PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μπλοκέ Quaife
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51, 52, 53  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 10:28:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
....Επίσης για να ζηλέψετε λίγο....

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!!

ΓΙΑΤΙ!!!!! Question Question Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 19:53:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Επίσης για να ζηλέψετε λίγο

http://www.psclub.gr/forum/album_pic.php?pic_id=407

Πω πω ζήλεια κακιά που με έπιασε!!!

Ποιός θα ζηλεύει άραγε το απόγευμα της Τετάρτης? Rolling eyes Twisted evil

Ελπίζω να ετοίμασες και την ποινή που σου έδωσα, γιατί αλλιώς... δεν έχει βόλτα!!! Twisted evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2005, 20:10:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν μάγκες θέλω και εγώ μπλοκέ!!! Ελπίζω να υπάρχει κάποιο και για το δικό μου ταπεινό 307. Όταν θα ξαναγίνει παραγγελία παρακαλώ ενημερώστε το forum!

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2005, 08:28:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως εγραψα και πιο πανω φιλε bouboulis απο την Quaife μας ενημέρωσαν οτι αυτη την στιγμή εχουν καποια κομματια σε stock.

Αν λοιπον βρεθουν και αλλοι που ενδιαφέρονται μπορούμε να κανουμε και τωρα μια παραγγελία αναλόγως της διαθεσιμότητας βεβαια την οποια δεν εχω ψαξει αφου δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2005, 20:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα πηρα και εγω το μπλοκε μου και προς το παρον κοσμει τη βιβλιοθηκη μου μεχρι να υλοποιησω καποια σχεδια!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2005, 20:27:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγιές Μεγιές!
Σας ζηλέυω Sad Sad , αλλά που θα πάει θα ρθει και η δική μου ώρα (για μπλοκέ ννοώ)!!!! Wink Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2005, 20:29:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Οπως εγραψα και πιο πανω φιλε bouboulis απο την Quaife μας ενημέρωσαν οτι αυτη την στιγμή εχουν καποια κομματια σε stock.

Αν λοιπον βρεθουν και αλλοι που ενδιαφέρονται μπορούμε να κανουμε και τωρα μια παραγγελία αναλόγως της διαθεσιμότητας βεβαια την οποια δεν εχω ψαξει αφου δεν υπάρχει ενδιαφέρον.

Μακη πιστευω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και νομίζω ότι πρέπει να ετοιμάζεσαι για την επομενη ομαδικη αγορα του κλαμπ...

ειδικά όταν τα φορέσετε και αρχίσετε να μας πορώνεται θα γίνει χαμός !!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2005, 22:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

20 ώρες ξύπνιος, 700 χλμ στην πλάτη, πρέπει να γράψω και μια περιγραφή για το μπλοκέ μιας που πήρα την παρθενιά... πφφφ... Rolling eyes

Βασικά σε όλη την διαδρομή, άπλωνα το αμάξι. Αν και ελαφρωμένο βολάν και τροχαλία στροφάλου αλουμινένια πλέον, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα στις ανηφόρες όπως πολλοί ισχυρίζονται. Αντιθέτως, πιο ξεκούραστα.

Αυτό που διαπίστωσα από την στιγμή που έπιασα το τιμόνι στο χέρι, είναι ότι έγινε πιο απόλυτο και άμεσο. Μόλις μπήκαμε Λάρισα, προσπάθησα σε 3 χαρακτηριστικά σημεία να το δοκιμάσω το μπλοκέ να δώ τι ψάρια πιάνει αλλά παρουσία γονέων, δεν το πίεσα όσο ήθελα. Η διαφορά πάντως ήταν εμφανέστατη. Όπως είπε ο Αντώνης, εκεί που σημαδεύεις, εκεί πάει Wink

Σε 10 ώρες που θα πάω ΤΕΙ, θα δοκιμάσω να το απλώσω λιγάκι παραπάνω το αμάξι μόνος να δούμε αν πιάσαν τόπο τα 1500 ευρώ Mad

Οριζοντίωση και τα λέμε αύριο το μεσημέρι.

Α! Και για να μην ξεχνιόμαστε:

ET3J4 Armed :fist:

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 14:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ύστερα από μισή ώρα "άπλωμα" μέσα στην πόλη (και εκτός πόλης λίγο), μάλλον θα με περάσανε για π**στη. Σε κάθε στροφή χαμογελούσα.

Τέρμα πια το "άσε πάτα" στις στροφές, τέρμα τα ανάποδα τιμόνια. Μπαίνεις με όσα, σημαδεύεις που θες να στρίψεις ακριβώς, χώνεις κιάλλο το πόδι στο πάτωμα, και μετά αντί για ανάποδο, φέρνεις το τιμόνι στην κανονική (ευθεία) θέση και φεύγεις κυριλέ από την στροφή.

Το μόνο δύσκολο είναι όταν πας γρήγορα σε απανωτές στροφές ( "S"άκι Razz ). Εκεί με την απότομη αλλαγή πορείας μπορεί ή να φέρεις τετακέ ή να βάλεις υπερβολικά τα μούτρα μέσα στην επόμενη στροφή. Αυτά βέβαια λόγω απειρίας ακόμα, αλλά πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα το μαθαίνω καλύτερα.

Όσο για ένα πολυμορφικό μπλε βαν από την Σουρδία που είχε απορία για το αν θα λειτουργεί το μπλοκέ και πώς θα "κομπλάρει" με 90 άλογα, ας έρθει στο touring να του σφυρίξω κανα δυο φωνήεντα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 14:55:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ύστερα από μισή ώρα "άπλωμα" μέσα στην πόλη (και εκτός πόλης λίγο)

Μόνο μισή ώρα???
Αν είχα βάλει εγώ μπλοκέ θα είχα φάει τουλάχιστον από μισή ώρα ΣΕ ΚΑΘΕ μία από τις στροφές και σημεία που έχω σταμπάρει για τέτοιου είδους δοκιμές...

Steve έγραψε:
Τέρμα πια το "άσε πάτα" στις στροφές, τέρμα τα ανάποδα τιμόνια. Μπαίνεις με όσα, σημαδεύεις που θες να στρίψεις ακριβώς, χώνεις κιάλλο το πόδι στο πάτωμα, και μετά αντί για ανάποδο, φέρνεις το τιμόνι στην κανονική (ευθεία) θέση και φεύγεις κυριλέ από την στροφή.

Το μόνο δύσκολο είναι όταν πας γρήγορα σε απανωτές στροφές ( "S"άκι Razz ). Εκεί με την απότομη αλλαγή πορείας μπορεί ή να φέρεις τετακέ ή να βάλεις υπερβολικά τα μούτρα μέσα στην επόμενη στροφή. Αυτά βέβαια λόγω απειρίας ακόμα, αλλά πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα το μαθαίνω καλύτερα.Wink

Χμ προφανώς θέλει εξάσκιση γιατί από ότι κατάλαβα έχει αλλάξει πολύ την συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Δεν έχω μπει στου Sidobre για να το διαπιστώσω αλλά που θα πάει θα γίνει και αυτό....

Είναι προφανές πως θέλεις άλλα λάστιχα και ανάρτηση γιατί τα μαμά δεν κάνουν για τέτοια πράγματα.

Εντομεταξύ προσεκτικά μην έχουμε κανένα απρόοπτο παραμονές Καρπενησίου (και Καφρίλας, ξέρεις εσύ...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:38:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρα ειναι Μανθο και η αναρτηση του και τα λαστιχα του

Εκμαθηση θέλει και τιποτε αλλο.Μεχρι τοτε χαλαρα

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 18:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

Εξηγούμαι (εγώ) για να μην παρεξηγούμαι.!

Μάκη η μαμά ανάρτηση του 206 1,4 και 1,6 είναι μια χαρά για συνθήκες βόλτας χαλαρής και γρύγορης.

Όταν όμως πας για το κάτι παραπάνω έχεις προβλήμα.
Και το εξηγώ:

Στην πίστα που είμασταν με το 1,6 του Vio στο S K8 - K9 όσο απαλά και να χειριζόταν το τιμόνι το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο να τουμπάρει ή να φέρει τετακέ (στην έξοδο της Κ8 και στην αρχή της εισόδου της Κ9).

Αυτό τον φόβιζε και αναγκαστικά έμπαινε πιο αργά από ότι το μοτερ του επέτρεπε.

Αν ανοιγόταν στην έξοδο της Κ8 ώστε να μπεί με περισσότερα km/h χωρίς το αυτοκίνητο να πιεστεί και να μην υπάρχει ενδεχόμενο τετακέ ή ανατροπής δεν υπήρχε χώρος (αλλά και χρόνος) για να φρενάρει και να μπει σωστά στην Κ9 την οποία ουσιαστικά "έχανε" (ή μάλλον έχανε χρόνο στην Κ9).

Αντίθετα το 2λιτρο του p206mike με το γνωστό setup (KW Variant 1 - F1 195/50-15) έμπαινε "τραίνο" με πολύ περισσότερα km/h (να ΄ναι καλά αυτό το 2λιτρο μοτεράκι...) με σταθερότητα και έτσι τον χώρο / χρόνο που με το 1,6 δαπανούσαμε για να σταθεροποιήσουμε το αυτοκίνητο με γκάζι και να φρενάρουμε (αναγκαστικά) απότομα στην συνέχεια για την Κ9, με το 2λιτρο απλά στρίβαμε και φρενάραμε χαλαρά.

Από όσα λέει ο Steve φαντάζομαι ότι σε τέτοιο S αναφέρεται (ακόμα και αν αυτό γίνεται στο δρόμο) και όχι σε κάτι πιο χαλαρό.

Φυσικά όπως είδες από την παραπάνω επεξήγηση το μπλοκέ δεν το αναφέρω πουθενά γιατί πολύ απλά θέλα να εστιάσω στην ανάγκη της σχετικά πιο σφιχτής ανάρτησης για τέτοιους "κανιβαλισμούς".

Φυσικά και το μπλοκέ μειώνει το σπινιάρισμα και την υποστροφή αλλά δεν επηρεάζει το "βάρκισμα" του "μαμά ανάρτησης και ελαστικών" 206 στα κλειστά/σφικτά/απαιτητικά κομμάτια.

Νομίζω ότι έγινα αντιληπτός και όπως λες και 'σύ, μέχρι να μάθει κάποιος την συμπεριφορά του μπλοκέ, χαλαρά (γιατί υπάρχουν και πεζοοδρόμια και στην εσωτερική πλευρά των στροφών....) Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 18:54:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Μόνο μισή ώρα???
Αν είχα βάλει εγώ μπλοκέ θα είχα φάει τουλάχιστον από μισή ώρα ΣΕ ΚΑΘΕ μία από τις στροφές και σημεία που έχω σταμπάρει για τέτοιου είδους δοκιμές...

Πήγαινα το αμάξι για πλύσιμο και δεν είχα πολύ χρόνο Cool Ούτως ή άλλως, δεν πάω για αγώνες μέσα στην πόλη, απλά ήθελα να δώ διαφορές, και τις είδα με το παραπάνω! Wink

MEMsound. έγραψε:
Χμ προφανώς θέλει εξάσκιση γιατί από ότι κατάλαβα έχει αλλάξει πολύ την συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Δεν έχω μπει στου Sidobre για να το διαπιστώσω αλλά που θα πάει θα γίνει και αυτό....

Είναι προφανές πως θέλεις άλλα λάστιχα και ανάρτηση γιατί τα μαμά δεν κάνουν για τέτοια πράγματα.

Εμένα μου φαίνονται μια χαρά πάντως και τα λάστιχα και η ανάρτηση. Σίγουρα με την αλλαγή τους σε aftermarket, η διαφορά θα είναι πιο εμφανής. Wink

MEMsound. έγραψε:
Εντομεταξύ προσεκτικά μην έχουμε κανένα απρόοπτο παραμονές Καρπενησίου (και Καφρίλας, ξέρεις εσύ...)

Χα!

Ο επιτέλους δεν την είπα μια φορά στον Σταύρο έγραψε:

Wink

Άντε, και στα δικά σου! (Από τον Απρίλη εσύ γιατί ο Λιόλιος έχει πολλή δουλειά Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 19:02:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
...Εμένα μου φαίνονται μια χαρά πάντως και τα λάστιχα και η ανάρτηση. Σίγουρα με την αλλαγή τους σε aftermarket, η διαφορά θα είναι πιο εμφανής...

Αυτό ακριβώς λέω και 'γω φίλε μου.
Αλλά εσύ θα καταλάβεις την διαφορά όταν πας και πουθενά αλλού το 206 εκτός από...

Steve έγραψε:
..Πήγαινα το αμάξι για πλύσιμο...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τέλος πάντων άντε να τα βάλετε όλοι εσείς της πρώτης παρτίδας γιατί σε λίγο καιρό θα χρειαστούμε και δεύτερη..... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 19:21:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Αυτό ακριβώς λέω και 'γω φίλε μου.
Αλλά εσύ θα καταλάβεις την διαφορά όταν πας και πουθενά αλλού το 206 εκτός από...

Steve έγραψε:
..Πήγαινα το αμάξι για πλύσιμο...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ε, όταν πας 2 φορές Αθήνα-Λάρισα μέσα σε 6 μέρες και κάνεις Κέντρο με Κέντρο 2 ώρες και 45 λεπτά, το πλύσιμο κρίνεται επιτακτικό, μπας και διακρίνεις την σίτα ή την μπροστινή πινακίδα Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2005, 08:50:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Smile Very happy Surprised Laughing

Κάπως έτσι ήμουν χθες το βράδυ κατά τις 23:00... Twisted evil

Πέτυχα φίλο με saxo 1ου σταδίου (128hp τροχό) και είπαμε να τα "δώσουμε μια κακιά" πάνω στην Ηρ. Πολυτεχνείου (ήτοι δρόμος με άσφαλτο γυαλί...) να δούμε τί ψάρια πιάνει το μπλοκέ Smile

Σύμφωνα με τις πράξεις, είμαι 38+ άλογα πιο κάτω από αυτόν και 100+ κιλά σε βάρος... ε? Η κάνω λάθος? (είχε και συνοδηγό, εγώ ήμουν μόνος μου)

Αν δεν κάνω λάθος, συνεχίζω... Ξεκινάμε την πρώτη φορά... 1η έχω πεταχτεί ένα καπώ μπροστά, αρχή 2ας σταθερή διαφορά, μέσα 2ας αρχίζει και μαζεύει σιγά σιγά, όταν μπήκε η 3η έφευγε και έφευγε και έφευγε... Razz Νταξ, που πάω και εγώ ο Καραμήτρος...?

2η φορά, τα ίδια. 3η φορά, τα ίδια. 4η φορά, τα ίδια.

1ο κακό: δεν είχαμε ξανακάνει "άνοιγμα" με το παληκάρι για ευνόητους λόγους Razz Οπότε δεν ξέρω πριν πόσο μου έφευγε για να συγκρίνω με τώρα. Το σίγουρο ήταν πως θα μου έκανε διαφορά από την 1η κιόλας!

2ο κακό: δεν ξέρω να ξεκινάω το αμάξι τώρα με το μπλοκέ. Αν τα καταφέρω να ξεκινάω καλά, ευελπιστώ πως στην 1η θα του πετάγομαι 1 αμάξι μπροστά Wink

3ο κακό: έχω την σκούπα και δεν έχω πρόγραμμα (ακόμα...), οπότε καλά τα πάμε στην αρχή, αλλά ψηλά κρεμάμε ανελέητα Sad

Καλή φάση πάντως, το ευχαριστήθηκα! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2005, 19:37:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

steeve δεν τον δοκίμαζες και λίγο σε δρόμο με στροφές !!!

εκεί ειναι που θα σου έφευγαν και τα σφραγίσματα από την χαρά σου !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Μάρ 2005, 08:57:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Steve έγραψε:

Δεν δοκίμαζες να διαβάσεις λίγο κάποιο προηγούμενο post μου?

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Μάρ 2005, 09:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
Steve έγραψε:

Δεν δοκίμαζες να διαβάσεις λίγο κάποιο προηγούμενο post μου?

το δίαβασα ρε συ αλλά δεν πρόσεξα να λέει κάτι για στροφιλίκια...
όλα τα post αυτου του τόπικ έχω διαβάσει γιατί ως γνωστόν με ενδιφέρει πολύ το μπλοκέ !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Μάρ 2005, 11:38:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
το δίαβασα ρε συ αλλά δεν πρόσεξα να λέει κάτι για στροφιλίκια...
όλα τα post αυτου του τόπικ έχω διαβάσει γιατί ως γνωστόν με ενδιφέρει πολύ το μπλοκέ !!!!

Διάβασε το 1ο post της σελίδας αυτής Mad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 51, 52, 53  Επόμενη
Σελίδα 5 από 53

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης