PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 2007!!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 20:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 2007!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μελλοντικό Peugeot 2007
Ένα 007 ακόμη

To 207 είναι από τα ευρύτερα projects που ετοιμάζει αυτή την περίοδο η Peugeot. Ο αντικαταστάτης αυτός του 206 θα διαθέτει μια πολυχρηστική και συγγενική εκδοχή με την ονομασία 2007.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 20:49:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον το σχεδιαστικο κεντρο της peugeot στερεψε απο ιδεες και ειπε να δανειστει μερικες σχεδιαστικες γραμμες απο seat !

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 20:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν φερνει λιγο σε Altea???
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 20:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι απλα φερνει ... ! το S του λειπει μονο απο μπροστα ....

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 13:04:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:

Shocked Shocked Shocked

Πεστο ψεματα... Λετε να βγει οντως κατι τετοιο??? Παντως, ολο για αντικαταστατη του 206 ακουω, αλλα μια επισημη φωτο δε βλεπω...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 13:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

Shocked Shocked Shocked

Πεστο ψεματα... Λετε να βγει οντως κατι τετοιο??? Παντως, ολο για αντικαταστατη του 206 ακουω, αλλα μια επισημη φωτο δε βλεπω...

Νομίζω ότι έχει πέσει Photoshop σε φωτό του Altea.....
Δεν νομίζω να μοιάζουν τόσο.... Shocked

Το 206 δεν θα αντικατασταθεί ποτέ διότι δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά άλλο Peugeot με υδραυλικό τιμόνι και πίσω ανάρτηση με υστερούντες βραχίονες και ράβδους στρέψης! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 13:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Poliths διέδωσε φήμες στο touring και για 206 rallye το καλοκαίρι...

Υπάρχει καμιά παραπάνω πληροφορία γι' αυτό;

®
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 14:50:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5089

Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
GTA 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 28 Μάρ 2005
Τόπος: Και όπως θα παίρνω τις στροφές,εσύ αν θέλεις κοίταζε με...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 15:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι λίγο χάλια Confused
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 15:55:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
crusader έγραψε:

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5089

Wink

Χμμ... δεν το είχα δει αυτό Embarassed
ε γεράματα... καταρράκτης στα μάτια... Silly

ευχαριστώ Λευτέρη!

®
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 23:23:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GTA έγραψε:
Είναι λίγο χάλια Confused
ωσ πολυ χαλια

Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2005, 12:08:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για 206 rallye μην χαιρεστε γιατι χτες που ημουν 2 ωρες στην κωλοαντιπροσωπεια κ καθομουν κ μιλουσα με το υπευθυνο πωλησεων που τον ξερω δεν εχει ακουστει τιποτα.
Μαλιστα μου ειπε χαρακτηριστικα οτι απο το 2000 εβγαιναν περιοδικα κ λεγαν για 207 κ οτι εχουν φωτο κ τετοια κ τωρα ειναι 2005 κ μεχρι το 2007 δεν θα αλλαξει.
Οποτε ανθρακες ο θησαυρος!
Απο την αλλη ομως δεν ειναι κακο γιατι ξερω σιγουρα οτι θα μου την εσπαγε να εβγαζε η πεζο ενα πιο γρηγορο 1600 απο το υπαρχον...

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2005, 12:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά το ότι ο συγκεκριμένος υπεύθυνος πωλήσεων δεν έχει ακούσει κάτι δεν σημαίνει και ότι δεν θα βγει 206 rallye, ούτε και το ότι αν είχε ακούσει κάτι, συνεπάγεται ότι θα βγει σίγουρα...

Επίσης σκέφθηκες ότι μπορεί να μην ήθελε να σου πει, προκειμένου να μην σαμποτάρει ο ίδιος τις πωλήσεις των υπάρχων 206;
Εσύ έγραψες ότι θα σου την "έσπαγε" αν έβγαινε ένα πιο γρήγορο 206 στα 1600 κυβικά, οπότε κάποιος που θέλει να αγοράσει τώρα ένα 1,6 206 και γνωρίζει με σιγουριά την παραπάνω πληροφορία είναι πολύ πιθανό να περιμένει το rallye...

®
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2005, 12:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.........Συνεχεια για το 2007,απο το περιοδικο auto triti αυτης της εβδομαδας.........

Η τριετια 2005-2007 ειναι αναμφιβολα μια απο τις σημαντικες για την Peugeot,η οποια εχει προγραμματισει μεσα σ'αυτο το διαστημα να αλλαξει επι της ουσιας σχεδον ολοκληρη την γκαμα της.
Ενα απο τα πιο σημαντικα σκελη του εν λογω σχεδιου ειναι φυσικα η διαδοχος κατασταση του 206,το οποιο θα αποκαλειται 207 και θα προηγηθει χρονικα πολλων οχηματων της περιοδου αυτης (αναμενεται περιπου στις αρχες του 2006 η' την ανοιξη του ιδιου ετους).
Περισσοτερο απο ενα χρονο αργοτερα και αφου θα εχει ηδη εμφανιστει το 207cc,αναμενεται να λανσαριστει μια εντελως νεα προταση απο την πλευρα της Peugeot.
Προκειται για το 2007 το οποιο θα βασιζεται στην πλατφορμα του 207 και θα αποτελει επι της ουσιας το πολυχρηστικο η' πιο οικογενειακο ''alter ego''του μελλοντικου μικρου Peugeot,ενα σχεδιο το οποιο παλαιοτερα ηταν γνωστο ως 207 MPV.
Οπως αποκαλυπτει η κατασκοπευτικη και φυσικα επεξεργασμενη απο υπολογιστη φωτογραφια,η Peugeot προσανατολιζεται στην παραγωγη ενος οχηματος με ενος ογκου αμαξωμα,καθως αυτα τα αμαξωματα εξασφαλιζουν μεγαλους εσωτερικους χωρους εχοντας παραλληλα περιορισμενες εξωτερικες διαστασεις.
Απο πλευρας εμφανισης οι μεχρι τωρα πληροφοριες ,οι οποιες εμπλουτιζονται συνεχεια οσο προχωρα προς το τελος της η εξελιξη του ''συγγενικου''207 ,το υφος του 2007 θα ειναι ιδιαιτερως επιθετικο με βασικο υπευθυνο γι'αυτο ολοκληρο το εμπρος μερος οπου θα συνανταται ενα ζευγος απο πολυ αιχμηρα και επιθετικα φωτιστικα σωματα αλλα και ενας παραδοσιακα μεγαλος αεραγωγος με καμπυλο σχημα .
Κλασσικη μασκα δεν υπαρχει και το μεγαλο λογοτυπο της Peugeot εδρευει σε ειδικο χωρο λιγο κατω απο το ανοιγμα του καπο οπως συμβαινει περιπου στο 1007 και το 107.
Ενδιαφερουσα ειναι και η πλαινη πλευρα του 2007 οπου ξεχωριζει ενα συνολο απο σχεδιαστικα νευρα που ειναι''αρμοδια''για την δημιουργια μιας ιδιαιτερα δυναμικης οψης.
Το μηκος του οχηματος θα ξεπερνα οριακα τα 4 μετρα ,γεγονος που το καθιστα σχεδον ισο απο πλευρας μεγεθους με το Opel Meriva και σχετικα πιο μεγαλο απο το Renault Modus ,μοντελα τα οποια φανταζουν ως οι βασικοι ανταγωνιστες του 2007.
Για το εσωτερικο δεν υπαρχουν στοιχεια αν και πρεπει να θεωρειται σιγουρη καποιου βαθμου ομοιοτητα με το 207 .Σε οτι αφορα τον αριθμο των θεσεων το πιο πιθανο ειναι να ανερχονται σε πεντε παρεχοντας παραλληλα και αρκετες δυνατοτητες διαρρυθμισης (αναδιπλουμενα καθισματα κ.λ.π.).
Μυστηριο καλυπτει οπως ειναι λογικο και τον τομεα των μηχανικων μερων αν και οι 16βαλβιδοι κινητηρες των 1,4 και 1,6 λιτρων με 90 και 110 ιππους αντιστοιχα θετουν σοβαρη υποψηφιοτητα για να ειναι παροντες μαζι με οτι νεοτερο εχει εξελιξει μεχρι τοτε η Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2005, 16:56:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε νομιζω οτι θα υπαρξει 206rallye!!! Ο εσωτερικος ανταγωνισμος με το 2λιτρο θα ειναι μεγαλος και δε μου φαινεται λογικο να θελει η πεζο να το κανει αυτο!!! Εκτος και αν καταργηθει το 2λιτρο, πραγμα που δεν το νομιζω...
Για τον αντικαταστατη (εστω και θεωρητικο) του 206 μου ειπαν στην αντπροσωπεια οτι αναμενεται κατα το 2008!!! Shocked Ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του...
Το 2007 τωρα δεν ξερω απο που ξεφυτρωσε...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2005, 17:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Νικόλας που το επανέφερε το θέμα στο touring δουλευει στην peugeot και κάτι ξερει παραπανω προφανως...είπε οτι θα βγει rallye 206 το καλοκαιρι και μαλιστα οχι απο την Lion αλλά από την επίσημη peugeot Γαλλίας... Και θα ειναι προσιτό σε τιμή λόγω του σπαρτιάτικου εξοπλισμού του...θα δουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2005, 19:54:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτήτε... C2 με 110 αλογα
C2 VTS 125 αλογα....

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 00:44:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Σκεφτήτε... C2 με 110 αλογα
C2 VTS 125 αλογα....

ναι αλλα δεν υπαρχει C2 2.0... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 07:28:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί χωράει ?

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 12:19:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Γιατί χωράει ?

Οχι, δεν ειπε κανεις οτι χωραει!!! Απλα, στην περιπτωση του 206 θα ειναι 1.6 110ps, 1.6 125ps και 2.0 136ps!!! Απο τη στιγμη που το υπαρχον 1.6 ειναι αρκετα κοντα στο 2λιτρο σε επιδοσεις δε νομιζω οτι μια τετοια κινηση θα ηταν επικερδης για την πεζο!!! Wink

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης