PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βαλβολίνες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 25, 26, 27  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 18:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

otan εγω τα εγραφα αυτα για τις 90αρες πριν 10μηνες καποιοι γελαγανε σταυρο....και με λεγανε παλαβο που εβαλα 75-90!!!!!!!!!!!
ναι οντως τα πρωτα 5λεπτα σκαλωνε λιγο πιο πολυ το σαζμαν και κολαγε η 1η αλλα μετα ηταν οπως εχω πει σα μαχαιρι σε βουτυρο!!!!!!!!!!!!!!!
το θεμα ομως σταυρο ειναι οτι εμενα η 90αρα μετα απο 5000-6000χλμ καπου ξαναρχισα να ακουω τα γκραουκ γκαπ γκουπ σε αλλαγες 2ασε 3η... και αυτο με προβληματισε πολυ....
ποιος σου πουλησε τις βαλβολινες?

υ.γ ο αργυρης που οδηγησε το δικο μου τοτε μου ειπε οτι ισως και να εχω προβλημα με σαζμαν... αρα σιγουρα αυτο που βλεπω εγω σε ενα αλλο 206 να εμφανιστει πιο δυσκολα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 19:11:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
otan εγω τα εγραφα αυτα για τις 90αρες πριν 10μηνες καποιοι γελαγανε σταυρο....και με λεγανε παλαβο που εβαλα 75-90!!!!!!!!!!!

Ας γελάγανε. Εγώ τις έβαλα αυτές κατόπιν προτάσεως, και επειδή είναι μόνο για μπλοκέ διαφορικό και όχι ελεύθερο εργοστασιακό διαφορικό.

volvos έγραψε:
ναι οντως τα πρωτα 5λεπτα σκαλωνε λιγο πιο πολυ το σαζμαν και κολαγε η 1η αλλα μετα ηταν οπως εχω πει σα μαχαιρι σε βουτυρο!!!!!!!!!!!!!!!

Εεε... Smile

volvos έγραψε:
το θεμα ομως σταυρο ειναι οτι εμενα η 90αρα μετα απο 5000-6000χλμ καπου ξαναρχισα να ακουω τα γκραουκ γκαπ γκουπ σε αλλαγες 2ασε 3η... και αυτο με προβληματισε πολυ....

Λόγω του ότι καθυστέρησαν να έρθουνε δεν τις άλλαξα στα 1000 χλμ αλλά στα 1500. Τώρα έχω κάνει 100 χλμ με τις βαλβολίνες αυτές, και δεν έχω προς το παρόν πρόβλημα.

volvos έγραψε:

Αν δεν κατάλαβες από το post μου, ψάξτο καλύτερα. Δεν πρόκειται να το πώ άμεσα.

volvos έγραψε:
υ.γ ο αργυρης που οδηγησε το δικο μου τοτε μου ειπε οτι ισως και να εχω προβλημα με σαζμαν... αρα σιγουρα αυτο που βλεπω εγω σε ενα αλλο 206 να εμφανιστει πιο δυσκολα...

Ας αφήσουμε τον καιρό και τα χιλιόμετρα να δείξουν! Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 19:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

volvos έγραψε:

Αν δεν κατάλαβες από το post μου, ψάξτο καλύτερα. Δεν πρόκειται να το πώ άμεσα.

Να το πω εγω?

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 19:54:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο μηχανικοσ μου που φτιαχνει πεζο-σιτροεν ειναι ενας ησυχος ανθρωπος που δεν ασχολειται με μετατροπες...
οσες φορες τον ρωταω κατι για το 206 μου πεταει παντα κατι στο κεφαλι μα στουπι μα κατσαβιδι Laughing
μια φορα μου ειχε πει μια πολυ σοφη κουβεντα ομως.
παναγιωτακη μου λεει στους 10 μηχανικους που κανουν μετατροπες και τετοια οι 11 ειναι απατεωνες.και να ξερει ο αλλος να στο κανει δεν θα το κανει.....
καμια σχεση με το μηχανικο του σταυρου αυτο. απλα πρεπει να καταλαβαιτε ολοι οτι δεν πρεπει να δειχνετε εμπιστοσυνη σε κανενα μαστορα. παντα θα πρεπει να σας τρωει το σαρακι μεσα σας για οτι λεει ακομα και αν ειναι συγγενης σας....

αυτες τις κουβεντες τις εχει πει ο μηχανικος του κορυφαιου Question ελληνα οδηγου αγωνων αυτη τη στιγμη.... εχει και παρατσουκλι ζωου.......
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 19:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

αυτες τις κουβεντες τις εχει πει ο μηχανικος του κορυφαιου Question ελληνα οδηγου αγωνων αυτη τη στιγμη.... εχει και παρατσουκλι ζωου.......

Mixanikos odhgoy agwnwn kai leei tetoio pragma??? Shocked Shocked
kai einai kai kata twn metatropwn Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Einai san na leei enas taxitzhs na pernoyme to leoforeio... Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 20:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα με τα λεωφορεια πας πιο γρηγορα απο τα ταξι γιαννη...
αυτη ειναι η αληθεια αλλα θα στη πει ποτε κανενας ταξιτζης Cool
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 21:41:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Χάριν μπλοκέ διαφορικού, έπρεπε 1000 χλμ μετά την τοποθέτηση του να αλλάξω τις βαλβολίνες. Κατόπιν συνεννόησης με τον "μηχανικό", και λόγω του ότι είχανε ήδη φύγει 1200 ευρώ για το μπλοκέ (αγορά + τοποθέτηση), λέω, βαλβολίνες θα βάλω ότι καλύτερο υπάρχει, πόσα λεφτά μπορεί να έχουνε τα 2 λίτρα αυτά...

Πόσο? 40 ευρώ το λίτρο, είπε. (Παίρνω την ίδια στιγμή τον Πρόεδρα, λόγω του ότι έχει κι αυτός μπλοκέ ίδιο με αυτό που φόρεσα, και τυγχάνει να έχει βάλει τις ίδιες, που τις πλήρωσε κι αυτός 40 ευρώ το λίτρο... Shocked Τιμή διασταυρωμένη λοιπόν...) "Τις κάνω παραγγελία, έρχονται από Αμερική, θέλω 2 μέρες για να τις πάρω", είπε. Ε λέω, στα 1200, άλλα 80 ευρώ, δεν χάλασε ο κόσμος... "+5 ευρώ για τα μεταφορικά με το ΚΤΕΛ", είπε Ο ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ...

Lubrication Engineers, 607 Almasol ISO VG 220 / SAE 90 / AGMA 5EP τα πλήρη στοιχεία για τις βαλβολίνες.

ΛΟΙΠΟΝ, ΚΥΡΙΕ Μ****Α, ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΠΟ ΤΟ TEXAS ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ. ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ http://www.le-inc.com/ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ http://www.lehellas.gr/ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 32 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ, ΜΕΙΟΝ ΤΑ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ, 22,4 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ 40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ, ΑΛΛΑ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΑΝΕ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ, 35 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. ΟΥΤΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠ***ΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΑ ΚΑΙ 15 ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ, Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ.

Δεν με πειράζουνε τα 15 ευρώ σαν ποσό, με πειράζουνε όμως που είναι για το νταβαντζιλίκι του κάθε ... που νομίζει πως επειδή είσαι 20 χρονών, είσαι και μεγάλος μαλ**ας και κορόιδο. Έννοια τους...

Στο δια ταύτα, το κιβώτιο το πρωί που θα ξεκινήσω, ίσως να χρειάζεται το πρώτο 5λεπτο να κάνω ασκήσεις δικέφαλου για να βάλω την 1η, όπως και εν κινήσει να κατεβάζω σε 1η. Μετά το 20λεπτο, το κιβώτιο και οι αλλαγές, γίνονται λουκούμι.

Αυτά τα ολίγα, και ελπίζω αυτοί που πρέπει να το διαβάσουν το παρόν, να το διαβάσουν...

ο μηχανικός ποιός είναι ????
γιατί δεν λέτε τό όνομα ???

Δεν είναι συκοφαντική δυσφίμηση.

Και ούτε απαγορεύεται η δυσφυμιση από τον νόμο όταν στηρίζεται σε γεγονότα !!!

Ποιός είναι ρε στηβ ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2005, 23:32:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να καταλάβω Σταύρο (επειδη δεν παρακολουθουσα το τοπικ και τα ειδα ολα μαζι και μπερδευτηκα), κατηγορεις τον μηχανικο που σου εβαλε το μπλοκε οτι σε εκλεψε στις βαλβολινες?? αρχικά που ξερεις εσυ ποση εκπτωση δικαιούται? τα συνεργεια παιρνουν εκπτωση σε λαδια και λοιπα λιπαντικα οταν τα αγοραζουν με τις κουτες και τα εχουν να καθονται στην αποθηκη. Και αυτο δε μου το ειπε μηχανικος, αλλα η αποθηκη λιπαντικων με την οποια συμφωνησα εκπτωση για το club. Δε νομιζω λοιπον οτι ο μηχανικος παραγγελνοντας 2 λιτρα για σενα πληρωσε με 30% εκπτωση οπως λες. Σε καμμια περιπτωση. Τα πηρε λιανικη προφανως. Και μια και αυτο ειναι ειδικο για μπλοκε ζητημα ειναι αν εχει παρει τετοιες βαλβολινες αλλες 3-4 φορες... οποτε σιγουρα δεν εχει εκπτωση. Από εκει και περα αν οντως τις εφερε απο εξω, η τιμη ηταν απολυτα λογικη νομιζω. Όπως και να εχει ειναι ελευθερη αγορα και ο καθενας μπορει να βαλει οτι τιμη θελει και σιγουρα τα 40 ευρω δεν ειναι αισχροκερδεια. Επίσης αφου τα ψαχνεις τοσο πολυ, να τα ψαχνεις πριν πληρωσεις ώστε να μη πετας ετσι τα λεφτα σου και παραπονιεσαι μετα. Και βαλβολινες αλλαζουν παντου, δε χρειαζοταν να ερθεις αθηνα να τις βαλεις, ειδικα αφου τις εβρισκες και στην λαρισα τις συγκεκριμενες.
Και επειδη παω το αμαξι μου για καθε προβλημα/βελτιωση/σερβις στον ιδιο μηχανικο εδω και ενα χρονο να σου πω πολυ απλα οτι ποτε δεν ειχα προβλημα μαζι του ουτε με αυτα που με χρεωνε και οτι σε λιπαντικα πολλές φορές ελεγα "μα ειναι δυνατον μονο τοσο?"... δε νομιζω λοιπον να αποφασισε να κλεψει εσενα που του αφησες και τοσα λεφτα. Και γενικα πριν κατηγορησεις καποιον δημοσια ειναι καλυτερα να σκεφτεσαι 2 φορες και να μη μιλας τοσο ελαφρα τη καρδία γιατι μπορει και να εχεις αδικο... και οσο για την δυσφημιση, δε νομιζω οτι εγινε και τιποτα να πεις το ονομα του...την δουλεια του την διαφημιζουν τα αυτοκινητα που φτιαχνει...
αυτά τα λίγα, αν καταλαβα λαθος να με συγχωρείτε.

φιλικα παντα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 00:12:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρο, όσον αφορά την έκπτωση, ο κάθε συνεργειατζής, τα παίρνει σαν έμπορος, και δικαιούται στην χειρότερη περίπτωση 20% έκπτωση, και στην καλύτερη 30% έκπτωση στις τιμές λιανικής. Και αυτό το ξέρω από φίλους του πατέρα μου, που δεν έτυχε να γίνουνε αεροπόροι όπως κι αυτός, αλλά μεροκαματιάρηδες άνθρωποι στα συνεργεία.

Και όχι, δεν τα παραγγέλνει από Αμερική, τα παίρνει από εδώ Ελλάδα, που γίνεται εισαγωγή από Αμερική, διότι εκεί κατασκευάζονται οι εν λόγω βαλβολίνες (συγκεκριμένα στο Texas όπως έγραψα πιο πριν).

Οπότε, ο εν λόγω μηχανικός, δεν τα πήρε λιανική. Και να τα έπαιρνε λιανική, 32.14 ευρώ έχουνε. Έλεος.

Και ξέρεις γιατί το έψαξα τόσο πολύ? Γιατί σε όσους έλεγα 40 ευρώ το λίτρο, με κοιτάζαν "κάπως" αλλά λόγω μπλοκέ, συμφωνούσαν "κάπως" με το ποσό, όμως πάλι τους φαινόταν "κάπως" η τιμή. Όταν υπάρχει τόση αμφιβολία και τόσο "κάπως" από την πλειοψηφία (και επειδή ΠΑΝΤΑ η πλειοψηφία έχει δίκιο δυστυχώς...), μπαίνουνε ψύλλοι στα αυτιά και ψάχνεις το θέμα περισσότερο.

Και όπως είπες, του άφησα 1470 ευρώ. Λεφτά όχι και λίγα. Δεν τον ήξερα από χθες, αλλά είχε την εμπιστοσύνη μου, λόγω του ότι άλλο μέλος από εδώ στο club, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Έτσι γίνεται με τα referalls. Αυτή η εμπιστοσύνη λοιπόν, αποδείχθηκε σάπια και προδώθηκα.

Όσο και να μην θέλω να δεχθώ ότι με έκλεψε, αυτό έκανε ύστερα από την έρευνα αγοράς που έκανα.

Ελπίζω να απάντησα σε όλα τα ερωτήματα του post σου, αν όντως παρέλειψα κάτι, επισήμανε το να στο απαντήσω.

Φιλικά,

Σταύρος.

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 00:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρατάω ακόμα τις επιφυλάξεις μου...παρόλα αυτα δεν νομιζεις οτι εφοσον νιωθεις ετσι πρωτα θα επρεπε να απευθυνθείς στον ίδιο και μετα δημοσια εδω? Για να υπαρχει και αντιλογος ας πουμε...να δουμε τι θα σου ελεγε. Νομιζω αυτο θα ειχε περισσοτερη αξια απο αυτο που κανεις, εξαλλου μην ξεχνας οτι προκειται για καποιον που ισως σαν club συνεργαστουμε αυριο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 08:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα απευθυνθώ στον ίδιο, όταν έρθει η ώρα. Προς το παρόν, το κάνω δημόσια εδώ, επειδή την πάτησα εγώ από τον συγκεκριμένο και δεν θέλω άλλος να πληρώσει λεφτά για "νταβατζιλίκι" (ή αλλιώς, γ@**σιάτικα) όπως πλήρωσα εγώ... Evil

Αν μη τι άλλο, ξέρω ότι είναι κάποιος που ίσως σαν club συνεργαστούμε αύριο. Αυτό που θέλω, είναι να επισημάνω τις μαλ***ες που έγιναν ως προς εμένα, για να ξέρετε να τις τονίσετε έτσι ώστε να μην επαναληφθούν στην οποιαδήποτε (ΑΝ ΓΙΝΕΙ) συνεργασία. Rolling eyes

Υ.Γ: Όσο για το "Και βαλβολινες αλλαζουν παντου, δε χρειαζοταν να ερθεις αθηνα να τις βαλεις, ειδικα αφου τις εβρισκες και στην λαρισα τις συγκεκριμενες.", απλά επισημαίνω πως τις 2 βίδες που είναι για να αλλάξεις τις βαλβολίνες τις ξεβιδώσανε και τις ξαναβιδώσανε στο συνεργείο της αντιπροσωπείας της Peugeot, τα άτομα με τα οποία δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί τους! (εκτός από τον Αρχι-Φανοποιό τον μαλ**α)

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 08:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve "ο παραπονομπλοκάτος" έγραψε:
.....κλπ κλπ κλπ μου φάγανε τα λεφτα κλπ κλπ....

Φίλε μου καλώς ήρθες στον κόσμο του Ελληνικού Tuning...

Καταρχήν να σου πω ότι για το εν λόγω συνεργείο έχω ακούσει και δει τα καλύτερα.

Παρόλα αυτά ο καθένας μας πριν πληρώσει κάτι πρέπει να το ψάχνει.

Όπως έγραψες και ο Πρόεδρος τόσο τις πλήρωσε.

Δεν μπορώ να κρίνω αν είναι ακριβές ή όχι και εν πάση περιπτώση το συγκεκριμένο συνεργείο τόσο τις πουλάει.

Το αν αλλού μπορείς να τις βρεις φθηνότερα είναι στο χέρι σου.

Το αν τις φέρνει από εξω, όπως σου είπε, ή τις πήρε από εδώ δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά ούτε και να το διασταυρώσωόύτε επίσης και για την εκπτωση που ίσως έχει ή δεν έχει.

Ταπεινή μου άποψη που από όπου και να τις πήρε όλο και μια μικρή έκπτωση θα έχει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στην "περάσει" και εσένα.

Αυτός τόσο θέλει να τις πουλάει και τόσο τις πουλάει.

Αφού λοιπόν μπορούμε να τις βρούμε αλλού φθηνότερα δεν θα τις παίρνουμε από αυτόν αφού στο συγκεκριμένο πράγμα είναι ακριβός.

Όμως ένα συνεργείο δεν πρέπει να το κρίνεις μόνο από τις τιμές του.

Κυριώς πρέπει να το κρίνεις από την δουλεία του και την αξιοπιστία και αποδοτικότητα της επέμβασης / μετατροπής / επισκευής που σου κάνει.

Αν αυτά είναι διασταυρωμένα / εγγυημένα / αποδεδειγμένα ότι υπάρχουν / γίνονται τότε η τιμή είναι το δεύτερο σκέλος.

Αφού ήταν ακριβός σε αυτό απλά δεν τις ξαναπαίρνεις από αυτόν.

Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα του πεις αν τυχόν τον χρειαστείς κάτι για το μπλοκέ (ή για οτιδήποτε άλλο αφού έχεις μπει στο "χορό τον επεμβάσεων και μετατροπών") ενώ πρώτα έχεις αναφερθεί σε αυτό με τον παραπάνω "όμορφο" τρόπο...

Μήπως πρώτα θα έπρεπε να μιλήσεις μαζί του για το "λογιστικό" πρόβλημα και στην συνέχεια να δημοσιοποιήσεις το πρόβλημά σου αν και εφόσον δεν είχες πάρει μια σαφή και ξεκάθαρη απάντηση?

Διότι ότι και να σου πούμε εμείς εκείνος είναι που σου έβαλε το μπλοκέ και που σου πρότεινε και πούλησε της συγκεκριμένες βαλβολίνες και εμείς δεν είμασταν εκεί για να ξέρουμε τι ακριβώς έχει λεχθεί και από τους δύο σας.

Προς θεού δεν σε αμφισβητώ απλά θεωρώ ότι βιάζεσαι (λόγο σχετικής απειρίας από τον χώρο τον συνεργείων και ντοπαμίνης που βράζει μέσα σου.... Laughing Laughing ) να καταλήγεις σε συμπεράσματα που ίσως να μην είναι απόλυτα σωστά (και γώ τα ίδια έκανα παλαιότερα.... Wink )

Το σίγουρο είναι ότι αφού οι συγκεκριμένες βαλβολίνες είναι ακριβές εκεί δεν θα τις παίρνουμε από εκεί...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 09:23:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα ρε Σταύρο εκεί που πήγες είναι συνεργείο και όχι μαγαζί με λιπαντικά Exclamation

Γιατί δηλαδή έχεις την απαίτηση να έχει και φτηνές βαλβολίνες???

Εγώ και ο περισσότερος κόσμος συνήθως πριν πάμε σε ένα συνεργείο για οποιαδήποτε εργασία, αγοράζουμε από κάπου αλλού τα αναλώσιμα (όπου θα βρούμε αυτό που θέλουμε και στην καλύτερη δυνατή τιμή) που θα χρειαστούν και τα δίνουμε στον μάστορα να μας κάνει τη δουλειά...

Νομίζω δεν είχαν κανένα νόημα αυτά που έγραψες παραπάνω.

®
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 09:59:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ο μηχανικοσ μου που φτιαχνει πεζο-σιτροεν ειναι ενας ησυχος ανθρωπος που δεν ασχολειται με μετατροπες...
οσες φορες τον ρωταω κατι για το 206 μου πεταει παντα κατι στο κεφαλι μα στουπι μα κατσαβιδι Laughing
μια φορα μου ειχε πει μια πολυ σοφη κουβεντα ομως.
παναγιωτακη μου λεει στους 10 μηχανικους που κανουν μετατροπες και τετοια οι 11 ειναι απατεωνες.και να ξερει ο αλλος να στο κανει δεν θα το κανει.....
καμια σχεση με το μηχανικο του σταυρου αυτο. απλα πρεπει να καταλαβαιτε ολοι οτι δεν πρεπει να δειχνετε εμπιστοσυνη σε κανενα μαστορα. παντα θα πρεπει να σας τρωει το σαρακι μεσα σας για οτι λεει ακομα και αν ειναι συγγενης σας....

Γατος ο μηχανικος του Παναγιωτη!

@Steve
Αναρωτιεμαι ρε Steve, με 1470 ευρω που εσκασες,τι θα ηταν προτιμοτερο, ενα μπλοκε, ή μια πληρως ρυθμοζομενη?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 13:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς τον Steve

Τι είναι αυτά που διαβάζω;
Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί; Εδώ τι ακριβώς είμαστε; Δικαστήριο επίλυσης διαφορών;

Εφ'όσον έχεις πρόβλημα τόσο σημαντικό (αξίας 10 ευρώ) θα έπρεπε να απευθυνθείς απ'ευθείας με αυτόν που σου δημιούργησε το τόσο σοβαρό πρόβλημα και να διαμαρτυρηθείς σε αυτόν και όχι εδώ μέσα.

Αυτό που έκανες, που διαμαρτυρήθηκες δηλαδή πρώτα σε εμάς, σηκώνει μέχρι μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος σου, διότι:

Αυτός μπορεί να έχει στα χέρια του τιμολόγιο ότι αγόρασε τις βαλβολίνες 39,99. Με το που αναφέρθηκες έτσι (ανεξάρτητα αν ειπώθηκε ή όχι το όνομά του) είναι 100% εις βάρος σου.

Σε καμία περίπτωση πριν διασταυρώσετε τα γεγονότα και χωρίς αδιάσειστα στοιχεία δεν κατηγορείτε κάποιον. Αυτό το έχουμε πει εκατομμύρια φορές.

Παιδιά μεγαλώστε λίγο. Δείχνετε ότι βρίσκεστε ακόμα στην βρεφική ηλικία.
Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Steve, αλλά και αρκετούς άλλους.

Αν τώρα μπορούσες να βρεις τις βαλβολίνες πιο φτηνά, μπράβο σου κοίτα την επόμενη φορά να τις αγοράσεις από εκεί και όχι από αυτόν που είναι ακριβότερος. Δεν νομίζω άλλωστε να ανέφερε ότι έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην χώρα μας.

Που σημαίνει ότι π.χ. τις αγόρασα εις γνώση μου 40 ευρώ και να τις εβρισκα φτηνότερα δεν θα αντιδρούσα, αλλά θα κοίταγα την επόμενη φορά να τις αγοράσω από αλλού.

Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, "αγόρασες σπίτι φτηνά και με έκπτωση και έβγαλες απατεώνα αυτόν που στο πούλησε γιατί είχε καεί μια λάμπα!"

Και αν θυμάμαι καλά δεν έδωσες 1470 ευρώ μόνο για το μπλοκέ, αλλά έβαλες και άλλα πράγματα πάνω (επειδή ειπώθηκε και αυτό)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 16:36:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάω να πώ το πως εξαπατήθηκα, για να προφυλάξω τον καθένα από εδώ να μην την πατήσει και αυτός για το ίδιο πράγμα, και βγαίνω και χρεωμένος.

Αντί να κάτσουμε να το συζητήσουμε, και να αφήσετε να τεκμηριώσω τα όσα είπα, βγαίνετε όλοι, και με κράζετε, βγαίνουνε post στην φόρα και μετά διαγράφονται για να μην κλειδωθεί το topic, και γενικά γίνεται μπάχαλο.

Και το δημιούργησα εγώ αυτό το μπάχαλο ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

Ωραία λοιπόν, σβήνω το post που προκάλεσε τόσο πρόβλημα και ψαχτείτε μόνοι σας για την επόμενη φορά που θα κάνετε οποιαδήποτε αγορά.

Κρίμα, κρίμα, κρίμα.-

(Θα έχει τιμολόγιο? Για τις βαλβολίνες? Αυτές που μου πούλησε συγκεκριμένα?) Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 16:41:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Μα ρε Σταύρο εκεί που πήγες είναι συνεργείο και όχι μαγαζί με λιπαντικά Exclamation

Γιατί δηλαδή έχεις την απαίτηση να έχει και φτηνές βαλβολίνες???

Εγώ και ο περισσότερος κόσμος συνήθως πριν πάμε σε ένα συνεργείο για οποιαδήποτε εργασία, αγοράζουμε από κάπου αλλού τα αναλώσιμα (όπου θα βρούμε αυτό που θέλουμε και στην καλύτερη δυνατή τιμή) που θα χρειαστούν και τα δίνουμε στον μάστορα να μας κάνει τη δουλειά...

Νομίζω δεν είχαν κανένα νόημα αυτά που έγραψες παραπάνω.

ΣΩΣΤΟΣ. Ετσι ειναι το καλητερο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Απρ 2005, 16:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Τελικά τα έχω παίξει Silly με όλα αυτά που διάβασα σε αυτό το τόπικ!!! Scratch,

Με 2 λόγια ποιά είναι η καλύτερη μια και μοναδική "Μαγική" βαλβολίνη για το κιβώτιο του 206 1.6 16v που σταματάει το σκάλωμα, βελτιώνει το συγχρονιζέ και προστατεύει το κιβώτιο??? Question Scratch

Για να επανέλθουμε μετά τα πρωινά...

Τελικά φίλε μου Χάρη δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια μαγική βαλβολίνη για το 1,6 16ν.

Είναι το κιβώτιο που δεν είναι για πολλά πολλά.

Απλά με κάποιες βαλβολίνες βελτιώνεται η κατάσταση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι γίνεται τέλεια.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2005, 11:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου χάρισαν 2λίτρα 100% συνθετικές Βαλβολίνες της ΤΟΥΟΤΑ 75W-90 Silly

Τι λέτε?? Να τις βάλω???? Question

Σε συζήτηση που είχαμε στο στέκι με τον Αργύρη (Touristas) μου είπε ότι τις δοκίμασε ένας συνάδελφος του σε 206 και ότι δεν παίζονται! Twisted evil

Τις δοκίμασε κανείς άλλος σε 206 να μας πει τη γνώμη του? Question

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2005, 11:53:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χάρη δίχως δοκιμή.... Crying or Very sad δεν θα το μάθουμε!!
Εγώ ψοφάω ναι...έ και αφού έχουμε και το ναι του Αργύρη.... Arrow Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 25, 26, 27  Επόμενη
Σελίδα 11 από 27

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης