PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα clubs παίρνουν τα ... βουνά και τα ... νησιά
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 09:52:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Άντε μωρά μου και στο CNN!!! Silly

Πείτε μου τώρα ότι αυτό το πράμα που είναι γραμμένο σε μια γλώσσα που μοιάζει με Eλληνικά (αλλά δεν είναι), δεν το γράψαμε εμείς, αλλά αυτοί του autopress. Confused Confused

Δεν ξέρω τι ακριβως διαβασες, αλλά το μισό απο αυτο το κειμενο, ειναι γραμμενο και στο portal μας....
Εβαλαν κομματι απο αυτο που τους στειλαμε με τα Δ.Τ.

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 10:31:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Παιδια...το ibiza club διοργανωνει εκδρομη-touring στην Μυκονο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλημέρα κι απο εμένα. Το Σ-Κ που μας πέρασε το Punto Club πήγε Ζάκυνθο. Προτείνω την ιδέα ενός Touring τέλη Μαίου οδικώς στη Λευκάδα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα , αναλόγως και της συμμετοχής να ευαισθητοποιήσουμε και παράγοντες του Νησιού, όπως δήμο, τοπική τν κλπ. Θα ενδιέφερε κανέναν μία τέτοια ιδέα;

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 10:42:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
Δεν ξέρω τι ακριβως διαβασες, αλλά το μισό απο αυτο το κειμενο, ειναι γραμμενο και στο portal μας....
Εβαλαν κομματι απο αυτο που τους στειλαμε με τα Δ.Τ.

Διάβασα αυτό που έβαλε ο Zak στο πρώτο post. Eίναι τόσο ασύντακτο ώστε δεν βγάζεις νόημα, και τόσο πομπόδες που αγγίζει τα όρια του γελίου...

Ένα Δελτίο Tύπου πρέπει να είναι άμεσο, κατανοητό και ευανάγνωστο. Ότι έχεις να πεις το λές μέσα σε 100 λέξεις. Παραπάνω στο κόβουν. Eάν μετρήσεις αυτό του Zak είναι 110.

Kάθε αρχή και δύσκολη. Θα μάθετε. Wink Razz

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 11:24:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY! έγραψε:
Προτείνω την ιδέα ενός Touring τέλη Μαίου οδικώς στη Λευκάδα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα , αναλόγως και της συμμετοχής να ευαισθητοποιήσουμε και παράγοντες του Νησιού, όπως δήμο, τοπική τν κλπ. Θα ενδιέφερε κανέναν μία τέτοια ιδέα;

Νίκο δεν νομίζω ότι έχουμε τα χρονικά περιθώρια για τέλη Μαϊου καθότι έχουν ήδη δρομολογηθεί άλλες εκδηλώσεις.
Πάντως η συγκεκριμένη εκδρομή είναι πολύ καλή ιδέα και βρίσκεται στα μελλοντικά μας σχέδια! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 11:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, στο επόμενο touring, προτείνω να καλέσουμε το Al-Jazeera (το οποίο είναι και πιο ....trendy από το CNN...) και να βγεί δελτίο τύπου στην Αραβική...
Νομίζω οτι θα είναι πιο κατανοητή από την Νέα Ελληνική... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Απρ 2005, 19:03:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως η εκδρομη του Ibiza στη Μυκονο ειναι μια πολυ ομορφη κινηση και δεν εχει βεβαια οδηγικο χαρακτηρα (με λιγα λογια δεν πανε για σκισιμο) αλλα για συσφιξη των σχεσεων μεταξυ των μελων, κατι που ειναι αρκετα σημαντικο και μπραβο τους.Ωστοσο η επιλογη των βουνων, οπως κανουν αρκετα club παραμενει η καλυτερη λυση για στροφοδιαδρομες και αδρεναλινη στο full!!!

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 20:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:
Προτείνω την ιδέα ενός Touring τέλη Μαίου οδικώς στη Λευκάδα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα , αναλόγως και της συμμετοχής να ευαισθητοποιήσουμε και παράγοντες του Νησιού, όπως δήμο, τοπική τν κλπ. Θα ενδιέφερε κανέναν μία τέτοια ιδέα;

Νίκο δεν νομίζω ότι έχουμε τα χρονικά περιθώρια για τέλη Μαϊου καθότι έχουν ήδη δρομολογηθεί άλλες εκδηλώσεις.
Πάντως η συγκεκριμένη εκδρομή είναι πολύ καλή ιδέα και βρίσκεται στα μελλοντικά μας σχέδια! Wink

Καλό θα ήταν να ανακοινωθούν αυτές οι εκδηλώσεις. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλων και εμείς αντι να οργανώνουμε εξορμήσεις στην ύπαιθρο και συναντήσεις με σκοπό την εξάπλωση του Club πανελλήνια (πχ συναντήσεις με τους Πέζουλες τις Β. Ελλάδος, εξορμήσεις στην Πελλοπόνησο για μας και προς Θράκη ή Ηπειρο για τους Βοριοελλαδίτες ή Θεσσαλούς αντίστοιχα, ακόμη και εκδηλώσεις στην Κρήτη ή άλλα νησιά), μαζευόμαστε καμμιά δεκαριά άτομα σε ενα αχανές μαγαζί κάθε Πέμπτη βράδυ!!! Σπύρο πρέπει να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και να κοιτάξουμε να εξαπλωθούμε γιατί μόνο τότε θα είμαστε υπολογίσιμη δύναμη. επιπλέον πρέπει να δωθούν αρμοδιότητες και σε άτομα που είναι σε άλλες περιοχές και θα έχουν το μεράκι της διάδοσης της τρέλας μας, με γνώμονα να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και υπολογίσιμη παρέα. Συγνώμη που ταράζω τα νερά αλλά κάποιος θα πρέπει να το κάνει κι αυτό!!!

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2005, 20:41:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY! έγραψε:
Καλό θα ήταν να ανακοινωθούν αυτές οι εκδηλώσεις. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλων και εμείς αντι να οργανώνουμε εξορμήσεις στην ύπαιθρο και συναντήσεις με σκοπό την εξάπλωση του Club πανελλήνια (πχ συναντήσεις με τους Πέζουλες τις Β. Ελλάδος, εξορμήσεις στην Πελλοπόνησο για μας και προς Θράκη ή Ηπειρο για τους Βοριοελλαδίτες ή Θεσσαλούς αντίστοιχα, ακόμη και εκδηλώσεις στην Κρήτη ή άλλα νησιά), μαζευόμαστε καμμιά δεκαριά άτομα σε ενα αχανές μαγαζί κάθε Πέμπτη βράδυ!!! Σπύρο πρέπει να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και να κοιτάξουμε να εξαπλωθούμε γιατί μόνο τότε θα είμαστε υπολογίσιμη δύναμη. επιπλέον πρέπει να δωθούν αρμοδιότητες και σε άτομα που είναι σε άλλες περιοχές και θα έχουν το μεράκι της διάδοσης της τρέλας μας, με γνώμονα να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και υπολογίσιμη παρέα. Συγνώμη που ταράζω τα νερά αλλά κάποιος θα πρέπει να το κάνει κι αυτό!!!

Νίκοχαλάρωσε λίγοπαιδί μου...
Μην μου αγχώνεσαι.
Όά αυτά θα γίνουν απλά αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν ΑΜΕΣΑ.

Ευτυχώς αυτά είναι προς το τέλος τους και θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα.

ΔΕΝ μας κυνηγάει κανένας.

Το θέμα είναι ότι κάνουμε να γίνεται ΤΕΛΕΙΑ και όχι γρήγορα.

Όσοπ για το στέκι επείδη είδα ότι κάτι σε χάλασε με το θέμα και δεν έχω καταλάβει ακόμα τι.

Το μαγαζί είναι μια χαρά και η παρέα γίνεται επίσης μια χαρά.

Την μια φορά μπορεί να είμαστε 40 την άλλη 15, την άλλη 25, την άλλη 5 κλπ κλπ.

Ελπίζω το πρόβλημα να μην είναι η διάταξη των τραπεζιών όπου δεν επικρατεί το (όμορφο βέβαια) χάος του προηγούμενου στεκιού.

Εδώ θα πρέπει να ομολογήσω πως επειδή τις τελευταίες βδομάδες πραγματικά τρέχουμε σαν τρελοί οι υπευθυνοι και είμαστε στις συαντήσεις κάπως στο κόσμο μας και γι αυτό ένοιωσες και εσύ, όπως και άλλοι επίσης, κάπως απόμακρος (σα να χάθηκε η ζεστασιά και η παρέα) αλλά πίστεψε με όταν δεις τι ετοιμάζουμε θα καταλάβεις γιατί έχουμε "είμαστε αλλού" (στον κόσμο μας).

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και να δείξετε λίγη υπομονή (ακόμα). Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 00:24:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο συμφωνώ μαζί σου και καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί κι εγώ ήμουν στην θέση σου πριν τύχει να ασχοληθώ με τα "κοινά" του club. Πολλά πράγματα ετοιμάζονται και θα ανακοινωθούν στην ώρα τους και θα σκορπίσουν χαμόγελα όπως γίνεται πάντα. Και θα περάσουμε πολύ πολύ ωραία!! Αυτή την στιγμή είναι όλοι πηγμένοι με 3-4 θεματα που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, το ενα εκ των οποίων είναι οι προσφορές.
Μετά την επόμενη συνέλευση του ΔΣ θα έχουμε απαντήσεις σε πολλά θέματα...για την ώρα υπομονή. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2005, 20:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο και Πέτρο ζητώ συγγνώμη που σας ανάγκασα να ασχοληθείτε μαζί μου, γιατί πραγματικά ξέρω ότι είστε από τα άτομα που τρέχετε για το σύλλογο χωρίς να θέλω να θείξω κανένα από τα άλλα παιδιά. Ελπίζω να σας έχω δείξει αυτούς τους 6 μήνες που είμαι στην παρέα σας την αγάπη μου για το σύλλογο αλλά και την όμορφη παρέα μας. Δεν λέω λόγια για να καλοποιάσω κανέναν! Τα πιστεύω και τα λέω. Γι'αυτό και φωνάζω για να βοηθήσουν και όσοι έχουν αυτή τη δυνατότητα αλλά το σκέφτονται, αφού είναι άδικο να τρέχουν όλο τα ίδια άτομα. Είμαι οραματιστής και ξέρω ότι βιάζομαι σε κάποια θέματα, αλλά δεν θέλω να χαθεί η ευκαιρία να κάνουμε κάτι μεγάλο, τώρα που είναι ζεστό το θέμα των ενεργών μελών. Γι'αυτό και πιστεύω στην εξάπλωση του Club πανελλαδικά και στην βοήθεια όλων όσων έχουν την αγάπη και το μεράκι για το χόμπι μας. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Φιλικά Νίκος.

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Σεπ 2006, 13:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βάζω εδώ γιατί μου άρεσε ο τίτλος του topic και πιστεύω ότι ταιριάζει.
είναι το πρόγραμμα του Συλλόγου Χιονοδρομίας, στον οποίο είμαι μέλος, και πιστεύω ότι κάποιους από εδώ ίσως να τους ενδιαφέρει.
Επίσης, τα συγκεκριμένα χιονοδρομικά είναι και μια πολύ καλή ιδέα για touring το χειμώνα, με καλές στριφτερές διαδρομές...

Σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των εκδρομών της ερχόμενης χιονοδρομικής περιόδου 2006-2007 :

1. Εκδρομή στο Kaprun της Αυστρίας 09-17 Δεκεμβρίου 2006
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες στη νέα ενότητα του forum με τίτλο «Εκδρομή εξωτερικού 2006»

2. Εκδρομή στο χ/κ Παρνασσού 12-14 Ιανουαρίου 2007 (κοπή πίτας).

3. Εκδρομή στο χ/κ Χρυσό Ελάφι 16-19 Φεβρουαρίου 2007.
Διαμονή στο Χρυσό Ελάφι και μονοήμερες επισκέψεις στα χ/κ Σελίου-3/5 Πηγάδια-Ελατοχώρι.

4. Εκδρομή στο χ/κ Καλαβρύτων 09-11 Μαρτίου 2007.

από το www.snowclub.gr

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης