PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πάνε τα ηλεκτρικά....

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
liakos (Ηλίας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 13 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2005, 21:53:42    Θέμα δημοσίευσης: Πάνε τα ηλεκτρικά.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, θα τρελαθώ με τα συνεργεία. Τα χριστούγεννα αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στο CC μου και του έβαλα lexus. Δεν είχα κανένα πρόβλημα πέρα από τον αισθητήρα του φρένου (6 euro) που μου τον έκαψε μια φορά.

Τις προάλλες όμως μου πέταξε ένα μπλακ-ουτ στο καντράν,στα πίσω φώτα, στα φλας και μου γ@@σε την ψυχολογία. Το πάω στη peugeot πάνω στη Λαμπράκη στην Αμφιάλη και μου λέει ότι κατα πάσα πιθανότητα φταίνε τα φώτα και θα αλλάξουμε πλεξούδα!

ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ...Είναι δυνατόν? Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο? Ακόμα και να ισχύει και να αλλάξω την καλωδίωση, μπορώ να γλυτώσω τα φώτα γιατί τα μαμίσια μου κάθονται στο λαιμό?

Αν υπάρχει κανένας ομόσταυλος παθών, ας κάνει τον κόπο και να ρίξει καμμιά απάντηση.

Υ.Γ. Αν ξέρετε κανένα καλό ηλεκτρολογίο στην περιοχή του Πειραιά, θα ήταν εξαιρετικά καλοδεχούμενο.

Saxo and Xsara and Scenic and 206 CC - être continué...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
_subasound_ (subas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206

Ένταξη: 19 Μάρ 2005
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2005, 22:41:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ti eidous mplakaout itan?sou katebase ta organa stigmaia kai tin othini kai meta mia xara?poso kairo sto mpsaxnane?

_SuBaSoUnD_
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
liakos (Ηλίας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Απρ 2005, 00:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αυτοκίνητο είναι από την παρασκευή στο συνεργείο.Το πιθανότερο είναι ότι δεν το κοίταξαν αρκετά.Από Δευτέρα θα το ξεψαχνίσουν και θα είμαι πάνω από το κεφάλι τους.

Όσο για το καντράν, εκεί που άνοιξα τα φώτα,ξαφνικά σταματάει ο φωτισμός των ενδείξεων. Για μια στιγμή νόμιζα ότι κυκλοφορούσα με σβηστά τα φώτα! Κατά τα άλλα, οκ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Απρ 2005, 16:01:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εχω το εξης προβλημα. το ενα μου φλας απο τα λεξους μου δουλευει οποτε θελει. εχω αλλαξει 2 φορες το λαμπακι οποτε δεν φταιει αυτο. τι μπορει να φταιει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Απρ 2005, 16:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μην τρελαθουμε τωρα. Τι θα πει φταινε τα LEXUS??????? Γιατι τι διαφορα εχουν απο αλλα φαναρια? Κ'αυτα λαμπτηρες εχουν δεν εχουν κανα κρηφο μυστικο.
Προσπαθησε να αλλαξεις ολες τις λαμπες και κοιτα να τσεκαρεις πως ειναι στα ιδια Volt και Watt με τα εργοστασιακα. Δες μηπως εχει καει και καμια ασφαλεια. Αλλα αυτα για πλεξουδες και πρασινα αλλογα μου μηριζουν ευρω.....ΠΟΛΛΑ ευρω !!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
liakos (Ηλίας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Απρ 2005, 22:50:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύριο θα πάω να κατασκηνώσω στο ηλεκτρολογείο. Απλά αυτή η ιστορία μου διέλυσε το σαβ/κο και συν της άλλης τσακώθηκα και με τους δικούς μου ("σου είπαμε να μην πειράζεις το αμάξι κλπ κλπ κλπ"). Θα πάω να ενημερωθώ για την κατάσταση και τα αποτελέσματα θα σας τα γράψω για να γελάσουμε όλοι μαζί και να κλάψω μόνος μου...

Το χειρότερο σε όλα αυτά,αυτό που με τρελαίνει πραγματικά είναι που βγαίνει ο κάθε τογιότας και ντάτσουν φίλος μου και την λέει για τα αγαπημένα μου γαλλάκια!!! Περίμεναν οι κουφάλες ποιο αυτοκίνητο μου θα έβγαζε πρόβλημα μονο, και μόνο για να μου την πούνε!

Evil

Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Απρ 2005, 23:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν μαθουν τα Ιαπωνικα να στριβουν,τοτε να ερθουν να μας βρουν.... Twisted evil Evil Evil Evil

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
liakos (Ηλίας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 21:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε και λέμε.Πήγα το μεσημεράκι στο συνεργείο και ρώτησα για την κατάσταση. Η κοπέλα στην υποδοχή μου είπε ότι εκείνη την ώρα έλειπε ο ηλεκτρολόγος και θα γυρίσει σε μια ωρίτσα. Ρώτησα για την λυπητερή και μου λέει:
"Μαζί με την κουκούλα που ζητήσατε,είναι σύνολο 180 ευρώ".

Σχετικά καλή τιμή αν αναλογιστείς ότι η κουκούλα έκανε 75.

Μετά συνάντησα το παλικάρι και μου είπε ότι τα lexus που έβαλα έκαναν επαφή με το σασί και έκαψαν την πίσω πλεξούδα. Τα σημάζεψε όσο μπορούσε ώστε να μην μου κάνουν τα ίδια και άλλαξε την πλεξούδα.Πάλι καλά λοιπόν, γιατί περίμενα το χειρότερο από αυτή την κατάσταση (ένεκα Γάλλος...).

Κοντολογής,καλή εξυπηρέτηση,αν και μου το κράτησαν ένα σαβ/κο μέσα,και καλή εξήγηση από το προσωπικό. Τιμή θέλω να πιστεύω καλή. Αυτά.

Υ.Γ. Στην αντιπροσωπία πήγα με Suzuki του 98. Ξαφνικά άλλαξα δεκαετίες (πίσω) στην αυτοκίνηση.Α ρε άτιμε γιάπονα...Δεν σπας,δεν χαλάς και δεν στρίβεις. ¶οσμο,άχρομο,άγευστο. Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 22:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

liakos έγραψε:

"Μαζί με την κουκούλα που ζητήσατε,είναι σύνολο 180 ευρώ".
ι η κουκούλα έκανε 75.

και άλλαξε την πλεξούδα

Η πλεξουδα εκανε 105ε Question Question Question Question Question
Σε αυτο το σημειο ζηταω απο τους γνωστους-αγνωστους του Club να εξηγησουν τι εστι πλεξουδα....Γιατι το λεω αυτο???
Οταν ειχα παθει εγω ενα ...."βραχυκυκλωμα" και λαμπαδιασε το αυτοκινητο( Evil Evil Evil )αλλαξα πλεξουδα και οταν ειδα την τιμη,εκανα τον σταυρο μου που ειχα μικτη ασφαλεια Exclamation
Πως γινεται αυτο?μιλαμε για την ιδια πλεξουδα(1 δεν υπαρχει??!!!!)
ή μηπως ειναι σε ....κομματια και δεν χρειαζεται να την αλλαξεις ολη???(τι λεω βραδιατικα!!)
ξηγηθειτε Please.....!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
liakos (Ηλίας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2005, 19:31:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από ότι έχω καταλάβει,τα καλώδια χωρίζονται στα διάφορα τμήματα του αυτοκινήτου. Στη δική μου περίπτωση μου είπαν ότι κάηκε η πίσω πλεξούδα στο πορτ παγκαζ (λογικό αυφού προερχόταν από τα κολωφάναρα),οπότε χρειάστηκε μόνο η αλλαγή αυτής.

Η δική σου πλεξούδα θα πρέπει να ήταν εκείνη πάνω από την ασφαλειοθήκη, όπου τροφοδοτεί τις υπόλοιπες στην καλωδίωση του 206. Η τιμή αυτής είναι απλησίαστη (κοντά στα 1200 ευρω?) και αν καεί καλυτερα να πουλήσεις και το αμάξι. Λύνεις ταμπλό και μετά δεν ξέρεις αν θα δεθεί πάλι καλά,χώρια ότι μετά δεν θα έχεις εγγυήσεις για απρόσκοπη λειτουργία.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης