Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 08:52:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μην μου πεις οτι σε γραψανε εκει που νομιζω 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 09:06:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kanelj έγραψε: | Μην μου πεις οτι σε γραψανε εκει που νομιζω  |
ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 09:35:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
crusader έγραψε: | Έφαγα μια κλήση χθές το απόγευμα στην Πατησίων από Δημοτική Αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα σε διάβαση αναπήρων...
Αν δεν την πληρώσω ξέρει κανείς να μου πει σίγουρα τι γίνεται;
Έρχεται στην Εφορία ή ορίζεται δικάσιμος; |
Αφου ειναι απο δημοτικη αστυνομια,δεν υπαρχει περιπτωση να παει διακαστικα η κληση.....οσο για την εφορια θα σου ερθει μονο αν υστερα απο ανεπαλληλες ειδοποιησεις που θα σου στειλουν απο τον δημο δεν ανταποκριθεις....αρα μιλαμε για αρκετα χρονια αργοτερα.....
Για να καταλαβεις αν διαβασεις παραπανω στο ιδιο topic,μου εστειλε ο δημος ειδοποιηση για κλησεις απο το 2000 και το 2001 που εχω απληρωτες....και ακομα δεν εχουν παει στην εφορια.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 10:09:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε ευχαριστώ Μάνο! 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 13:08:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω εφαγα προσφατα μια ωραιοτατη κληση για "παραβαση" πορτοκαλι( ) σηματοδοτη!!! Μπορουσες να σταματησεις μου λεει το οργανο, ναι αλλα προλαβαινα να περασω του λεω κιεγω!!! Εντελει, 31Ε και εφορια εξοφληση!!!
Καπου ακουσα οτι μπορουμε να κανουμε εξοφληση των κλησεων και στα ταχυδρομια, αληθευει???
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 14:14:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αληθεύει αρκεί το έντυπο της κλήσης να είναι νέου τύπου με απόκομμα ταχυπληρωμής 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ) Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )
Ένταξη: 16 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 342 Τόπος: Παραλία πλευρά !!!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 16:31:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κλήσεις με μηχάνη μετράνε; Γιατί εχώ 6 για κράνος, 1 δίπλωμα, 2 παρκάρισμα σε πεζοδρόμια και 1 για εξάτμιση.
Στο αμάξι εχω, 2 ζώνη, 2 παράνομο παρκάρισμα(1 μου πήραν πινακίδες), 1 φιμέ τζάμι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 20:09:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δικαιώνονται στα δικαστήρια…
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 13/4/2005
Ο λόγος για τους οδηγούς, που προσφεύγουν στα δικαστήρια πολλές φορές για κλήσεις που δέχονται από την Τροχαία και την Δημοτική Αστυνομία και όχι άδικα, καθώς οι έξι από τους δέκα κατά μέσο όρο δικαιώνονται από τα δικαστήρια και δεν πληρώνουν νόμιμα την κλήση αυτή.
Έξι στους δέκα οδηγούς I.X., σύμφωνα με «Τα Νέα», που προσφεύγουν στα δικαστήρια για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βγαίνουν κερδισμένοι, ενώ εννέα στους δέκα που παραπέμπονται σε δίκη για παραβίαση λεωφορειολωρίδας τελικά αθωώνονται. Οι λόγοι είναι… κάπως περίεργοι αφού αφορούν οδηγούς, οι οποίοι κατά έναν περίεργο τρόπο και σύμφωνα με την Τροχαία είναι κάτοχοι άλλης μάρκας αυτοκινήτου από ότι στην πραγματικότητα είναι. Παράλληλα λαμβάνουν κλήση στο όνομά τους με αριθμό κυκλοφορίας ενός… λεωφορείου. Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην κλήση θα πρέπει να είναι ακριβή, αλλιώς η κλήση είναι άκυρη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 22:03:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μία φορά στην Αττική Οδό - μου δείχνει το ραντάρ & επειδή ήμουν πάνω από το διπλάσιο του ορίου λέει ότι πρέπει να πάρουν πινακίδες και κάτι τέτοια, το ακούω εγώ & αρχίζω να κλαίγομαι και να ρωτάω άν δέχονται πιστωτικές & μου λέει "κοπελιά δέν είμαστε ο Κωτσόβολος", αλλά γελάσανε & τουλάχιστόν πλήρωσα 33 € κανονική κλήση... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panosmar206 (ΠΑΝΟΣ) Μόλις έγραψα

206 xs 1.4
Ένταξη: 05 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 13 Τόπος: ΑΘΗΝΑ- Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2005, 16:53:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
προσφατα στην αμερικανικη πρεσβεια σε καποιο στενο μου πηρε το αμξι ο γερανος. εψαχνα το αμαξι δια τηλεφωνου 1 ωρα και τελικα το βρηκα!!!!! μου πηραν πινακιδες και αδεια για 20 μερες πικρααααααααααα
RUN BITCH RUN |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2005, 09:30:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
panosmar206 έγραψε: | προσφατα στην αμερικανικη πρεσβεια σε καποιο στενο μου πηρε το αμξι ο γερανος. εψαχνα το αμαξι δια τηλεφωνου 1 ωρα και τελικα το βρηκα!!!!! μου πηραν πινακιδες και αδεια για 20 μερες πικρααααααααααα |
ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!
Είναι να πάω εκεί τη Δευτέρα. Τώρα που το έγραψες μάλλον θα πάρω κανα μετρό....
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 09:26:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σαββατο βραδυ κυριακης ξημερωματα...εχω βγει εξω και εχω χωρισει με το αμορε.... εκει που τα χω πιει παω να την βρω... και τσουπ σταματανε απο πισω μου τρια περιπολικα αλκοτεστ και μου παιρνουν πινακιδες αδεια και διπλωμα βεβαια εκανα μαλ***α ανεβαινα με πατημενη δευτερα την γουναρη και ακουστηκα...αλκοτεστ ενω ειχα πιει μηδεν.... μαλλον κλαταρισμενο μηχανημα.
δεν βρηκαν να με γραψουν για τπτ εξατμιση στο οριο πυροσβεστηρα φαρμακειο ολα μεσα. και με γραφουν για φιμε 80 ευρω...
παμε στα καλυτερα τωρα.... σημερα ειμαι αρρωστος με 39 πυρετο παιρνω τον διοικητη της αμεσης δρασης και του λεω το και το... ο συναδελφος κυριος ταδε... ενω προσκομηισα εγγραφο οτι φερω αδεια για τις μεμβρανες και ενω εχω χαρτι δερματολογου για προβλημα στο δερμα δεν δεχτηκε τα χαρτια και με εγραψε..και χθες λεω που κατεβηκα μου υπεβαλε πρωτα να πληρωσω την κληση οπως και εκανα για να παρω τα χαρτια μου πισω... και μου γραψε στην κληση οτι θα τα κρατησουν για 10 μερες.
εγινε ο χαμος με παιρνει ο διοικητης μετα και μου λεει παιδι μου που εισαι σπιτι λεω μενωταδε ...το περιπολικο ηρθε απο κατω ανεβηκε πανω ο κυριος ετων 24 που πηγε να το παιξει μαγκας αδεια διπλωμα και πινακιδα στο χερι και μου δωσε 40 ευρω οπως του υπεδειξε ο διοικητης...
δεν ξερω τι τον εκανε αλλα εμπαση περιπτωση βρεθηκε οργανο της ταξης το οποιο δεν ηταν σαν τα υπολοιπα γουρουνια....
και χαρηκα οταν ειδα την κωλοφατσα του κυριο τραμπουκοοργανου να ναι τοσο μουτρωμενη και να θελει να με πλακωσει...
πρωτη κληση παρεπιπτοντως. και ο διοικητης μ δωσε ενα τηλεφωνο για να μ περασουν και τις μεμβρανες στην αδεια του αυτοκινητου.πρωτη φορα το ακουσα αλλα γινεται απο οτι μου ειπε στο συγκοιωνιων
τελος καλο ολα καλα και τα βρηκα με την κοπελια :Ρ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 10:01:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εφοσον εχεις χαρτι γιατρου και το εδειξες στο οργανο αλλα παρολαυτα σε εγραψε θα μπορουσες μεχρι και να τον τραβηξεις αλλα δεν αξιζει τον κοπο
Ο διοικητης δεν επραξε ετσι επειδη ειναι αγιος,απλα επραξε βασει νομου
Επισης εχουν ακουσει τοοοοσα και τοσα οι αστυνομικοι ειδκα τον τελευταιο χρονο που αρχισαν να αλλαζουν το προσωπο του γ@μια της γειτονιας και να γινονται ανθρωποι
Βεβαια και αυτοι ανθρωποι ειναι,δεν βγηκαν απο κwλο,τους εχουνε ξεσκισει και αυτους τα νεα μετρα,αλλα ειδικα με τις περιστασεις που επικρατουν στη χωρα τα τελευταια 2-3 χρονια δεν εχουν αλλη επιλογη απο το να συμπεριφερονται ανθρωπινα
Τρανο παραδειγμα εδω πανω,η δημοτικη αστυνομια που ειναι πολυ πιο ελαστικη στο θεμα βγαζω το τεφτερι και γραφω οποιον βρω,αφου εχουν γινει και καποια σκηνικα χοντρα.Το 80αρι που σε γραφανε πριν 5 χρονια δεν εχει την ιδια αξια σημερα
Ακομα και οι δικαστες εχουν γινει ελαφρως πιο ελαστικοι ακομα και σε θεματα φυλακισης,αφου χωρος δεν υπαρχει..η χωρα υπολειτουργει και αυτο κανει μπαμ...βεβαια ολο αυτο εχει και καποια θετικα οπως η περιπτωση σου που παλιοτερα μπορει μεχρι και δικαστικα να την τραβαγες για να δικαιωθεις  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 10:13:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos 206cc έγραψε: | Εφοσον εχεις χαρτι γιατρου και το εδειξες στο οργανο αλλα παρολαυτα σε εγραψε θα μπορουσες μεχρι και να τον τραβηξεις αλλα δεν αξιζει τον κοπο
Ο διοικητης δεν επραξε ετσι επειδη ειναι αγιος,απλα επραξε βασει νομου
Επισης εχουν ακουσει τοοοοσα και τοσα οι αστυνομικοι ειδκα τον τελευταιο χρονο που αρχισαν να αλλαζουν το προσωπο του γ@μια της γειτονιας και να γινονται ανθρωποι
Βεβαια και αυτοι ανθρωποι ειναι,δεν βγηκαν απο κwλο,τους εχουνε ξεσκισει και αυτους τα νεα μετρα,αλλα ειδικα με τις περιστασεις που επικρατουν στη χωρα τα τελευταια 2-3 χρονια δεν εχουν αλλη επιλογη απο το να συμπεριφερονται ανθρωπινα
Τρανο παραδειγμα εδω πανω,η δημοτικη αστυνομια που ειναι πολυ πιο ελαστικη στο θεμα βγαζω το τεφτερι και γραφω οποιον βρω,αφου εχουν γινει και καποια σκηνικα χοντρα.Το 80αρι που σε γραφανε πριν 5 χρονια δεν εχει την ιδια αξια σημερα
Ακομα και οι δικαστες εχουν γινει ελαφρως πιο ελαστικοι ακομα και σε θεματα φυλακισης,αφου χωρος δεν υπαρχει..η χωρα υπολειτουργει και αυτο κανει μπαμ...βεβαια ολο αυτο εχει και καποια θετικα οπως η περιπτωση σου που παλιοτερα μπορει μεχρι και δικαστικα να την τραβαγες για να δικαιωθεις  |
συμφωνω απολυτα ...... αλλα αυτος το παιξε καθαρα τσαμπουκας.... και οταν μου φερε τα χαρτια του λεω ρουφα τα τωρα γιατι επειδη εισαι ενα τσουτσεκι 24 χρονων και φορας στολη το παιζεις ιστορια... λες και ειμαι κανα κωλοπαιδο . αλλα δεν πειραζει τελος καλο ολα καλα και το ευχαριστηθηκα μεχρι αηδιας....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 16:21:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τα φιμε 300ε δεν ειναι;;
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 17:15:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν δεν ησουν πιωμενος
αν δεν ανεβαινες σα μαλ**ας τη γουναρη
τοτε εχεις καθε δικαιωμα να του πεις οτι θες
αλλα οταν εχεις ΚΑΝΕΙ ΤΗ μαλ***α ΣΟΥ
και προφανως βρωμας και ποτο απο χλμ
αλλα δε σε γραφουν
και κανεις και θεμα
ξερεις τι καταφερες??????????
ενω εχεις αδικο βγηκες και απο πανω
και αυτο το κομπλεξικο μαλακιστηρι το μπατσακι θα ξεσπασει στον επομενο.......
αν θελουμε να αλλαξουν καποια πραγματα σε αυτη τη γαμωχωρα πρεπει να ειμαστε εμεις πρωτα απο ολα σωστοι. ή τουλαχιστον εκει που ξερουμε οτι μπορουμε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 18:07:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos 206cc έγραψε: |
Τρανο παραδειγμα εδω πανω,η δημοτικη αστυνομια που ειναι πολυ πιο ελαστικη στο θεμα βγαζω το τεφτερι και γραφω οποιον βρω,αφου εχουν γινει και καποια σκηνικα χοντρα.Το 80αρι που σε γραφανε πριν 5 χρονια δεν εχει την ιδια αξια σημερα |
Μακάρι να ήταν πιο αυστηροί οι δημοτικοί και να γράφανε συνέχεια τα παρανόμως παρκαρισμένα.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 18:27:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | nikos 206cc έγραψε: |
Τρανο παραδειγμα εδω πανω,η δημοτικη αστυνομια που ειναι πολυ πιο ελαστικη στο θεμα βγαζω το τεφτερι και γραφω οποιον βρω,αφου εχουν γινει και καποια σκηνικα χοντρα.Το 80αρι που σε γραφανε πριν 5 χρονια δεν εχει την ιδια αξια σημερα |
Μακάρι να ήταν πιο αυστηροί οι δημοτικοί και να γράφανε συνέχεια τα παρανόμως παρκαρισμένα. |
Mάλλον Θεσ/νική λειτουργούν αλλιώς οι δημοτικοί. Καντε μια βολτα απο Αθήνα να αλλάξτε γνώμη.
πχ1. Σε ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης όπως γύρω γυρω απο Μιχαλοκαπουλου, κανε πως παρκαρεις λιγοτερο απο 12μ απο φανάρι να δεις πως ερχεται η κλήση.
πχ2. Κολωνάκι Σάββατο βράδυ δεν μένει αμάξι όρθιο. Ακομα για το οτι η μια ροδα ηταν ανεβασμενη στο πεζοδρόμιο.
Και οι 2 παραπανω περιοχές δεν εχουν ελευθερες θέσεις παρκιν, ειναι ειτε ελεγχομενης σταθμευσης ειτε αποκλειστικά μόνιμων κατοίκων.
πχ3. Διπλοπαρκάρω με αλαρμ κι εγώ μέσα (σε acs point Παγκράτι) και δημοτικός μου είχε κόψει κλήση απο τα 15μ μακριά ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ!
Να γράφουν αυτον που παρκάρει στην διαβαση τυφλών κτλ κτλ ή αυτών που εμποδίζουν πραγματικά. Γιατι αλλιώς αν θέλει καποιος να πάει στο Ιπποκράτειο πρέπει να πληρωσει στην καλύτερη 10€ parking.
Επίσης οι δημοτικοί υπάρχουν σε αυτή την χώρα μονο για να γράφουν και τπτ αλλο, δεν μπορώ να καταλαβω όμως γιατι πανε αντα 3αδες 4αδες ακομα και 5αδες για να γράψουν! Ενας κρατάει τη συσκευή, ενας πληκτρολογεί, ενας διαβαζει τον αριθμο κυκλοφορίας κι ενας πάει κι αφήνει το ραβασάκι? Μα τι στο καλό, πόσοι ειχαν θειο βουλευτή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 18:33:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | drdino έγραψε: | nikos 206cc έγραψε: |
Μακάρι να ήταν πιο αυστηροί οι δημοτικοί και να γράφανε συνέχεια τα παρανόμως παρκαρισμένα. |
Mάλλον Θεσ/νική λειτουργούν αλλιώς οι δημοτικοί. Καντε μια βολτα απο Αθήνα να αλλάξτε γνώμη.
πχ1. Σε ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης όπως γύρω γυρω απο Μιχαλοκαπουλου, κανε πως παρκαρεις λιγοτερο απο 12μ απο φανάρι να δεις πως ερχεται η κλήση.
πχ2. Κολωνάκι Σάββατο βράδυ δεν μένει αμάξι όρθιο. Ακομα για το οτι η μια ροδα ηταν ανεβασμενη στο πεζοδρόμιο.
Και οι 2 παραπανω περιοχές δεν εχουν ελευθερες θέσεις παρκιν, ειναι ειτε ελεγχομενης σταθμευσης ειτε αποκλειστικά μόνιμων κατοίκων.
πχ3. Διπλοπαρκάρω με αλαρμ κι εγώ μέσα (σε acs point Παγκράτι) και δημοτικός μου είχε κόψει κλήση απο τα 15μ μακριά ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ!
Να γράφουν αυτον που παρκάρει στην διαβαση τυφλών κτλ κτλ ή αυτών που εμποδίζουν πραγματικά. Γιατι αλλιώς αν θέλει καποιος να πάει στο Ιπποκράτειο πρέπει να πληρωσει στην καλύτερη 10€ parking.
Επίσης οι δημοτικοί υπάρχουν σε αυτή την χώρα μονο για να γράφουν και τπτ αλλο, δεν μπορώ να καταλαβω όμως γιατι πανε αντα 3αδες 4αδες ακομα και 5αδες για να γράψουν! Ενας κρατάει τη συσκευή, ενας πληκτρολογεί, ενας διαβαζει τον αριθμο κυκλοφορίας κι ενας πάει κι αφήνει το ραβασάκι? Μα τι στο καλό, πόσοι ειχαν θειο βουλευτή... |
Γιαυτό γράφουν για μ@λ@κιες... Πώς θα βγεί ο μισθός???
Εμένα με είχαν γράψει γιατί αντί των 2ω που ειχα πληρώσει το αντίτιμο ξε-πάρκαρα 20 λεπτά αργότερα και ήδη απο τα 5 λεπτά μετά τη λήξη με είχαν γράψει...!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Φεβ 2012, 18:40:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie-206 έγραψε: |
Γιαυτό γράφουν για μ@λ@κιες... Πώς θα βγεί ο μισθός???
Εμένα με είχαν γράψει γιατί αντί των 2ω που ειχα πληρώσει το αντίτιμο ξε-πάρκαρα 20 λεπτά αργότερα και ήδη απο τα 5 λεπτά μετά τη λήξη με είχαν γράψει...!!! |
αστο Τάσο, τους δημοτικούς του δημου Αθηναιων δεν τους πιάνεις πουθενά.
Γυρω γύρω απο Ιπποκράτειο ανα οικοδομικο τετραγωνο ειναι 5 απ αυτούς και κυκλφορουν με μεζούρα και φακό.
Η επόεμνη απο μια τετοια υπηρεσια, ειναι ΕΥ και η μεθεπομενη ειναι σκοπιά με ποπ κορν στην Αρεοπαγιτου. Ηθελα να ξέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|