PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαδρομές και Mουσικές
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 12:54:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Mάλλον αυτό δεν το καταλάβατε... Wink

To καταλάβατε κύριε Sidobre μας, δεν είμαστε και τελείως γκαγκά Rolling eyes

Aυτό όμως που παρατηρώ από μουσική πάμε καλά αλλά από διαδρομές πίκρα. "Δουλειά και σπίτι - σπίτι και δουλειά" όπως έλεγε ο Πουλίκας.

Aλλά συνέχιζε "θα τα φτύσω όλα και θα φύγω μια βραδυά"

Όταν άνοιγα αυτό το topic ήθελα να είναι ένα topic ο τάφος των φαναριών αλλά μάλλον... φωνή βοόντως εν τη ερήμω. Πολύ λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ξεχύνονται στα στροφιλίκια.

Oι περισσότεροι καλύπτονται από μια πρώτη-δευτέρα στα φαναρία, στην επόμενη γωνία από το σπίτι του,ς πατώντας κάποιο άτυχο Hundai.

Nα σου πω καλύτερα. Φαντάζεσαι να πλακώσουν όλοι αυτοί την επόμενη Kυριακή στον Aγ, Kωνσταντίνο και να μην μπορώ να χαρώ τον δρόμο όλο δικό μου. Σαν αποκλειστική χρήση πίστας ένα πράγμα.

φιλάκια....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 12:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Πολύ λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ξεχύνονται στα στροφιλίκια.

christhehealer έγραψε:

Nα σου πω καλύτερα. Φαντάζεσαι να πλακώσουν όλοι αυτοί την επόμενη Kυριακή στον Aγ, Kωνσταντίνο και να μην μπορώ να χαρώ τον δρόμο όλο δικό μου. Σαν αποκλειστική χρήση πίστας ένα πράγμα.

φιλάκια....

Αυτό σαν πρόκληση μου ακούγεται... Exclamation Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 13:16:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ντε μην βαράτε.... Splat Splat

teoman έγραψε:
Γιατί δεν έχουμε όλοι "intake and exhaust"... Και τραγουδιστής χωρίς φωνή είναι σαν αυτοκίνητο δίχως άλογα!Όταν βάλουμε το ξανασυζητάμε Wink

Oλοι έχουμε! Μικρή ή μεγάλη το ίδιο είναι!!!

Pugsang σωστότατος!!

Chris δεν έχω λόγια... Πές την μέρα και την ώρα και φύυυυυγαμμεεεεεε

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 13:22:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Oλοι έχουμε! Μικρή ή μεγάλη το ίδιο είναι!!!

Λάθος!Πάντα μετράει το μέγεθος Wink Wink Wink
(της εξάτμισης έτσι... να μην παρεξηγιόμαστε).

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 13:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Όταν άνοιγα αυτό το topic ήθελα να είναι ένα topic ο τάφος των φαναριών αλλά μάλλον... φωνή βοόντως εν τη ερήμω. Πολύ λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ξεχύνονται στα στροφιλίκια.

Oι περισσότεροι καλύπτονται από μια πρώτη-δευτέρα στα φαναρία, στην επόμενη γωνία από το σπίτι του,ς πατώντας κάποιο άτυχο Hundai.

Και επειδή ο φίλος chris ζητάει κάποιες καλές διαδρομές ας του προτείνω μερικές:

1. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ ....φθινοπωρο ... φοβερά τρομερά
2. ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ ... Από Κατάρα ... στροφή να δουν τα μάτια σας ....
3. ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Σαγοροχώρια ... Μία από τα ίδια καλύτερα όμως με 4χ4!
4. Γρεβενά - Καβάλα .... Για χωσίματα και τρέλα!
5. Θεσσαλονικη - Ιερισσός ... Τα έχει όλα από Θάλασσα, βουνό, στροφή, ευθεία!
6. Δράμα - Ξάνθη (από πάνω) .... Μεγάλες και καλές ευθείες ....
7. Ιωάννινα - Αρτα .... Καλή όταν δεν έχει φορτηγά...
8. Αμφιλοχία - Λευκάδα - Πράσινο και θάλασσα με μαγικούς κόλπους....καλές ευθείες...γρήγορες στροφές
9. Καλαμάτα - Σπάρτη και το αντίθετο .... Ταύγετος...
10. Κιλκίς - Πολύκαστρο...μικρή διαδρομή αλλά όμορφος δρόμος...
11. Χαλκίδα - Κάρυστος ... για όσους αντέχουν...
12. Καρδίτσα - Λίμνη Πλαστήρα....ο γύρος της λίμνης απλά καταπληκτικός...

Νομίζω ότι αρκούν προς το παρόν...
Αργότερα θα περάσω και άλλα.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 15:53:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Vini"][quote="christhehealer"]
Και επειδή ο φίλος chris ζητάει κάποιες καλές διαδρομές ας του προτείνω μερικές:

2. ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ ... Από Κατάρα ... στροφή να δουν τα μάτια σας ....
12. Καρδίτσα - Λίμνη Πλαστήρα....ο γύρος της λίμνης απλά καταπληκτικός...

2. ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ
Οδηγωντας στην καταρα(Απο Ιωαννινα-Καρδιτσα) εμαθα το οτι μπηκα στη σχολη που ηθελα και ενω ειχα παρει για πρωτη φορα το αυτοκινητο χωρις τους γονεις μου για τοσο μεγαλη διαδρομη και με μια κοπελα....που....ξερετε.... Embarassed Embarassed ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Wink !!!!!!!
και να παιρνουν ολοι(μπαμπας,μαμα, λοιποι συγγενεις και φιλοι για τα συγκαρητηρια....ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!!!
12. Καρδίτσα - Λίμνη Πλαστήρα.....JUST PERFECT!!!!!!!!!!!!!
Γιατι ομως πατε τοσο μακρια....Αθηνα-κορινθος απο την παλια εθνικη ειναι μια καλη διαδρομη!!!!
Βρε 206tomcat,ενταξει μεχρι τη Τριπολη,αλλα ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 16:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α! καλά, τώρα το είδα αυτό (!) Rolling eyes
206Tomcat έγραψε:
!Από διαδρομές που απολαμβάνω με την μουσική να βαράει αλύπητα είναι AΘΗΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ -ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ! Καθόλα ολοκληρωμένη διαδρομή με τις άπειρες ευθείες για τελίκιασμα και με τα την Mεγαλόπολη αρχίζουν τα στροφιλίκια και οι καταβάσεις

Tι σχέση έχεις αγόρι μου με την Κυπαρισσία;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά την Μεγαλόπολη, καραδοκούν οι τροχαίοι οι οποίοι είναι χωμένοι στα... χωράφια! Ξερω καλά όλα τα μέρη που την στείνουν!

Επίσης προσοχή θέλει πλέον στο Αρτεμήσιο διότι και στο πήγαινε και στο έλα υπάρχουν ηλεκτονικές κάμερες που χαρίζουν δωράκια!

Ευτυχώς που στην ευθεία της Τριπόλεως δεν έχουν ακόμα βάλει τίποτα αλλά ούτε και προηδοποιήσεις που σημαίνει ακόμα ΠΑΤΑΤΕ ΑΝΕΛΕΪΤΑ!!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 18:32:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Α! καλά, τώρα το είδα αυτό (!) Rolling eyes
206Tomcat έγραψε:
!Από διαδρομές που απολαμβάνω με την μουσική να βαράει αλύπητα είναι AΘΗΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ -ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ! Καθόλα ολοκληρωμένη διαδρομή με τις άπειρες ευθείες για τελίκιασμα και με τα την Mεγαλόπολη αρχίζουν τα στροφιλίκια και οι καταβάσεις

Tι σχέση έχεις αγόρι μου με την Κυπαρισσία;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά την Μεγαλόπολη, καραδοκούν οι τροχαίοι οι οποίοι είναι χωμένοι στα... χωράφια! Ξερω καλά όλα τα μέρη που την στείνουν!

Επίσης προσοχή θέλει πλέον στο Αρτεμήσιο διότι και στο πήγαινε και στο έλα υπάρχουν ηλεκτονικές κάμερες που χαρίζουν δωράκια!

Ευτυχώς που στην ευθεία της Τριπόλεως δεν έχουν ακόμα βάλει τίποτα αλλά ούτε και προηδοποιήσεις που σημαίνει ακόμα ΠΑΤΑΤΕ ΑΝΕΛΕΪΤΑ!!!!

Πως φαίνεται ο έμπειρος ταξιδευτής SIDOBRE!

Από την έξοδο της Μεσσηνίας και είσοδο στα παράλια της Κυπαρισσίας και μέχρι τον Πύργο αλλά και μετά μέχρι την Πάτρα....μέσα στις ντοματιές (και στα υπόλοιπα φυτά (Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes ) καραδοκούν τα τροχαία υποχθόνια χαμόγελα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

To σκηνικό είναι παρόμοιο και στο εσωτερικό της Ηλιείας.....
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Οκτ 2002, 20:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αδερφέ στην Κυπαρισσία πέρασα το καλοκαιρι 20 από τις ποιο όμορφες μέρες της ζωής μου!Από το διάστημα που έκατσα καταλαβαίνεις ότι είχα χρόνο να για οδηγικές απολαύσεις στα βουνά της Μεσσηνιάς και της Ηλείας!Αν βρεθείτε ποτέ από εκεί σας προτείνω ανεπιφύλακτα την ¨ειδική" Καλό νερο-Πλατάνια μέχρι το φαράγγι της ΝΕΔΑΣ (το μόνο ποτάμι στην Ελλάδα με θυληκή ονομασία).Καλές φάσεις!Δεν πάω και κάθε σαββ/κο κει κάτω όπως νομίζατε!Αχ αυτά τα radar στην αρχή ψάρωνα ειδικά στην διαδρομή που περιγράφει ο VINI από κυπαρρισία προς Πάτρα αλλά μετά λέω δε γ@μιετ@ι και έκανα αισθητή την παρουσία μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Οκτ 2002, 06:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206Tomcat έγραψε:
Αχ αυτά τα radar στην αρχή ψάρωνα ειδικά στην διαδρομή που περιγράφει ο VINI από κυπαρρισία προς Πάτρα αλλά μετά λέω δε γ@μιετ@ι και έκανα αισθητή την παρουσία μου!

ΩΡΑΙΟΣ!!!!!,αλλα παντα με πολυ προσοχη γιατι σε καποιες περιπτωσεις σου πεταγονται κατι αυτοκινητα απο το πουθενα αφου για να πας απο το ενα χωριο στο αλλο πας απο αυτο το δρομο
Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Οκτ 2002, 07:05:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Από την έξοδο της Μεσσηνίας και είσοδο στα παράλια της Κυπαρισσίας και μέχρι τον Πύργο αλλά και μετά μέχρι την Πάτρα....μέσα στις ντοματιές (και στα υπόλοιπα φυτά (Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes ) καραδοκούν τα τροχαία υποχθόνια χαμόγελα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

To σκηνικό είναι παρόμοιο και στο εσωτερικό της Ηλιείας.....

Η πιο <<καλη>> φαση ειναι τον Αυγουστο που ολοι οι δρομοι ειναι γεματοι απο τρακτερ με ντοματες που τις πανε σε ενα εργοστασιο στην Αμαλιαδα!
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Οκτ 2002, 08:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Ω ναι!Και στην είσοδο της Καλαμάτας έχει στάνταρ (στην μεγάλη ευθεία).

Sidobre έγραψε:

Οι στροφές στο έλα (ανηφορικό κομμάτι),είναι τέλειες...

Sidobre έγραψε:

Αυτό έλειπε...
Έχει όμως ακριβώς πριν μπείς στην ευθεία (με το που κατεβαίνεις το βουνό)!

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Οκτ 2002, 09:04:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι μουσικές μου λέτε τώρα ..................
πάει το τόπικ........

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Οκτ 2002, 09:09:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
πάει το τόπικ........

Γιατί?Το πρώτο σκέλος-και το πιο ενδιαφέρον- λέει "διαδρομές".Μέσα είμαστε λοιπόν... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Οκτ 2002, 09:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
pduke έγραψε:
πάει το τόπικ........

Γιατί?Το πρώτο σκέλος-και το πιο ενδιαφέρον- λέει "διαδρομές".Μέσα είμαστε λοιπόν... Wink

Ναι μωρέ δε λέω αλλά μπήκανε και οι μπάτσοι μετά και κάτι ντομάτες και κάτι τρακτερ.....άσε που να στα λέω,χαμός έγινε.... Rolling eyes

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Οκτ 2002, 16:04:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry απο'μενα παντως!!!!
Παρασυρθηκα........ Embarassed Embarassed Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Οκτ 2002, 16:17:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoN&reg; έγραψε:

Οτι πιο όμορφο σε αυτό το κλαπ είναι ότι παρασύρεσαι εύκολα!!!!

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Οκτ 2002, 16:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoN? έγραψε:

Στον pduke. SORRY Question Question Question Question Question

Aυτόν που κάνει παρέα με τον Miltella Question Question Question Question Question

Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι δύο. Tρομοκρατία σκέτη.

Έχεις πολλά να μάθεις γι' αυτό το club, φίλε Πόισονερ.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 04:05:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε καλά! Ας μιλήσουμε για μουσική...

Μου αρέσει να ακούω στις 3800-5800σαλ εκεί στην καλή ροπή με την υπέροχη ηχητική. Όχι ότι δεν γουστάρω μέχρι και τις 6500σαλ, αλλά εκεί τρίζουν τα ηχεία και μου τη σπάει πάνω στην κά*λα...

Όμως, εάν ο ήχος συμπληρώνεται και με στρίγγλισμα ελαστικών και δυνατές δονήσεις πέρα-δώθε απ'το πίσω μέρος, τότε δεν θέλω να βγω από μέσα με τίποτα...

Και όπως εύστοχα είπε και ο Pugsang: Καθε διαδρομή είναι .... ειδική. Wink

Αλλά να μην μιλήσω για ειδικές διαδρομές (δηλ. για διαδρομές γενικά) και ξεφύγουμε από το θέμα μας...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Οκτ 2002, 09:35:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Αλλά να μην μιλήσω για ειδικές διαδρομές (δηλ. για διαδρομές γενικά) και ξεφύγουμε από το θέμα μας...

Ειρωνεία.....το όπλο της τρίτης ηλικίας,όταν όλα τα σωματικά προσόντα έχουν αποσυρθεί τότε έρχεται η ειρωνεία.........ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΡΕ!!!!!ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΜΟΥΣΙΚΗ .......'Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ..........

Πάντως μιας και μιλάμε για μουσική,παπούκα νομίζω ότι θα ήσουν καλός για να κρατάς το ίσο στα μπάσα σε καμιά εκλησία με το 206 σου έτσι όπως το οδηγείς κολημένο στις 2500σ.α.λ.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης