PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θόρυβος σασμάν

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fransoua 206 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti 1,6

Ένταξη: 06 Μάρ 2004
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 18:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος σασμάν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΘΟΡΥΒΟ ΣΤΟ ΣΑΖΜΑΝ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ???ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ???

fransoua......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 19:19:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΑΖΜΑΝ ΘΟΡΥΒΟΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fransoua 206 έγραψε:
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΘΟΡΥΒΟ ΣΤΟ ΣΑΖΜΑΝ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ???ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ???

Εχει ειπωθεί χιλιάδες φορές εδώ μέσα. Ο θόρυβος αυτός είναι από το ρουλεμάν του συμπλέκτη. Στο μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκινήτων με το ίδιο σασμάν ακούγεται. Στην επόμενη αλλαγή που θα κάνεις σε δίσκο-πλατώ θα αλλαχτεί και αυτό. Μεχρι τότε δεν αξίζει να ασχολείσαι.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 07:20:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτος και αν εχεις τον ιδιο θορυβο και οταν εισαι εν κινησει....

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 08:24:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον ίδιο θόρυβο είχα και εγώ, ώσπου πήγα και άλλαξα δίσκο-πλατώ και εξαφανίστηκε.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Fransoua 206 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti 1,6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 16:24:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

fransoua......
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 22:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fransoua 206 έγραψε:

Έχει ακουστεί ότι είναι και από τα ρουλεμάν του σαζμάν (εσωτερικά). Αν όμως τα παιδιά λένε ότι με αλλαγή δίσκου - πλατώ εξαλείφθηκε το πρόβλημα, τότε πάω πάσο...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2005, 13:10:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
Fransoua 206 έγραψε:

Έχει ακουστεί ότι είναι και από τα ρουλεμάν του σαζμάν (εσωτερικά). Αν όμως τα παιδιά λένε ότι με αλλαγή δίσκου - πλατώ εξαλείφθηκε το πρόβλημα, τότε πάω πάσο...

Που έχεις εξαφανιστεί εσύ;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Fransoua 206 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti 1,6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2005, 15:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΙΔΙΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΠΡΩΤΕΥΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΑΞΟΝΑ(ΣΕ OPEL)ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

fransoua......
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2005, 15:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Που έχεις εξαφανιστεί εσύ;

Δεν έχω εξαφανιστεί...
Τελευταίες δημοσιεύσεις μου ήταν στο topic "Καινούργιος και λιπαντικά" (34η - 35η σελίδα).

Απλά τώρα, που δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης, μειώθηκαν οι επιλογές μου...
Αλλά έμπαινα συχνά πυκνα...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Jimakos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιαν 2006, 12:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντος μου δημιουργήθηκε όταν άλλαξα πλατώ και δίσκο.
Πάντος αν πατήσω και αφήσω το συμπλέκτη 2 3 φορές σταματάει.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιαν 2006, 16:39:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως είναι το ελατήριο του συμπλέκτη; Κάνει και αυτό ένα τακ τακ τακ όταν είναι κρύο το αμάξι...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2006, 07:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν λιγες μερες αλλαξα δισκο-πλατω και μετα απο λιγο εμφανιστηκε και σε μενα αυτος ο θορυβος.
δεν λεω οτι δεν υπηρχε πριν -ισως να υπηρχε και πριν την αλλαγη παντως εγω τον καταλαβα μετα την αλλαγη δισκου-πλατω.
ο μηχανικος μου ειπε οτι εχει να κανει με το σαζμαν και πως ειναι ας πουμε "φυσιολογικο" με την ενοια της φυσιολογικης φθορας του αυτοκινητου.
το 206 εχει 75000 χλμ.
προτεινε μια καλη βαλβολινη για τα 90.000 χλμ που θα βοηθησει την καλη υγεια του σαζμαν.
ο θορυβος "εξαφανιζεται" μετα απο λιγη χρηση του αυτοκινητου (πιθανων αυτο που ειπωθηκε "μερικα πατηματα του συμπλεκτη")

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 11:47:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξεθαβω αυτο το θεμα (για να μην λετε οτι ανοιγω καινουρια συνεχεια.. Wink )

καθοτι και μενα αρχισε να κανει αυτον τον δορυβο.
σαν να γρατζουναει κατι ελαφρια και μολις παταω συμπλεκτη εξαφανιζεται...

το θεμα ειναι οτι δισκο πλατο αλλαξα πριν κανα χρονο, αντε 1μιση .. δεν νομιζω οτι εχει φθαρεί τοσο δηλαδη που να δικαιολογειται να κανει τετοιο θορυβο..... το παλιο δισκο πλατο ειχε δεκαδες χιλιαδες χλμ πανω του και κγιχ δεν εβγαλε..

Confused και στο τελος αλλαχθηκε προλυπτηκα οχι επειδη παρεδωσε πνευμα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 15:54:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο θορυβος ειναι φυσιολογικος...μην ανησυχειτε Very happy

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 16:52:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SERSEGI έγραψε:

παναγιώτη Confused δεν τον εκανε ομως ποτε... και τωρα ξαφνικα ειναι εντονος και ακουγεται οταν εχεις νεκρα... γγκκρρρρρ ... σαν να γρατζουναει... ποσο φυσιολογικο μπορει να ειναι αυτό?? Crying or Very sad

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 17:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
SERSEGI έγραψε:

παναγιώτη Confused δεν τον εκανε ομως ποτε... και τωρα ξαφνικα ειναι εντονος και ακουγεται οταν εχεις νεκρα... γγκκρρρρρ ... σαν να γρατζουναει... ποσο φυσιολογικο μπορει να ειναι αυτό?? Crying or Very sad

Αλεξ, αν διαβαζες το τοπικ για το 206 θα καταλαβαινες οτι αυτο που κανει θορυβο ειναι το ρουλεμαν του δισκο/πλατο. Ακομα και καινουριο να βαλεις, παλι τον ιδιο θορυβο θα κανει Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2011, 17:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
AlienHack έγραψε:
SERSEGI έγραψε:

Αλεξ, αν διαβαζες το τοπικ για το 206 θα καταλαβαινες οτι αυτο που κανει θορυβο ειναι το ρουλεμαν του δισκο/πλατο. Ακομα και καινουριο να βαλεις, παλι τον ιδιο θορυβο θα κανει Cool

ναι το ειδα αυτο που λες... αλλα το παλιο μου δισκο πλατο δεν εκανε κιχ και ας ειχε 90.000 χλμ (και παραπανω νομιζω) ,
και το καινουριο μετα απο 20.000 αρχισε να γρατζουναει... ? αυτο μου φανηκε περιεργο..

και αυτο που λες καινουριο να βαλω παλι θα κανει, δεν νομιζω ρε... το αμαξι μου τετοιο θορυβο δεν εκανε ποτε.. ουτε αλλα 206 που εχω μπει. ο θορυβος ειναι εντονος..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2011, 14:52:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ο θορυβος ακουγεται μονο στη νεκρα και με το συμπλεκταρισμα σταματαει τοτε ειναι φυσιολογικο.
μετα την πρωτη αντικατασταση σε πλατω και ιμαντες(ασχετο αλλα ισχυει)
τα εξαρτηματα δεν ερχονται ποτε στην αντιστοιχη εργοστασιακη θεση 100%.παραυτα δεν υπαρχει θεμα.εγω και στα 4 πεζο που εχω αλλαξει,τον ηχο με το σασμαν μου τον εκαναν τα 3 χωρις κανενα προβλημα μακροπροθεσμα.ολοι οι μηχανικοι που συζηταμε μου ειπαν το ιδιο.ιμαντες και δισκο αλλαζω μονος μου,κανω τα παντα οπως πρεπει και ο θορυβος(μικρος μεν αισθητος δε)παντα υπηρχε.
βεβαια ειναι επικινδυνο να φερουμε αποψη σε τετοια θεματα διχως να ξερουμε πως ακριβως ακουγεται και το ιστορικο του εκαστοτε αυτοκινητου.παραυτα μπορουμε να ανταλλασσουμε εμπειριες διχως να ειμαστε απολυτοι.
σε αυτο που ειπε ο fransoua κατα 90% ειναι ακινδυνο και ''φυσιολογικο''.

Garage man...

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2011, 15:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SERSEGI έγραψε:

μετα την πρωτη αντικατασταση σε πλατω και ιμαντες(ασχετο αλλα ισχυει)
τα εξαρτηματα δεν ερχονται ποτε στην αντιστοιχη εργοστασιακη θεση 100%.παραυτα δεν υπαρχει θεμα.

Ισχυει Πανο. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2011, 15:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλα το ανεφερα σε παρενθεση γιατι το τοπικ ειναι για σασμαν
και δεν ηθελα να πλατιασω.

Garage man...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης