PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καθισμάτων Προβλήματα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιούν 2002, 18:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Καθισμάτων Προβλήματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ, πηγα σημερα σε συνεργειο peugeot γιατι το καθισμα του οδηγου εδω και 4 μηνες περιπου εχει αρχισει να κουνιεται μπρος-πισω (να "παιζει") και να μην ειναι σταθερο με αποτελεσμα στα φρενμαρισματα να κουνιεμαι μπρος πισω.
τελος παντων πηγα πιστευοντας οτι κατι εχει ξελασκαρει,...αντε ενα σφιξιμο και τερμα τα βασανα.
Αμ ΔΕ!!!!
Το μαστορι (δεν τον ξερω - γα 1Η φορα - θα τον τσεκαρω) μου ειπε λοιπον μετα απο οχι και τοσο λεπτομερη ερευνα, οτι χρειαζεται νεος σιδιροδρομος, να αντικαταστησει τον υπαρχοντα που εχει χαλασει.
Τον ρωτησα αν φτιαχνεται (ο ιδιος) και μου απαντησε πως μπορει να "φτιαχτει" σε αλλο συνεργειο-σιδηρουργειο αλλα θα χασει κατι απο τη λειτουργικοτητα του-δεν θα πηγαινει σε ολο το μηκοσ μπρος πισω το καθισμα και αλλα τετοια.
Για να βαλουμε καινουργιο σιδηροδ. το μαστορι μου ειπε 170 Ε !!!+20 για τοποθετηση.
Παιδια HELP!!!!!!
ξερει κανεις κατι παραπανω για το θεμα αυτο?
Πολλα δεν ειναι 170 Ε για 2 σιδερα?

Γ##Ω την τυχη μου!!!! αυτο το μηνα με κυνηγαει η τυχη μου.
Μαλλον το πορτοφολι μου κυνηγαει.
Τι λετε? αν ειναι να δωσω 190 Ε για σθδηροδρ. δεν ειναι "αλυτερα" να βαλω ενα sparco ? με ....350 Ε ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2002, 08:04:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

350,00 ευρά κοστίζει μονο το κάθισμα.Αλλα και γι αυτο χρειάζεσαι νεο σιδηρόδρομο αφου δεν κουμπώνει στο εργοστασιακό του αυτοκινήτου σου.Ποιο sparco βρήκες τοσο φθηνό αγαπητέ dimip?

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2002, 09:09:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SORRY, λαθος τιμη ηταν το 350 Ε , το φθηνοτερο 400 $ και δεν ξερω αν ειναι με /χωρις σιδηροδρομο.
Κατι ΟΜP εχω δει σχετικα φθηνα 150.000 δρχ.

Οποτε τι κανουμε? ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2002, 09:20:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκάρισε αν ειναι οντως ο σιδηρόδρομος προβληματικός και πήγαινε παρε εναν απο τη Λιοσίων στα μεταχειρισμένα στη μισή τιμή.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2002, 10:00:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ma αν παρω μεταχειρισμενο δεν θα εχω προβλημα παλι?
εδω "χαλασε" ο καινουργιος, δεν θα χαλασει ο μεταχειρ.?

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2002, 10:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποτέ δεν ξέρεις.Μπορεί να χαλασε & απο αστοχία υλικού.Βέβαια το πιο σωστό ειναι να παρεις καινούργιο.Απλα στο προτεινα για μεταχειρισμένο γιατι ειδα οτι σκέφτεσαι τα χρήματα.......

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2002, 17:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Dimip οταν λες οτι το καθισμα παιζει τι ενοεις ακριβως ?γιατι και στο δικο μου σε ανηφορες κατηφορες φρεναρισματα ακουγεται απο το καθισμα ενας ηχος σαν τσικ-τσικ.Λες να εχω και γω προβλημα?Η ειναι μποσικα απο το εργοστασιο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2002, 22:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα δεν ακουγεται τοσο θορυβος , οσο με ενοχλει η κινηση που κανει.
οταν λεω "παιζει " εννοω πως κουνιεται ολοκληρο και περισσοτερο η πλατη.
σε φρεναρισματα ειναι αισθητο , οπως επισης ειναι αισθητο και οταν πιασεις το καθισμα και το κουνησεις σε σχεση με το αλλο του συνοδηγου που ειναι "πακτωμενο"!!! ευτυχως!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2002, 02:16:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Loipon epese sta xeria ena galliko periodiko legomeno Super GTI Mag. Ekei loipon exei kati fovera kathismata OMP pou ksekinane apo 180 eura. Oxi oti voithisa alla to periodiko einai must na fantastite vrika ton profilaktira pou epsaxna kai pouthena den evriska. Apo pou mporite na to promitheftite to periodiko den ksero mias kai o filos pou mou to danise mou eipe pos to pire kapou aptin Athina (den polikatalava). Pantos pliroforiaka (den ksero an lei auto se kapion kati...pantos semena den leei tipota) exei ena autokolitaki tou Hellenic Distribution Agency Ltd.

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2002, 08:31:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ?
NIKEL η βοηθεια σου ηταν πολυτιμη.
Εβαλα το γνωστο ντετεκτιβ "ΖΟΥΖΟΥΝΗ" να αρχισει ψαξιμο αμεσως, μπας και βρουμε που ειναι αυτο το περιοδικο.
μολις εχω νεα θα σου πω.
Σοβαρα τωρα, τα ΟΜP ειναι σιγουρα φθηνοτερα απο τα αλλα, αλλα 180Ε μου φαινονται πολυ λιγα...

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2002, 13:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Koitakse Dimip gia min pareksigitho 180 euro (exei kai me ligotera) exei ena kathisma pou vlepo tora tis OMP to opio den einai rithmizomeno (plati) giauto eipa ksekinoun apo 150-180 Euro. Ta ritmizomena (plati) paizoun sta 250 kai fainontai fovera.

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2002, 15:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λετε να το πηρε απο την ομονοια στο περιπτερο του Everest?Αυτο φερνει πολυ ξενο τυπο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιούν 2002, 21:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρε συ nikel ta sparco ανακλινωμενα (τα μουρατα, οι "σκαφεσ μου τη δινουν") αρχιζουν απο 180.000 δρχ.
Πως γινεται τα OMP να αρχιζουν 60000 δρχ? δηλ. 180Ε ?
πρεπει να τα δω αυτα.
εχεις να μου στειλεις καμια φωτο? καμια διευθυνση? κανα τηλεφωνο?
πρεπει να τα δω.

δυστυχως ειναι οπως τα λεγε ο pugsang

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2002, 02:05:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP Stile mou ena PM me to mail sou na scannaro kamia foto na stin stilo.

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2002, 02:19:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Asto akiro to vrika Mail sou. Sou estila ena arxio OMOS oi times pou exei einai akrivoteres apoti tis diafisis tou periodikou ara mallon exoun pesi se sxesi me tin imerominia pou ekdosan ton katalogo. Episis ston katalogo an katalava sosta dixni pos den exei sidirodromo gia to 206 eno stin diafimisi tous sto periodiko lene pos iparxi (afto me kathe epifilaksi giati apo Gallika dip gia dip Rolling eyes ) Episis to kathisma pou mou fenete arketa kirile kai fthino einai to comfort pou kata ton katalogo tous kostizi 310 euro eno stin diafimisi 249.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2002, 09:03:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NIKEL, ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΩ.!!

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2002, 17:57:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως σχετικά με τα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού και εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα σχεδόν από την αρχή. Με το που πήρα το αμάξι μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες αντιμετώπισα πρόβλημα με το χερουλί που ρίχνει τα καθίσματα (Αυτό που ρυθμίζει ττην πλάτη για του 5θυρους).Κάθε φορά που τραβαγα την ζώνη για να την δέσω, αυτή μπλέκονταν στο εσωτερικό του χερουλιού του καθίσματος με αποτέλεσμα να με δένει στο στομάχι και , να αναγκάζομαι να ανοίγω την πόρτα στο δρόμο για να την ξεμπλέξω.Παρατήρησα ότι ήταν χαλαρά σφιγμένη η βίδα με αποτέλεσμα να μην πιέζει το χερούλι αρκετά , έτσι την έσφιξα όμως μετά από μερικές εβδομάδες ξαναπαρουσιάστηκε.Μετά από κάποιο καιρό βαρέθηκα να ασχολούμε με το όλο θέμα και είπα ότι θα το φτίαξω με το service της εγγύησης.Όταν το πήγα στο συνεργείο ένα παιδί εκεί μου είπε ότι είχαν πρόλημα μάλλον οι στροφές του καθίσματος (Εγώ τρελάθηκα , καιρός είναι να μου πεί για αλλαγή καθίσματος) , τελικά έβαλε μία διαφορετικού τύπου βίδα και το πρόβλημα λύθηκε μια και καλή.Μια άλλη φορά καθώς έπλενα το εσωτερικό του αυτοκινήτου κάτι έγινε και το κάθισμα δεν μπορούσε να επανέλθει στην αρχική του θέση επειδή δεν μπορούσε να ασφαλίσει στον σιδηρόδρομο.Κρύος ιδρώτας άρχισε να με λούζει καθότι ήμουν εκτός Αθηνών και με τέτοιο πρόβλημα δεν γινόταν να κάνεις ταξίδι!Φανταστείτε να πηγαίνεις με 100-110 στην εθνική (όχι παραπάνω) και να πηγαίνει το κάθισμα σου από την ελάχιστη στην μέγιστη θέση λες και κάνεις κωπηλασία.Δράμα!!!! Τελικα το πρόβλημα λύθηκε αφού βρήκα ότι είχε πεταχτεί έξω από το αμάξι ένα κλιπάκι που ασφαλίζει την επιθυμητή θέση του οδηγού.Πρέπει να είχε πεταχτεί έξω όταν έριχνα το κάθισμα για να μπώ στο πίσω μέρος.Πάντως γι’ αυτο την τόσο μικρή μαλ@κία έφαγα πόλυ φρίκη.Γενικά τά μπροστινά καθίσματα του 206 έχουν προβλήματα.Έχω διαβάσει άπειρες αναφορές σε site του εξωτερικού για αυτά τα προβλήματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιούν 2002, 00:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
NIKEL, ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΩ.!!

OK Dimip Enimerose mas sxetika me an aksizi ta left pou zitane ktl. Check episis kai to site tous

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης