PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θορύβων Συλλογή! (Noises Collection part I)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Οκτ 2002, 23:30:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φλόγα, εάν ψάξεις για πολυκατσάβιδο (κατσαβίδι με διάφορες ανταλλακτικές μύτες), θα δεις ότι υπάρχει και με μύτες σαν αυτή που χρειάζεσαι για τις ιδιόμορφες βίδες του 206. Επίσης, και σε εργαλειοθήκες-σετ θα βρεις τέτοιες μύτες.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Οκτ 2002, 23:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πόρτα του συνοδηγού παρήγαγε έναν τριγμό στις ανωμαλίες. Μία μέρα που την ξεμοντάρισα από μέσα για να δω τί ηχείο έχω, ξαναμοντάροντας έσπασα ένα από τα πολλά πιαστράκια. Όταν μοντάρισα και ξαναοδήγησα σε ανωμαλίες διαπίστωσα ότι ο τριγμός είχε εξαφανιστεί.
Τώρα μου τρίζει και η πόρτα του οδηγού (δίπλα στο αυτί, εκνευριστικό). Λέω να την λύσω-δέσω (να σπάσω και ένα πιαστράκι) για να φύγει και αυτός ο τριγμός.

Μου παράγει τριγμό και η εταζέρα, μάλλον χτύπημα θα έλεγα...
Λέτε να είναι το πλαστικό του στοπ;

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Οκτ 2002, 08:27:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Η πόρτα του συνοδηγού παρήγαγε έναν τριγμό στις ανωμαλίες. Μία μέρα που την ξεμοντάρισα από μέσα για να δω τί ηχείο έχω, ξαναμοντάροντας έσπασα ένα από τα πολλά πιαστράκια. Όταν μοντάρισα και ξαναοδήγησα σε ανωμαλίες διαπίστωσα ότι ο τριγμός είχε εξαφανιστεί.
Τώρα μου τρίζει και η πόρτα του οδηγού (δίπλα στο αυτί, εκνευριστικό). Λέω να την λύσω-δέσω (να σπάσω και ένα πιαστράκι) για να φύγει και αυτός ο τριγμός.

Τα πιαστράκια δυστυχώς θέλουν πολύ προσοχή...και όσο λιγότερες καταπονήσεις γιατί μετά από κάποιο διάστημα χαλαρώνουν και κουνιούνται ή και σπάνε εύκολα...

Εταζέρα?
1. Κοίτα τα κορδονάκια μήπως έχουν χαλαρώσει...
2. Δες το πλαστικό του στοπ μήπως ακουμπά πάνω στην εταζέρα
3. Δες οι πλαστικές οι βάσεις που ακουμπά η εταζέρα μήπως έχουν χαλαρώσει
4. Δες και τους μεντεσέδες στα πίσω καθίσματα...
5. Αν ακούς μεταλλικό ήχο δες και τους μεταλλικούς κρίκους που είναι για το διχτάκι του πίσω καθίσματος...

Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Οκτ 2002, 13:57:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο 1ος θορυβος ειναι γεγονος μετα απο 2 χρονια και 10 μηνες !!!
(εχω το ρεκορ η μου φαινεται;Wink

ο τριγμος ερχεται απο το σημειο που ξεκινα η ζωνη ασφαλειας του οδηγου.
εκει καθως κινειται το δεμενο με τη ζωνη σωμα του οδηγου ακουγεται ενα κριτσ-κριτσ καθως γυριζει η "αγκραφα" που δενει πανω στην κολωνα του αυτ/του και που περναει η ζωνη μεσα της.
Θελω να πιστευω πως με λιγο απο το υγρο με τη σιλικονη που "λαδωνει" τα παντα θα κανει δουλεια και θα σιωπησει για παντα τον θορυβο αυτο.
τι ποιητικο....

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Οκτ 2002, 15:36:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Θελω να πιστευω πως με λιγο απο το υγρο με τη σιλικονη που "λαδωνει" τα παντα θα κανει δουλεια και θα σιωπησει για παντα τον θορυβο αυτο.
τι ποιητικο....

Ο κύκλος των χαμένων βελτιωτών...

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Οκτ 2002, 02:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Εταζέρα?
1. Κοίτα τα κορδονάκια μήπως έχουν χαλαρώσει...
2. Δες το πλαστικό του στοπ μήπως ακουμπά πάνω στην εταζέρα
3. Δες οι πλαστικές οι βάσεις που ακουμπά η εταζέρα μήπως έχουν χαλαρώσει
4. Δες και τους μεντεσέδες στα πίσω καθίσματα...
5. Αν ακούς μεταλλικό ήχο δες και τους μεταλλικούς κρίκους που είναι για το διχτάκι του πίσω καθίσματος...

Η κουρτίνα 3. Έχω μία χαλαρότατη βάση! Και τώρα τί θα την κάνω; Δεν βλέπω καμιά βίδα για να σφίξω...

Επιστροφή στην κορυφή
George 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) XS2 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Οκτ 2002, 19:08:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρα σε ολους
Ειμαι και εγω ενα απογοητευμενος πεζακιας...στο θεμα του τριξιματος....
και αυτο γιατι το αυτοκινητο ειναι μολις 2 εβδομαδων Exclamation Exclamation
Για να ειμαι ειλικρινης ειναι το μονο θεμα μεχρι ωρας που με εχει στεναχωρησει αλλα δεν αντεχω τις κουδουνιστρες Mad
Ενταξει ξερω οτι δεν πηρα mercentes αλλα οχι και στη δευτερη εβδομαδα..
Ρε παιδια μηπως χρειαζεται ολο σφιξιμο επειδη ειναι καινουριο και τωρα πατανε καλα μεταξυ τους τα διαφορα μερη του αυτοκινητου Question Question

giorgio
Επιστροφή στην κορυφή
George 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) XS2 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Οκτ 2002, 19:14:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα ευτραπελο Rolling eyes Rolling eyes
Μολις στριβω το τιμονι (με νεκρα και σταματημενο το αυτοκινητο) ανεβαινει το ρελαντι περιπου 300 στροφες Exclamation Exclamation το εχει ξαναδει κανεις αυτο ρε παιδια ή εχουμε προβλημα Question Question

giorgio
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Οκτ 2002, 19:19:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Προμηθεύτηκα μερικά κομμάτια μαλακό αφρολέξ (σαν σφουγγάρι) που αποδυκνύεται πολύ χρήσιμο Wink
Ένα κομμάτι το σφήνωσα ανάμεσα στο πλαστικό που λες και στο τζάμι.Ο θόρυβος μειώθηκε αισθητά.Παρατήρησα ότι έχει αρκετά μπόσικα αυτό το πλαστικό αλλά δεν ανακάλυψα κάποιο σημείο που να επιτρέπει το σφίξιμό του.
Επίσης κατάφερα και σταμάτησα τον πλέον εκνευριστικό θόρυβο,από την ζώνη του συνοδηγού:έβαλα ένα μικρό κομμάτι αφρολέξ στο κάτω μέρος,στο σημείο που ενώνεται με τη μεταλλίκη ράγα.Έτσι αποφεύγεται η επαφή του πλαστικού οδηγού με την θήκη του πίσω καθίσματος,πράγμα που προκαλούσε και τον θόρυβο.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Οκτ 2002, 19:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George έγραψε:
Μολις στριβω το τιμονι (με νεκρα και σταματημενο το αυτοκινητο) ανεβαινει το ρελαντι περιπου 300 στροφες Exclamation Exclamation το εχει ξαναδει κανεις αυτο ρε παιδια ή εχουμε προβλημα Question Question

Είναι λογικό να ανεβαίνει το στροφόμετρο περί τις 50 στροφές γιατί ο υδραυλικός μηχανισμός (υδραυλικό τιμόνι), χρησιμοποιεί μέρος της ιπποδύναμης για να λειτουργήσει.Το νούμερο που λες όμως μου φαίνεται υπερβολικό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Οκτ 2002, 19:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George έγραψε:

Αν εχεις υδραυλικο τιμονι τοτε περνει δυναμη μεσω του ιμαντα οποτε κατι τρεχει εκει και ο κινητηρας για να υπερνικησει την αντισταση ανεβαζει στροφες

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Οκτ 2002, 19:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George έγραψε:

Όντως ανεβαίνουν οι στροφές αλλά όχι τόσο πολύ, εκτός αν το κάνεις πολύ απότομα και το κρατάς στο τέρμα, αλλά και πάλι...
Όχι ότι το έχω δοκιμάσει, απλά μου ακούγονται πολλές οι στροφές Shocked μήπως είναι λιγότερες, άντε 100-150.

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Οκτ 2002, 20:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι στροφες οντως ανεβαινουν και μαλιστα τοσο περισσοτερο οσο περισσοτερη αντισταση βρισκει το τιμονι δηλ. η ροδα σου.
Αν εχεις αλλαξει ελαστικο απο το 175 μαμα θα εχεις και μεγαλυτερο πατημα αρα περισσοτερη αντισταση στο στριψιμο.
επισης παιζει ρολο και το τραχυ εδαφος που καμια φορα σταματαμε ΄΄η και αν οι ροδες στριμοχνονται κοντα στο πεζοδρομιο οποτε βρισκουν πανω στο στριψιμο και ταλαιπωρουνται.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Νοέ 2002, 01:49:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεοδωράνθρωπε, σ' ευχαριστώ! Θα ενεργήσω αναλόγως.

Γιώργο, είναι όπως τα λένε και οι άλλοι συν-οδηγοί μας. Αλλά δες και αυτό που σου λέει ο Αλέξανδρος... Εάν επαναληφθεί πρέπει να το κοιτάξεις στο συνεργείο.

Επιστροφή στην κορυφή
Mix206cc 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 16v cc (2001)

Ένταξη: 16 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Νοέ 2002, 23:24:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλως ηρθα στο club των τριγμοπαθων :D :D :D :D
Απο τοτε που πηρα το 206 υπαρχει ενας τριγμος απο το κατω μερος της μηχανης και νομιζω οτι ειναι η ενωση του μεσαιου με το χταποδι αλλα εχω ριξει απειρες φορες εκεινο το ειδικο σπραυ αλλα ο τριγμος ξαναεμφανιζοταν μετα απο λιγο καιρο.. Μηπως σας εχει τυχει και εχετε βρει καμια μονιμη λυση Question Question

I need NOS and I need it by tonight...
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Νοέ 2002, 00:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχιζεις να διαλυεσαι απο το Nitro Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Mix206cc 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 16v cc (2001)

Ένταξη: 16 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Νοέ 2002, 23:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Αρχιζεις να διαλυεσαι απο το Nitro Laughing Laughing Laughing

Απο τοτε που το πηρα το 206 ειπα οχι απο τοτε που εβαλα το NOS Wink Wink

I need NOS and I need it by tonight...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Νοέ 2002, 09:07:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς πως βγαίνει η χειρολαβή του συνοδηγού που βρίσκεται στον ουρανό του αυτοκινήτου (αυτή που είναι πάνω από το κεφάλι του Smile )?
Τελευταία παρατηρώ τριγμούς από εκεί και πρέπει να τους εξαφανίσω Evil
Επίσης ακούω τριγμούς (όταν δεν παίζει το ηχοσύστημα εννοείται :D ),από το πλαστικό κομμάτι στην κολώνα του οδηγού.Είναι αυτό που βγαίνει κατά την εγκατάσταση του συναγερμού... Καμιά ιδέα?

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 09:27:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Φλόγα, εάν ψάξεις για πολυκατσάβιδο (κατσαβίδι με διάφορες ανταλλακτικές μύτες), θα δεις ότι υπάρχει και με μύτες σαν αυτή που χρειάζεσαι για τις ιδιόμορφες βίδες του 206. Επίσης, και σε εργαλειοθήκες-σετ θα βρεις τέτοιες μύτες.

Σάββατο μεσημέρι ήμουν στο Praktiker προκειμένου να προμηθευτώ κανένα σετ από κατσαβίδια για να αρχίσω και εγώ τα βιδώματα.
Και ενώ είχα μείνει με την ιδέα ότι οι βίδες είναι άλλεν, τελικά μοιάζουν με άλλεν αλλά δεν είναι. Είναι "αστεροειδούς" σχήματος. Βέβαια αυτό το διαπίστωσα όταν είχα ήδη πάρει ένα σετάκι από 10 άλλεν Evil.
Επειδή όμως είχα και δει και ένα κατσαβίδι με διαφορετικά είδη μυτών (είχε και αυτές που έχει το 206) αποφάσισα να το πάρω και αυτό. Τελικά και αυτό όμως αποδείχτηκε λάθος γιατί το κατσαβίδι που διάλεξα ήταν με bug, αφού δεν σου επέτρεπε να βιδώσεις κάτι, παρά μόνο να το ξεβιδώσεις (είναι από τα κατσαβίδια που δεν χρειάζεται να τα βγάζεις από την βίδα όταν τα γυρνάς γιατί έχουν αυτόματη επαναφορά).
Τελικά τζάμπα πήγε η βόλτα στο Praktiker Evil Evil Evil τουλάχιστον όμως έμαθα τι κατσαβίδι χρειάζεται το 206....

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 13:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Επειδή όμως είχα και δει και ένα κατσαβίδι με διαφορετικά είδη μυτών (είχε και αυτές που έχει το 206) αποφάσισα να το πάρω και αυτό. Τελικά και αυτό όμως αποδείχτηκε λάθος γιατί το κατσαβίδι που διάλεξα ήταν με bug, αφού δεν σου επέτρεπε να βιδώσεις κάτι, παρά μόνο να το ξεβιδώσεις (είναι από τα κατσαβίδια που δεν χρειάζεται να τα βγάζεις από την βίδα όταν τα γυρνάς γιατί έχουν αυτόματη επαναφορά).
Τελικά τζάμπα πήγε η βόλτα στο Praktiker Evil Evil Evil τουλάχιστον όμως έμαθα τι κατσαβίδι χρειάζεται το 206....

Jesus Christ Superstar. Έχω φρικάρει τόσο, που ξέχασα το όνομα του εργαλείου που πιθανόν αγόρασες. Στο πάνω μέρος έχει ένα πράγμα σαν διακόπτη που γυρνάει. Γυρισέ το και να δεις που θα φύγει το Bug Shocked Shocked Laughing Laughing Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης