PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

407 προβλήματα.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

Ένταξη: 26 Φεβ 2005
Τόπος: Κατερίνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 12:13:05    Θέμα δημοσίευσης: 407 προβλήματα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά η περιπέτεια μου με την Peugeot άρχισε πριν 7-8 μηνες περίπου.
Ψάχνοντας το τι θα αγοράσω είχα καταλήξει σχεδόν στο 307 cabrio. Μολις πήγα να το αγοράσω μου λένε να περιμένω 1-2 μέρες για να έβλεπα και το νέο 407 που θα ερχοταν. Είπα που λέτε να περιμένω να το δώ για να μην αλλάξω καποια γνώμη αργώτερα.Πηγαίνοντας να το δώ βρήκα ενα φανταστικό αυτοκινητο κτλ κτλ. Τελικά αποφάσισα να παραγγείλω το 407 (εκδοση executive 1.8 που έβγαινε στα 24900 Euro).
Ρωτάω τότε φυσικά αν θα θελήσω να κάνω κάποιες τυχών αλλαγές πχ τους αισθητήρες παρκαρίσματος (τους εργοστασιακούς φυσικά) μου λένε οτι και να θελήσεις γίνεται η τροποποίηση.(σκέφτηκα και εκείνη την στιγμή ωραία και μολις θα λειτουργήσει στην Ελλάδα το σύστημα πλοήγησης θα το βάλω και αυτό).
Περιμένω που λέτε 30 μέρες (λογικά γιατί ήταν καινουργιο αυτοκίνητο) μου λένε μια μέρα ήρθε το αυτοκινητό σου.Πηγαίνω αμέσως στην αντιπροσωπία και φεύγουμε αμεσως για την αντιπρωσοπία της lion στην Θεσσαλονική (δεν επέτρεπα να πάνε να το φέρουν αυτοί - φυσικά οδηγόντας - ηθελα εγώ να είμαι ο "πρώτος" ο οποίος θα οδηγήσω το αυτοκίνητο μου). Ολα καλά και ολα ωραία. Μετά απο μερικές μέρες μου (2 εβδομάδες) μου βάλαν και τον συναγερμό και...διασκέδαζα την ζωή μου με το νέο μου αυτοκινητο. Μετά απο μερικές ημέρες ξαφνικά ανοίγει η ένδειξη για τα λαστιχα (χαμηλη πίεση). Λέω εντάξει ας βάλω αέρα. Βάζω αλλα η ένδειξη δεν έσβηνε με τίποτε. Πηγαίνω στην peugeot το αυτοκίνητο το ελέγχουν και απλά μου σβήσαν την ένδεικη απο τον υπολογιστή γιατί η πίεση ήταν κανονική (λέω αντε νέο αυτοκινητο μικροπροβλήματα). Μετά απο μερικές ημέρες ανοίγει μια ένδειξη στο αυτοκινητο (βλάβη κινητήρα). Τους πέρνω τηλέφωνο μου λένε να παω το αυτοκινητο στην αντιπροσωπία. Το πάω μετά μου λένε θα το κρατήσουν εκεί (3-4 μέρες γιατί έπρεπε να συνδεθουν απο την Γαλία μέσω των Η/Υ για να δουνε ποιό είναι το πρόβλημα). Τελικά μου λένε πρόβλημα προγραμματισμού.
Στήν συνέχεια ξαφνικά χάλασε το κουμπί ανοιγμα-κλείσιμο του ηχοσυστήματος.... μου λένε εντάξει δεν τρέχει τίποτε θα στο αλλάξουμε (3 εβδομάδες να έρθει το καινουργιο). Χωρίς την μουσική να παίζει προσέχω οτι ακουγόταν ενας θόρυβος στο αυτοκίνητο (ενα τρίξιμο). Ολα αυτά περίπου τον Αυγουστο. Το πάω στην αντιπροσωπία και λένε ας μην το πειράξομε το αυτοκίνητο να δούμε αν θα εμφανιστούν προβλήματα και σε άλλα αυτοκινητα για να δουμε την λύση του. Στην συνέχεια προσέχω οτι απο τον δεξί πιτσιλιτίρα του αυτοκινήτου έτρεχε νερό όταν πετούσα νερό στο μπαμπρίζ και .........αφού τους το λέω και επισυμένω το πρόβλημα ανακαλύπτουν οτι η peugeot έδωσε οδηγία να τοποθετήτε λόγω κατασκευαστικού προβλήματος μια βαλβίδα μέσα ....... τελως πάντων ερχετε που λέτε το νέο ηχοσύστημα το οποίο μου το αλλάζουν και λέω ελπίζω να μην τους ξαναδώ (με καλή διάθεση γιατί ελπιζα να είναι εντάξει το αυτοκίνητο - εκτός το πρόβλημα του θόδυβου το οποίο θα το έφτιαχναν στην διάρκεια). Ξαφνικά τον Σεπτέμβριο παρατηρείτε στην θέση του οδηγού το αριστερό πλαστικό να μην είναι στην θέση του. Για να μην σας τα λέω πολύ αναλυτικά και σας κουράζω 2 αλλαγές πλαστικών,1 αλλαγή καθισματος και πάλι τον Φερουάριο και ακόμα δεν είναι εντελως εντάξει. Κάηκαν και τα ηχεία μου μια φορά. Βρέθηκε και ο θόρυβος ο οποίος ήταν μέσα απο τον ουρανό (ξηλώσαν το μισό αυτοκίνητο για να το βρούνε). Τώρα.... ελπίζω να φέρουν και ολα τα πλαστικά τα οποία ξηλώσαν και δεν έχουν τοποθετήσει σωστά ακόμα και ακουγονται 4-5 θορυβοι τώρα και οχι ενας. Σε ολα τα προηγούμενα θα ήθελα να προσθέσω οτι δεν γίνεται (παρότι είχαν πεί) να βάλω τους εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος. Evil

Με το αυτοκίνητο είμαι πολύ ευχαριστημένος μηχανικά δεν είχα προβλήματα αλλα ρε παιδιά με πλαστικά,πλαστικούλια και ολες τις λοιπές μ@λ@κ!ες έχω κουραστεί υπερβολικά σε σημείο να θέλω να το δώσο το αυτοκίνητο για να παρω κάτι αλλο.
Ελπίζω μέσα στον Μαρτιο να έχω τελειώσει με ολα τα προβλήματα μου γιατί και εχω κουραστεί να τους βλέπω,εχω κουραστεί να πέρνω αυτοκινητα απο την peugeot assistance (μηλαμε είχα αυτοκινητα απο αυτούς πάνω απο 1 μηνα συνολικά).

Επίσης ελπίζω κανένας αλλος κάτοχος 407 να μην αντιμετωπισε ολα αυτά που είχα εγώ. Ακομα να ρωτήσω εσάς μου μπορεί να ξέρετε περισσότερα απο εμένα στο θέμα αν δικαιολογείτε η αντικατασταση του αυτοκινήτου σε τέτοιες περιτπωσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 19:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να το και το 2ο 407....!
Λευτέρη θα σου πω γενικά ότι τα πεθγεοτ έχουν τέτοιου είδους πλασικό/ηχητικά πρόβλήματα.
Ο vinman που έχει ίδιο αυτοκίνητο με σένα νομίζω πως θα ξέρει περισσότερα από μένα επί του θέματος.
Για το θέμα των καμένων ηχείων δεν μου φαίνεται περίεργο πάντως, γιατί αν βάζουν τα ίδια με του 206 και στο 407 είναι της πλάκας και είναι πολύ εύκολο να κάουν αν δεν προσέξεις ακόμα και με την εργοστασιακή πηγή.
Το κάψιμο δεν οφείλεται στην ένταση αλλά στην παρμόρφωση που βγάζει μια κακή πηγή αλλά και στην αδυναμία ενός απλού ηχείου να παίξει δυνατά για κάμποση ώρα χωρίς να αλλοιωθούν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του (χαλάει η ανάρτηση του κώνου συνήθως ή υπερθερμένεται το πηνίο και καίγεται....)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 20:32:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Να το και το 2ο 407....!
Λευτέρη θα σου πω γενικά ότι τα πεθγεοτ έχουν τέτοιου είδους πλασικό/ηχητικά πρόβλήματα.
Ο vinman που έχει ίδιο αυτοκίνητο με σένα νομίζω πως θα ξέρει περισσότερα από μένα επί του θέματος.
Για το θέμα των καμένων ηχείων δεν μου φαίνεται περίεργο πάντως, γιατί αν βάζουν τα ίδια με του 206 και στο 407 είναι της πλάκας και είναι πολύ εύκολο να κάουν αν δεν προσέξεις ακόμα και με την εργοστασιακή πηγή.
Το κάψιμο δεν οφείλεται στην ένταση αλλά στην παρμόρφωση που βγάζει μια κακή πηγή αλλά και στην αδυναμία ενός απλού ηχείου να παίξει δυνατά για κάμποση ώρα χωρίς να αλλοιωθούν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του (χαλάει η ανάρτηση του κώνου συνήθως ή υπερθερμένεται το πηνίο και καίγεται....)

Φιλε Λευτερη
για το σκελος με τα ηχεια σου ο Μανθος εχει απολυτο δικιο...αν και εγω μεχρις στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με τον ηχο..
Τωρα για ολα τα υπολοιπα που γραφεις παρολο που εχω την ιδια εκδοση με εσενα (st executive 1.8 ) απο τον Δεκεμβριο που παρελαβα το αυτοκινητο εως και τωρα που σου γραφω δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο σε τιποτα....και μπορει να το εχω μονο δυο μηνες αλλα οπως διαπιστωσες δυστυχως'' η καλη μερα απο το πρωι φαινεται''.
Ισως ειναι και θεμα τυχης ορισμενες φορες για το πως θα σου κατσει ενα καινουριο αυτοκινητο.
Παντως ουτε τριγμους εχω,ουτε προβλημα με τις ηλεκτρικες ρυθμισεις του (που οπως γνωριζεις ειναι παμπολλες),ουτε με τα ηλεκτρονικα βοηθηματα αλλα ουτε και με τις ενδειξεις του στο ταμπλο.
Ακομα και τα extra του (cd-changer - αισθητηρας παρκαρισματος κ.α.)λειτουργουν αψογα.
Οσο για το αν αυτα τα προβληματα που εχεις με το αυτοκινητο σου δικαιολογουν αντικατασταση με νεο πιστεψε με σε πολυ χειροτερες περιπτωσεις απο την δικη σου δεν εχει αντικατασταθει απο καμμια αντιπροσωπεια κανενα απολυτως αυτοκινητο....
Επιστροφή στην κορυφή
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 20:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω την εντύπωση οτι βάζουν τα ίδια με του 206 (έτσι μου είπε κάποιος τεχνικός). Πάντος τα ηχεία δεν ήταν "καμένα" αλλα παίζοντας εβγαζαν ενα τρέμουλο το οποίο ήταν ενοχλητικό. Τώρα βέβαια έκανα τις κατάλληλες αλλαγές πχ εβγαλα την επιλογή τέκνο απο το εκουαλαιζερ και δεν παίζει πλέων πολύ δυνατά το σύστημα για να μην ξαναέχουμε τα ιδια. Ολα αυτά μέχρι να αλλάξω τα εργοστασιακά ηχεία .......οταν περισέψει τίποτε στην τσέπη γιατί αυτοί οι μήνες είναι λίγο.....δύσκολοι.
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 20:44:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefty έγραψε:
Έχω την εντύπωση οτι βάζουν τα ίδια με του 206 (έτσι μου είπε κάποιος τεχνικός). Πάντος τα ηχεία δεν ήταν "καμένα" αλλα παίζοντας εβγαζαν ενα τρέμουλο το οποίο ήταν ενοχλητικό. Τώρα βέβαια έκανα τις κατάλληλες αλλαγές πχ εβγαλα την επιλογή τέκνο απο το εκουαλαιζερ και δεν παίζει πλέων πολύ δυνατά το σύστημα για να μην ξαναέχουμε τα ιδια. Ολα αυτά μέχρι να αλλάξω τα εργοστασιακά ηχεία .......οταν περισέψει τίποτε στην τσέπη γιατί αυτοί οι μήνες είναι λίγο.....δύσκολοι.

βαλε την επιλογη vocal....θα εχεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα και επισης ρυθμισε τα μπασα στο 2 με 3 και τα πριμα στο 7 και να εχεις και ενεργοποιημενο το κεντρικο μπασο(d bass).
Επιστροφή στην κορυφή
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 20:50:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:

Φιλε Λευτερη
για το σκελος με τα ηχεια σου ο Μανθος εχει απολυτο δικιο...αν και εγω μεχρις στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με τον ηχο..
Τωρα για ολα τα υπολοιπα που γραφεις παρολο που εχω την ιδια εκδοση με εσενα (st executive 1.8 ) απο τον Δεκεμβριο που παρελαβα το αυτοκινητο εως και τωρα που σου γραφω δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο σε τιποτα....και μπορει να το εχω μονο δυο μηνες αλλα οπως διαπιστωσες δυστυχως'' η καλη μερα απο το πρωι φαινεται''.
Ισως ειναι και θεμα τυχης ορισμενες φορες για το πως θα σου κατσει ενα καινουριο αυτοκινητο.
Παντως ουτε τριγμους εχω,ουτε προβλημα με τις ηλεκτρικες ρυθμισεις του (που οπως γνωριζεις ειναι παμπολλες),ουτε με τα ηλεκτρονικα βοηθηματα αλλα ουτε και με τις ενδειξεις του στο ταμπλο.
Ακομα και τα extra του (cd-changer - αισθητηρας παρκαρισματος κ.α.)λειτουργουν αψογα.
Οσο για το αν αυτα τα προβληματα που εχεις με το αυτοκινητο σου δικαιολογουν αντικατασταση με νεο πιστεψε με σε πολυ χειροτερες περιπτωσεις απο την δικη σου δεν εχει αντικατασταθει απο καμμια αντιπροσωπεια κανενα απολυτως αυτοκινητο....

και σου εύχομαι να μην αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Ισως τελικά όλα αυτά που λένε για τα πρώτα αυτοκινητα να είναι αλήθεια και θα πρέπει να περιμένουμε κανένα 6μηνο για να αγοράσουμε κάτι γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε πως εδώ στην Κατερίνη περίπου 8-10 ατομα που είχαμε πάρει το 407 στην αρχή έχουμε τέτοια προβληματα. Απο άλλα 407 εδώ είχαμε πχ τρίξιμο, δεν κλειδωνε η μια πίσω πόρτα, και ......μύριζε ο καταλήτης μέσα στο αυτοκίνητο. Τελως πάντον τι να πω............
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 22:06:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefty έγραψε:
vinman έγραψε:

Φιλε Λευτερη

και σου εύχομαι να μην αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Ισως τελικά όλα αυτά που λένε για τα πρώτα αυτοκινητα να είναι αλήθεια και θα πρέπει να περιμένουμε κανένα 6μηνο για να αγοράσουμε κάτι γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε πως εδώ στην Κατερίνη περίπου 8-10 ατομα που είχαμε πάρει το 407 στην αρχή έχουμε τέτοια προβληματα. Απο άλλα 407 εδώ είχαμε πχ τρίξιμο, δεν κλειδωνε η μια πίσω πόρτα, και ......μύριζε ο καταλήτης μέσα στο αυτοκίνητο. Τελως πάντον τι να πω............

Σε ευχαριστω και ελπιζω και εσυ να ξεπερασεις συντομα τα προβληματα και να απολαμβανεις την μοναδικη αισθηση που σου δινει το 407 οταν το οδηγεις!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 14:42:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνωρίζει κανένας το τί γίνεται για αλλαγή προβληματικού αυτοκινήτου η.... οτιδήποτε επι του θέματος.Είμαι πλέων εντελώς απογοητευμένος απο τα μικροπροβλήματα που εμφανίζονται συνέχεια στο αυτοκίνητο. Εστειλα ήδη μια επιστολή στην Lion (πριν 2 εβδομάδες) και εδώ και μια εβδομάδα προσπαθούν να με καθησυχάσουν αλλα δεν το βλέπω να το αφήσω το θέμα ησυχο. Οποιαδήποτε συμβουλή η πληροφορία είναι αποδεκτή.
Πιστευεται οτι με μία επίσκεψη που μου πρότειναν στο κεντρικό service της Θεσσαλονίκης να φτιαχτούν δια μαγείας όλα μου τα προβλήματα?

Η επόμενη μου κίνηση μάλων είναι να μεταφράσω στα Γαλικά την ίδια επιστολή και να την στείλω στην μαμα εταιρία μπας και απο εκεί δώ κάποια σωστή αντιμετώπιση.
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Μάϊ 2005, 15:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτέρη Καλησπέρα,δυστηχώς είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατο αυτό που θέλεις,δηλαδή η αντικατάσταση του αυτ/του σου με κάποιο άλο λόγω του ότι αντιμετοπίζεις προβληματα με κάποια περιφερειακά(αισθητήρες πίεσης ελαστικών,ηχεία ,τριγμούς,κτλ.)η μοναδική περίπτωση για αντικατάσταση αυτ/του είναι απο πρόβλημα φανοποιίας ή απο κάποιο πρόβλημα σε ζωτικό εξάρτημα του αυτ/του ώς προς την ασφάλεια σου...
Δυστηχώς... Arrow

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 19:16:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα και ενω πηγα να γυρισω το button του radio-cd για να ανοιξει,αυτο κολλησε και δεν ανοιγε με τιποτα...( Confused Confused )....επειτα απο πολυ παιδεμα ανοιξε τελικα αλλα το button σχεδον μου εμεινε στο χερι...( Evil )...Αν και αυτα δεν θα επρεπε να συμβαινουν σε αυτο το αυτοκινητο που θελει να ''κοιταει στα ματια''τον Γερμανικο ανταγωνισμο,θεωρω οτι πρεπει να ειμαι καλοπιστος και να αντιμετωπιζω το οποιοδηποτε μικροπροβληματακι που τυχον παρουσιαζει (οπως το σημερινο) με καλη θεληση και οχι με μουρμουρα...Ειμαι σιγουρος πως στο συνεργειο που θα παω για καποιες επεμβασεις που πρεπει να γινουν συμφωνα με την επιστολη της Lion θα μου λυσουν και αυτο το προβληματακι που ειχα σημερα.. Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 19:31:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ήθελα να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχει εντοπίσει το εργοστάσιο και σε συνεργασία με των προμηθευτή στην περίπτωση μας είναι η blaupkunt (αν το γράφω σωστά ) και έχουν λύση το πρόβλημα .
Τώρα για το δικό σου θα πρέπει να βγει και να επισκευαστή …. Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 19:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Θα ήθελα να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το έχει εντοπίσει το εργοστάσιο και σε συνεργασία με των προμηθευτή στην περίπτωση μας είναι η blaupkunt (αν το γράφω σωστά ) και έχουν λύση το πρόβλημα .
Τώρα για το δικό σου θα πρέπει να βγει και να επισκευαστή …. Wink Wink

Τhanks Αργυρη.... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 22:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ επειδή δεν ήξεραν τότε το τί είχε γίνει μου αλλάξαν το ραδιοcd.
Φυσικά δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο απλά το πλαστικό δέχετε μεγαλύτερη πίεση και σπάει στο εσωτερικό το κομάτι του με αποτέλεσμα να μην υπακούει πλέων ο αντοίστηχος διακόπτης του ραδιοcd. Είχα βρεί την λύση επίσης (σε συνενόηση με την εδώ αντιπροσωπία) να ξηλώσο το πλαστικό και απλά δούλευα κατευρείαν με το διακόπτη του ραδιοcd.

Ελπίζω να είναι και το πρώτο και το τελευταίο που θα σου συμβεί.
Δυστηχώς για εμένα για επαγγελματικούς λόγους την Τρίτη πετάω για Αθήνα και γυρνάω την Πέμπτη. Φυσικά το πρόγραμμά μου λέει μια επίσκεψη για να πώ απο κοντά στην κεντρική αντιπρωσωπία της Θεσσαλονίκης μολις γυρίσω .

Επίσης κοιτάω λύσεις του στύλ:
Συνήγορος του πολίτη- ΙΝΚΑ κοκ. (δεν θα το αφήσω έτσι).
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 08:22:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες το απογευμα βαζω μπρος να ξεκινησω και μου αναβει η ενδειξη στο ταμπλο ''χαμηλης σταθμης λαδιου''...
Σβηνω τον κινητηρα,βγαινω εξω,κοιταω κατω απο το αυτοκινητο(φοβηθηκα για καποια διαροη)...στεγνος ο δρομος.....
Ξαναβαζω μπροστα την μηχανη,ξανα η ενδειξη......
Βγαινω και παλι εξω,ανοιγω το καπο και κοιταω με την βεργα το υψος της σταθμης του λαδιου.....ολα φυσιολογικα....
Αρχιζω και απορω εντονα πλεον....Ξαναμπαινω μεσα,ξαναβαζω μπροστα...και ξανα τα ιδια....
Επικοινωνω με τον Αργυρη,του λεω το συμβαν και να ειναι καλα το παλικαρι μου ειπε οτι συμφωνα με την περιγραφη που του εδωσα πρεπει να εχει κολλησει πιθανοτατα η ενδειξη στο ταμπλο απο λαθος εντολη του εγκεφαλου.....και ετσι ησυχασα(thanks Αργυρη.... Exclamation ).....
Σημερα το πρωι ξεκινωντας για δουλεια και βαζοντας μπροστα την μηχανη βγηκε στο ταμπλο η κανονικη ενδειξη για τα λαδια...( Very happy )......Ομως πριν βαλω μπροστα και πατωντας το button να ξεκλειδωσω το αυτοκινητο αρχισαν ταυτοχρονα μαζι με το ανοιγμα των κλειδαριων και των καθρεπτων να ανοιγοκλεινουν και οι υαλοκαθαριστηρες...( Question Question Question )....Το εκανε δυο φορες και μετα σταματησε.....( Question Question Question )....
Τελικα μηπως εχω φαντασματα μεσα στο αυτοκινητο... Question Question Question ( Laughing Laughing )
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 08:29:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ναι ο θεός των ηλεκτρονικών χτύπησε πάλι Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 08:33:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Και ναι ο θεός των ηλεκτρονικών χτύπησε πάλι Razz

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
(Oπως εχω πει και παλιοτερα για καθε προβλημα μικρο η' μεγαλο που εμφανιζεται στα αυτοκινητα μας χρειαζεται καλη θεληση και καλοπιστια για να λυθει και οχι εκνευρισμος και κακοπιστια για το προιον που εχουμε αγορασει.... Wink Wink Wink Εξαλου βλεποντας τα πραγματα παντα με τη δεουσα ψυχραιμια μπορουμε να σκεφτομαστε καλυτερα και να βρισκουμε την πιο σωστη λυση για το προβλημα μας.... Wink Wink )
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:16:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
...Αν και αυτα δεν θα επρεπε να συμβαινουν σε αυτο το αυτοκινητο που θελει να ''κοιταει στα ματια''τον Γερμανικο ανταγωνισμο....

μην μιλάμε καλύτερα για γερμανικό ανταγωνισμό...
Εχουν μείνει πολύ πίσω οι γερμανοί και τα αυτοκίνητα τους...
Και οι μονοι που τα παραδέχονται είναι μόνο οί έλληνες...

Δεν είναι τυχαλιο ότι η πρώτη μάρκα σε πωλήσεις στην ευρώπη είναι η renault.
Ωραία τα Γερμανικά αλλά άντε να κάνεις service σε audi. Tαριφα 350 ευρώ.

Τι να λέμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
μην μιλάμε καλύτερα για γερμανικό ανταγωνισμό...
Εχουν μείνει πολύ πίσω οι γερμανοί και τα αυτοκίνητα τους...
Και οι μονοι που τα παραδέχονται είναι μόνο οί έλληνες...

Δεν είναι τυχαλιο ότι η πρώτη μάρκα σε πωλήσεις στην ευρώπη είναι η renault.

Σάυτο βοηθαει πολυ η εμπλοκη και η επιτυχια στους αγωνες (το ιδιο σημβαινει και με τη Michelin απο τοτε που ξανγυρισε στην F1).

DIMCHRI έγραψε:
Ωραία τα Γερμανικά αλλά άντε να κάνεις service σε audi. Tαριφα 350 ευρώ.

Τι να λέμε...

Πραγματι ειναι ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ !!! Παντως επειδη ειχαμε Αudi θα σου πω τι μου ειχε κανει εντιπωση. Ειχαμε ενα Αudi 80, το πηραμε 4 χρονων μεταχειρησμενο και το κρατησαμε αλλα 5 περιπου. Τα τελευταια 2 χρονια συνεχεια καποιο μικροπροβλημα εβγαζε, οχι τιποτα σοβαρο αλλα ειχε καταντισει γελιο. Ομως ηταν 9 χρονων αμαξι και δεν ετριζε τιποτα μεσα !!!! Και να σε πληροφωρησω οτι εκει που μενω οι δρομοι ειναι απ'τους χειροτερους στην Αθηνα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 13:56:54    Θέμα δημοσίευσης: AUDI Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια σχετικα με τα Audi εχω πολυ κακη πειρα τυγχαινει στην εταιρια που εργαζομαι να εχει ενα απο τα αφεντικα ενα S8 το οποιο ξερεται τι εστι γα** τα γκαζια, επειδη εχω την τυχη να το οδηγο συχνα για διαφορεσ δουλειεσ λοιπον αυτο το αυτοκινητο που θεωρειται η ναυαρχιδα των Audi εχω τρελαθει να το πηγαινω στα συνεργεια για διαφορα ηλεκτρονικα προβληματα που παρουσιαζει αρκετα συχνα, γι'αυτο παιδια σχετικα με τα γερμανικα οτι ειναι ποιοτικα και τα διαφορα που μας τα εχουν κανει τσουρεκια εγω πιστευω οτι ειναι μυθοσ.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Lefty (Λευτέρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάϊ 2005, 14:53:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Χθες το απογευμα βαζω μπρος να ξεκινησω και μου αναβει η ενδειξη στο ταμπλο ''χαμηλης σταθμης λαδιου''...
Σβηνω τον κινητηρα,βγαινω εξω,κοιταω κατω απο το αυτοκινητο(φοβηθηκα για καποια διαροη)...στεγνος ο δρομος.....
Ξαναβαζω μπροστα την μηχανη,ξανα η ενδειξη......
Βγαινω και παλι εξω,ανοιγω το καπο και κοιταω με την βεργα το υψος της σταθμης του λαδιου.....ολα φυσιολογικα....
Αρχιζω και απορω εντονα πλεον....Ξαναμπαινω μεσα,ξαναβαζω μπροστα...και ξανα τα ιδια....
Επικοινωνω με τον Αργυρη,του λεω το συμβαν και να ειναι καλα το παλικαρι μου ειπε οτι συμφωνα με την περιγραφη που του εδωσα πρεπει να εχει κολλησει πιθανοτατα η ενδειξη στο ταμπλο απο λαθος εντολη του εγκεφαλου.....και ετσι ησυχασα(thanks Αργυρη.... Exclamation ).....
Σημερα το πρωι ξεκινωντας για δουλεια και βαζοντας μπροστα την μηχανη βγηκε στο ταμπλο η κανονικη ενδειξη για τα λαδια...( Very happy )......Ομως πριν βαλω μπροστα και πατωντας το button να ξεκλειδωσω το αυτοκινητο αρχισαν ταυτοχρονα μαζι με το ανοιγμα των κλειδαριων και των καθρεπτων να ανοιγοκλεινουν και οι υαλοκαθαριστηρες...( Question Question Question )....Το εκανε δυο φορες και μετα σταματησε.....( Question Question Question )....
Τελικα μηπως εχω φαντασματα μεσα στο αυτοκινητο... Question Question Question ( Laughing Laughing )

...AX αχ Μάνο...... τι μου θυμιζεις.... τι να πω και απο που να αρχίσω. Ολα αυτά που λές τα εζησα.Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών αλλα........ δεν είναι καλά ολα αυτά.
Οσο αφορά τον δείκτη λαδιού μηπως το είχες παρκάρει λιγάκι με ....κλήση?
Αν ήταν ετσι λογικό είναι. Κάνε μερικά χιλιόμετρα και θα είναι ΟΚ.
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει? μπας και δεν έχεις βάλει καθόλου λάδια γιατί στο 1ο σερβις συνήθως προσθέτουν και λάδια. (φυσικά σε εμένα όταν είχε γίνει αυτό πήγα στην αντιπροσωπία και το τιγκάρισαν με λάδι για να μην με ξαναδουν).
Τι να πω ρε Μανο........με στεναχώτησες με αυτά που είπες.

Και μια που έγραψα εδώ να πώ οτι αυριο το πρωί στις 9 έχω συνάντηση με προτεραιώτητα στο κεντρικό σερβις της Θεσσαλονίκης (μπας και τάχα θα γίνει τίποτε?).

Φιλικά
Λευτέρης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης