PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 206, ΑΣΗΜΙ ΧS, ΜΑΥΡΟ Xs κά...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 16:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι φεύγαμε από το ΤΕΙ 3 206 το ένα πίσω από το άλλο, με εμένα να οδηγώ 2ος. Στο φανάρι πλευρίζω τον 1ο με τον 3ο να έχει έρθει πίσω μου. Ήταν 5θυρος ο διπλανός μου. Είχε κι έναν φίλο του μέσα. Του χτυπάω την κόρνα να κατεβάσει το παράθυρο, κι αυτός πάει να ξεκινήσει (ο βλαμμένος! ). Αφού του κάνει μια ο φίλος του, σε θέλει ο διπλανός, κατεβάζει το παράθυρο. Του λέω φιλαράκι υπάρχει ένα Club από ιδιοκτήτες 206, σε ενδιαφέρει; Μου κάνει, μπα, όχι ρε, τι να το κάνω, 1100 είναι. Ναι ρε φίλε του κάνω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είμαστε μεγάλη παρέα, κάνουμε και meetings, και γενικά έχει καλές φάσεις με εκδρομές κλπ. Και στο κάτω κάτω αν είναι ο καημός σου τα 1100, φτιάξτο. Μου κάνει, δεν θέλω ρε σου είπα. Καλά του λέω. Πράσινο, φεύγω με το άλλο το 3θυρο (1 μηνός περίπου) να ακολουθεί πίσω μου. Βγήκαμε Εθνική Οδό, λέω στο φανάρι θα το πω κι αυτόν, αλλά έστριψε για περιφερειακό. Εν τω μεταξύ εγώ πήγαινα γρηγορούτσικα ανεβάζοντας στροφές κοντά 4000+ στροφές, βλέποντας τον πίσω 206 (1100) να ακολουθεί κι αυτός, και να με φτάνει όταν έβρισκα κίνηση. Σε κάποια στιγμή με περνάει, σταματάει πάλι πρώτος στο επόμενο φανάρι μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση, πάω κι εγώ δίπλα του. Σκέφτομαι, θα του πω, κράτα την διεύθυνση στο Net και άμα θες μπες. Κατεβάζω πάλι το παράθυρο, κοιτάω να δω αν θα γυρίσει κανείς από τους 2 τους να του πω να κατεβάσει το τζάμι να του μιλήσω, αλλά τίποτα. Σε κάποια στιγμή θολώνω κι εγώ, δεν είχα γουστάρει και την φάτσα του από την αρχή, ανάβει πράσινο και φεύγω γκαζωτά, τόσο που οι λαστιχιές μου ακόμη εκεί κάτω θα έχουν μείνει. Παίρνω την στροφή πάνω στα υψηλά πρώτης με αλλαγές δευτέρας και άντε γεια!
Ιστορίες καθημερινής τρέλλας!

Υ.Γ. Έχετε παρατηρήσει πως σε σπινιάρισμα-άγριο γκάζωμα και στρίψιμο σε στροφή, βαραίνει το τιμόνι; Ίσως λόγω διαφορικού κίνησης άνισα στον εσωτερικό τροχό που παίρνει την στροφή από ότι από αυτόν που βρίσκεται έξω από την στροφή, και άρα δεχόμενος μικρότερο βάρος;

εφαγες πορτα γερο μουυυ......καλα κανω εγω και τους διαλεγω τους πελατες.
σιγα μη χαλαω τζαμπα καρτουλες, και αμα τελειωσουν που θα βρω αλλες;;;
αντε να πισω τους vini,sidobre να μου δωσουν αλλες.

χεεχεχχεχεχεχε

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 01:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δείτε και μένα που ξόδεψα όλες τις κάρτες που μου έστειλε ο Sidobre, τί κατάφερα: Να γραφτεί ένας ίσως δύο στο Forum!!! (Και δύο εκτός Forum...)
Crying or Very sad

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 15:54:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η λυση ειναι μια -το αυτοκολλητο να φαινεται και οποιος γουσταρει....
Καρτες μονο στα παρκαρισμενα 0X

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 01:51:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός, Αλέξανδρε!

Επιστροφή στην κορυφή
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 16:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς Θεσσαλονικείς
Κυκλοφορεί στην πόλη μας 206 ασημί με πινακίδες (Λάρισας) ΡΙΜ... full ''φτιαγμένο'' με 15άρες Allesio Scorpio, λάστιχο 195/50/15 (μάρκα δεν είδα), μπροστινό spoiler, τελικό με μπουρί κ.α. Ο τύπος είναι τρελλαμένος.
Μεσημεριάτικα στην Τσιμισκή πήγαινε γ....ντας. Όποιος τον πετύχει ας του δώσει μια κάρτα. Εγώ ήμουν με τα πόδια και δεν είχα μαζί μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 02:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελήφθη!
Αναζητείται... και καταζητείται!
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Οκτ 2002, 18:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xθές το βραδάκι έτυχε και είχα παέι στο μικρολίμανο.Εκει λοιπόν που έψαχνα ο κακομοίρης να παρκάρω πέτυχα σε ένα parking ένα απίστευτο 206. Dimip θυμάσαι για ένα Quicksilver που σε είχα παει ότι είχα πετύχει μπροστά από το Up & Down με Body Kit της Abbes? Αυτό ήταν και τελικά το Body Kit ήταν της Carcept!Οπως φαντάζεστε μόλις βρήκα να βάλω το 206 , έτρεξα να του αφήσω διακριτικά καρτούλα.Ελπίζω να τις βρεί και να μπει να έλθει στο club, μιλάμε για πολύ "εμπειρία εξωτερικά τουλάχιστον το 206" !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Οκτ 2002, 22:32:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206Tomcat έγραψε:
Xθές το βραδάκι έτυχε και είχα παέι στο μικρολίμανο.Εκει λοιπόν που έψαχνα ο κακομοίρης να παρκάρω πέτυχα σε ένα parking ένα απίστευτο 206. Dimip θυμάσαι για ένα Quicksilver που σε είχα παει ότι είχα πετύχει μπροστά από το Up & Down με Body Kit της Abbes? Αυτό ήταν και τελικά το Body Kit ήταν της Carcept!Οπως φαντάζεστε μόλις βρήκα να βάλω το 206 , έτρεξα να του αφήσω διακριτικά καρτούλα.Ελπίζω να τις βρεί και να μπει να έλθει στο club, μιλάμε για πολύ "εμπειρία εξωτερικά τουλάχιστον το 206" !!!

αντε να ερθει το παιδι.

... λεω οταν βαλω bodykit να μην το πω σε κανενα ...για να δω ποσοι και ποιοι θα μου αφηνουν καρτουλες..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Οκτ 2002, 03:55:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεεε καλά μέχρι τότε όλη η Αθήνα θα είναι στο Club οπότε θα σε έχουν μάθει!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:32:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος ηταν αυτος που σημερα το πρωι κατα τις 10:30-11:00 κινουνταν με το ασημι 206 του (3θυρο) με συνοδηγο μια κοπελια στην περιοχη της Λεωφ.Αλεξανδρας στην καθοδο προς σιδ.σταθμο ;;;;
φυσικα πηρε την καρτουλα του αλλα ειχε και το περιφημο "C" σημα του Καλογεροπουλου στην πισω πινακιδα του.
Ποιος;;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάϊ 2003, 11:46:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το πρωί στη Μιχαλακοπούλου.....

ΥΓ: Νίκο μήπως κατέβηκες από τα μέρη μας και δεν μας είπες τίποτα?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάϊ 2003, 11:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Αν το συγκρίνω με τις photo του Νίκου δεν πρέπει να ναι αυτός...γιατί αυτό είναι και 16V........

2.Εκεί που το χει παρκάρει το αμαξάκι....μπορεί σε λίγο να ναι στο πάρκινγκ από κάτω από τη δουλειά μου που τα φέρνουν οι γερανοί..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάϊ 2003, 10:12:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι παιδες δεν ειμουνα εγω.Καταρχην το δικο μου εχει μπλε ρολλμπαρ.Ριξτε μια ματια στις φοτο που υπαρχουν στην κεντρικη σελιδα.Εμενα γραφει PEUGEOTSPORT στα πλαγια με μπλε λασπωτηρες και προσφατες 15 αρες COMPOMOTIVE M.O Ασπρες.Κοιταξτε λιγο στο πισω παραθυρο αναγραφει τα ονοματα απο οδηγο-συνοδηγο.Αφηστε του και μια καρτουλα του παιδιου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2003, 15:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ Η ΑΨΗΛΗ ; ΠΟΙΑ ΕΙΝ' ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΚΛΑ
που ετσι βιαστικη σημερα στην Κηφισιας (ψηλα) με το ασημι 206 της περασε απο πισω , κορναρε, πηγε πλαι, εφυγε, ανταλλαξε μια ματια και ξαναεφυγε λες και την κυνηγουσαν ;;;
το αυτοκολητακι παντως ηταν κολημενο ψηλα και εκπροσωπουσε το club επαξια.

Επιστροφή στην κορυφή
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2003, 16:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

... ωχ ωχ ωχ μας πιάσανε... σώπα κρύβε λόγια!... Shocked

εμ... γκουχ-γχουχ-γκουχ... Bloom σηκώνει δειλά-δειλά το χέρι....... Rolling eyes

DimiP χρυσό μου εσύ ήσουν???? Very happy Laughing Very happy

Ήταν τέτοια η χαρά μου που επιτέλους πέτυχα στο δρόμο συν-clubίτικο 206 με αυτοκολλητάκι που δεν άντεξα να μην σου τραβήξω την προσοχή!! Wink

... κι αν έφυγα βιαστικά ήταν γιατί είχα αργήσει απίστευτα για τη δουλεία...

... έταιρο μέλος του club μπορεί να διαβεβαιώσει για τους λόγους! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Wink Very happy Laughing

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2003, 16:45:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bloom έγραψε:
... ωχ ωχ ωχ μας πιάσανε... σώπα κρύβε λόγια!... Shocked

εμ... γκουχ-γχουχ-γκουχ... Bloom σηκώνει δειλά-δειλά το χέρι....... Rolling eyes

DimiP χρυσό μου εσύ ήσουν???? Very happy Laughing Very happy

Ήταν τέτοια η χαρά μου που επιτέλους πέτυχα στο δρόμο συν-clubίτικο 206 με αυτοκολλητάκι που δεν άντεξα να μην σου τραβήξω την προσοχή!! Wink

... κι αν έφυγα βιαστικά ήταν γιατί είχα αργήσει απίστευτα για τη δουλεία...

... έταιρο μέλος του club μπορεί να διαβεβαιώσει για τους λόγους! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Wink Very happy Laughing

Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕΚ-ΤΗ ! ! !

αλλη φορα , να σταθμευσεις με αλαρμ και τριγωνο, να κατεβεις να ανοιξουμε ενα μπουκαλι ρε παιδι μου... δεν συναντιωνται και καθε μερα 206 του club και μαλιστα εκει στην ξενιτια της Κηφισιας... Laughing Laughing Laughing Laughing
Καλα τοοοσοοο βιαστικη ;;;

θα επανορθωσεις στο skipper

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2003, 17:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μητσο ανοιξε το εσυ το μπουκαλι και το πινουμε και παρεα δεν εχω προβλημα Razz

Εγω εδω παντως Κοζανη αυτον που βλεπω καθε μερα σχεδον ειναι ο glf.........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2003, 00:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Μητσο ανοιξε το εσυ το μπουκαλι και το πινουμε και παρεα δεν εχω προβλημα Razz

Εγω εδω παντως Κοζανη αυτον που βλεπω καθε μερα σχεδον ειναι ο glf.........

σιγα μη σου ανοιξω και μπουκαλι, καμια γκαζοζα μπορει! Laughing
το μπουκαλι ειναι για τις δεσποινιδες ρε. Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2003, 10:51:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕΚ-ΤΗ ! ! !

αλλη φορα , να σταθμευσεις με αλαρμ και τριγωνο, να κατεβεις να ανοιξουμε ενα μπουκαλι ρε παιδι μου... δεν συναντιωνται και καθε μερα 206 του club και μαλιστα εκει στην ξενιτια της Κηφισιας... Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλά σα να μας βλέπω ε? Shocked ... Φαντάσου το :

Σταματημένοι και οι δύο με τα 206 βαλμένα κάθετα στην άνοδο της Κηφισίας... τριγωνάκι μπροστά βεβαίως - βεβαίως (να είμαστε και τυπικοί πάνω απ'όλα ε? Rolling eyes ) να έχουνε μπλοκάρει πίσω μας καμιά εκατοσταρία αυτοκίνητα που βρίζουν-κορνάρουν-ωρύοντε...

...κι εμείς?

ανέμελοι να ανοίγουμε μπουκάλια για την μοιραία συνάντηση!! Laughing Laughing Laughing

Και τι promotion θα κάνουμε στο club όμως έτσιιιιι?? Rolling eyes
Αφού θα έρθουν όλα τα κανάλια να τραβήξουν τους δύο τρελούς που μάζεψαν οι μπάτσοι σηκωτούς από το δρόμο Exclamation

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2003, 11:02:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
σιγα μη σου ανοιξω και μπουκαλι, καμια γκαζοζα μπορει! Laughing
το μπουκαλι ειναι για τις δεσποινιδες ρε. Wink Wink

Τετοια κανετε και χαλατε την πιατσα.......Καλα ασε..........πινω μονος μου

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης