PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206cc 1.6 16v 175hp
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2005, 18:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα Shift Light...

Υπάρχει μια περίπτωση να φιαχτεί ένα από δαύτα, από το ίδιο το Club....

Για κάντε υπομονή μια - δυό βδομάδες... Wink

Οχι τπτ άλλο αλλά επειδή τα βλαμμένα τα στροφόμετρά μας τελειώνουν στις 7.000 εμείς θέλουμε πολύυυυ πιο πάνω! Shocked

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2005, 19:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάσο, σε ερώτηση που είχα κάνει προς τον Αργύρη (Touristas), μπαίνει μια χαρά χωρίς ηλεκτρολογικές μετατροπές το καντράν από το RC που έχει στροφόμετρο μέχρι 8.000 ! Very happy

Εγώ ψήνομαι... Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Απρ 2005, 00:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Τάσο, σε ερώτηση που είχα κάνει προς τον Αργύρη (Touristas), μπαίνει μια χαρά χωρίς ηλεκτρολογικές μετατροπές το καντράν από το RC που έχει στροφόμετρο μέχρι 8.000 ! Very happy

Εγώ ψήνομαι... Wink

Αμα οντως μπαινει οπως ειναι χωρις πατεντες....κωλολεει... Exclamation
Ιδιως για μας τα XS προ facelift
Ποσο θα κανει ομως Question Sad

Τα 160 για ShiftLight ακουγονται παρα πολλα αυτα ειναι αστεια κυκλωματα,νομιζω ακομα και DRive ειχε γραψει πως να φτιαξεις(με καθε επιφυλαξη,δεν εχω παλια τευχη στην Πατρα)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Απρ 2005, 09:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaisaras96 έγραψε:
Αμα οντως μπαινει οπως ειναι χωρις πατεντες....κωλολεει... Exclamation
Ιδιως για μας τα XS προ facelift
Ποσο θα κανει ομως Question Sad

Τα 160 για ShiftLight ακουγονται παρα πολλα αυτα ειναι αστεια κυκλωματα,νομιζω ακομα και DRive ειχε γραψει πως να φτιαξεις(με καθε επιφυλαξη,δεν εχω παλια τευχη στην Πατρα)

Βάσει Αργύρη, τα καντράν αυτά έχουνε τις ίδιες φύσες. Βγάζεις το ένα, βάζεις το άλλο!

Και επειδή οι ενδείξεις παίρνονται ηλεκτρονικά, δεν νομίζω να χρειάζεται να πας σε κοντερά για να σου το ρυθμίσει! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Απρ 2005, 12:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα είναι πόσο κάνει το ρημάδι γιατί αν είναι στα ίδια πλαίσια με τα καθίσματα τότε ας δείχνει μεχρι τις 7000 Exclamation

Κύριε τουρίστα τα Idea φώτα Idea σας....

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Απρ 2005, 16:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πιστεύω να κάνει πάνω από 200 ευρώ, γιατί τότε θα προτιμήσω το Shift Light με 160... Rolling eyes

Άλλωστε το "χειροποίητο" shift light δεν πρέπει να είναι και τόσο δύσκολο Wink

Η μόνη δυσκολία πιστεύω θα είναι στο πόσο ακριβές θα είναι, καθώς και στην τοποθέτηση του σε εμάς τους Multiplexάδες Mad

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Απρ 2005, 20:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το συγκεκριμένο shift ειναι της Lumenition(νομιζω οτι ολοι ξερετε πια ειναι η Lumenition)

Αντιστοιχα υπαρχει και η OMEX με κορυφαία προιόντα και shift light με 4 λαμπακια τα οποια ρυθμίζονται να ανάβουν διαδοχικά απο 0-600rpm διαφορα μεταξύ τους με το τελευταιο στο σημειο της σωστης αλλαγης

Αυτα ολα ομως στοιχζουν......

Απο κει και περα φυσικα θα υπαρχει και το project του club σε σαφως πιο προσιτη τιμη...

Την Δευτερα θα πεσει παραγγελία για τα shift light.

Δεν μπορουμε να αφησουμε το Σιμο να αλλαζει ταχυτητες στον γα** του Καραγκιοζη....

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Απρ 2005, 22:43:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ρε Σίμο, τί μας κάνεις...

Εγώ δεν προλαβαίνω οικονομικά να μπώ στην παραγγελία... (touring/ασφάλιστρα κλπ. Sad )

Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Απρ 2005, 21:16:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβασα το τεστ χαρη στον SPS,κλασικα δεν γραφει κατι ουσιωδες για μας τους αμεσα ενδιαφερομενους Sad
Παντως την μυστικοπαθια αυτης της βελτιωσης ωρες ωρες δεν την καταλαβαινω...σε τελικη μια σωστη βελτιωση δεν την κανουν τα υλικα αλλα τα χερια του μηχανικου. Idea

Αυτο με την κρυμενη μυστηρια εισαγωμενη εισαγωγη δεν το πιανω... Question Question Question

Αλλη ερωτηση τα διλιτρα 206 δεν φορανε Bosch που ουτε προγραμμα σκετο δεν σηκωνει Question Question Question
και πες οτι κανω λαθος και φορανε Μαρελι,γιατι δεν τον πειραζει κανεις σε διλιτρο?
Εδω διαβαζουμε για Μαρελι πληρως προγραμματιζομενο Question Question Question
Μηπως ειναι απο αλλο μοντελο πχ Saxo,106?
Αυτος ο χοντρος μαυρος σωληνας που ξεκινα απο την ασφαλιοθηκη εως κατω απο την σκουπα τι ειναι Question Question Question

Η αξια μιας βελτιωσης τελικα κρινεται κατα τεραστιο ποσοστο απο την τιμη της,αν δεν την μαθουμε....Rolling eyes Για μενα τεραστια μαγκια θα ηταν να ειχε κρατηθει ο νορμαλ εγκεφαλος Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 10:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο καθε βελτιωτής κρατάει καποια μυστικα της δουλειας του για τον εαυτο του για λογους ανατγωνισμου κλπ κλπ και δεν μπορεις να πιεσεις κανεναν να στο αποκαλύψει.

Για τον εγκεφαλο δεν ξερω να απαντησω απο πιο μοντελο ειναι.Το σιγουρο ειναι οτι ειναι Marelli.

O χοντρος μαυρος σωλήνας στέλνει και αλλον αερα στην φιλτροχοάνη γιατι ο αερας που ερχοταν μονο απο την μετωπη δεν εφτανε.

Η αξια μιας βελτιωσης δεν εξαρταται μονο απο την τιμη,εξαρταται και απο το συνολικο αποτελσμα και την αξιοπιστία της.Τελικο κοστος δεν εχουμε γιατι δεν ρωτησαμε να μαθουμε,καποια στιγμη με τα βαλε βγαλε και λοιπες δοκιμες χασαμε την μπαλα.Ομως ολα τα επιμερους ειδη του συγκεκριμενου αυτοκινητου (σαν ανταλλακτικα) θα υπαρχουν στο τμημα προσφορων οποτε θα μπορειτε να βγαλετε αθροιζοντας ενα κοστος.Για την εργασια δεν θα υπαρχει κοστος ουτε θα υπάρξει ποτε αφου ως γνωστον το club δεν θα συναψει καμμια συμφωνια για παροχή υπηρεσιών με κανεναν βελτιωτή.Οπως εχουμε ξαναπει ο καθενας αγοραζει τα υλικα απο 2-3-5 μαγαζια και παει και τα τοποθετει εκει που αυτος αισθανεται σιγουρος.

Ο εγκέφαλος θα μπορουσε να κρατηθει ομως το ζητουμενο ήταν να καταργηθει η ηλεκτρικη πεταλουδα.Κατα συνεπεια επρεπε να φυγει ο Bosch και να μπει Marelli για να παιξει με την πεταλουδα του 106

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 16:11:04    Θέμα δημοσίευσης: Μαζί με το Shift Light Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επωφεληθείτε τώρα από τη χρυσή ευκαιρία! Μόνο για τα μέλη του PSClub! Joker
Ο Μάκης έκανε πάλι το θαύμα του και φρόντισε για μας!!!!!!!
Οι πρώτοι 1000 που θα παραγγείλουν Shift Light, τώρα παίρνουν δώρο και ένα ζευγάρι χέρια από τον Μπακάκο!
Αν παραγγείλετε δύο shift light στο ίδιο όνομα, τότε παίρνετε το ολοκληρωμένο πακέτο του Μπακάκου: χέρια και πόδια μαζί! Για ακόμα καλύτερες εκκινήσεις Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μάκηηηη, πού θέλεις να αλλάζεις ταχύτητες; Στις 7; Στις 8; Στις 9; Άλλαζέ τες καλύτερα στις 9 παρά τέταρτο... Δε θες Shift light, ρολόι θέλεις...

Και επειδή πολλά γράφονται για τον Σίμο και την τρέλα που κουβαλάει, θα γράψω το εξής. Όταν εγώ αποφασίζω να φτιάξω το αυτοκίνητό μου, το κάνω γιατί είμαι ψυχικά ασθενής και θέλω να ικανοποιήσω τον υπέρμετρο εγωισμό μου, σπάζοντας την πρώτη και την δευτέρα στα φανάρια, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αφήσω πίσω μου αυτόν που στάθηκε δίπλα. Αυτό είναι σίγουρα αντικοινωνική συμπεριφορά, κατακριτέα, ως και γραφική για ορισμένους!
Σε καμία περίπτωση όμως δεν δέχομαι κριτική από ανθρώπους που κάνουν ακριβώς τα ίδια, αλλά μετά δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να σου κάνουν κήρυγμα για το πόσο άσχημα συμπεριφέρεσαι στο αυτοκίνητό σου ή πόσο βλάπτεις το κοινωνικό σύνολο!
Τελικά από τους ανθρώπους που φτιάχνουν τα αυτοκίνητά τους [και δεν το κάνουν απλά και μόνο για να τα κλείσουν στο γκαράζ τους], ξεχωρίζεις αυτούς που τα σπάνε και συμπεριφέρονται ανάρμοστα, και τους υπόλοιπους που απλά δεν το παραδέχονται...

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2005, 18:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσύ ανήκεις στους ψυχικά ασθενείς ???
Επιστροφή στην κορυφή
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2005, 01:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια στο Faster Απριλιου Τευχος 05 στην σελιδα 169,δεν την γραφει αλλα ειναι η τριτη μετα την 166,το εχει δοκιμασει κανεις αυτο το προιον Question Very happy Question Laughing Question Shocked Question Embarassed Question Wink Question Smile Idea

Δεν με ενδιαφερει αμεσα αλλα με τον ολο και αυξανομαι ανταγωνισμο στην πιατσα ποτε δεν ξερεις...δειτε μου και πειτε την γνωμη σας...αρε ποιοτητα

Λιγο off topic αλλα εδω ολοι το εχετε το περιοδικο

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2005, 01:28:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι τωρα μπορουμε να βοηθησουμε......... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Cool
θες να πεις περι τινος προκειται τουλαχιστον???

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2005, 03:11:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry για τα off topic αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Laughing Very happy Shocked Smile...αυτα κανουμε εμεις οι αστακοι.... Shocked

Πηγα στο site της http://www.newman-cams.com/ και μου αρεσαν αυτα που εγραφε εμενα με βλεπω ph1 ή ph2 το CC τι ειναι???

Βεβαια η εταιρια γραφει το PEUGEOT-->PEUGOT και εχει και το clio στα peugeot γραμενο σαν CLEO,ενω για 206 ουτε λογος,αλλα αυτα θα αλλαξουν λογικα μετα την συνεργασια.
Καλα που την βρηκατε την μαρκα Shocked Question
και οι τιμες καλες φαινονται...αν κερδισουμε κατι με μαζικη παραγγελια ακομα καλυτερα...

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2005, 03:37:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaisaras96 έγραψε:
...και οι τιμες καλες φαινονται...αν κερδισουμε κατι με μαζικη παραγγελια ακομα καλυτερα...

Ετοιμάζονται πολύ καλύτερα πράγματα, από μια απλή μαζική αγορά...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

Ένταξη: 28 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2005, 07:29:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια στο Power εχει ενα αγωνιστικο 206 ποσα αλογα λετε?
Ειναι 212 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολυ καλο αλλα δυστηχως δεν νομιζω αυτα που φοραει να μπορουμε να τα βαλουμε στα δικα μας πεζο.(ακριβα και δυσχρηστα)Ελπιζω να το πετυχω σε κανενα αγωνα.

ΠΕΖΟΥΛΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ Κ 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2005, 08:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και δεν έχει άμεση σχέση με τα παραπάνω το εν λόγωμπλε 206 είναι σχεδόν όλο Peugeot Sport με τα γνωστά μη λειτουργικά για καθημερινή χρήση προβλήατα.
Μήπως να κάνουμε μια προσπάθεια όλοι να μην ξεφεύγουμε από το θέμα του κάθε τόπικ?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2005, 13:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι έγινε ρε παιδιά εδώ, για τι πράγμα μιλάμε...?
Ποιος ανταγωνισμός, ποιο κείμενο, ποιος Newman, τι PeugoT [???]....!

Να σας πω και εγώ τον καιρό για αύριο...?

Για τα shift light δε λέγαμε..?

Και λέτε εμένα ψυχικά ασθενή [που είμαι...]...

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2005, 14:42:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaisaras96 έγραψε:

Καλα που την βρηκατε την μαρκα Shocked Question
και οι τιμες καλες φαινονται...αν κερδισουμε κατι με μαζικη παραγγελια ακομα καλυτερα...

NEWMANN=PRODRIVE! Exclamation
PRODRIVE=SUBARU!(imperza sti κλπ!)
ψαχτε τωρα ολοι τα ματια σας στο πατωμα! Cool

(ας ανοιξει καποιος ενα καινουργιο τοπικ!)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης