PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προσθήκες/αλλαγές στο forum
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανακοινώσεις - Ερωτήσεις - Παρατηρήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 16:29:58    Θέμα δημοσίευσης: Προσθήκες/αλλαγές στο forum Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα να αλλάζετε το username σας.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 16:31:41    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή στο Profile-Location Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία παράκληση προς όλους :

Στο profile http://www.206club.gr/forum/profile.php?mode=editprofile σας στη θέση Location χρησιμοποιήστε το παρακάτω format:

Πόλη - Περιοχή

δηλαδή, αποδεκτά είναι τα παρακάτω :

Αθήνα
Αθήνα - Ν.Ηράκλειο
Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο
Ηράκλειο - Μοίρες

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τα δηλώσετε και στα ελληνικά.

Τα παραπάνω γίνονται για στατιστικούς λόγους, οπότε να μπορείτε ανά
πάσα στιγμή να δείτε αν από εκεί που κρατάει η σκούφια σας υπάρχουν και
άλλοι συνταξιδιώτες....

Αν κάποιοι δεν τα δηλώσουν σύμφωνα με τα παραπάνω, οι υπολογισμοί
που γίνονται θα είναι λανθασμένοι και δεν θα οφελήσουν κανένα...

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PSClub-admin (PSClub)
Site Admin
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Οκτ 2002, 08:49:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έγινε update στο λογισμικό του forum με σκοπό να διορθωθούν κάποια
προβλήματα (κυρίως θέματα ασφαλείας) και για να προστεθεί η δυνατότητα
να βλέπετε το forum σε ελληνικά.
Έτσι μέσα από το profile σας έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε την γλώσσα
σε αυτή που επιθυμείτε.

Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν όλες οι προσθήκες που είχαμε
βάλει σαν extra, οπότε για λίγες μέρες το forum θα είναι αρκετά πιο λιτό
(σε σχέση με αυτό που είχατε συνηθίσει) και με αρκετές παραλείψεις.
Με τον καιρό όμως θα προστεθούν και αυτά.

"PSClub - Hellas" Administrators

Respect the forum !!!
Επιστροφή στην κορυφή
PSClub-admin (PSClub)
Site Admin
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Οκτ 2002, 13:30:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του forum να προβούν σε διορθώσεις στο
profile τους, ύστερα από την ανακατασκευή που έγινε.

Για την ακρίβεια θα πρέπει να αλλάξετε τα παρακάτω:

Occupation
Car Model

Αν επιθυμείτε μπορείτε να συμπληρώσετε και το ονοματεπώνυμό σας (δεν είναι
υποχρεωτικό), το οποίο μπορεί να το δεί μόνο ο site-admin.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Respect the forum !!!
Επιστροφή στην κορυφή
PSClub-admin (PSClub)
Site Admin
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Οκτ 2002, 15:35:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο profile http://www.206club.gr/forum/profile.php?mode=editprofile σας στη θέση Car Model (Μοντέλο αυτοκινήτου) παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω format:

Μάρκα Κυβικά (Βαλβίδες) Μοντέλο (Έτος Κατασκευής)

Peugeot 206 1.1 (8V) XN (2000)
Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2000)
Peugeot 206 1.6 (8V) XT (2000)
Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2001)
Peugeot 206 1.6 (16V) XS2 (2002)
Peugeot 206 2.0 (16V) GTi (2001)
Peugeot 206 2.0 (16V) GT (2001)

Τα παραπάνω γίνονται για στατιστικούς λόγους.

Αν κάποιοι δεν τα δηλώσουν σύμφωνα με τα παραπάνω, οι υπολογισμοί που γίνονται θα είναι λανθασμένοι και δεν θα οφελήσουν κανέναν...

Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για την κατανόησή σας...

ΥΓ: Όποιοι δεν γνωρίζουν πως να περάσουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου τους, μπορούν να στείλουν ένα pm ή ένα email στον admin και θα το κανονίσει αυτός.

Respect the forum !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Οκτ 2002, 17:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206club-admin έγραψε:
Στο profile http://www.206club.gr/forum/profile.php?mode=editprofile σας στη θέση Car Model (Μοντέλο αυτοκινήτου) παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω format:

Αν κάποιοι δεν τα δηλώσουν σύμφωνα με τα παραπάνω, οι υπολογισμοί που γίνονται θα είναι λανθασμένοι και δεν θα οφελήσουν κανέναν...

ΥΓ: Όποιοι δεν γνωρίζουν πως να περάσουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου τους, μπορούν να στείλουν ένα pm ή ένα email στον admin και θα το κανονίσει αυτός.

Κύριε Site Admin σας παρακαλώ,
προσπαθώ να βάλω το Peugeot 206 1.6 (16V) XS2 (2002) όπως μου προτείνετε, αλλά δεν χωράει.... Rolling eyes Rolling eyes Shocked Shocked

Πείτε μου τι να κάνω?
Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Οκτ 2002, 23:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
206club-admin έγραψε:

προσπαθώ να βάλω το Peugeot 206 1.6 (16V) XS2 (2002) όπως μου προτείνετε, αλλά δεν χωράει.... Rolling eyes Rolling eyes Shocked Shocked

Πείτε μου τι να κάνω?
Wink Wink

να κοψεις το 2 απο το XS2.

ακου εκει XS2. που τα ειδατε αυτα ρεεεε;;;;;

Confused

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Οκτ 2002, 01:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206club-admin έγραψε:

Mr.Admin :D Excuse me.... Embarassed
Το δικό μου αμαξάκι δεν είναι στην κατάσταση! Shocked
Το Peugeot 206 1.4 (8V)XS2 (2002) που έχω βάλει είναι ΟΚ; Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 01:57:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λέω να αφήσετε τα XS2 και XS3, γιατί η δήλωση της ημ/νίας αρκεί. Τώρα, εάν κάποιος έχει XS 2002 χωρίς Multiplex, είναι πληροφορία που χρειάζεται;
Επίσης, χρειάζεται να λέμε και ότι είναι Peugeot;;!!

Who knows? Admin knows....

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 03:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και ειμαστε στο Προσθηκες/Αλλαγες forum να προσθεσω οτι θα ηθελα να δω περισσοτερα smileys σαν αυτα που χρησιμοποιει ο Nikel ενσωματωμενα στο site μας...

Ειναι πολυ πετυχημενα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 10:28:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει και το 1.6 16v ΧΤ(2001) που δεν αναφέρεται πουθενά.Είναι η 5πορτη έκδοση...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
PSClub-admin (PSClub)
Site Admin
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 11:59:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Πείτε μου τι να κάνω?
Wink Wink

Τώρα μπορείς....
:D :D :D

Respect the forum !!!
Επιστροφή στην κορυφή
PSClub-admin (PSClub)
Site Admin
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 12:00:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:

Mr.Admin :D Excuse me.... Embarassed
Το δικό μου αμαξάκι δεν είναι στην κατάσταση! Shocked
Το Peugeot 206 1.4 (8V)XS2 (2002) που έχω βάλει είναι ΟΚ; Wink

Η κατάσταση είναι ενδεικτική, εννοείται ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές
εκτός από αυτές που αναγράφονται.

Respect the forum !!!
Επιστροφή στην κορυφή
PSClub-admin (PSClub)
Site Admin
Site Admin

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 12:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Εγώ λέω να αφήσετε τα XS2 και XS3, γιατί η δήλωση της ημ/νίας αρκεί. Τώρα, εάν κάποιος έχει XS 2002 χωρίς Multiplex, είναι πληροφορία που χρειάζεται;

Όλα είναι για χάρη των στατιστικών....

Miltellas έγραψε:

Επίσης, χρειάζεται να λέμε και ότι είναι Peugeot;;!!

Who knows? Admin knows....

Υπάρχουν μερικοί που δεν έχουν Peugeot, αλλά παρακολουθούν το forum,
οπότε καλό είναι να υπάρχει.

Respect the forum !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Johnny (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001

Ένταξη: 23 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 15:37:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206club-admin έγραψε:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
1) Πρέπει όλοι αναγκαστηκά να διορθώσουν το προφίλ τους γιατί τώρα στη θέση που γράφαμε το επάγγελμά μας γράφει το μοντέλο του 206 μας
2) Θα πρέπει να υπάρχει και μια περιοχή π.χ. 30χ5 χαρακτήρες για σχόλια (π.χ. να γράφει ο καθένας τι ακριβώς προσθήκες-μετατροπές έχει το αυτοκίνητό του) εμένα πάντως θα με βοηθούσε ΠΟΛΥ!! (βέβαια κάποιο ίσως να θέλανε ολόκληρο server απλά για να αναφέρουν τις μετατροπές τους... Smile Smile )
3) Σήμερα που συνθέθηκα έχω πρόβλημα με το layout της σελίδας.Δουλεύω σε ανάλυση 1024χ768 αλλά με ένα μεγάλο Taskbar στα δεξιά της οθόνης. Ενώ μέχρι σήμερα όλα ήταν καλά τώρα για να βλέπω όλο το κείμενο ενό post πρέπει να κάνω scroll της κάτω μπάρας τoυ Explorer...Δεν ξέρω τι άλλαξε, γιατί και αν μπορεί να διορθωθεί αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να μπορούσε ο καθένας να επιλέξει στο προφίλ του για τη μέγεθος παραθύρου θα ήθελα να είναι βελτιστοποιημένο το layout του forum.

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι ακριβώς τα μέλη του club που ασχολούνται με το site. Δεν ξέρω αν γίνομαι αδιάκριτος βέβαια... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 17:55:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Johnny έγραψε:

Υ.Γ. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι ακριβώς τα μέλη του club που ασχολούνται με το site. Δεν ξέρω αν γίνομαι αδιάκριτος βέβαια... Smile

Φίλε Γιάννη δεν γίνεσαι αδιάκριτος,

Οι Admins: Chatasos, Sidobre, Vini φροντίζουν για την καλή λειτουργία και την φροντίδα όλου του χώρου. (Web Site + Forum Board)

Για αυτό μην ανησυχείς, κανείς άλλος δεν ασχολείται με το site σας (μας).
Oπότε όλες οι απόψεις, διευκρινήσεις, παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες και όλες μελετώνται και πολλές γίνονται πράξη.

Φιλικά
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 02:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ αυτό το οποίο θα πρότεινα για την καλύτερη λειτουργία του forum κυρίως είναι να φτιαχτεί ένα είδος search engine για τα post.Ετσι ώστε κάποιος ο οποιός ενδιαφέρεται για ένα θέμα να μην αναλώνεται μόνο στα καινουργια topics αλλά να μπορεί να συμβουλεύεται και απόψεις οι οποιέ είχαν διατυπωθεί στο παρελθόν!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 06:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206Tomcat έγραψε:
Εγώ αυτό το οποίο θα πρότεινα για την καλύτερη λειτουργία του forum κυρίως είναι να φτιαχτεί ένα είδος search engine για τα post.Ετσι ώστε κάποιος ο οποιός ενδιαφέρεται για ένα θέμα να μην αναλώνεται μόνο στα καινουργια topics αλλά να μπορεί να συμβουλεύεται και απόψεις οι οποιέ είχαν διατυπωθεί στο παρελθόν!

Search υπάρχει, αλλά δυστυχώς λειτουργεί μόνο για τις λέξεις με αγγλικούς
χαρακτήρες (english και greeklish). Το ψάχνουμε εδώ και καιρό, αλλά λύση
δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταφέρουμε να δουλέψει.

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 06:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Johnny έγραψε:

1) Πρέπει όλοι αναγκαστηκά να διορθώσουν το προφίλ τους γιατί τώρα στη θέση που γράφαμε το επάγγελμά μας γράφει το μοντέλο του 206 μας

Τα περισσότερα έχουν διορθωθεί από τον admin.

Johnny έγραψε:

2) Θα πρέπει να υπάρχει και μια περιοχή π.χ. 30χ5 χαρακτήρες για σχόλια (π.χ. να γράφει ο καθένας τι ακριβώς προσθήκες-μετατροπές έχει το αυτοκίνητό του) εμένα πάντως θα με βοηθούσε ΠΟΛΥ!! (βέβαια κάποιο ίσως να θέλανε ολόκληρο server απλά για να αναφέρουν τις μετατροπές τους... Smile Smile )

Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό....υπάρχει ήδη κάτι υπό σκέψιν....

Johnny έγραψε:

3) Σήμερα που συνθέθηκα έχω πρόβλημα με το layout της σελίδας.Δουλεύω σε ανάλυση 1024χ768 αλλά με ένα μεγάλο Taskbar στα δεξιά της οθόνης. Ενώ μέχρι σήμερα όλα ήταν καλά τώρα για να βλέπω όλο το κείμενο ενό post πρέπει να κάνω scroll της κάτω μπάρας τoυ Explorer...Δεν ξέρω τι άλλαξε, γιατί και αν μπορεί να διορθωθεί αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να μπορούσε ο καθένας να επιλέξει στο προφίλ του για τη μέγεθος παραθύρου θα ήθελα να είναι βελτιστοποιημένο το layout του forum.

Αυτό μάλλον παρατηρείται σε συγκεκριμένα topics και οφείλεται στο ότι
σε μερικά posts το κείμενο δεν δέχεται κάποιο "enter" ή στο ότι κάποια
εικόνα του topic είναι αρκετά πλατιά.

Johnny έγραψε:

Ευχαριστώ

Παρακαλούμε :D

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 08:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:

Johnny έγραψε:

Αυτό μάλλον παρατηρείται σε συγκεκριμένα topics και οφείλεται στο ότι
σε μερικά posts το κείμενο δεν δέχεται κάποιο "enter" ή στο ότι κάποια
εικόνα του topic είναι αρκετά πλατιά.

Εκτός αν χρησιμοποιείς Ελληνικά, οπότε είναι αναμενόμενο λόγω των μεγαλύτερων λέξεων Sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανακοινώσεις - Ερωτήσεις - Παρατηρήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης