PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206cc 1.6 16v 175hp
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206ccsimos (Σίμος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) CC 2002

Ένταξη: 05 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 14:53:38    Θέμα δημοσίευσης: 206 - 206cc 1.6 16v 175hp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλησπερα,
μετα την δημοσίευση του άρθρου περί του CC μου , επιτελούς
μπορώ να ανοίξω topic.
Α ρε Παναγιώτη , ‘Ξεφλωρεψε ‘ ??? Δεν θα πέσεις στα χέρια μου??? Mad
Το τουτου είναι είδη στα περίπτερα στο περιοδικό Faster.
Παρτε το και περιμένω εντυπώσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:00:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έφυγα....(για το περίπτερο αλλά και μια βόλτα από το γυμναστήριο...). Σχόλια το απόγευμα αλλά εντυπώσεις μετά από την βόλτα που θα με πας........

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:02:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειχα σκοπο να φτιαξω κατι να φαω αλλα τωρα φευγω για περιπτερο !

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:03:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στου μαρτίου πάντως δεν είναι

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:11:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στου απριλιου ειναι ρε !! δεν αργησα εεε ?

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:14:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εφυγα και γω για την ''δελτα''τησ γειτονιασ

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 15:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικά το περιοδικό είναι στα χέρια μου και πριν αναφερθώ στο CC πρέπει να πω ένα μπράβο σε όποιον σκέφτηκε να μπει η λεζάντα:

"PSClub!
Ο Σίμος είναι μέλος του Peugeot Sport Club, από
το οποίο πήρε αρκετές ιδέες για το τι θα κάνει στο
αυτοκίνητό του. Γι' αυτό υπάρχουν τα club, για να
στηρίζουν και να βοηθούν τα μέλη τους!"

...καθώς και το αυτοκόλητο του PSClub στο πλαστικό πάνω από την εισαγωγή!!

Στα του CC τώρα.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
Μπράβο ρε Σίμο αλλά και μπράβο στο team που σχεδιάσε και υλοποίησε το όλο εγχείρημα.

Από όσο διαβάζω χαμηλά δεν γίνεται κάτι το ιδιαίτερο αλλά ψηλά "σκοτώνει"...

Λογικό αφού δεν υπάρχουν εκκεντροφόροι που να κάνουν και τα δύο δεδομένου μάλιστα ότι το μοτερ δεν φέρει καμία "hitech" τεχνολογία (βλ, Vtec, VVTi κλπ κλπ....).

Επίσης αυτό για τους νέους εκκεντροφόρους "...Τη θέση τους πήραν δύο νέοιμ κατυθείαν από το εξωτερικό, κλπ κλπ...." ακούγεται πολύ ενδιαφέρον...

Το καλό είναι ότι το μοτέρ δεν παρουσιάζει κοιλιά στις χαμηλές στροφές και λειτουργεί σωστά, από όσο γράφουν τουλάχιστον (και το λέω αυτό γιατί δεν με έχεις πάει βόλτα ακόμα).

Πολύ σημαντικό φυσικά το γεγονός ότι βγάζεις κάρτα κανονικά (και ας το αναφέρουν (και καλά) σαν να μην έχει σημασία στο περιοδικό).

ΑΛΛΑ!!!!!!!!

Θέλεις ελάφρωμα και για αυτό είμαστε εδώ....!!!! Wink Wink Wink

Λοιπόν καταρχήν το χρώμα του αυτοκινήτου σου είναι ιδανικό....ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ CARBON TMHMATΩΝ!!

Έχουμε και λέμε:

1. Καπό.
2. Καθίσματα.
3. (και σημαντικότερο) ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ

Η τσέπη σου θα ελαφρώσει κατά 2000 - 2200ε και το CC κατά καμιά 100 - 110αρα κιλά (ίσως και παραπάνω).

Καπό υπάρχει ήδη έτοιμο από 2-3 εταιρίες (~500ε)

Καθίσματα το ίδιο(2x~500ε)

Το πορτ-μπαγκαζ όμως θέλει ψάξιμο αλλά είμαι σίγουρος ότι γίνεται(~500-700ε).

Για την οροφή που συζητάγαμε στο στέκι την προηγούμενη Πέμπτη θελέι πολυυυύ ψάξιμο λόγο του μηχανισμού αλλά και της εφαρμογής των τμημάτων μεταξύ τους και θεωρώ ότι για να το φτιάψεις θα σου κοστίσει πάρα πολύ (κυρίως λόγω της μελέτης που θα χρειαστεί).

Επίσης με πιο ελαφριές ζάντες κερδίζεις και από κει καμιά 15αρια κιλα (βλ 15αρες Κosei Κ1 ή 15αρες (ή 16αρες) ΟΖ Superleggera.

Αυτά από εμένα και τα υπόλοιπα από κοντά....(μετά από βόλτα)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάρ 2005, 18:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίμο, θέλω τα 5.9 ευρώ μου πίσω ρε απατεώνα Razz Twisted evil

Καλός ο ΣεΣές (CCς), αλλά ολοκληρωμένη άποψη θα έχω στο touring (και προβλέπω μάλλον ότι θα σε σμπρώχνω ΠΑΛΙ Razz Laughing )

Μαγκιά σου πάντως, είμαι σίγουρος πως θα το ευχαριστιέσαι τώρα το αμάξι (άσχετα από τις π@π@ριές που γράψανε στο περιοδικό...) Wink

Όσο γι αυτό που είπε ο Μάνθος, χαίρομαι γιατί θα είσαι ένας ακόμα στην παραγγελία για τα carbon καπώ Twisted evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2005, 16:03:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηρα κ'εγω το Faster χθες (οπως καθε μηνα), αποψη μου το καλητερο αυτοκινητο αυτου του τευχους ηταν του Σιμου.
175 αλογατα ρε θηριο? Μπραβο....
Εχω μια απορια, τις πινακιδες (κυκλοφοριας) τις βγαζουν για τη φωτογραφηση ή τις καλυπτουν μετα σε PC πριν την εκτηπωση?

Επισης ανακαληψα ενα ψεγαδι στο κινητρα το CC. Τι...? Του λειπει η ταπα του δοχειου για το υγρο των τζαμιων. Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2005, 16:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oποιος θεωρει το cc και γενικα τα καμπριο φλωρικα.
1)Ας δει του Σιμου.
2)Ασ μας πει τη γνωμη του για το 307wrc βασισμενο στο 307 CC !
3)Ας φερει το δικο του να τα στησουμε! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

( Laughing Laughing Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Μάρ 2005, 23:26:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Επισης ανακαληψα ενα ψεγαδι στο κινητρα το CC. Τι...? Του λειπει η ταπα του δοχειου για το υγρο των τζαμιων. Very happy Very happy Very happy Very happy

Το προσεξες ε?

Τρελος ο ''ανοιχτος''!

Εγω τι να πω? το ειδα,το ακουσα,το ενιωσα (τα g!) και κοντραραμε και εκεινο το evo----το ειχαμε ανετα,αλλα το Σιμος προτιμησε να τον αφησει να χαρει λιγο ο πιτσιρικος! Laughing Laughing

Αντε.....και εις ανωτερους ιππους! Wink

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Μάρ 2005, 17:24:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίμο Συγχαρητήρια για την βελτίωση που έκανες.

Πόσο κόστισε το εγχείρημα συνολικά μόνο για τον κινητήρα και πόσες περίπου μέρες έμεινε συνεργείο το αμάξι;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Μάρ 2005, 20:27:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mπραβο Σιμο,
Του εριξα μια ματια (ειχε φερει το περιοδικο ο Μανθος στο στεκι την Πεμπτη),αλλα πηγα και το πηρα σημερα για να το διαβασω εκτενεστερα και πιο προσεκτικα...
Να το χαιρεσαι φιλε,και εμεις να το καμαρωνουμε... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2005, 22:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να ρίξουμε λίγο λάδι στην Φωτιά !!!!

λοιπόν, πήρα και εγώ το faster, και είδα το αυτοκίνητο του Σίμου και διαβασα για την μετατροπή..
Πρώτα από όλα απογοητεύτηκα από την παρουσιάση... όχι για το αυτοκίνητο αλλά για το υφάκι που γράφανε ότι γράφανε...
Τώρα για το αυτοκίνητο ρε παιδιά δεν ξέρω αλλά οι μετρήσεις μου φαίνονται λίγο περίεργες.
Σίμο με τι φορτίο έγιναν οι μετρήσεις...
Εξηγούμαι. Νομίζω ότι το αυτοκίνητο δεν πάει έτσι όπως θα ''έπρεπε'' να πηγαίνει.
Και για να μην παρεξηγηθώ... εμένα μου έριχνε άνετα πολλές κολώνες !!!
Μα πάρα πολλές !!!

όμως,
Στο τεύχος power techniques του Μαρτίου (σελ. 130), έχει ενα 206 , 149 άλογα που στις περισσότερες ρεπρίζ είναι καλύτερο... με 8.07 κιλά ανά ίππο.
Το βάρος του αυτοκινήτου στην δοκιμή ήταν 1203 κιλά.
Δηλαδή μάλλον χειρότερη αναλογία κιλών ανά ίππο από του Σίμου αν υποθέσουμε ότι το cc είναι 1140 + 30 λίτρα βενζίνη + 140 κιλά δύο άτομα = 7,47 κιλα΄ανά ίππο.
Βέβαια στις ρεπρίζ ψηλά δεν μπορεί να συγκριθεί γιατί δεν μετρήσανε από ίδιες ταχύτητες.. Crying or Very sad
Σίμο ρίξε λίγο φως...
Λες να το πάμε το αμάξι και στο power για μέτρηση ?? το έχεις σκεφτεί ??

Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ απλά μου έκανε εντύπωση η διαφορά στις ρεπρίζ και τίποτα άλλο...και ούτε υποννοώ ότι δεν η ματατροπή δεν είναι καλή.
Απλά έχω τις παραπάνω αποροίες..
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 00:29:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να υποθεσουμε πως οι δυο μετρησεις εγιναν με περιπου ιδιο βαρος βενζινης και επιβατων.
Απο'κει και περα παιρνουμε δεδομενο οτι το CC ειναι περιπου 150 κιλα πιο βαρυ απ'το κλειστο 206 ιδιου κυβισμου. Αρα αν η μετρηση του POWER εγινε με 1200 κιλα τοτε η μετρηση του FASTER εγινε με 1350. Ολα αυτα τα κανουμε γιατι δεν ξερουμε ποσα κιλα ειναι Σιμος ουτε ο δημοσιογραφος του FASTER. Επισης ξερουμε ποση βενζινη ειχε μεσα?

Αρα εχουμε για το κλειστο 206 8.05 κιλα/ιππο

Και για το CC 7.71 κιλα/ιππο

Η διαφορα ειναι ανουσια. Αλλα ουτως η αλλος και οι τιμες κιλα/ιππο ειναι απλα ενδικτηκες. Στη πραξη στις επιταχηνσεις ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ το βαρος παιζει μεγαλητερο ρολο (απ'οτι στα νουμερα) λογο ΑΔΡΑΝΙΑΣ.

Επισης στο POWER η μετρηση ηταν με 1 ή 2 ατομα μεσα? Γιατι αν ηταν με 1 τοτε η διαφορα των βαρων ειναι ακομα μεγαλητερη (αφου στο 206 εχουμε 1 ατομο και στο CC 2 ατομα και την διαφορα του αμαξοματος)

Υπαρχουν βεβαια και αλλοι παραγοντες (εκτως βαρους/δηναμης) που κανουν διαφορα οπως: διασταση τροχων ή τελικη σχεση μεταδοσης (π.χ. αλλαγη κορονοπηνιου).

Αλλα ισως ο Σιμος μπορει να μας φωτησει καλητερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 01:45:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγω ανενημερωτος πηρα του Μαρτιου,αν αντεξω να ξαναδωσω λεφτα για ενα τοσο χιμα περιοδικο θα το διαβασω το τεστ...

Εχω ακουσει για ενα κυπαρισι CC καποιου Κουζμαν με πολυ δουλεια πανω του....μαλλον βρεθηκε αντιπαλος...εγω ειμαι με τον νικητη Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206ccsimos (Σίμος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) CC 2002

Ένταξη: 05 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 06:37:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα και sory που αργησα να απαντησω αλλα λογο το οτι ξεχασα να πληρωσω την συνδρομη μας, 'εμεινα' απ' εξω !
Ευχαριστω πολυ ολους για την αμεση ανταποκριση σας Very happy

DIMCHRI έγραψε:
Για να ρίξουμε λίγο λάδι στην Φωτιά !!!!

λοιπόν, πήρα και εγώ το faster, και είδα το αυτοκίνητο του Σίμου και διαβασα για την μετατροπή..
Πρώτα από όλα απογοητεύτηκα από την παρουσιάση... όχι για το αυτοκίνητο αλλά για το υφάκι που γράφανε ότι γράφανε...
Τώρα για το αυτοκίνητο ρε παιδιά δεν ξέρω αλλά οι μετρήσεις μου φαίνονται λίγο περίεργες.
Σίμο με τι φορτίο έγιναν οι μετρήσεις...
Εξηγούμαι. Νομίζω ότι το αυτοκίνητο δεν πάει έτσι όπως θα ''έπρεπε'' να πηγαίνει.
Και για να μην παρεξηγηθώ... εμένα μου έριχνε άνετα πολλές κολώνες !!!
Μα πάρα πολλές !!!

όμως,
Στο τεύχος power techniques του Μαρτίου (σελ. 130), έχει ενα 206 , 149 άλογα που στις περισσότερες ρεπρίζ είναι καλύτερο... με 8.07 κιλά ανά ίππο.
Το βάρος του αυτοκινήτου στην δοκιμή ήταν 1203 κιλά.
Δηλαδή μάλλον χειρότερη αναλογία κιλών ανά ίππο από του Σίμου αν υποθέσουμε ότι το cc είναι 1140 + 30 λίτρα βενζίνη + 140 κιλά δύο άτομα = 7,47 κιλα΄ανά ίππο.
Βέβαια στις ρεπρίζ ψηλά δεν μπορεί να συγκριθεί γιατί δεν μετρήσανε από ίδιες ταχύτητες.. Crying or Very sad
Σίμο ρίξε λίγο φως...
Λες να το πάμε το αμάξι και στο power για μέτρηση ?? το έχεις σκεφτεί ??

Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ απλά μου έκανε εντύπωση η διαφορά στις ρεπρίζ και τίποτα άλλο...και ούτε υποννοώ ότι δεν η ματατροπή δεν είναι καλή.
Απλά έχω τις παραπάνω αποροίες..

Δημητρη το βαρος του δικου μου CC χωρις επιβατες με και την ταπα του δοχειου για το υγρο των τζαμιων Very happy
ειναι 1200 κιλα. Οι μετρησεις εγιναν με 2 ατομα οργανα και σχεδον γεματο το ντεποζιτο. Αρα μιλαμε για σχεδον 1400 κιλα ( πανω κατω ).

STELIOS έγραψε:
Πηρα κ'εγω το Faster χθες (οπως καθε μηνα), αποψη μου το καλητερο αυτοκινητο αυτου του τευχους ηταν του Σιμου.
175 αλογατα ρε θηριο? Μπραβο....
Εχω μια απορια, τις πινακιδες (κυκλοφοριας) τις βγαζουν για τη φωτογραφηση ή τις καλυπτουν μετα σε PC πριν την εκτηπωση?

Οι πινακιδες ηταν επανω και βγηκαν μετα. Οσο για την ταπα... Βαρος οτι μπορουμε βγαζουμε Wink Wink Wink

Μανθοοοο αν καταφερουμε να ριξουμε 100 κιλα απο το βαρος του τελεια.
Σε αναζητηση λοιπον ...

kaisaras96 έγραψε:
Κι εγω ανενημερωτος πηρα του Μαρτιου,αν αντεξω να ξαναδωσω λεφτα για ενα τοσο χιμα περιοδικο θα το διαβασω το τεστ...

Εχω ακουσει για ενα κυπαρισι CC καποιου Κουζμαν με πολυ δουλεια πανω του....μαλλον βρεθηκε αντιπαλος...εγω ειμαι με τον νικητη Very happy

Κωστα τι να πω περιπτεραδες ειναι αυτοι....
Οσο για τον Κουζμαν ειναι απο τους πρωτους που εχει βελτιωσει το CC του
αλλα παρολο τις προσπάθειες μου να συναντηθούμε , και να
ανταλλάξουμε απόψεις , δεν … Confused

Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 09:54:07    Θέμα δημοσίευσης: Περίμενε το 306 !!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος είπε ότι είναι χύμα το περιοδικό...;

Του κόβω την καλημέρα......

Σίμο περίμενε δύο μήνες να ετοιμάσω το εργαλείο και έρχομαι...

ΤΡΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! [λέμε τώρα...]

Υ.Γ. Χάλια μέρα σήμερα, μετά από τριήμερο δε λέει καθόλου. Θέλω καφέ στην παραλία κάτω από τον ήλιο με ωραία ύπαρξη δίπλα μου... Laughing Laughing Confused Confused Confused Confused Confused

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 09:57:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περίμενε το 306 !!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker έγραψε:
Ποιος είπε ότι είναι χύμα το περιοδικό...;
Υ.Γ. Χάλια μέρα σήμερα, μετά από τριήμερο δε λέει καθόλου. Θέλω καφέ στην παραλία κάτω από τον ήλιο με ωραία ύπαρξη δίπλα μου... Laughing Laughing Confused Confused Confused Confused Confused
Δεν είσαι ο μόνος ……….. Smile Smile Smile Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 12:34:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είστε οι μόνοι!
Εγώ πρότεινω βόλτα στην παραλιακή με CC (έχετε κανένα κατά νου...) και άαααααραγμα κάτω από το πέταλο στο γνωστό......

Περαστικά μας και καλή δουλεία...!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 1 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης