Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 11:13:58 Θέμα δημοσίευσης: Τρίξιμο παραθύρων |
|
|
Εδώ & αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν τα παράθυρα, και όταν είναι ανοιχτά & όταν είναι κλειστά. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από τον αέρα, αλλά γίνεται το ίδιο & στις λακούβες, ακόμα & στις μικρές. Υπάρχει περίπτωση να πέσουν? Άν το πάω για φτιάξιμο θα μου το καλύψει η εγγύηση ή θα μου πούν τίποτα του στύλ "το έχεις χαμηλώσει & είναι ευαίσθητο στα τραντάγματα οπότε δέν το καλύπτουμε". Ή μήπως θέλει ο μηχανισμός λαδάκι?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ePhI (Eφη) Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4
Ένταξη: 02 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 322 Τόπος: always ΒΠ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 11:40:34 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρίξιμο παραθύρων |
|
|
pygolabida έγραψε: | Εδώ & αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν τα παράθυρα, και όταν είναι ανοιχτά & όταν είναι κλειστά. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από τον αέρα, αλλά γίνεται το ίδιο & στις λακούβες, ακόμα & στις μικρές. Υπάρχει περίπτωση να πέσουν? Άν το πάω για φτιάξιμο θα μου το καλύψει η εγγύηση ή θα μου πούν τίποτα του στύλ "το έχεις χαμηλώσει & είναι ευαίσθητο στα τραντάγματα οπότε δέν το καλύπτουμε". Ή μήπως θέλει ο μηχανισμός λαδάκι? |
τι αυτοκινητο ειπαμε πως εχεις
χμμμμμ...
πλακα κανω
για καλο και για κακο αφου εισαι στην εγγυηση δεν πας να του ριξουνε μια ματια? Δεν εχεις να χασεις τιποτα.....παντως δεν νομιζω να σου πουν οχι.
``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 13:27:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν τους κανεις και τα ''γλυκα'' ματια,δε θα σου πουνε τιποτα,θα στο φτιαξουν!
Πηγαινε και πες τους τι παρατηρεις..... 
Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CHRYSAF.206GTI (ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΑ) Μέλος

206gti 16v 1600k.
Ένταξη: 14 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 124 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 17:16:30 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρίξιμο παραθύρων |
|
|
pygolabida έγραψε: | Εδώ & αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν τα παράθυρα, και όταν είναι ανοιχτά & όταν είναι κλειστά. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από τον αέρα, αλλά γίνεται το ίδιο & στις λακούβες, ακόμα & στις μικρές. Υπάρχει περίπτωση να πέσουν? Άν το πάω για φτιάξιμο θα μου το καλύψει η εγγύηση ή θα μου πούν τίποτα του στύλ "το έχεις χαμηλώσει & είναι ευαίσθητο στα τραντάγματα οπότε δέν το καλύπτουμε". Ή μήπως θέλει ο μηχανισμός λαδάκι? |
φίλη μου και εγω το έχω αγοράσει το αμάξι εδώ και 5 μήνες και μου τρίζουν!! όπως επίσης οταν ανεβάζω τα παράθυρα κάνει θόρυβο και επιπλέον μου τρίζει κάτι στα πίσω καθίσματα!!
είναι δυνατόν??? καινούριο αμάξι και κάνει τέτοια??? 
είναι ο κόσμος δύσκολη γραφή
ολο σβήνεται..
και αν δεν διαβαστεί με την αφή
τίποτα δεν γίνεται.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 17:29:14 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρίξιμο παραθύρων |
|
|
[quote="CHRYSAF.206GTI"] pygolabida έγραψε: | Εδώ & αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν τα παράθυρα, και όταν είναι ανοιχτά & όταν είναι κλειστά. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από τον αέρα, αλλά γίνεται το ίδιο & στις λακούβες, ακόμα & στις μικρές. Υπάρχει περίπτωση να πέσουν? Άν το πάω για φτιάξιμο θα μου το καλύψει η εγγύηση ή θα μου πούν τίποτα του στύλ "το έχεις χαμηλώσει & είναι ευαίσθητο στα τραντάγματα οπότε δέν το καλύπτουμε". Ή μήπως θέλει ο μηχανισμός λαδάκι? |
Ένα καθάρισμα και λίπανση θέλουν οι γρύλοι των παραθύρων.
Τώρα ένα ας το πω ελάττωμα που έχουν είναι ότι αν είναι μισάνοιχτα κάνουν θόρυβο , χτυπάνε συνήθως .
Αυτό δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να φτιαχτεί .
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | [φίλη μου και εγω το έχω αγοράσει το αμάξι εδώ και 5 μήνες και μου τρίζουν!! όπως επίσης οταν ανεβάζω τα παράθυρα κάνει θόρυβο και επιπλέον μου τρίζει κάτι στα πίσω καθίσματα!!
είναι δυνατόν??? καινούριο αμάξι και κάνει τέτοια???  |
Για τα πίσω καθίσματα που τρίζουν πρέπει να είναι στο σημείο που ασφαλίζουν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων.
Δοκίμασε να τα ξεκουμπώσεις για να δεις αν σταματάει. Αν ναι με λίγη αυτοκόλλητη τσόχα στο σημείο εκείνο θα σταματήσουν . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti 16v 1600k.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 17:33:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα,θα ηθελα να σας πω κάτι ρε παιδια να μου πείτε την γνώμη σας... οπως προανέφερα το αμάξι το έχω εδώ και 5 μήνες!! μέσα σε αυτο το διάστημα έχει βγάλει τα εξής προβλήματα
1)ενω ειμαι εν κινήση, μου ανοίγει ξαφνικά η πόρτα του συνοδηγού και στην οθόνη μου δείχνει πως άνοιξε η δεξιά πόρτα!! αυτο μου έχει συμβει 3 φορές και είμαι σίγουρη πως η πόρτα εχει κλείσει κανονικότατα!!! δηλαδή κάλιστα μπορεί να κινούμαι αμέριμνη,να μου ανοίξει η πόρτα στα καλα καθούμενα και να μου την πάρει κάποιο άλλο αμάξι σβάρνα!!!
2) εχτες μου έφυγαν οι βίδες που κρατούν τον μηχανισμό ανοίγματος του καπω!!! και ΄πιάνεις το καπω απο το λιοντάρι μπροστά και σηκώνεται!!!
άκουσον,άκουσον!!!!
3)και το καλύτερο έβαλα καινούρια εξάτμιση και μου έδειξαν πως το σύρμα του χειροφρένου μου(το οποίο ειναι μέσα σε πλαστικο),ακουμπούσε στην παλιά μου εξάτμιση και κατα συνέπεια κάηκε το πλαστικο και τώρα σε εκείνο το σημείο ειναι γυμνό το σύρμα!!!!
και σας ρωτάω λοιπόν!! είναι πράγματα αυτά(και όχι μόνο ΑΥΤΑ!!) ΓΙΑ να τα κάνει ένα ολοκαίνουριο αμάξι???
θα επρεπε να θεωρώ την peugeot αξιόπιστη εταιρεία απο δω κ πέρα??
η μήπως ειμαι πολύ νευρική εγώ και τα παίρνω ΤΟΟΟΟΟΣΟ εύκολα ??? 
ολο σβήνεται..
τίποτα δεν γίνεται.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 17:51:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | και μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα,θα ηθελα να σας πω κάτι ρε παιδια να μου πείτε την γνώμη σας... οπως προανέφερα το αμάξι το έχω εδώ και 5 μήνες!! μέσα σε αυτο το διάστημα έχει βγάλει τα εξής προβλήματα
1)ενω ειμαι εν κινήση, μου ανοίγει ξαφνικά η πόρτα του συνοδηγού και στην οθόνη μου δείχνει πως άνοιξε η δεξιά πόρτα!! αυτο μου έχει συμβει 3 φορές και είμαι σίγουρη πως η πόρτα εχει κλείσει κανονικότατα!!! δηλαδή κάλιστα μπορεί να κινούμαι αμέριμνη,να μου ανοίξει η πόρτα στα καλα καθούμενα και να μου την πάρει κάποιο άλλο αμάξι σβάρνα!!! |
Όταν λες ανοίγει θες να πεις μόνο στην οθόνη το λέει αυτό έτσι. Αν είναι μόνο στην οθόνη τότε ή θέλει ρύθμιση η πόρτα ή θέλει αλλαγή η κλειδαριά .
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | 2) εχτες μου έφυγαν οι βίδες που κρατούν τον μηχανισμό ανοίγματος του καπω!!! και ΄πιάνεις το καπω απο το λιοντάρι μπροστά και σηκώνεται!!!
άκουσον,άκουσον!!!! |
Τώρα για αυτό τη να πω ότι συμβαίνουν , ανεπίτρεπτο μεν αλλά …..
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | 3)και το καλύτερο έβαλα καινούρια εξάτμιση και μου έδειξαν πως το σύρμα του χειροφρένου μου(το οποίο ειναι μέσα σε πλαστικο),ακουμπούσε στην παλιά μου εξάτμιση και κατα συνέπεια κάηκε το πλαστικο και τώρα σε εκείνο το σημείο ειναι γυμνό το σύρμα!!!! |
Θα πρέπει να σου αλλάξουν την ντίζα εφόσον έχει πρόβλημα
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | και σας ρωτάω λοιπόν!! είναι πράγματα αυτά(και όχι μόνο ΑΥΤΑ!!) ΓΙΑ να τα κάνει ένα ολοκαίνουριο αμάξι???
θα επρεπε να θεωρώ την peugeot αξιόπιστη εταιρεία απο δω κ πέρα??
η μήπως ειμαι πολύ νευρική εγώ και τα παίρνω ΤΟΟΟΟΟΣΟ εύκολα ???  |
Δεν έχεις άδικο που εκνευρίζεσαι με όλα αυτά που σου συμβαίνουν . Πάντως είμαι σίγουρος πως όλα σου τα προβλήματα θα λυθούν και θα ησυχάσεις .
Τώρα για το αναξιόπιστη ε δεν νομίζω λίγο υπομονή μόνο και όλα θα είναι μια χαρά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti 16v 1600k.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 18:09:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φίλε μου αργύρη,καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και θα ήθελα να σου πω οτι η πόρτα μου ανοίγει,δηλαδή ξελασκάρει και την ακούω οταν το κάνει!!!!!
απλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τελείως!!(δόξα τω θεο!!)
πηγα σήμερα στον πωλητη( που είναι και φίλος μου) και ξέρεις τι μου είπε?? βάζε ασφάλεια!!! δηλαδή να βάζω ασφάλειες για να μην μου ανοίξει η πόρτα!! δεν είναι γελοίο αυτο???
παλιά είχα το 106 και δεν μου έβγαλε κανένα απολύτως πρόβλημα και τωρα αυτο ειναι καινούριο και μου κάνει τέτοια.... για αυτο με ΄πιάνει το παράπονο!!!
πιστεύω πως όλα αυτά ειναι μέσα στην εγγύηση και θα μου τα φτιάξουν,ετσι δεν είναι???
ολο σβήνεται..
τίποτα δεν γίνεται.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 18:13:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτα συμβαινουν κατα κορον σε ολα τα αυτοκινητα...
Εδω και στο δικο μου που λογικα θα επρεπε λογω τιμης και κατηγοριας να μην εχει το παραμικρο ψεγαδι ακουγονται κατα καιρους(οχι παντα)τριξιματακια απο τα παραθυρα....
Ολα ομως ξεπερνιουνται μα καλη θεληση και ψυχραιμια...
Εξαλλου τι peugeραστες ειμαστε...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 18:19:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | φίλε μου αργύρη,καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση |
Για αυτό είμαστε εδώ .
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | και θα ήθελα να σου πω οτι η πόρτα μου ανοίγει,δηλαδή ξελασκάρει και την ακούω οταν το κάνει!!!!!
απλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τελείως!!(δόξα τω θεο!!)
πηγα σήμερα στον πωλητη( που είναι και φίλος μου) και ξέρεις τι μου είπε?? βάζε ασφάλεια!!! δηλαδή να βάζω ασφάλειες για να μην μου ανοίξει η πόρτα!! δεν είναι γελοίο αυτο???  |
Αν όντως άνοιγε η πόρτα καλό είναι να αλλάξεις κλειδαριά και γρήγορα μάλιστα . Μην σε φοβίζει πάντως γιατί έχει ασφάλεια η κλειδαριά από μόνη της για να μην ανοίγει η πόρτα .
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | παλιά είχα το 106 και δεν μου έβγαλε κανένα απολύτως πρόβλημα και τωρα αυτο ειναι καινούριο και μου κάνει τέτοια.... για αυτο με ΄πιάνει το παράπονο!!!
πιστεύω πως όλα αυτά ειναι μέσα στην εγγύηση και θα μου τα φτιάξουν,ετσι δεν είναι??? | Θα στρώση και αυτό μην στενοχωριέσαι , και είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς όσο και το 106 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti 16v 1600k.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 18:20:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μάνο φυσικά και είμαστε peugeotεραστές και πέρα απο αυτά που ανέφερα ειμαι πλήρως ικανοποιημένη απο το 206.... αλλά γενικότερα αρχίζω να πιστεύω πως πλέον τα αυτοκίνητα στις μέρες μας τείνουν να γίνουν πολύ <<<ψεύτικα!!!!>>>> 
ολο σβήνεται..
τίποτα δεν γίνεται.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti 16v 1600k.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 18:23:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αργύρη σε ευχαριστώ για την παρηγοριά και τα λόγια εμψύχωσης

ολο σβήνεται..
τίποτα δεν γίνεται.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 18:28:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | μάνο φυσικά και είμαστε peugeotεραστές και πέρα απο αυτά που ανέφερα ειμαι πλήρως ικανοποιημένη απο το 206.... αλλά γενικότερα αρχίζω να πιστεύω πως πλέον τα αυτοκίνητα στις μέρες μας τείνουν να γίνουν πολύ <<<ψεύτικα!!!!>>>>  |
Αυτο ισως σηκωνει πολυ κουβεντα....παντως και το δικο σου και το δικο μου οντας ''νηπεια''ακομα,περνανε τις παιδικες ασθενειουλες τους..
Να δεις που ολα θα λυθουν στο αμμεσο μελλον και θα καμαρωνουμε ακομα περισσοτερο για τα ''Λιονταρια''μας...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti 16v 1600k.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 18:32:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | CHRYSAF.206GTI έγραψε: | μάνο φυσικά και είμαστε peugeotεραστές και πέρα απο αυτά που ανέφερα ειμαι πλήρως ικανοποιημένη απο το 206.... αλλά γενικότερα αρχίζω να πιστεύω πως πλέον τα αυτοκίνητα στις μέρες μας τείνουν να γίνουν πολύ <<<ψεύτικα!!!!>>>>  |
Αυτο ισως σηκωνει πολυ κουβεντα....παντως και το δικο σου και το δικο μου οντας ''νηπεια''ακομα,περνανε τις παιδικες ασθενειουλες τους..
Να δεις που ολα θα λυθουν στο αμμεσο μελλον και θα καμαρωνουμε ακομα περισσοτερο για τα ''Λιονταρια''μας...  |
χα!!!χα!!!! εχεις δίκιο!!!!!!!!

ολο σβήνεται..
τίποτα δεν γίνεται.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2005, 22:58:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, απλώς φοβήθηκα μήν τυχόν πέσουν & τρέχα γύρευε μετα....όσο για τα γλυκά μάτια δέν παίζει, αν και πάντα έχουν τάση να εξυπηρετούνε τις κοπέλες, το οποίο με βάζει σε υποψίες μήπως βρίσκουνε λεία για παραμύθιασμα & στο βγάλουνε άχρηστο για να το φτιάξεις.... anyway...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|