PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τεντωτήρας?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 11:49:40    Θέμα δημοσίευσης: Τεντωτήρας? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτι σφύριζε μέρες τώρα σαν ιμάντας (το ακουσε και ο μανθος) και σημερα πηγα στον μηχανικο και μου ειπε οτι ειναι ο "τεντωτηρας" και θελει αλλαγη...τι ειναι αυτο πάλι???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 12:03:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εννοείς τι είναι αυτό Exclamation Question
Είναι ένα ρουλεμάν το οποίο τεντώνει των ιμάντα (των έξω ) και προφανώς παρέδωσε πνεύμα και κάνει θόρυβο Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 12:14:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τεντωτήρας? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
κάτι σφύριζε μέρες τώρα σαν ιμάντας (το ακουσε και ο μανθος) και σημερα πηγα στον μηχανικο και μου ειπε οτι ειναι ο "τεντωτηρας" και θελει αλλαγη...τι ειναι αυτο πάλι???

Τεντωτήρας είναι οποιαδήποτε "τρελή" τροχαλία με ελατήριο (spring loaded) που τεντώνει είτε τον ιμάντα εκκεντροφόρου είτε τον ιμάντα του δυναμό - Α/C κλπ

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 12:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι απαραίτητο να είναι με ελατήριο μπορεί να είναι και σταθερός και να ρυθμίζει με βίδα .
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 12:28:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρωταω τι ειναι ρε αργυρη γιατι απλά δεν ξερω... τοσο περιεργο σου φαινεται? Laughing Laughing τεσπα, κοστιζει 70 ευρω και θα το αλλαξω αυριο...εχει συμβει σε κανεναν αλλον? φταιω εγω που τα φτυσε ή φυσιολογική φθορα ήταν? εχω 35000 χιλ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 12:33:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ρωταω τι ειναι ρε αργυρη γιατι απλά δεν ξερω... τοσο περιεργο σου φαινεται? Laughing Laughing τεσπα, κοστιζει 70 ευρω και θα το αλλαξω αυριο...εχει συμβει σε κανεναν αλλον? φταιω εγω που τα φτυσε ή φυσιολογική φθορα ήταν? εχω 35000 χιλ.
όχι βέβαια τι να πειράζει , τα φασόλια πειράζουν και αυτά αν τα φας βράδυ Laughing Laughing
για τα χλμ που έχεις θεωρείται φυσιολογική φθορά Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 12:38:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και στο δικό μου ακούγετε.

Βασικά πρόκειτε για τους 2 εντατήρες του δυναμό.

Ο μεγάλος έχει περίπου 20-25 ευρώ και ο μικρός περί τα 70 (γιατί πάει μαζί με την βάση του)

Καλά τα λέω Αργύρη Very happy Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 12:40:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχετε αμαξια σφυρηχτρες ρε,γι'αυτο ακουγονται!!!
(off topic:πανο αν θελεις παρε τηλ να μου πεις αν θα ερθεις στο drift...)

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 14:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα σφυριζει και μαλιστα πολυ σπαστικα, οταν ζεσταθει και εχω πατημενο το συμπλεκτη.
Αρα προκειται για καποιο ρουλεμαν, τεντωτηρα ξερω γω, του συστηματος μεταδοσης?
Σωστα??

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 14:36:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Εμενα σφυριζει και μαλιστα πολυ σπαστικα, οταν ζεσταθει και εχω πατημενο το συμπλεκτη.
Σωστα??

εμένα σφύριζε σαν τον μπριάκο οσο πάταγα γκάζι...και οσο πιο πολύ το πάταγα τοσο πιο γρήγορα ακουγόταν.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 14:41:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Σωστα??

Εσένα είναι το ρουλεμάν του συμπλέκτη Wink
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάϊ 2005, 18:27:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

Να'το το βρηκα. Ειχα κανει το ιδιο post πριν ενα χρονο περιπου
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2822

Εγω τελικα αλλαξα ιμαντες [εκκεντροφορου (1) και δυναμο-Α/C-Υ/Τ (1)] στα 56.000 αλλα σφυριζε απο καιρο.

Πληροφοριακα:

1 ιμαντας εκκεντροφορου με εντατηρα/ρουλεμαν (Ιμαντας+εντατηρας ειναι ενα κιτ) - 56 ευρω

1 ιμαντας δυναμο - 11 ευρω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 10:55:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/album_pic.php?pic_id=472

αυτός είναι ο τεντωτήρας, βγαίνε και αλλάζει με την βάση του μαζί... αλλάχθηκε σήμερα και όλα οκ. Πάντως ο μηχανικός μου είπε οτι δεν δικαιολογείται για 35.000Km...
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 11:04:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

αυτός είναι ο τεντωτήρας, βγαίνε και αλλάζει με την βάση του μαζί... αλλάχθηκε σήμερα και όλα οκ. Πάντως ο μηχανικός μου είπε οτι δεν δικαιολογείται για 35.000Km...

Ναι,αυτό είναι.

Κι εμείς τον είχαμε βγάλει.Όταν προσπαθούσες να γυρίσεις τη ροδέλα ακουγόταν σαν σουμιές (κρακ-κρακ-κρακ).
Με την επόμενη επίσκεψη θα το αλλάξω κι εγώ να τελειώνω.

Για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια στην peugeot,που για να αλλάξεις ένα πλαστικό εντατήρα,πρέπει να αλλάξεις όλη τη βάση Evil

Επίσης Πέτρο,είναι γεγονός οτι στο έβγαλε σχετικά νωρίς για τα χιλιόμετρα σου.Εμένα άρχισε να ακούγετε κοντά στα 80.000.
Αλλά εδώ που τα λέμε ένα ρουλεμανάκι της πλάκας πρέπει να είναι,μια σχετική αστοχία του είναι στα πλαίσια του λογικού πιστεύω.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 11:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να παρέμβω για το θέμα της βάσης .
Δεν είναι μόνο για να το στηρίζει αλλά αυτό όλο είναι ο μηχανισμός που τεντώνει των ιμάντα .
Smile
Επιστροφή στην κορυφή
pug206lims 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Απρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 17:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

Ποσο πηγε με εργασια? γιατι εχω κ εγω το ιδιο προβλημα κ μου ζητησαν 100euro !
Αν θες στειλε πμ που πηγες να περασω και εγω απο εκει !
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 17:54:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η εργασία πήγε 15ευρώ... το ανταλλακτικό έχω ακούσει διάφορες τιμές και δε θέλω να πω πόσο το πήρα για να μην εκθέσω κανέναν. Στο Λιόλιο στην Λιοσίων ως συνήθως εγινε η δουλεια.
Επιστροφή στην κορυφή
pug206lims 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 18:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με εργασια μαζι αν ειναι κατω απο 80 αξιζει να παω ως εκει κατω οχι τιποτα αλλο αλλα να γνωρισω κ τον μηχανικο σας !
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 18:36:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pug206lims έγραψε:
με εργασια μαζι αν ειναι κατω απο 80 αξιζει να παω ως εκει κατω οχι τιποτα αλλο αλλα να γνωρισω κ τον μηχανικο σας !

όχι δε θα είναι κάτω απο 80 σε καμμία περίπτωση... δε ρωτάς πρώτα πόσο το χρεώνουν στις αντιπροσωπείες να μάθουμε..?
Και ο Λιόλιος είναι ο μηχανικός μου (και κάποιων αλλων παιδιων), δεν είναι του club (για να μην παρερμηνευθει).
Επιστροφή στην κορυφή
pug206lims 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 18:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
pug206lims έγραψε:

όχι δε θα είναι κάτω απο 80 σε καμμία περίπτωση... δε ρωτάς πρώτα πόσο το χρεώνουν στις αντιπροσωπείες να μάθουμε..?
Και ο Λιόλιος είναι ο μηχανικός μου (και κάποιων αλλων παιδιων), δεν είναι του club (για να μην παρερμηνευθει).

100 με εργασια βρηκα εγω !
Οσο για τον μηχανικο σου ...καλα ντε μη βαρατε ΠΑΛΙ !
( ασχετο....τι μοντιφες εχεις κανει στο αμαξι ? )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης