PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Έκπτωση έως 2.350 ευρώ για το 206!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 17:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Έκπτωση έως 2.350 ευρώ για το 206!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Lion Hellas AE, προσφέρει στο αγοραστικό της χώρας μας τα μοντέλα της 206 και 307 με σημαντικές προσφορές. Αυτές περιλαμβάνουν έκπτωση έως 2.350 για το 206 στην έκδοση X-Design 1,1 και 2.000 ευρώ για τις όλες εκδόσεις του 307 CC και SW.

Η νέα τιμή του 3θυρου Peugeot 206 X-Design 1.1, ανέρχεται τώρα σε 8.990€, καθώς παρέχεται έκπτωση 2.350€ για εξόφληση τοις μετρητοίς ή με τη χρήση έντοκου χρηματοδοτικού προγράμματος. Παράλληλα, παρέχονται εκπτώσεις και στις άλλες εκδόσεις του Peugeot 206. Αυτές είναι αναλυτικά:
1.000€ σε όλες τις εκδόσεις
1.300€ και δωρεάν ραδιοκασετόφωνο στην έκδοση XR Plus
1.300€ και δωρεάν ζάντες αλουμινίου στις εκδόσεις XS, XT
2.000€ στις εκδόσεις 206 Gti 2.0, 206 RC, 206 X-Design 1,4
2.100€ στην έκδοση 206 Dynamic 1.4
Το Peugeot 206 Coupe Cabriolet διατίθεται με έκπτωση 1.600€ σε όλες τις εκδόσεις των 1600 κ.εκ και 2.000€ στις εκδόσεις των 2.000 κ.εκ.
Παράλληλα και τα Peugeot 307 CC και SW διατίθενται με σημαντικές εκπτώσεις, καθώς παρέχεται έκπτωση 2.000€ για εξόφληση τοις μετρητοίς ή με τη χρήση έντοκου χρηματοδοτικού προγράμματος.

autotriti.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 17:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάλι λάθος πληροφορίες τα περιοδικά...ώς συνήθως....
λοιπόν τα σωστά:
1.Η μέγιστη δυνατή έκπτωση σε όλες τις εκδόσεις παρέχεται πέραν απο τους τρόπους που έγραψε ο Μάνος και με 12μηνη άτοκη χρηματοδότηση.
2. Το 206CC στα 1600κεκ σε οποιαδήποτε έκδοση παρέχεται με -1650ευρώ έκπτωση.
3. Για τα 307 CC και SW υπάρχει και νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 50% προκαταβολή και 50 μήνες άτοκη εξόφληση...

Όσοι πιστοί....

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 17:40:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Πάλι λάθος πληροφορίες τα περιοδικά...ώς συνήθως....
λοιπόν τα σωστά:
1.Η μέγιστη δυνατή έκπτωση σε όλες τις εκδόσεις παρέχεται πέραν απο τους τρόπους που έγραψε ο Μάνος και με 12μηνη άτοκη χρηματοδότηση.
2. Το 206CC στα 1600κεκ σε οποιαδήποτε έκδοση παρέχεται με -1650ευρώ έκπτωση.
3. Για τα 307 CC και SW υπάρχει και νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 50% προκαταβολή και 50 μήνες άτοκη εξόφληση...

Όσοι πιστοί....

Για αυτο πρεπει ειδικα σε τετοια θεματα να επεμβαινεις αμμεσα ωστε να εχουμε εγκυρη ενημερωση Σταυρο απο πρωτο χερι... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 17:59:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσπαθώ Μάνο , προσπαθώ,ότι περνάει απο το χέρι μου να το διορθώνω. Arrow

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 18:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Προσπαθώ Μάνο , προσπαθώ,ότι περνάει απο το χέρι μου να το διορθώνω. Arrow

Σωστος ο Σταυρος... Thumb right Thumb right
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 18:50:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ακριβως εχουν τα πραγμματα!!! Στο 1.4 16ν XS που πηρα εγω μου εκαναν εκπτωση 1300Ε (αναλογα με τον τροπο αγορας η εκπτωση αρχιζει απο τα 800Ε) και δωρο ζαντες και συναργεμο!!!

ΟΜΩΣ, καποια πραγματα δεν τα βαζουν πλεον, οπως πχ το δεικτη θερμοκρασιας λαδιου, το ηχομονωτικο στο καπο, μεχρι και τη θηκη της μπαταριας εχουν αντικαταστησει με κατι σαν μαυρο περιτυλιγμα (τουλαχιστον ειναι καλης ποιοτητας)!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 19:19:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας παιδια! φανατικος πεζακιας και εγω, στην οικογενεια μονο peugeot εχουμε... για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ας ρωτησω εδς καποια πραγματα. ενδιαφερομαι για το 206 xs ή gti στα 1,6l. ξέρετε αν στα μοντελα αυτα υπαρχει τελικα ο δεικτης θερμοκρασιας/σταθμης λαδιου? επισης στην ιστοσελιδα της πεζο λεει πως το gti στα 1,6 εχει 6 αερόσακους. ισχυει αυτο ή ειναι λαθος; αντε, ελπιζω να το παρω το αμαξακι μου, να γινω και επισημο μελος!
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 08:28:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
γεια σας παιδια! φανατικος πεζακιας και εγω, στην οικογενεια μονο peugeot εχουμε... για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ας ρωτησω εδς καποια πραγματα. ενδιαφερομαι για το 206 xs ή gti στα 1,6l. ξέρετε αν στα μοντελα αυτα υπαρχει τελικα ο δεικτης θερμοκρασιας/σταθμης λαδιου? επισης στην ιστοσελιδα της πεζο λεει πως το gti στα 1,6 εχει 6 αερόσακους. ισχυει αυτο ή ειναι λαθος; αντε, ελπιζω να το παρω το αμαξακι μου, να γινω και επισημο μελος!

Λοιπόν , σύντομα να αποκτήσεις και το καινούριο σου Peugάκι....
Στις ερωτήσεις σου τώρα:
Το 206 xs 1,6 <<παίζεται>> άν θα έρθει με θερμοκρασία λαδιού.... Mad
Τ0 206 Gti 1,6 έρχεται με θερμοκρασία λαδιού std ενώ οι 6 αερόσακοι υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα εισαγωγής 04/2005 και μετά , βέβαια υπάρχουν μερικά ακόμα με 2airbags σε καλύτερη τιμή...διαλέγεις και πέρνεις.. Wink

Οτιδήπωτε άλλο θέλεις μην διστάσεις να ρωτήσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 08:52:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω πολυ! δεν μπορω δηλαδη να ζητησς να ερθει με το θερμομετρο κατα την αγορα του αυτοκινητου? αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε πει πως "ξεφορτωνονται"το στοκ των καντραν. ισχυει αυτο?
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 09:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικώς απο ότι κατάλαβα <<ψήνεσαι>> για το xs ???άν ναι...γιατί??θα σου πρότεινα το gti Wink είναι πολύ ποιό όμορφο το εσωτερικό και σου δίνει και ερκετά καλούδια...τα οπόια δέν μπορείς να τα βάλεις στο xs μετά την αγορά.
Παράθεση:
δεν μπορω δηλαδη να ζητησς να ερθει με το θερμομετρο κατα την αγορα του αυτοκινητου?

η αλήθεια είναι πώς όχι...μέχρι να έρθει το αυτ/το στις εγκαταστάσεις του εκάστοτε Έμπορου δέν μπορούν να σου πούν με σιγουρια άν θα το έχει ή όχι.
Παράθεση:
αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε πει πως "ξεφορτωνονται"το στοκ των καντραν. ισχυει αυτο?
όχι δέν ισχύει κάτι τέτοιο...άσε που για να βάλεις το καντράν με την θερμοκρασία λαδιού είναι αρκετά ακριβώ = 320ευρώ περίπου.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 09:12:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άμεσες απαντήσεις βλέπω... Very happy
κοίτα, κανω έρευνα αγοράς ώστε να δω τι με συμφέρει. η διαφορα στα χρηματα ειναι μικρη βεβαια, αλλα το ψαχνω. προς το gti κλινω βεβαια, αλλα δεν ξέρω...
ευχαριστς για την βοηθεια και παλι!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 09:31:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Ετσι ακριβως εχουν τα πραγμματα!!! Στο 1.4 16ν XS που πηρα εγω μου εκαναν εκπτωση 1300Ε (αναλογα με τον τροπο αγορας η εκπτωση αρχιζει απο τα 800Ε) και δωρο ζαντες και συναργεμο!!!

Evil Cussing out Twisted evil Bad talk

netblaster έγραψε:
ΟΜΩΣ, καποια πραγματα δεν τα βαζουν πλεον, οπως πχ το δεικτη θερμοκρασιας λαδιου, το ηχομονωτικο στο καπο, μεχρι και τη θηκη της μπαταριας εχουν αντικαταστησει με κατι σαν μαυρο περιτυλιγμα (τουλαχιστον ειναι καλης ποιοτητας)!!!

Cool Cool Cool Splat

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 12:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
άμεσες απαντήσεις βλέπω... Very happy
κοίτα, κανω έρευνα αγοράς ώστε να δω τι με συμφέρει. η διαφορα στα χρηματα ειναι μικρη βεβαια, αλλα το ψαχνω. προς το gti κλινω βεβαια, αλλα δεν ξέρω...
ευχαριστς για την βοηθεια και παλι!

Κοίτα άν πάρεις το XS ΜΟΝΟ ένα κέρδος θα έχεις αλλά μικρό...θα σου έρθει με ελαστικά GOODYEAR EAGLE κατα 99.9% και όχι με τα contiγλύστρα.Πράγμα το οποίο βέβαια διορθώνεται και στο GTi ,και τώρα με τις προσφορές που έχουμε για τα μέλη...βούρ....για λάστιχα όλοι...

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάϊ 2005, 10:31:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλιστα...νομιζω πως ψήθικα αρκετα... παω για το gti λοιπον. να δουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάϊ 2005, 22:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω φιλε θα σου πω και εναν αλλο βασικο λογο για να παρεις gti που θα το ανακαλυψεις μετα απο μηνες οταν το οδηγεις....
xs υπαρχει και 1.4 και ειναι πρακτικα αδυνατο να τα ξεχωρισεις εξωτερικα με το 1.6
gti Ομως ΔΕΝ υαπρχει 1.4 Laughing αρα το πολυ πολυ να σε μπερδεψουν με το 2.0 που και παλι οποιος ξερει μπορει να διακρινει τι εισαι απο τη μπουκα Wink

σε καποιους ισως ακουστει ψωνιστικο - που ειναι - αλλα δυστυχως αυτη ειναι η πικρη αληθεια
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάϊ 2005, 23:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγα και ειδα ξανα το 206 και να παρει ευχη μου καθεται μικρο δυστυχως. ειμαι και καπως....χμ...ευσωμος οποτε αλλαζω εντελως προσανατολισμο και παω για 307. το προβλημα εδω ειναι το facelift. εχουν σταματησει να δεχονται παραγγελιες για αλλα χρωματα εκτος αυτων που ηδη εχουν σε στοκ. ξερετε μηπως ποτε ερχεται? off-topic, αλλα μην ανοιγω αλλο... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2005, 12:35:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περίμενε 1-2 μήνες και θα σου λυθούν οι απορίες...για την στιγμή δέν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Arrow

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2005, 17:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
ειμαι και καπως....χμ...ευσωμος

Είμαι 1.93 και με χωράει κανονικά Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2005, 22:54:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....και για να μην μενουμε μονο στα περιοδικα και στην ελλειπη ενημερωση που προσφερουν ορισμενες φορες σας παραθετω και το επισημο δελτιο τυπου της Lion Hellas απο το site της Peugeot....
-------------------------------------------------------------------------------------

PEUGEOT 206 & 307

Το Peugeot 206 διατίθεται με πλουσιότερο εξοπλισμό και δελεαστικότερη τιμή, ενώ ακολουθούν και τα Peugeot 307 CC και SW

Η Lion Hellas AE, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Peugeot, στη προσπάθειά της να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό ένα ελκυστικό προϊόν, καινοτομεί με τη διάθεση του πιο εξοπλισμένου Peugeot 206 στην πιο δελεαστική τιμή.

Η έκδοση X-Design 1.1, που αποτελεί τη βασική έκδοση του Peugeot 206, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και αποτελεί μία από τις πληρέστερες προτάσεις στην κατηγορία της, καθώς διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, ABS, υδραυλικό τιμόνι, κλιματισμό, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα, immobiliser και ράδιο-CD. Η νέα ελκυστική τιμή του 3θυρου Peugeot 206 X-Design 1.1, ανέρχεται σε 8.990€, καθώς παρέχεται έκπτωση 2.350€ από την τιμή τιμοκαταλόγου, για εξόφληση τοις μετρητοίς ή με τη χρήση έντοκου χρηματοδοτικού προγράμματος.

Παράλληλα, παρέχονται σημαντικές εκπτώσεις και στις άλλες εκδόσεις του δημοφιλούς Peugeot 206 ως εξής :

1.000€ σε όλες τις εκδόσεις
1.300€ και δωρεάν ραδιοκασετόφωνο στην έκδοση XR Plus
1.300€ και δωρεάν ζάντες αλουμινίου στις εκδόσεις XS, XT
2.000€ στις εκδόσεις 206 Gti 2.0, 206 RC, 206 X-Design 1,4
2.100€ στην έκδοση 206 Dynamic 1.4
Σημαντικά πιο δελεαστικό έγινε και το Peugeot 206 Coupe Cabriolet, αφού διατίθεται με έκπτωση 1.600€ σε όλες τις εκδόσεις των 1600 κ.εκ και 2.000€ στις εκδόσεις των 2.000 κ.εκ.

Πιο συγκεκριμένα:

1.600€ στις εκδόσεις 1.6, 1.6 Αuto, Roland Garros 1.6, Roland Garros 1.6 Auto, Quiksilver 1.6
2.000€ στις εκδόσεις 2.0, Roland Garros 2.0
Παράλληλα, και τα Peugeot 307 CC και SW διατίθενται με σημαντικές εκπτώσεις. Στις παραπάνω εκδόσεις, ανεξαρτήτως κυβισμού και εξοπλισμού, παρέχεται έκπτωση 2.000€ για εξόφληση τοις μετρητοίς ή με τη χρήση έντοκου χρηματοδοτικού προγράμματος, καθιστώντας το σαγηνευτικό 307 coupe - cabriolet και το οικογενειακό αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου 307SW ακόμη πιο ελκυστικά.

Οι παραπάνω νέες τιμές, σε συνδυασμό με τα πολλά και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, αποφέρουν σημαντικά οφέλη στον υποψήφιο αγοραστή και του δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσει το αυτοκίνητο Peugeot που επιθυμεί με ακόμα ευνοϊκότερους όρους.

www.peugeot.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης