PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot206Club.com
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 14:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot206Club.com Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθώς "σερφάριζα" αμέριμνος χτές, έπεσα πάνω στην σελίδα του Peugeot206Club.com. Πολύ ενδιαφέρον το site και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Πιο πολύ όμως, με εντυπωσίασαν δυο ενότητες.
Η μια, αφορούσε την δυνατότητα παραγγελίας stickers αποκλειστικά για τα μέλη του club (και μάλιστα 3 ειδών, ένα για το παρμπριζ, ένα για τις πόρτες και ένα για τον πίσω προφυλακτήρα). Δεν είναι καιρός να τυπώσουμε stickers και εμείς για όλα τα μέλη του 206club.gr, ώστε να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλο στο δρόμο;
Η δεύτερη ενότητα που μου άρεσε, ήταν αυτή όπου τα μέλη του club ψηφίζουν για το ομορφότερο 206 του μήνα. Καλή ιδέα έ; Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε και εμείς μια παρόμοια.

(Για όποιον ενδιαφέρεται, η διεύθυνση είναι: www.peugeot206club.com)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 15:02:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλη μου ήδη τα αυτοκόλλητα του Club είναι σχεδόν έτοιμα και πίστεψέ με, είναι πολύ καλύτερα από αυτά των άλλων!

Οσο για το 2ο, αν πάς στο Gallery, παρακαλούμε όποιον θέλει να μας στείλει φωτογραφίες από το 206 του για να τις δείχνουμε, αλλά σχεδόν κανένας ως τώρα δεν έχει στείλει.

Τι να πω, να αρχίζουμε να τα φωτογραφίζουμε εμείς!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 15:12:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω να είμαι από τους πρώτους που θα πάρουν, έτσι; (χωρίς πλάκα...)
Θα ταιριάζουν τέλεια με τα Peugeot αυτοκόλλητά μου και τον λέοντα στο καπώ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 15:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες αυτό:

και αυτό:

To πρώτο είναι σχεδόν έτοιμο και θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα ο τρόπος διανομής τους.

Το δεύτερο μόνο κατ'όπιν παραγγελίας αφού πρώτα κλείσουμε μια καλή τιμή Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 15:28:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Θέλω να είμαι από τους πρώτους που θα πάρουν, έτσι; (χωρίς πλάκα...)
Θα ταιριάζουν τέλεια με τα Peugeot αυτοκόλλητά μου και τον λέοντα στο καπώ...

Λέοντα στο καπώ;

Ωπ, σε έχω δεί κάπου στην Εθνική Αθηνών - Κορίνθου (απ'ότι θυμάμαι)!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 15:35:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλης είπες? Ωραία , αν έχεις το αυτοκίνητο που φαντάζομαι τότε εγώ είμαι το άτομο που σου άφησε τις καρτούλες στην πόρτα και στο παρμπριζ!Τώρα πάλι μπορεί να κάνω και λάθος , αλλά αμα μου λες λεόντας στο καπό μάλλον είμαι μέσα!Έχεις και την μεγάλη αεροτομή πίσω? Καλωσηρθες στο CLUB κι από εμένα!!! Wink Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 15:38:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ ωραία και τα δύο, ανυπομονώ να τα αποκτήσω (και η πινακίδα στη δεύτερη φώτο δεν είναι άσχημη).
Αν αυτός που είδες στην εθνική, είχε μια τεράστια αεροτόμή με Peugeot τεράστια στο πλάϊ, μάλλον θα ήμουν εγώ....

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 15:43:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat γείτονα, αν δεν είχες αφήσει τις κάρτες δεν θα είχα ανακαλύψει το club. Χίλια ευχαριστώ και περιμένω να σε γνωρίσω (και το 206 σου...)

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 15:44:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ω, ναί εσύ είσουνα!

Α! και για τους υπόλοιπους (έστι για να σας κεντρίσω την περιέργεια)

Το θέμα είναι να δείτε από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα αυτοκόλλητα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 16:53:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Ω, ναί εσύ είσουνα!

Α! και για τους υπόλοιπους (έστι για να σας κεντρίσω την περιέργεια)

Το θέμα είναι να δείτε από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα αυτοκόλλητα Wink

Nομιζω οτι το βρηκα! Idea
ΦΩΣΦΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ-ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑExclamation Exclamation Exclamation σαν το υλικο της 3Μ που εχουν κατι παπουτσια και ρουχα
Δικαιουμαι νομιζω το πρωτο σετ Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 18:02:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot206Club.com Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Καθώς "σερφάριζα" αμέριμνος χτές, έπεσα πάνω στην σελίδα του Peugeot206Club.com. Πολύ ενδιαφέρον το site και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Πιο πολύ όμως, με εντυπωσίασαν δυο ενότητες.
Η μια, αφορούσε την δυνατότητα παραγγελίας stickers αποκλειστικά για τα μέλη του club (και μάλιστα 3 ειδών, ένα για το παρμπριζ, ένα για τις πόρτες και ένα για τον πίσω προφυλακτήρα). Δεν είναι καιρός να τυπώσουμε stickers και εμείς για όλα τα μέλη του 206club.gr, ώστε να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλο στο δρόμο;
Η δεύτερη ενότητα που μου άρεσε, ήταν αυτή όπου τα μέλη του club ψηφίζουν για το ομορφότερο 206 του μήνα. Καλή ιδέα έ; Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε και εμείς μια παρόμοια.

(Για όποιον ενδιαφέρεται, η διεύθυνση είναι: www.peugeot206club.com)

φιλε βαγγελη για το 1ο σου απαντησαν οι προλαλησαντες .
οσο για το δευτερο ειχα ριξει στα ρηχα την ιδεα περι ψηφου του καλυτερου η του ομορφοτερου 206 απο τα μελη του Clu, στη συναντηση του Σειριου.
Δεν μπορω να πω πως βρηκα και μεγαλη ανταποκριση και αυτο γιατι ειιμαστε μετρημενοι στα δακτυλα του ενος χεριου εμεις που στειλαμε φωτο των αυτοκινητων μας. ετσι εαν δεν υπαρξει ενδιαφερον και συμμετοχη δεν βλεπω να προχωρα το πραγμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 19:36:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύντομα θα στείλω και εγώ τις πρώτες μου φωτογραφίες στο club και ελπίζω να ακολόυθήσουν και οι υπόλοιποι το παράδειγμά μου. Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 19:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγελη καλωσορισες και απο εμενα.

Ρε Sidobre τι εγινε με ενα μικρο αυτοκολητο που λεγαμε που θα κολιεται εκει που ειναι το σηματακι της Lion στο πορτ-μπαγκαζ???

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 19:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ????

ειχα κανει και μια προταση αν δεν βρισκετε ακρη με αυτον που κανονισατε για σηματακια.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Οκτ 2002, 01:52:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμένω αυτοκόλληξτα και καρτούλες. Όπως και κάθε υλικό που βγαίνει.
Το πίσω είναι φανταστικό.

Απορίες για το μπροστινό αυτοκόλλητο:
1η: Αυτοί που έχουν αισθητήρα βροχής δεν θα έχουν πρόβλημα λόγω επικάλυψης από το αυτοκόλλητο;
2η: Μήπως θα έπρεπε να βγαίνει σε διάφορα χρώματα και όχι μόνο σε γκρίζο;
3η: Θα αντέχει στον καιρό για να μην ξεκολλάει από το τζάμι; (Υποθέτω ότι κολλάει εξωτερικά)

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Οκτ 2002, 03:50:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ax αυτοκόλλητα!!! Ευαίσθητη λέξη

Άλλη αισθηση το CLub!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Οκτ 2002, 11:03:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτες το βράδυ γυρνώντας από Βάρκιζα μετά τις στροφές έχω την αίσθηση ότι κάποιο 206 μπλε σκούρο μου έπαιξε πίσω φώτα. Άργησα να του απαντήσω και δεν ξέρω τελικά αν είχα και δίκαιο, ή το παρεξήγησε, μια και ήμουν απορροφημένος στο δρόμο και σε μία κουβέντα με αποτέλεσμα να μην είμαι σίγουρος αν απλά πάτησε φρένο ή μου έπαιξε και το φως ομίχλης!
Γιατί τα λέω όλα αυτά;
Αν είχαμε τα αυτοκόλλητα θα ήταν όλα πιο απλά Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Οκτ 2002, 12:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H αληθεια να λεγεται!!! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Οκτ 2002, 13:17:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Χτες το βράδυ γυρνώντας από Βάρκιζα μετά τις στροφές έχω την αίσθηση ότι κάποιο 206 μπλε σκούρο μου έπαιξε πίσω φώτα. Άργησα να του απαντήσω και δεν ξέρω τελικά αν είχα και δίκαιο, ή το παρεξήγησε, μια και ήμουν απορροφημένος στο δρόμο και σε μία κουβέντα με αποτέλεσμα να μην είμαι σίγουρος αν απλά πάτησε φρένο ή μου έπαιξε και το φως ομίχλης!
Γιατί τα λέω όλα αυτά;

παντως εγω ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.
Δεν κανω τετοια πραγματα εγω ειμαι καλο παιδι...χεχε Twisted evil Twisted evil για να τραβηξω την προσοχη το πολυ πολυ περναω απο διπλα μουγκριζοντας....χεχεχε.. Evil Evil

ΣΟΒΑΡΑ τωρα , το πισω φως της ομιχλης ενω εινι και γ@μω τα συστηματα αλληλοσυνενοησης και ουσιαστικα ειναι δωρο θεου εκει στο μεσον που το βαλανε παρατηρω πως πολλοι οδηγοι (206 αλλα και αλλοι) ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ , δεν το βλεπουν να πω; δεν ξερω αλλα κανω σημα και δεν μου απαντουν.
μηπως να βαζαμε μια ανακοινωση στις εφημεριδες;

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Οκτ 2002, 19:44:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
theflame έγραψε:
Γιατί τα λέω όλα αυτά;

παντως εγω ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ.

To ξέρω ότι δεν ήσουν εσύ, αν ήσουν εσύ θα το καταλάβαινα από την σήτα όταν προσπέρασα το εν λόγο 206. Α και εσένα δεν θα σε προσπέρναγα! Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης