PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

A3 3d 2005 Facelift με εξελιγμένα ηλεκτρονικά

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2005, 09:30:22    Θέμα δημοσίευσης: A3 3d 2005 Facelift με εξελιγμένα ηλεκτρονικά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από flash.gr

Από τις αρχές καλοκαιριού, το 3θυρο Α3 εναρμονίζεται πλήρως με το παρουσιαστικό των υπόλοιπων μοντέλων της γκάμας της Audi. H ουσιαστικότερη αλλαγή, εντοπίζεται στη μάσκα, η οποία πλέον θα περιλαμβάνει το ενιαίο τραπεζοειδές σχήμα στη μέση, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν όλων των Audi τελευταίας γενιάς και αναμένεται να ενσωματωθεί και στα νέα A4 Cabrio, Q7 και τη 2η γενιά του ΤΤ. Παράλληλα, η προαιρετική σπορ ανάρτηση έχει βελτιωθεί ώστε να παρέχει περισσότερη άνεση, ενώ τα ηλεκτρονικά βοηθήματα θα περιλαμβάνουν μία επιπλέον λειτουργία-βοήθεια για τον οδηγό στις περιπτώσεις απώλειας πρόσφυσης.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η πρόσφυση χαθεί και ο οδηγός στρίβει το τιμόνι προς τη λάθος κατεύθυνση προκειμένου να ελέγξει το αυτοκίνητο, το τιμόνι θα «βαραίνει» ώστε να σε κατευθύνει μόνο του να το στρίψεις προς την αντίθετη -σωστή- κατεύθυνση. Ενδιαφέρον ακούγεται, ωστόσο ένα τέτοιο σύστημα δεν μπορεί παρά να κριθεί στην πράξη, οπότε και θα είναι κανείς σε θέση να διαπιστώσει τον ακριβή τρόπο λειτουργίας του.

Πάντως, η Audi αναφέρει πως το σύστημα αυτό, σταδιακά θα ενταχθεί σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της, χωρίς όμως να διευκρινίζει από πότε. Παράλληλα, στο ανανεωμένο 3θυρο Α3, θα υπάρχουν και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου και περισσότερες χρωματικές επιλογές. Οι υποψήφιοι αγοραστές, θα πρέπει να περιμένουν ελάχιστα αυξημένες τιμές.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2005, 22:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: A3 3d 2005 Facelift με εξελιγμένα ηλεκτρονικά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Πιο συγκεκριμένα, όταν η πρόσφυση χαθεί και ο οδηγός στρίβει το τιμόνι προς τη λάθος κατεύθυνση προκειμένου να ελέγξει το αυτοκίνητο, το τιμόνι θα «βαραίνει» ώστε να σε κατευθύνει μόνο του να το στρίψεις προς την αντίθετη -σωστή- κατεύθυνση.

Confused

Αν πας δηλαδή να πλακωθείς στα ανάποδα, δεν θα σε αφήσει? Confused

Δεν... δεν νομίζω να εννοούν αυτό Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2005, 22:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμακαιέτσινα είναι βα είναι ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχει και ένα διακοπτάκι για on/off του συστήματος...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2005, 22:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβως το αντιθετο καταλαβαινω εγω...οτι αν π.χ. χασεις τον κωλο θα σε ωθει μονο του στα αναποδα για να το σωσεις... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 00:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ακριβως το αντιθετο καταλαβαινω εγω...οτι αν π.χ. χασεις τον κωλο θα σε ωθει μονο του στα αναποδα για να το σωσεις... Wink

Εεεε! Αν είναι έτσι το θέλω και εγώ! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 18:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Εεεε! Αν είναι έτσι το θέλω και εγώ! Very happy

γιατι κουλός είσαι?? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 21:49:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω γυμναστεί αρκετά στα ανάποδα με το 206... εεε, μια βοήθεια παραπάνω δεν βλάπτει Razz

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάϊ 2005, 22:35:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μ'αρέσει πολύ.... Very happy

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάϊ 2005, 22:38:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλάμε πάντα για το Α3 έτσι????!?!?! Wink Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 01:24:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω πως ακριβως δουλευει το συστημα της Audi, αλλα το Active Steering της BMW σε θεμα "αναποδου" ειναι ολα τα λεφτα!!! Twisted evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 13:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατσε δηλαδη αν θελω εγω να το γυρισω σβουρες σε μια αλλανα τοτε το Α3 τι θα κανει Question Θα γυρναει το τιμονι μονο του σαν τρελο η απλα θα σου γραψει στο καντραν παραδεινομαι εισαι πολυ τρομπας για να εχεις audi? Silly

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 13:43:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε τι παιδιά είστε εσείς!!

Αφου το γράφει ότι απλά θα βαραίνει το τιμόνι ώστε να σε κάνει να το γυρίσεςι από την άλλη!

MEMsound έγραψε:
.....ενώ τα ηλεκτρονικά βοηθήματα θα περιλαμβάνουν μία επιπλέον λειτουργία-βοήθεια για τον οδηγό στις περιπτώσεις απώλειας πρόσφυσης.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η πρόσφυση χαθεί και ο οδηγός στρίβει το τιμόνι προς τη λάθος κατεύθυνση προκειμένου να ελέγξει το αυτοκίνητο, το τιμόνι θα «βαραίνει» ώστε να σε κατευθύνει μόνο του να το στρίψεις προς την αντίθετη -σωστή- κατεύθυνση....

Δεν θα στρίβει μόνο του! Laughing Laughing

Πάντως σβούρες δεν ξέρω αν θα σε αφήνει να κάνεις το ESP....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
GTA 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 28 Μάρ 2005
Τόπος: Και όπως θα παίρνω τις στροφές,εσύ αν θέλεις κοίταζε με...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Μάϊ 2005, 21:00:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ακόμα δεν βγήκε και του κάνουνε φεις λιφτ ? Lol

Ας βάλουν και κανα ηλεκτρονικό σύστημα επιλέον μπας και στρίβει... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 01:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Ρε τι παιδιά είστε εσείς!!
Πάντως σβούρες δεν ξέρω αν θα σε αφήνει να κάνεις το ESP....

Αμα του υποσχεθω του ESP οτι θα ειμαι καλο παιδι για το υπολοιπο της διαδρομης,παιζει να με αφισει Question

Ο ΚΑΦΡΟΣ Twisted evil

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 01:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι ασχολειστε με το αυτοκινητο του "συνταξιουχου" δεν καταλαβαινω!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 03:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρε Λευτέρη μου, βρε νεαρέ "βραζει το αίμα μου" εδώ είναι θεματική ενότητα "Νεα".

Το ότι το Α3 facelift 2005 είναι ένα νέο αυτοκίνητο με κάμποση "νέα" τεχνολογία πάνω του είναι ένα "νεο" που ενδιαφέρει του αυτοκινητόφιλους.

Τώρα σε ποιό αγοραστικό κοινό απευθυνεται είναι αλλη ιστορία...! Cool Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 10 Μάϊ 2005, 14:03:09, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2005, 12:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
γιατι ασχολειστε με το αυτοκινητο του "συνταξιουχου" δεν καταλαβαινω!

Γιατι δεν εχουμε τι καλητερο να κανουμε Very happy Σε καληψα?Αν οχι εγω δεν εχω τιποτα αλλο στο μυαλο μου Scratch

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης