PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τέλος τα φθηνά ασφάλιστρα των Ι.Χ.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 22:22:10    Θέμα δημοσίευσης: Τέλος τα φθηνά ασφάλιστρα των Ι.Χ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 16/5/2005

Σε σημαντικές αυξήσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων προχωρούν οι εταιρείες «χαμηλού κόστους», που μέχρι σήμερα δουλεύουν με ασφάλιστρα έως και 50% κάτω από το μέσο όρο της αγοράς. Αυτή η κίνηση δίνει και ένα τέλος στα φθηνά ασφάλιστρα των αυτοκινήτων.

Οι εταιρείες αυτές φαίνεται να έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια ασφαλιστικών καλύψεων σε χαμηλές τιμές, καθώς τα ασφάλιστρα που εισπράττουν δεν επαρκούν για να καλύψουν τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλουν στους πελάτες τους, γεγονός που αποτελεί και μία από τις μεγάλες πληγές τις ασφαλιστικής αγοράς. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σήμερα, υπολογίζεται ότι πάνω από 500.000 κάτοχοι αυτοκινήτων έχουν επιλέξει ασφαλιστικές εταιρείες χαμηλού κόστους, με δέλεαρ το φθηνό ασφάλιστρο.

autotriti.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

Ένταξη: 26 Φεβ 2005
Τόπος: Κατερίνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 22:53:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια που έχουμε μια απο τα ίδια τα 860 είναι πολλά? λίγα?
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2005, 06:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefty έγραψε:
μια που έχουμε μια απο τα ίδια τα 860 είναι πολλά? λίγα?

Eγω με bonus-malus στο 4 και με παρα πολλες καλυψεις και με ασφαλιση στα 26000 ευρω πληρωνω 830 το χρονο...Για 1800 κυβικα και με τις καλυψεις που εχει πανω δεν θεωρειται και ιδιαιτερα ακριβη η σαφαλεια.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 11:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γύρω στα 320 όσο πλήρωνα το αμάξι και 200 τώρα που είναι όλο δικό μου!! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 16:09:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες εγώ πάντως πληρώνω 1300€ στην Ιντεραμέρικαν. Shocked Shocked Shocked

Οι φτηνές εταιρείες είναι απάτη, διότι όταν θα πρέπει να πληρώσουν δεν το κάνουν! (Και δε μιλάω μόνο για τις υλικές ζημιές αλλά πιο σοβαρές αποζημιώσεις σε επιβάτες κλπ)

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 16:17:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

Οι φτηνές εταιρείες είναι απάτη, διότι όταν θα πρέπει να πληρώσουν δεν το κάνουν! (Και δε μιλάω μόνο για τις υλικές ζημιές αλλά πιο σοβαρές αποζημιώσεις σε επιβάτες κλπ)

1300??? εχεις ασφαλισει και τον αερα στα λαστιχα??????
εγω στον φοινικα και με επασφαλιστρο πληρωνω γυρω στα 600 τον χρονο. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 17:25:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ultra-one έγραψε:

Μικτή με όλες τις καλύψεις και δικιά μου ευθύνη 700 ευρώ.
Με 300 ευρώ ευθύνη δικιά μου ανεβαίνε πάνω από 1500...

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 17:40:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Baphomet έγραψε:
ultra-one έγραψε:
Παίδες εγώ πάντως πληρώνω 1300� στην Ιντεραμέρικαν. Shocked Shocked Shocked

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Καλά ρε, τι ΒΜ έχεις και είναι τόσα;

Μόλις ανοίξει ο κατάλογος των συνεργατών σε βλέπω να τρέχεις για αλλαγή ασφαλιστικής! Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάϊ 2005, 23:08:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και θεωρεις χαρη την ιντεραμερικαν σοβαρη εταιρεια Multi color
ημαρτον...

εγω προσωπικα δε θα δεχομουν να δωσω λεφτα σε αυτη την εταιρεια ποτε στη ζωη μου.ειναι θεμα τιμης αν σκεφτεις ποσο κοσμο εχει κλεψει στο παρελθον...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 00:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασε που θα κλείσει...ποσο να αντεξει ακομα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 07:40:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με προλαβε ο Πετρος!τεσπα...
Παντως λιγο σεβασμος δεν θα εβλαπτε για τις υπολοιπες εταιριες....
Απατη ειναι οι εταιριες που ειναι φτηνες ή αυτες που πληρωνεις 1000ε+ και ειναι το ιδιο με αλλες που δινουν αλλοι 600-700ε?
Για σκεψου το λιγο....και τα ξερω απο α' χερι ολα αυτα....
Οποιος θελει ας επιμεινει... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Smile

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 15:22:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα θεωρειτε την ιντεραμερικαν μεγαλη και σοβαρη εταιρεια που πληρωνει και δεν υπαρχει περιπτωση να κλεισει ποτε τοτε τι να πω....
μπραβο σας τα ξερετε ολα Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 15:24:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αμα θεωρειτε την ιντεραμερικαν μεγαλη και σοβαρη εταιρεια που πληρωνει και δεν υπαρχει περιπτωση να κλεισει ποτε τοτε τι να πω....
μπραβο σας τα ξερετε ολα Cool

τυφλός εισαι? οτι θα κλείσει είπαμε... προς τι η ειρωνία δηλαδη? Evil
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 15:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εεε αμα εχεις τη μυγα μυγιαζεσαι Laughing
παντως δε κλεινει απλα παλυεουν εδω και ενα χρονο να τη ξεφορτωθουν...αυτοι οι οποιοι την εχουν... με πρωτο θυμα την εθνικη!!!!!

ασφαλιστικη εταιρεια δεν μπορει να κλεισει απαγορευται απλα....εξαγοραζεται.ετσι το λενε για να μας παραμυθιαζουν Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 15:30:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εεε αμα εχεις τη μυγα μυγιαζεσαι Laughing
παντως δε κλεινει απλα παλυεουν εδω και ενα χρονο να τη ξεφορτωθουν...αυτοι οι οποιοι την εχουν... με πρωτο θυμα την εθνικη!!!!!

ασφαλιστικη εταιρεια δεν μπορει να κλεισει απαγορευται απλα....εξαγοραζεται.ετσι το λενε για να μας παραμυθιαζουν Wink

ναι πρώτα εξαγοράζεται και μετα συγχωνεύεται δια απορροφήσεως... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2005, 22:56:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε φταίω εγώ, με προκαλείτε για δεύτερη φορά με τις ασφαλιστικές στο forum! Αναλυτικά αναφέρω, ότι το τμήμα ασφαλίσεων της Interamerican είναι προς πώληση,καθότι αμοιβαία και λοιπά πακέτα ασφάλισης πουλήθηκαν στην Eurobank, ενώ τον κλάδο αυτοκινήτων, επειδή είναι ζημιογόνος(εξού και τα ακριβότερα ασφάλιστρα της αγοράς) δεν τον αγοράζουν. Ο δε Κος Κοντομηνας εξαπλώνει τώρα την Intersalonica για να κλέψει κι' από εκεί τον κόσμο. Από τις κορυφαίες στην αγορά (εγγύηση επιστροφής χρημάτων μετά από ατύχημα και φερέγγυες ) είναι ο Φοίνικας και η Εθνική κυρίως για μικτές ασφάλειες με απαλλαγές από 147 Ε και άνω για ιδίες ζημίες, ενώ η Εθνική δίνει το μεγαλύτερο ποσό για θραύση κρυστάλλων εως 3000Ε κάτι που ενδιαφέρει αν φοράς ζελατίνες οι στα peugeot μας από 307 και ανω με τους αισθητήρες βροχής, τις μεγάλες γυαλινες επιφάνειες 206, 307 & 407SW κλπ. Καλή εταιρία και η AΣΠΙΣ αλλά δε σου κάνει μικτή αν δε συνάψεις μαζί της και κάποιο ασφαλιστήριο ζωής. Οι υπόλοιπες είναι καλές μόνο αν δεν τρακάρεις μαζί τους, ενώ αν την έχεις, μόνο για να μην πληρώνεις πολλά. Πάντως και οι τρεις προαναφερόμενες έχουν στάνταρ πακέτα καλύψεων με έκπτώσεις, προσφέροντας τα με 10% για βασικές καλύψεις και νομική βοήθεια ή κατι παρεμφερές, με 15% για επιπλέον ασφάλιση πυρος - κλοπής ολικής ή μερικής και 20% για επιπλέον θραυση κρυστάλλων τρομοκρατικές ενέργειες- μικτή κλπ.Κάπως έτσι κινούνται στην αγορά με μικροαλλαγές πανω -κατω ανα εταιρία και καλό είναι να τις ψάξει κάποιος πρωτού αποφασίσει να ακουμπίσει τα χρήματά του και να έχει το κεφάλι του (και το πεζώ του )ήσυχο Αυτά από κάποιον που έχει κάνει ετήσια συμβόλαια και με τις τρείς εταιρίες,καθώς και με General Union (μακριά από δαύτη παρά του οτι είναι φτηνή, ενώ έχω γ΄ρψει γι'αυτη σχετικά σε άλλο topic) Ευρωπαική Πίστη, Αγροτική Ασφαλιστική και κατέλειξε στην ΕΘΝΙΚΗ, λόγω ονόματος και αξιοπιστίας και συζύγου ασφαλίστριας. Για επιπλέον πληροφορίες οι τυχόν προσφορές για τα τουτού σας στείλτε π.μ. Συγνώμη αν σας κούρασα, φιλικά Νίκος.

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2005, 23:02:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
ultra-one έγραψε:
Baphomet έγραψε:
ultra-one έγραψε:
Παίδες εγώ πάντως πληρώνω 1300� στην Ιντεραμέρικαν. Shocked Shocked Shocked

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Καλά ρε, τι ΒΜ έχεις και είναι τόσα;

Μόλις ανοίξει ο κατάλογος των συνεργατών σε βλέπω να τρέχεις για αλλαγή ασφαλιστικής! Wink

Τάσο μου καλό δε θα ήταν να αναγράφονται οι καλύψεις, ή η έκπτωση του 20% αφορά οποιοδήποτε πακέτο λόγω ομαδικής ασφάλισης; Τέλος Ιουλίου λίγη η μικτή μου και θέλω να την συγκρίνω πρωτού ανανεώσω.

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάϊ 2005, 07:30:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY! έγραψε:

...... καλό δε θα ήταν να αναγράφονται οι καλύψεις, ή η έκπτωση του 20% αφορά οποιοδήποτε πακέτο λόγω ομαδικής ασφάλισης; Τέλος Ιουλίου λίγη η μικτή μου και θέλω να την συγκρίνω πρωτού ανανεώσω.

Δεν εχεις παρα να παρεις ενα τηλεφωνο πρωτα να ακουσεις την προσφορα τους και τις καλυψεις και μετα να την συγκρινεις με την δικη σου ασφαλεια... Wink Wink
Αυτο θα κανω και εγω Νικολα.. Wink Wink
(εισαι και Λευκαδα....τυχερε... Exclamation Exclamation )
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάϊ 2005, 17:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω δινω 240 στο εξαμηνο για το ραλλακι χωρις μικτη με malus 1.Πως σας φαινεται?

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάϊ 2005, 17:29:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Eγω δινω 240 στο εξαμηνο για το ραλλακι χωρις μικτη με malus 1.Πως σας φαινεται?

ψιλοακριβά μου φαίνεται...δεν ξέρω κιολας, αλλά εγώ πληρώνω 600 τον χρονο χωρις μικτή, με επασφάλιστρο και malus υψηλο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης