PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

H Aτυχία συνεχίζεται...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 08:31:28    Θέμα δημοσίευσης: H Aτυχία συνεχίζεται... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από όλα τα παιδιά να και η σειρά μου...!

Χθές (Κυριακή) ξεκίνησα για ένα ταξίδι xpress στην... γειτονική Θεσσαλονίκη αυθημερόν.

Κατάφερα και έκανα μόνο 5 χλμ από το σπίτι μου!!!!

Το σκηνικό.

Ενα Opel Vectra πήγαινε από την δεξιά πλευρά της Καποδιστρίου και ενώ ξεκινήσαμε μαζί από φανάρι (κανονικά) άρχισε να επιταχύνει. Μπροστά του ήταν ένα αυτοκίνητο και ενώ δεν με είχε περάσει προσπαθεί να κάνει χαρωτική προσπέραση (σφήνα) με 80km/h χωρίς να τον παίρνει.

Αυτό ήταν! 2 αυτοκίνητα βρέθηκαν με μπλοκαρισμένα φρένα στον δρόμο με το Vectra να πλησιάζει επικύνδινα!!!

Προκειμένου να αποφύγω την σύγκρουση, προσπάθησα να ξεμπλοκάρω τα φρένα μου, για να βρεθώ λίγο πιο αριστερά.
Ομως λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος (οποιος έχει φρενάρει στην Καποδιστρίου ξέρει) αλλά και την ύπαρξη χώματος στην αριστερή πλευρά με τα παρτέρια (νησίδα) το αυτοκίνητο δεν πολυυπάκουσε και βρήκε η αριστερή μπροστά ρόδα στο διάζωμα.

Ευτυχώς με την κίνηση αυτή, δεν έγινε το μεγάλο μπαμ από το τρακάρισμα με τον άλλο οδηγό.

Δυστυχώς, όλο το αριστερό μπροστινό τμήμα καταστράφηκε. Ψαλίδι, ημιαξόνιο, αμορτισέρ, tom mount, ζάντα και ότι άλλο βγεί είναι δυαλυμένα!

Ακόμα πιο δυστυχώς ο "φίλος " με το Vectra ούτε καν σταμάτησε να δεί αν είμαστε καλά και την κοπάνησε!!!!!!

Το χειρότερο κανένας μας δεν κατάφερε να σημειώσει τον αριθμό του!

Το αυτοκίνητο είναι τώρα στο συνεργείο (το μετέφερε η Peugeot Assistance) και θα γίνει χρήση μεικτής ασφάλειας γιατί δεν έχω τα χρήματα να πληρώσω τόση ζημιά!

Με τις υγείες μας!

ΥΓ. To ευχέλαιο πότε θα το κάνουμε;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 08:58:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: H Aτυχία συνεχίζεται... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Μετά από όλα τα παιδιά να και η σειρά μου...!

Χθές (Κυριακή) ξεκίνησα για ένα ταξίδι xpress στην... γειτονική Θεσσαλονίκη αυθημερόν.

Κατάφερα και έκανα μόνο 5 χλμ από το σπίτι μου!!!!

Το σκηνικό.

Ενα Opel Vectra πήγαινε από την δεξιά πλευρά της Καποδιστρίου και ενώ ξεκινήσαμε μαζί από φανάρι (κανονικά) άρχισε να επιταχύνει. Μπροστά του ήταν ένα αυτοκίνητο και ενώ δεν με είχε περάσει προσπαθεί να κάνει χαρωτική προσπέραση (σφήνα) με 80km/h χωρίς να τον παίρνει.

Αυτό ήταν! 2 αυτοκίνητα βρέθηκαν με μπλοκαρισμένα φρένα στον δρόμο με το Vectra να πλησιάζει επικύνδινα!!!

Προκειμένου να αποφύγω την σύγκρουση, προσπάθησα να ξεμπλοκάρω τα φρένα μου, για να βρεθώ λίγο πιο αριστερά.
Ομως λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος (οποιος έχει φρενάρει στην Καποδιστρίου ξέρει) αλλά και την ύπαρξη χώματος στην αριστερή πλευρά με τα παρτέρια (νησίδα) το αυτοκίνητο δεν πολυυπάκουσε και βρήκε η αριστερή μπροστά ρόδα στο διάζωμα.

Ευτυχώς με την κίνηση αυτή, δεν έγινε το μεγάλο μπαμ από το τρακάρισμα με τον άλλο οδηγό.

Δυστυχώς, όλο το αριστερό μπροστινό τμήμα καταστράφηκε. Ψαλίδι, ημιαξόνιο, αμορτισέρ, tom mount, ζάντα και ότι άλλο βγεί είναι δυαλυμένα!

Ακόμα πιο δυστυχώς ο "φίλος " με το Vectra ούτε καν σταμάτησε να δεί αν είμαστε καλά και την κοπάνησε!!!!!!

Το χειρότερο κανένας μας δεν κατάφερε να σημειώσει τον αριθμό του!

Το αυτοκίνητο είναι τώρα στο συνεργείο (το μετέφερε η Peugeot Assistance) και θα γίνει χρήση μεικτής ασφάλειας γιατί δεν έχω τα χρήματα να πληρώσω τόση ζημιά!

Με τις υγείες μας!

ΥΓ. To ευχέλαιο πότε θα το κάνουμε;

Τάσο, περαστικά Crying or Very sad Crying or Very sad

Την ενέργεια του "φίλου" με το Vectra δεν τη σχολιάζω, γιατί το post μου θα χαρακτηριστεί "ακατάλληλον δι' ανηλίκους και ενηλίκους".

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 09:23:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά φίλε SID..., :cry2:
Είσαι τυχερός που είχες μεικτή ασφάλεια....κάτι είναι και αυτό...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 09:55:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα τι να πει κανείς...
Τάσο περαστικά, μέσα στην ατυχία σου τουλάχιστον έχεις μικτή.
Όσο για το Vectra Evil Evil Evil

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 10:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάσο, συμπάσχω... Crying or Very sad Crying or Very sad

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
seridim (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.4(8V) ΧΤ(2001)

Ένταξη: 31 Ιούλ 2002
Τόπος: ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 10:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά και από μένα
Όσο για τον τύπο με το Vectra. Πιάστε τουν π........, τον γ........ Evil Evil Evil Να συνεχίσω;
Ρε μεγάλη κατάρα έχει χτυπήσει τα 206 μωρά μας
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 10:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικα ρε Τασο...εσυ να'εισαι καλα. Τα αυτοκινητα φτιαχνονται. Για σκεψου τα χειροτερα και relax...

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 10:46:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ευχαριστώ πολύ.

Οσο για ηρεμία, αυτό είναι σίγουρο!
Τα σίδερα ξαναφτιάχνονται, όχι όμως και οι άνθρωποι!

Γι'αυτό και προτίμησα αυτή τη ζημιά παρά να γίνουμε κ@λος σε περίπτωση επαφής!

Το αμάξι θα φτιαχτεί, δεν υπάρχει περίπτωση και δεν με έχει πειράξει τόσο πολύ.

Μόνο που μπαίνω σε έξοδα σε τόσο κακή περίοδο... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 11:32:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@#@$$%%^%%^&**^&*(*(**(_(_**()&^%$##@#

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για το θέμα Evil Evil Evil Evil :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

H αλητεία έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Kαι το βράδυ έπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο όταν έφτασες στην αντιπροσωπεία. Θα κυκλοφορούσε ένα ταξί λιγότερο στους δρόμους. Δεν έχω ούτε την ψυχραιμία, ούτε το μεγαλείο για να συγχωρώ τέτοια φαινόμενα.
Ένα πράγμα που σιχαίνομαι είναι η τζάπα μαγκιά κάποιων που επειδή δουλεύουν σε δουλειές του "δρόμου" νομίζουν ότι κάτι είναι...

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 11:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
@#@$$%%^%%^&**^&*(*(**(_(_**()&^%$##@#

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για το θέμα Evil Evil Evil Evil :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

H αλητεία έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Kαι το βράδυ έπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο όταν έφτασες στην αντιπροσωπεία. Θα κυκλοφορούσε ένα ταξί λιγότερο στους δρόμους. Δεν έχω ούτε την ψυχραιμία, ούτε το μεγαλείο για να συγχωρώ τέτοια φαινόμενα.
Ένα πράγμα που σιχαίνομαι είναι η τζάπα μαγκιά κάποιων που επειδή δουλεύουν σε δουλειές του "δρόμου" νομίζουν ότι κάτι είναι...

Μίλησες με την Helzi ή μου φαίνεται?

Ναι για τον ταρίφα ουδέν σχόλιο!

Για τους υπόλοιπους που δεν κατάλαβαν τι σχέση έχει ο ταρίφας με την υπόθεση, να εξηγήσω:

Οταν φτάσαμε με τον γερανό στο συνεργείο, έξω ακριβώς από αυτό ήταν ένας ταρίφας που έπλενε το ταξί του...

Τον παρακαλέσαμε να το μετακινήσει για να βάλουμε το αυτοκίνητο μου, που σημειωτέων δεν μπορούσε να μετακινηθεί, αλλά αυτός όχι απλώς αρνήθηκε, αλλά μόνο που δεν μας έβρισε! Τα είχε με το συνεργείο γιατί έμενε στην πολυκατοικία και απαιτούσε να βάζει το ταξι του στην είσοδο του συνεργείου.

Εγινε ένα περίεργο σκηνικό, που 5 άτομα του λέγαμε να πάρει το αυτοκίνητό του από εκεί αλλά αυτός αναίσθητος!

Ρε ανθρωπέ μου, του λέγαμε, το αυτοκίνητο έχει σοβαρή βλάβη και δεν μπορεί να μετακινηθεί! Ασε μας να το βάλουμε μπροστά να μην γίνει επιπλέον ζημιά...
Και εκείνος στα @ρχ!δ!@ του!

Μα επιτέλους που εξαφανίστηκε η ανθρωπιά από την χώρα μας;

Τελος πάντων, με πολλές προσπάθειες το αφήσαμε στον δρόμο (!) το αυτοκίνητο διπλοπαρκαρισμένο, σε ένα επίσης τρακαρισμένο αυτοκίνητο.

Κατά την προσπάθεια να το βάλουμε κοντά στο άλλο, επειδή δεν μπορούσε να μετακινηθεί από μόνο του, σπάσαν τα σωληνάκια φρένων (και χύθηκαν όλα τα υγρά) και επιπέον πρέπει να έγινε σοβαρότερη βλάβη, διότι η ρόδα αποκολήθηκε τελείως από την θέση της. Κατά το ζώρισμα, στράβωσε και ο προφυλακτήρας (λίγο) αφού η ρόδα πίεζε τον θόλο (μια μπροστα και μία πίσω, όταν το μετακινούσαμε).

Ευχαρίστησα τον ταρίφα για την επιπλέον ζημιά και φύγαμε...

Δεν είχα καθόλου όρεξη να ασχοληθώ μαζί του διότι αφ'ενός θα τον πλάκωνα, αφ'εταίρου, ήταν σίγουρο ότι όταν φεύγαμε θα έκανε ζημιά στο αυτοκίνητό μου από κακία (ναι τέτοιος άνθρωπος ήταν).

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 12:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Μίλησες με την Helzi ή μου φαίνεται?

Eγώ με την Helzi Question Question Question Question

Έχω να την δω... και τρία λεπτά μπορώ να σου πω. Laughing Laughing Laughing

Tέλος πάντων περαστικά. Tο βράδυ θα περάσω από εκεί να δω πως είναι.
Eλπίζω να μην συναντήσω τον ταρίφα γιατί όπως είπαμε εγώ δεν έχω ούτε ψυχραιμία, ούτε μεγαλείο... Eίμαι της θεωρίας των Blood και των Krips. Πρώτα σκοτώνεις και μετά το συζητάς. Cool Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 12:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου τι να προσθέσω κι εγώ;
Crying or Very sad

Ευτυχώς που είστε όλοι καλά και όλα τα άλλα φτιάχνονται. Όσο για τον ταρίφα.......αχ και να μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε... Evil Evil Evil

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 13:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oxi ρε Sidorbe κι εσύ!!Περαστικά για το αμαξάκι σου!Σε μια δυο εβδομάδες θα είναι και πάλι ετοιμοπόλεμο και τότε να δεις χαρά!

Πόσα άτομα έχω ακούσει οτι την έχουν πατήσει με τέτοιες σφήνες δεν μπορείτε να φανταστείτε!Και σ'αυτή την περίπτωση ο sidorbe ενήργησε απόλυτα και ψύχραιμα, άλλοι γινόνται μαλλια κουβάρια με αυτές τις μ@λ@κιες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 13:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας και από μένα...

Πραγματικά διαβάζω όλα αυτά και έχω δύο όψεις στο πρόσωπο μου...

Από την μία στεναχωριέμαι για το 206 του Τάσου και για το σκηνικό του ατυχήματος (φίλε υπομονή και το εργαλείο θα γίνει όπως ήταν, ίσως και καλύτερο, σημασία έχει που είστε καλά!).....

Από την άλλη διάβασα για τον σκηνικό του κιτρινιάρη....και τα παίρνω στην κράνα.... Evil Evil ....
Πάντα φιλικά Τάσο θα σου πρότεινα να έπαιρνες τηλέφωνο την Αστυνομία...για δύο λόγους:
α. Για τον αποκλεισμό πάρκινγκ από τον κιτρινιάρη
β. Για την ανάρμοστη συμπεριφορά του και
γ. Για αποκλεισμό συνεργείου αυτοκινήτων από γερανό που μεταφέρει τρακαρισμένο αυτοκίνητο.

Καταλαβαίνω ότι ήσουν σε μεγάλη πίεση και ταραχή....οπότε κατανοώ οποιαδήποτε συμπεριφορά σου...

Οτι χρειαστείς είμαι εδώ...

Χαιρετώ
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 13:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ρε παιδια ακουει κανεις..............
Χθες τρακαρα και εγω.....
Ειμαι σταματιμενος σε ενα STOP και θελω να στριψω αριστερα σε δρομο διπλης κατευθυνσεως.Ημουν τοσο ατυχος που αριστερα μου ειχε παρκαρει ενας μ@λ#κ@ς πανω στο πεζοδρομιο και δεν ειχα ορατοτητα ετσι αναγκαστικα να βγαλω λιγο παραπανω μουρη απο οτι συνηθως.
Εκεινη την στιγμη και ενω εχω σταματησει κανονικα ερχεται ενας με τους τροχους του μπλοκαρησμενους και πεφτει επανω μου......σαν αποτελεσμα αυτος να εχει γδαρει λιγο τον προφυλακτηρα του *skoda* και εγω να εχω χτυπημενο προφυλακτηρα, καπο μηχανης και μασκα.......
Πηγα σημερα στην ασφαλιστρια και μου ειπε οτι λογο του STOP ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ Crying or Very sad
Τωρα θα πρεπει να περιμενω να δω τη δηλωσει θα κανει ο αλλος (υπαρχει περιπτωση να μην εχει αντιληφθει το STOP ο τυπος και επειδη ετρεχε πολυ μπορει να κανει θετικη δηλωση). Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

BYRON206

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Byron206 στις Δευ 21 Οκτ 2002, 14:04:27, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 14:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.....αν καποιος φιλος ξερει κανενα μαγαζι για πολυεστερικα ενδιαφερομαι σαν εναλλακτικη λυση να τα βαλω ολα.....

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 14:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πω πω....

EXEI ΠΕΣΕΙ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ!!!!!

@^%$**@&*!(*#@(*&^#@%*^%$*@&^%#

Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς, αλλά το ευχέλαιο και ο αγιασμός πλέον επιβάλεται! Να κανονιστεί Turing για αγιασμό...

Και να φανταστείτε ότι δεν τα πιστεύω αυτά...

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 14:39:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε συ sidobre , τι να πω; απλα σιωπαινω και συμπονω....
περαστικα και οταν το φτιαξεις ελπιζω ποτε ξανα να μη βρεθεις στην ιδια θεση.
Κανονικα για τον ταριφα επρεπε να παρεις αστυνομια και τετοια αλλα απο την αλλη ποιος μετα θα σε "γλυτωνε" απο τα νυχια του; κι εγω οπως κι εσυ φοβαμαι περισσοτερο την "εκδικηση" του ταριφα αν εκανες φασαρια. Ηδη αρκετη ζημια εχεις, δε σε παιρνει για αλλα....
Οταν ηρεμησεις και βρεις λιγο χρονο πες μου σε παρακαλω ποσο περισσοτερο % πληρωνεις λογω μικτης ασφαλειας και αν εχεις καποιο ποσο απαλλαγης.
μετα το τελευταιο τρακο μου , σκεφτομαι κι εγω για μικτη αλλα δεν ξερω ποιο ποσοστο απαλλαγης να διαλεξω και τι λεφτα θα μου ζητησουν.
Οσο για το φιλο byron206*, δυστυχως τα κακα μαντατα ηταν χθεσινα.
περαστικα και στους 2!

* ωστε σου ειπαν οτι εφταιγες ε; τι σουλεγα για την αποδειξη περι ορατοτηατς στο stop; αλλα και να το αποδυκνειες, δεν νομιζω να το δεχονταν. ας ελπισουμε ο "αλβανος" να μην κανει αρνητικη δηλ. και να μην το ψαξει περισσοτερο η μηπως τελικα δεν προκειται να σε πληρωσει ;

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 14:42:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
Παιδια ρε παιδια ακουει κανεις..............
Χθες τρακαρα και εγω.....
Ειμαι σταματιμενος σε ενα STOP και θελω να στριψω αριστερα σε δρομο διπλης κατευθυνσεως.Ημουν τοσο ατυχος που αριστερα μου ειχε παρκαρει ενας μ@λ#κ@ς πανω στο πεζοδρομιο και δεν ειχα ορατοτητα ετσι αναγκαστικα να βγαλω λιγο παραπανω μουρη απο οτι συνηθως.
Εκεινη την στιγμη και ενω εχω σταματησει κανονικα ερχεται ενας με τους τροχους του μπλοκαρησμενους και πεφτει επανω μου......σαν αποτελεσμα αυτος να εχει γδαρει λιγο τον προφυλακτηρα του *skoda* και εγω να εχω χτυπημενο προφυλακτηρα, καπο μηχανης και μασκα.......
Πηγα σημερα στην ασφαλιστρια και μου ειπε οτι λογο του STOP ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ Crying or Very sad
Τωρα θα πρεπει να περιμενω να δω τη δηλωσει θα κανει ο αλλος (υπαρχει περιπτωση να μην εχει αντιληφθει το STOP ο τυπος και επειδη ετρεχε πολυ μπορει να κανει θετικη δηλωση). Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Τι γίνεται ρε παιδιά ??? Διαγωνισμός τρακαρίσματος ???

Νυσάφι πια !!!!!!!!!

Φ Τ Α Ν Ε Ι !!!!!!!!

Φίλε Byron206, περαστικά........ Crying or Very sad Crying or Very sad

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 14:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To ποσό απαλαγής είναι 90.000 δρχ.

Τον χρόνο πληρώνω (πλήρωνα!) 235.000 με Bonus Malus 6.
Oμως σαν ασφάλεια έχω όλες τις καλύψεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης