PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περιέργεια...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 12:39:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:
ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΑΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ VIVE MARE THN ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΝΕΟΝΕΟ - ΠΛΟΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΞΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΑΤΣΟΦΡΑΓΚΑΣ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Η ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ!!!!! Wink Cool (ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 206 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΓΚΟΜΕΝΟΠΑΓΙΔΑ!)

Μην νομιζεις πως και στα ΒΠ παιζουν τιποτα τρομερα (για νεολεα μηλαω παντα). Θα δεις MX5, θα δεις SLK, θα δεις Lotus, Audi TT, S3 κανα Touareg, καμια Cayenne και για σπορ στη καλητερη καμια Boxster. Mεχρι εκει αγοραζουν οι μπαμπαδες.
Τα "καλα" παιχνιδια Carrera, 911, Ferrari, Maserati και τετοια τα κρατανε οι μπαμπαδες για τη παρτη τους.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:31:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Μηπως ειναι θηγατρηκες ή ανηκουν στον ιδιο ομηλο? (Λεω τωρα εγω)

Με πρόλαβες Στέλιο.... και γω αυτό σκέφτηκα!!!!

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 14:05:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mήπως το ένα είναι αγριοκατσικομουλαροταρανδογίδι και το άλλο Πήγασος; Λέω εγώ τώρα μιας και το συγκεκριμένο ύφος στιλιζαρίσματος υπάρχει στα βιβλία από την εποχή της Pωσικής Πρωτοπορίας?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 14:39:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 69,62% των μετοχών της Cyprus Airways Ltd ανήκει στην Κυπριακή Κυβέρνηση και το 30,38% σε ιδιώτες-επιχειρηματίες.
Η Cyprus Airways Ltd ανήκει στον όμιλο Cyprus Airways Group, στον οποίο επίσης ανήκουν οι εταιρίες Eurocypria Airlines Ltd, Zenon NDC Ltd, Cyprus Airways (Duty Free Shops) Ltd και Hellas Jet.
Τώρα αν ο όμιλος αυτός ανήκει σε έναν μεγαλύτερο, ο οποίος περιλαμβάνει και την Hamann δεν μπορώ να το γνωρίζω...

®
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 15:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Το 69,62% των μετοχών της Cyprus Airways Ltd ανήκει στην Κυπριακή Κυβέρνηση και το 30,38% σε ιδιώτες-επιχειρηματίες.
Η Cyprus Airways Ltd ανήκει στον όμιλο Cyprus Airways Group, στον οποίο επίσης ανήκουν οι εταιρίες Eurocypria Airlines Ltd, Zenon NDC Ltd, Cyprus Airways (Duty Free Shops) Ltd και Hellas Jet.
Τώρα αν ο όμιλος αυτός ανήκει σε έναν μεγαλύτερο, ο οποίος περιλαμβάνει και την Hamann δεν μπορώ να το γνωρίζω...

Πςςςςςςςς, αυτο θα πει εποχη της πληροφορικης !!!!!!
Μηπως ξερουμε και τι σοβρακο φοραει ο διευθηντης? Calvin Klein ή Minerva?

Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 15:42:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
crusader έγραψε:

Shocked Shocked Shocked

Δώσε μου 10 λεπτά... Laughing Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 15:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
crusader έγραψε:

Shocked Shocked Shocked

Που ξέρεις? Ο διευθυντής μπορεί να φοράει και δαντελωτό στριγκάκι!!!!! Shocked
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 21:32:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Exετε ξεφυγει εντελως..........!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked Laughing

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
GEORGE_1 (GEORGE_1)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 22:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να δειτε ομως ρε παιδια τι ειναι οι γυναικες και καμια φορα με τι κριτηρια λειτουργουν...ειμαι με ενα φιλο σε κεντρικη καφετερια στο Λαυριο,γεματη κοσμο.τα τραπεζια της βγαινουν σχεδον μεχρι το δρομο και σε καποια στιγμη ακουγεται ενα ουρλιαχτο...πολυ κ@λα ομως....λιγο πριν την καφετερια κοβει και παιρναει σιγα σιγα μμμια κατακατα-κοκκινη και πολυ πολυ καλοκαλογιαλισμενη ccabrrrio ffferrari (χανω τα λογια μου ακομα και που τη θυμαμαι...).οδηγος????ενα παλικαρακι πανω κατω 60-65 ετων το καμαρι μου...σας πληροφορω οτι ακουσα τουλαχιστον 5-6 γυναικες να λενε...ποοοπο γα** τα παιδια εεε????ποιο παιδι μωρη σκρ@φα...το..παιδι αυτο ειναι μεγαλυτερο απο τον παππου σου...αλλα μερικες σαν αυτες,θα καθοντουσαν ακομα και στους παππουδες τους αν ειχαν κανα τετοιο κτηνος....
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 00:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γυναικεσ τριγυρω πολλεσ παρα πολλεσ ...... Very happy Very happy Very happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την shiba στις Πεμ 31 Μάρ 2005, 00:43:46, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 00:27:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEORGE_1 έγραψε:
για να δειτε ομως ρε παιδια τι ειναι οι γυναικες και καμια φορα με τι κριτηρια λειτουργουν...ειμαι με ενα φιλο σε κεντρικη καφετερια στο Λαυριο,γεματη κοσμο.τα τραπεζια της βγαινουν σχεδον μεχρι το δρομο και σε καποια στιγμη ακουγεται ενα ουρλιαχτο...πολυ κ@λα ομως....λιγο πριν την καφετερια κοβει και παιρναει σιγα σιγα μμμια κατακατα-κοκκινη και πολυ πολυ καλοκαλογιαλισμενη ccabrrrio ffferrari (χανω τα λογια μου ακομα και που τη θυμαμαι...).οδηγος????ενα παλικαρακι πανω κατω 60-65 ετων το καμαρι μου...σας πληροφορω οτι ακουσα τουλαχιστον 5-6 γυναικες να λενε...ποοοπο γα** τα παιδια εεε????ποιο παιδι μωρη σκρ@φα...το..παιδι αυτο ειναι μεγαλυτερο απο τον παππου σου...αλλα μερικες σαν αυτες,θα καθοντουσαν ακομα και στους παππουδες τους αν ειχαν κανα τετοιο κτηνος....

παντού
υπάρχουν τετοια σουργελα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 00:34:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτες τις γκομενες τις ριχνεις με την φορολογικη δηλωση! Οσο πιο μεγαλη την εχεις(την δηλωση) τοσο πιο ωραιος εισαι. Ασχετα βεβαια αν το προσωπο σου ειναι σαν να εχεις τρακαρει με νταλικα! Εγω προσωπικα τις αποκαλω Τσιχλα-μπουκλα γκομενα!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 00:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
Αυτες τις γκομενες τις ριχνεις με την φορολογικη δηλωση! Οσο πιο μεγαλη την εχεις(την δηλωση) τοσο πιο ωραιος εισαι. Ασχετα βεβαια αν το προσωπο σου ειναι σαν να εχεις τρακαρει με νταλικα! Εγω προσωπικα τις αποκαλω Τσιχλα-μπουκλα γκομενα!

Ωχ! Εγω φουστα-μποτα !!!! Very happy

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης