νιάτων του. Κι όλα αυτά σε ακτίνα 50 μέτρων από το σπίτι μου.

That's life. Ποτέ δεν ήταν ένας κήπος με τριαντάφυλλα.
Ίσως είναι, όταν ξεκίνησα να πάω στις Αφίδνες και στην έξοδο από την Αττική οδό άκουγα στον ίλιγγο των αφτιών μου τον Ηλία να κουρδίζει... Γιατί η νύχτα στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας πάντα καταλήγει σε τσίπουρα...

Ίσως είναι ότι μέσα στην πίστα μου μπήκαν ιδέες και έκανα ένα search στο net... Γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται και οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιώνται....

Βλέποντας το Jazzmobile χτυπημένο και συζητώντας με την ασφαλίστριά για τα διαδικαστικά, οι "ιδέες" άρχισαν να γίνονται πιο έντονες...

Είναι η απάντηση στην συζήτηση που είχαμε το μεσημέρι με τον Ιγνάτιο και τους Wips για τον Ηλία . Ότι είναι "σφιγμένος" στην φωτογραφία... Blues is your realy best friend...

Δεν ξέρω... Είτε πάμε πάνω ακούγοντας φασολάδιασμα του TJ-Something [ο Ronin τα ξέρει καλά αυτά], είτε χρειαζόμαστε ενδοσυνενόηση στα 120 λόγω των "ιδεών" μου, θα έχουμε ακόμα ένα συνεπιβάτη. Την Blackie... Όπως λέει [και] ο Ηλίας: "Everyday I have the blues"...

... απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...

Thank You.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης