PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μαγαζί Ανταλλακτικών Γαλλικών Αυτοκινήτων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 10:20:38    Θέμα δημοσίευσης: Μαγαζί Ανταλλακτικών Γαλλικών Αυτοκινήτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Σάββατο έκανα μια βόλτα στα μέρη μου (Χαλάνδρι, Βριλλήσια, Μελλίσια, Γέρακα, Μαρούσι) για να ανακαλύψω κανένα καινούριο μαγαζάκι περί αυτοκινήτων.

Ανακάλυψα λοιπόν στα Βριλλήσια ένα μαγαζί που πουλάει ανταλλακτικά μόνο για γαλλικά αμάξια. Οταν μπήκα στο μαγαζί δύο τύποι περίπου στην ηλικία μου (30-35) κοίταζαν στο PC ένα CD για το 206 !

Αφού έγιναν οι συστάσεις, με ρώτησαν τι αμάξι έχω και τους είπα 206 1.4 XS του 2001. Και τότε.......μου πέταξαν τη ζαριά.........

-Θέλεις να το κάνεις 1.6 110 ίππους ?, μου έιπαν.......

Για να μη μακρυγορώ, οι τύποι έχουν στο μαγαζί 2 ολοκαίνουριες (έτσι μου είπαν) μηχανές από Xsara 1.6 110hp, προς πώληση.

Η ιστορία είναι ότι στο εργοστάσιο παραγωγής μερικές φορές γίνονται διάφορα λαθάκια στη συναρμολόγηση του αμαξιού. Αντί λοιπόν να αποσυναρμολογήσουν και να συναρμολογήσουν ξανά το αμάξι, προτιμούν να το διαλύσουν για ανταλλακτικά, που είναι και πιο ανέξοδο.

Η εν λόγω μηχανή λοιπόν, (την οποία την είδα με τα μάτια μου), είναι από μία τέτοια περίπτωση, ολοκαίνουρια, αχρησιμοποίητη, αλάδωτη.....

Επαναλαμβάνω ότι αυτά είναι δικά τους λόγια........

Και για του λόγου το αληθές, μου δείξανε και τη βέργα του λαδιού, η οποία πράγματι ήταν πεντακάθαρη, αλάδωτη.....χμ, χμ ????

Τιμή 600.000 δρχ. μόνο η μηχανή. Την παίρνεις και την πας όπου θέλεις για πέρασμα. (τώρα πως την παίρνεις, θα σας γελάσω... Laughing Laughing , σας γέλασα)

Πάντως πέρα από την ιστορία με τη μηχανή, το μαγαζί έχει απ'όλα τα αναλώσιμα είδη, από ροδέλες τάπας λαδιού, αναρτήσεις, φρένα (μέχρι και τακάκια Bendix είδα), ηλεκτρικά, κλπ κλπ

Διεύθυνση/τηλέφωνο να γράψω ?

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 10:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δώσε στεγνά και μην ρωτάς...

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 10:44:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ανταλλακτικά είναι καινούρια?

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 10:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
Δώσε στεγνά και μην ρωτάς...

ΟΚ λοιπόν..........

ΟΔΕ Α.Ε
Ανταλλακτικά Γαλλικών Αυτοκινήτων
Αναπαύσεως 8 Βριλήσσια 152 35
Τηλ.: 010 8102611 - 010 8102612
Fax: 010 8102612

teoman έγραψε:
Τα ανταλλακτικά είναι καινούρια?

Ναι, τα ανταλλακτικά είναι στα κουτιά τους.

Υπάρχουν όμως κατά καιρούς και "μεταχειρισμένες" ευκαιρίες, όπως η μηχανή.

Παιδιά, έχω και άλλα να πω, αλλά με έχει φωνάξει ο διευθυντής μου στο γραφείο του........

Τώρα που το ξανασκέφτομαι.....ο διεθυντής μου έχει Xsara !!!!!!!!!

Λέτε να μας παρακολουθεί ????

Θα τα πούμε σε κανά μισάωρο..........

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 13:42:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει και συνέχεια...........

Του έθεσα του τύπου το θέμα συνεργείου για service......

Μου είπε για δύο συνεργεία κοντά στην περιοχή.

Το πρώτο το έχει ένας μεγάλος (σε ηλικία) τύπος, ο οποίος θα σου κοιτάξει το αυτοκίνητο από την κορυφή έως τα νύχια, πολύ καλός στη δουλειά του, προσεχτικός, αλλά κλασικός, παλαιάς σχολής............δηλ. μην του πεις για πειράγματα, αναβαθμίσεις κλπ.

Το δεύτερο το έχει ένας πιο νέος, έχει και αυτός peugeot, και την ψάχνει πιο πολύ τη δουλειά, δεκτικός σε αναβαθμίσεις........

Αυτά μου είπε ο τύπος..........

Επειδή μου είχε δώσει μόνο τις διευθύνσεις τους, έφυγα αμέσως για να τα βρω και τα δύο (ήταν φυσικά κλειστά, Σάββατο πρωϊ), αλλά από τη μόστρα πήρα ονόματα, τηλέφωνα.........

Εχουμε και λέμε........

Ο κλασικός είναι:
ΤΖΕΛΕΠΗΣ
Αναπαύσεως 37, Βριλήσσια
τηλ.: 010 8033703

Ο πιο ψαγμένος είναι:
ΑΡΓΥΡΟΣ
Κλεισθένους 198, Γέρακας
τηλ.: 010 6047122

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 14:51:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε ady, για τη μηχανη με τα 600 χιλιαρικα παιρνεις μηπως και πλεξουδα / εγκεφαλο ΄΄η μηπως μονο τη μηχανη;
το εγραψες μεν αλλα ρωταω για περισσοτερη σιγουρια.
Παντως 450 χιλιαρικα εχουν περιπου οι μικρο-μεταχειρ (20-25. 000 χλμ) 1.6 16v μηχανες απο 206 με εγκεφαλο-πλεξουδα=κομπλε !
τωρα αυτη ειναι και του κουτιου! αλλα αν ειναι σκετη ; ...ξερω γω..; ...τι αν πω....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 14:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
φιλε ady, για τη μηχανη με τα 600 χιλιαρικα παιρνεις μηπως και πλεξουδα / εγκεφαλο ΄΄η μηπως μονο τη μηχανη;
το εγραψες μεν αλλα ρωταω για περισσοτερη σιγουρια.
Παντως 450 χιλιαρικα εχουν περιπου οι μικρο-μεταχειρ (20-25. 000 χλμ) 1.6 16v μηχανες απο 206 με εγκεφαλο-πλεξουδα=κομπλε !
τωρα αυτη ειναι και του κουτιου! αλλα αν ειναι σκετη ; ...ξερω γω..; ...τι αν πω....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Φίλε Dimip, μετά την ανάγνωση του post σου, έγινε πάρ'αυτα τηλεφώνημα στο μαγαζάκι και η απάντηση είναι NAI, είναι κομπλέ με εγκέφαλο, πλεξούδα..........

Επιστροφή στην κορυφή
alekos (alexandros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xs

Ένταξη: 15 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 15:11:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγαπητε ady

γνωριζεις εαν σου δινουν και εγγυηση για την μηχανη ?
το ελπιζω δηλαδη ,γιατι μια και προερχεται απο προβληματικο αμαξωμα
μην ειναι προβληματικη και η μηχανη!

δεν τους ενδιαφερη το συνεργειο που θα την τοποθετησεις?

συνηθως οι μηχανες περναν απο ενα μικρο ελεγχο-στρωσιμο ,αυτη μηπως
σου ειπαν εαν εχει περαση (εχει λαδια μεσα)?
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 16:22:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ρε ΓΑ**ΤΟ ! το πιο πονηρο σημειο ειναι να μην αγορασεις μηχανη και μετα αρχισουν τα προβληματα.
εκει καπου κολωνουμε ολοι!

παντως αν ειναι κομπλε τοτε καλα ειναι και με 0 χλμ.
βαλε και 300-350 χιλιαρικα που θελουν περαστικα τα συνεργεια ....
1 χαρτακι και απο τα 75 στα 110 αλογατα.

τα 118 δεν ειναι καλυτερα? (του 206 1.6) ΄΄η μηπως φορανε ιδια μηχανη οποτε παλι ειναι 118 ? οπως λεει και ο pezomania.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 17:29:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
τα 118 δεν ειναι καλυτερα? (του 206 1.6) ΄΄η μηπως φορανε ιδια μηχανη οποτε παλι ειναι 118 ? οπως λεει και ο pezomania.

Σωστά τα λες...118άλογα....τουλάχιστον έτσι λένε οι δυναμομετρήσεις....ελπίζω όταν θα πάω να κάνω δυναμομέτρηση σε 4000χλμ να είναι κάπου εκεί διαφορετικά θα φρίξω....

Πάντως η τιμή είναι πολύ καλή για 600.000 για μηχανή του κουτιού....σκέψου ότι θα πουλήσεις και την δική σου καμιά 200.000δρχ....οπότε αντισταθμίζονται τα έξοδα....

Και το κυριότερο ξεκινάς πλέον βελτίωση από τα 110+ άλογα και πάνω και όχι από τα 75.... Α! και εσύ έχεις ήδη κάποια καλά! Δηλ. Φουλ εξάτμιση οπότε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα....

Προσωπικά αν ήμουν στην θέση σου αυτό θα ήταν η πρώτη κίνηση και μετά ΟΛΑ τα άλλα....
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 07:28:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekos έγραψε:
αγαπητε ady

γνωριζεις εαν σου δινουν και εγγυηση για την μηχανη ?
το ελπιζω δηλαδη ,γιατι μια και προερχεται απο προβληματικο αμαξωμα
μην ειναι προβληματικη και η μηχανη!

δεν τους ενδιαφερη το συνεργειο που θα την τοποθετησεις?

συνηθως οι μηχανες περναν απο ενα μικρο ελεγχο-στρωσιμο ,αυτη μηπως
σου ειπαν εαν εχει περαση (εχει λαδια μεσα)?

Ωχ, άρχισε τις ερωτήσεις ο Αλέκος Crying or Very sad Crying or Very sad

Παιδιά, για ότι ειπωθεί παρακάτω μην παραξενευτείτε, με τον Mr. Objection Αλέκο είμαστε στο ίδιο γραφείο............

Ρε παλιο307άρη, Ο Χ Ι δε γνωρίζω τίποτα από ότι με ρωτάς !!!!!!
Τα τηλέφωνα τα έδωσα. Αν ενδιαφέρεσαι, να πάρεις τηλέφωνο να μάθεις!!!!! Λίγο φιλότιμο αν είχες, θα είχες διαβάσει όλο το topic και τουλάχιστον μία απορία σου (περί λαδιών) θα σου είχε λυθεί. :D :D

Όσο για τους υπόλοιπους.......παιδιά, ρωτήστε με ότι θέλετε, θα πάρω τηλέφωνο να μάθω ότι με ρωτήσετε Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 07:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΣΟΧΗ! Του xsara, δεν είναι ολόιδια με του 206. Και δεν αναφέρομαι σε βάση μηχανής, φαντάζομαι ότι η μηχανή μπαίνει κουτί!! Απλός απ' ότι ξέρω έχουν διαφορετικό management και σχέση συμπίεσης. Όπως και να έχει, θεωρώ ότι η αγορά του κινητήρα αυτού είναι must για κάποιον που θέλει να κάνει αξιόπιστη μετατροπή. Και εκτός αυτού με συνολικό έξοδο 600 με 700.000 ανεβένεις 35+ άλογα!!! Μόνο με turbo ή Nitro θα κατάφερνες κάτι τέτοιο! Άντε και σιγά σιγά δεν θα υπάρχει 1.4αρις σ'αυτό το club Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 08:46:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ! Του xsara, δεν είναι ολόιδια με του 206. Και δεν αναφέρομαι σε βάση μηχανής, φαντάζομαι ότι η μηχανή μπαίνει κουτί!! Απλός απ' ότι ξέρω έχουν διαφορετικό management και σχέση συμπίεσης. Όπως και να έχει, θεωρώ ότι η αγορά του κινητήρα αυτού είναι must για κάποιον που θέλει να κάνει αξιόπιστη μετατροπή. Και εκτός αυτού με συνολικό έξοδο 600 με 700.000 ανεβένεις 35+ άλογα!!! Μόνο με turbo ή Nitro θα κατάφερνες κάτι τέτοιο! Άντε και σιγά σιγά δεν θα υπάρχει 1.4αρις σ'αυτό το club Wink

sorry φιλε αλλα απο κεκτημενη συγκινηση (ισως) δεν υπολογισες και τα περαστικα (250-300+χιλιαρικα απο οσο ξερω) και πιθανα αλλα ψιλοεξοδα που θα θελει να κανει ο ενδιαφερομενος (p.x φρενα).
ετσι το κοστος δεν ειναι 700 χιλιαρικα αλλα κοντα στο εκατομμυριο.

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 09:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
pezomania έγραψε:

sorry φιλε αλλα απο κεκτημενη συγκινηση (ισως) δεν υπολογισες και τα περαστικα (250-300+χιλιαρικα απο οσο ξερω) και πιθανα αλλα ψιλοεξοδα που θα θελει να κανει ο ενδιαφερομενος (p.x φρενα).

Όπως είπε και ο Vini, πρέπει να υπολογίσεις και τα λεφτά από την πώληση της δικιάς σου μηχανής.........Κάτι θα βγάλεις από εκεί.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Οκτ 2002, 09:22:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
DimiP έγραψε:
pezomania έγραψε:

Όπως είπε και ο Vini, πρέπει να υπολογίσεις και τα λεφτά από την πώληση της δικιάς σου μηχανής.........Κάτι θα βγάλεις από εκεί.

ναι δικιο εχεις αλλα παντα να υπολογιζεις αυτα που σου χρειαζονται να τα χεις στο χερι για να κανεις τη δουλεια σου και μετα να βλεπεις τι θα παρεις οταν πουλησεις, γιατι αν "σε κρεμασουν" με την αγορα της μηχανης θα γινεις ρομπα και θα μεινεις με το π@@@@ στο χερι οταν δεν θα χεις τα λεφτα να συμπληρωσεις . και τι θα του πεις μετα βγαλτη μεγαλε και βαλε την παλια γιατι δεν εχω να σε πληρωσω;;;;
.
.
ελα, πλακα κανω το παραδειγμα ειναι λιγο ακραιο... αλλα συμβαινουν κι αυτα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης