PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σασμάν - Δίσκο πλατό και δύο βάσεις κομμένες στα 23000χλμ.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2005, 11:27:31    Θέμα δημοσίευσης: Σασμάν - Δίσκο πλατό και δύο βάσεις κομμένες στα 23000χλμ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΕΟΣ!!!!! Sad Sad Sad ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ(@#$%^&*!:α!#**@%#$&) Mad Mad

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΑΩ ΤΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ 23000ΧΛΜ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΔΙΣΚΟ- ΠΛΑΤΟ.
ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΝΕ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!(ΕΛΠΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΤΑ Τ3Α)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2005, 12:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπο την Τριτη???? Shocked

Απ'οτι εχω καταλαβει και απο προσωπικες εμπειριες,οταν το πολυπροσεχεις το αυτοκινητο τοτε σου βγαζει πολλα προβληματα!Μηπως να το αφηναμε λιγο στα αυγα του να μην ξαναβγαλει τιποτα???
Τεσπα,οσο για τα προβληματα σου....
Για να στα εβγαλε αυτα σε τοσο λιγα χιλιομετρα μηπως το ....κακομεταχειριζεσαι χωρις να το καταλαβαινεις?
Π.χ. για τον δισκο-πλατο,μηπως το σπινιαρεις συχνα-πυκνα???Αν οχι μηπως τοτε στα φαναρια οταν περιμενεις βαζεις ταχυτητα και εχεις πατημενο τον συμπλεκτη???αυτο τον φθηρει πολυ!
οσο για τον σασμαν μηπως τις κοπανας πολυ τις ταχυτητες και τις καρφωνεις με δυναμη???
Καλα για τον ψαλιδι δεν εχω να πω κατι....4 εχω αλλαξει!!!!! Cool Cool Cool
Παντως ο συνδιασμος βασεις-δισκο-πλατο-σασμαν νομιζω σημαινει σπινιαρισματα στα φαναρια και αγριες επιταχυνσεις....... Wink Wink Wink Wink Twisted evil

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2005, 12:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελεος ρεεεεε !!!!

Αφου λεει το παιδι το προσεχει σαν τα ματια του . Κι εγω το ιδιο το προσεχα αλλα αλλαξα δισκο πλατω στα στα 15000 χλμ και μην ακουσω για πρωτες στα φαναρια και σπινιαρισματα, γιατι το αχτι μου το βγαζα σε πουντο του 2001 για 90000 χλμ συνεχομενα χωρις να πει κιχ . και να πεις οτι ειναι και πιο αξιοπιστο απο το 206... κι ομως ! το μονο που εκανα ηταν το καθιερωμενο σερβις . ασε που σ αυτο το αυτοκινητο ειχαν μαθει ολα τα ξαδερφια μου να οδηγανε .

Μερικα δισκο πλατω ειναι προβληματικα απο το εργοστασιο . γεγονος .

Ρε παιδια δεν υπαρχουν after market λυσεις ?

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2005, 23:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Aπο την Τριτη???? Shocked

Απ'οτι εχω καταλαβει και απο προσωπικες εμπειριες,οταν το πολυπροσεχεις το αυτοκινητο τοτε σου βγαζει πολλα προβληματα!Μηπως να το αφηναμε λιγο στα αυγα του να μην ξαναβγαλει τιποτα???
Τεσπα,οσο για τα προβληματα σου....
Για να στα εβγαλε αυτα σε τοσο λιγα χιλιομετρα μηπως το ....κακομεταχειριζεσαι χωρις να το καταλαβαινεις?
Π.χ. για τον δισκο-πλατο,μηπως το σπινιαρεις συχνα-πυκνα???Αν οχι μηπως τοτε στα φαναρια οταν περιμενεις βαζεις ταχυτητα και εχεις πατημενο τον συμπλεκτη???αυτο τον φθηρει πολυ!
οσο για τον σασμαν μηπως τις κοπανας πολυ τις ταχυτητες και τις καρφωνεις με δυναμη???
Καλα για τον ψαλιδι δεν εχω να πω κατι....4 εχω αλλαξει!!!!! Cool Cool Cool
Παντως ο συνδιασμος βασεις-δισκο-πλατο-σασμαν νομιζω σημαινει σπινιαρισματα στα φαναρια και αγριες επιταχυνσεις....... Wink Wink Wink Wink Twisted evil

ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΤΟ ΠΑΩ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΕΙ;ΚΑΙ ΠΑΛΙ 1-2-3 ΚΑΙ ΣΥΧΓΡΟΝΙΖΕ ΦΑΓΩΜΕΝΑ.ΕΙΧΕ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΠΗΝΙΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΩ ΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩΜΑΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑ.ΗΡΕΜΑ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΣΗ, ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΓΑΜ....ΝΤΑΣ.ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΜΙΣΑ.2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ...;ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΑΕΙ 1.7 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΩ ΑΛΛΑ ΓΑΜ..ΤΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ, ΟΤΙ AFTER MARKET ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΘΕΝ.ΟΥΦ ΠΙΑ!!!!ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΑ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 09:40:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:

ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΤΟ ΠΑΩ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΕΙ;ΚΑΙ ΠΑΛΙ 1-2-3 ΚΑΙ ΣΥΧΓΡΟΝΙΖΕ ΦΑΓΩΜΕΝΑ.ΕΙΧΕ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΠΗΝΙΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΩ ΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩΜΑΓΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΓΑ.ΗΡΕΜΑ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΣΗ, ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΓΑΜ....ΝΤΑΣ.ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΜΙΣΑ.2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ...;ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΑΕΙ 1.7 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΩ ΑΛΛΑ ΓΑΜ..ΤΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΡΝΕΙ, ΟΤΙ AFTER MARKET ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΘΕΝ.ΟΥΦ ΠΙΑ!!!!ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΑ!!! Crying or Very sad Crying or Very sad

Mμμμμμμ μαλιστα, ενδιαφερουσα περιπτωση.

Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να εισαι απο τους ανθρωπους που τους δερνει η ατυχια? Ο Γκαντεμης που λεμε. Ξερεις, αυτος που οταν εχει καλοκαιρια ειναι ενα συνεφακι απο πανω του και βρεχει........και τον ακολουθει οπου παει.
Δοκιμασε κανε ευχελαιο, κανα ξεματιασμα ισως κανα εξορκισμο. Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 12:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμένα έβγαλε πρόβλημα δίσκο-πλατό κοντά στα 20.000km, αν όχι και λιγότερο. Τότε δεν το έσκιζα καν, αφού ούτε καν το είχα ακουμπήσει.
Ο μηχανικός είχε πει να το αλλάζαμε όταν ο δίσκος άρχιζε να πατινάρει, γιατί το κόστος ήταν αρκετό.

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 13:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα μπαζει νερα απο παντου τριζει ολο δεν παει ευθεια ξεφουσκωνουν λαστιχα μονα τους σβηνει μονο του απα απα σας λεω μακρυα μη το κοιτατε μπ****ελο ειναι μακρυα ρε αλλουνου ματιαστε το αυτοκινητο ρεεεεεεε

φιλε rom ετσι πρεπει να το παιζεις απο εδω και περα σα τη διαφημιση της σεατ..
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2005, 14:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σασμάν - Δίσκο πλατό και δύο βάσεις κομμένες στα 23000χλ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:
ΕΛΕΟΣ!!!!! Sad Sad Sad ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ(@#$%^&*!:α!#**@%#$&) Mad Mad

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΑΩ ΤΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ 23000ΧΛΜ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΔΙΣΚΟ- ΠΛΑΤΟ.
ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΝΕ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!(ΕΛΠΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑ ΤΑ Τ3Α)

Ιγνάτιε καταρχήν αφου το ψιλοξεσκίζεις να ξέρεις ότι αυτό έχει τις συνέπειες του... πιό συχνές αλλαγές ανταλλακτικών, βλάβες κλπ κλπ οπότε όλο και κάτι χαλάει και πληρώνεις.
Το 206 δεν είναι και ότι καλύτερο απο ποιότητα κατασκευής εξάλλου ότι πληρώνεις παίρνεις. Wink
Ομως εκεί που για δίσκο-πλατω πχ σε ibiza -polo θες 500+ ευρώ για το 206 σίγουρα θες αρκετά λιγότερα οπότε κάτι είναι και αυτό.
Επίσης αν θες γράφε με μικρά γιατί τα κεφαλαία υποδηλώνουν ότι φωνάζεις ... Εντάξει καταλαβαίνω γιατί φωνάζεις καθώς και εγω έχω βρεθεί στην θέση σου. Cool

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 15:07:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σασμάν - Δίσκο πλατό και δύο βάσεις κομμένες στα 23000χλ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Το 206 δεν είναι και ότι καλύτερο απο ποιότητα κατασκευής εξάλλου ότι πληρώνεις παίρνεις.

Μην το λές αύτο γιατί με πληγώνεις. 16500 €(τόσο μου πήγε) δεν τα βρίσκεις στο δρόμο.Και ούτε είναι δα και τόσο φτήνο.
Δεν έχω απαιτήσεις στο να μου έχει το ΣΟΥΠΕΡ σαλόνι μέσα αλλα τουλάχιστον τα βάσικα πρέπει να είναι πολύ πιο αξιόπιστα.Εδώ DAEWOO και HUNDAIY και δεν ακούς τέτοια προβλήματα,και είναι και πολύ πιο φτήνα απο τα PEUGEOT.
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 15:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Mμμμμμμ μαλιστα, ενδιαφερουσα περιπτωση.

Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να εισαι απο τους ανθρωπους που τους δερνει η ατυχια? Ο Γκαντεμης που λεμε. Ξερεις, αυτος που οταν εχει καλοκαιρια ειναι ενα συνεφακι απο πανω του και βρεχει........και τον ακολουθει οπου παει.
Δοκιμασε κανε ευχελαιο, κανα ξεματιασμα ισως κανα εξορκισμο. Shocked

Να σου πω ότι μια φόρα το μήνα του ρίχνω αγίασμα.Αλλά βλέπεις μου έχει τέλειωσει κανα 2μήνο τώρα και δεν έχω ακόμα πάρει άλλο.
Δεν εχω και καμιά γιαγία να την παίρνω τηλ. για να με ξεματιάζει όταν είμαι στο αμάξι. Rolling eyes Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 15:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σασμάν - Δίσκο πλατό και δύο βάσεις κομμένες στα 23000χλ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:
TONY PAP έγραψε:
Το 206 δεν είναι και ότι καλύτερο απο ποιότητα κατασκευής εξάλλου ότι πληρώνεις παίρνεις.

Μην το λές αύτο γιατί με πληγώνεις. 16500 €(τόσο μου πήγε) δεν τα βρίσκεις στο δρόμο.Και ούτε είναι δα και τόσο φτήνο.
Δεν έχω απαιτήσεις στο να μου έχει το ΣΟΥΠΕΡ σαλόνι μέσα αλλα τουλάχιστον τα βάσικα πρέπει να είναι πολύ πιο αξιόπιστα.Εδώ DAEWOO και HUNDAIY και δεν ακούς τέτοια προβλήματα,και είναι και πολύ πιο φτήνα απο τα PEUGEOT.

Ασε σε huyndai accent εταιρικό έσπασε το γόνατο mac pherson σε 3βδομάδων αυτοκίνητο !!!! Επίσης η ασάφια του τιμονιού του είναι το κάτι άλλο...
Εγω μπορεί σε 4 φιατ που είχα παλαιότερα να είχα άλλες βλακείες πάντως δεν είχα πρόβλημα με κρεμαγιέρα σασμάν ή δίσκο πλατω.
Εγω επιμένω η ποιότητα του 206 δεν είναι ούτε γιαπωνέζικη ούτε γερμανική.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 16:05:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σασμάν - Δίσκο πλατό και δύο βάσεις κομμένες στα 23000χλ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:

Εγω επιμένω η ποιότητα του 206 δεν είναι ούτε γιαπωνέζικη ούτε γερμανική.

Οχι, σ'αυτό δεν αντιλέγω καθόλου.Γι'αυτό και το corrola το 1.4 έχει 16500€ και εγώ πήρα με τα ίδια το 1.6 206. Δεν είπα οτι μπορεί να φτάσει τα γερμανικά ή τα japan, αλλα, κατί πιο καλό μπορεί να εχεί για τα λεφτά του.
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2005, 17:37:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε να μια κλαη ευκαιρια να βαλεις κανενα 4φτερο δισκο OMP και κανενα κοντο κωρονοπηνιο.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2005, 15:52:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Αντε να μια κλαη ευκαιρια να βαλεις κανενα 4φτερο δισκο OMP και κανενα κοντο κωρονοπηνιο.

Μην μου πάτας τον κάλο, γιατί πονάει.Μου είπε ο τεχνικός μου να βάλω και τα γρανάζια 1 κ 2 απο την PSport αλλα είχαν 250€.Άστα και βράστα!!
Απο περιέργεια, πόσο πάνε ο 4φτερος δίσκος της ΟΜΡ και ενα κοντό κωρονοπήνιο;
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 11:00:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον έχεις πέσει σε "Δευτεριάτικο αμάξι" Evil ή αλλιώς Monday car για τους φίλους μας τους Αγγλους ...Απλα τυχαίνει μερικές φορές κάποια αυτοκίνητα να βγούν στραβά απο εργοστάσιο και με λίγη βοήθεια απο την γκαντεμια να τραβήξεις ότι τραβάς .....

Οσο για την αξιοπιστία και όχι την ποιότητα κατασκευής συναρμογής κατα κύριο λόγο είναι αρκετά γερά τα 206 σε βασικούς τομείς όπως κινητήρας , ηλεκτρικά Τώρα για την μετάδοση όντως είναι ευπαθή όπως τα περισσότερα Πεζώ ιδαίτερα όταν πιστέυουμε ότι το κιβώτιό τους είναι αντίστοιχο του κρατήματος που έχουν Very happy Απαιτούν προσοχή ιδαίτερα στις αλλαγές σε βαθμό ιεροτελεστίας,για αυτό και η οποιαδήποτε βελτίωση της αντοχής του είναι καλοδεχούμενη .

Τώρα σε σύγκριση με άλλα απλά μην ξεχνάμε ότι πλέον όλες οι εταιρίες κατασκευάζουν εκτός χώρας τους τα αυτοκίνητα και έχει χαθεί εν ολίγοις ο "εθνικός χαρακτήρας " των εκάστοτε οχημάτων ... Wink
Για γερμανούς και γιαπωνέζους αν είναι όντως τέτοιοι ΟΚ αλλά άν έχουν κατασκευαστεί πχ. στην γείτονα χώρα μπορεί να αλλάξετε γνώμη και πολύ γρήγορα μάλιστα Wink

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 11:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:

Οσο για την αξιοπιστία και όχι την ποιότητα κατασκευής συναρμογής κατα κύριο λόγο είναι αρκετά γερά τα 206 σε βασικούς τομείς όπως κινητήρας , ηλεκτρικά Τώρα για την μετάδοση όντως είναι ευπαθή όπως τα περισσότερα Πεζώ ιδαίτερα όταν πιστέυουμε ότι το κιβώτιό τους είναι αντίστοιχο του κρατήματος που έχουν Very happy Απαιτούν προσοχή ιδαίτερα στις αλλαγές σε βαθμό ιεροτελεστίας,για αυτό και η οποιαδήποτε βελτίωση της αντοχής του είναι καλοδεχούμενη .

τα peugeot ειναι ενταξει στα ηλεκτρικα Question Exclamation Rolling eyes
δεν μας τα λες καλα.... Exclamation
-Αλλαζω καθε 1-2 μηνες συνεχεια λαμπες γιατι τις καιω
-στο ταμπλω του αυτοκινητου εχω ενα led που οποτε θελει αναβει
-εδω και 2 χρονια αναβει για ενα κλασμα του δευτερολεπτου η ενδειξη STOP και κανενας δεν βρισκει τι ειναι.....
θες κι αλλα
Question Exclamation Cool Cool

παντως συμφωνω οτι πρεπει να εχει πεσει στην περιπτωση των ελλατωματικων αυτοκινητων....το θεμα ομως ειναι οτι κατι δεν θα πρεπει να κανει γι'αυτο Question Question
Μεγαλη κοροιδια......... Evil

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 11:24:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Recifees έγραψε:

τα peugeot ειναι ενταξει στα ηλεκτρικα Question Exclamation Rolling eyes
δεν μας τα λες καλα.... Exclamation
-Αλλαζω καθε 1-2 μηνες συνεχεια λαμπες γιατι τις καιω
-στο ταμπλω του αυτοκινητου εχω ενα led που οποτε θελει αναβει
-εδω και 2 χρονια αναβει για ενα κλασμα του δευτερολεπτου η ενδειξη STOP και κανενας δεν βρισκει τι ειναι.....
θες κι αλλα
Question Exclamation Cool Cool

παντως συμφωνω οτι πρεπει να εχει πεσει στην περιπτωση των ελλατωματικων αυτοκινητων....το θεμα ομως ειναι οτι κατι δεν θα πρεπει να κανει γι'αυτο Question Question
Μεγαλη κοροιδια......... Evil

Το δικό σου όμως δεν είναι μαμά.Έχει υποστεί μετάλαξη 15ου σταδίου Γιάννη.
Δεν μπορείς να συγκριθείς με ένα κάτοχο peugeot που το αμάξι το έχει ''μαμά''.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 11:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:

Το δικό σου όμως δεν είναι μαμά.Έχει υποστεί μετάλαξη 15ου σταδίου Γιάννη.
Δεν μπορείς να συγκριθείς με ένα κάτοχο peugeot που το αμάξι το έχει ''μαμά''.

παντα τα ειχα αυτα αλλα και διαφορα αλλα Πανο!
και στο κατω κατω δεν εχω αλλαξει ουτε πλεξουδα ουτε τιποτα ηλεκτρικο...
Γενικα παντως τα γαλλικα εχουν καποια ψιλοπροβληματακια στα γαλλικα (καλα δεν ειπα και ολα)
Απο saxo και 106 μεχρι και citroen AX που ξερω Exclamation Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 12:36:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντς τα όσα του έβγα εμένα μου θυμίζυν βάρβαρη χρήση σε μαλον ελατωματικό 206.

Πάντως η μετάδοση του 206 δεν είναι για πολλά πολλά...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 13:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@.

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης