PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

0-100 206cc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kimon (Κίμων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 Color Line

Ένταξη: 21 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 21:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και by the way για να σου θυμήσω για ποιό αυτοκίνητο λες ότι περνάς από πάνω σε στροφές (και μάλιστα με 17 ζάντα), μπορείς να δεις και αυτό:

Best Handling Car 2003

http://www.elisetalk.com/forums/showthread.php?threadid=3101&perpage=20&pagenumber=1

Mazda MX 5 MK 2.5 Brilliant Black
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 21:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mitsara μου δεν μιλαγα για καποιον συγκεκριμενο!Γενικα το ειπα!
Χαιρετω!
Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2005, 10:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="kimon"]

ΑΛΛΑ, σε περίπτωση που μιλάμε για οδηγούς του ίδιου περίπου επιπέδου, δεν μπορείς να περάσεις από επάνω (όπως έγραψες) από mx5 και ειδικά με 17άρες ζάντες και σε δρόμο με στροφές. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
[/quote]

Kimon Οσο αφορα το θεμα 17αρες ζαντες που αναφερεις εισαι λαθος επειδη και εγω σε λιγες μερες 17αρες θα βαλω και επειδη το εχω ψαξει τρελα το θεμα δεν παιζει κανενα ρολο η 17αρα..ΓΙατι ?
Γιατι οταν βαλεις 17αρα τι κανεις,μεγαλωνεις την ακτινα της ζαντας και βαζεις μικροτερο σε προφιλ λαστιχο ενοοντας 205 που ειναι το standart αλλα θα βαλεις 40αρι προφιλ και ερχεσε ακριβως στο ιδιο με τι 15αρα και το 55 προφιλ...Think of it...γιατι και εγω αυτο που λες νομιζα πριν μαθω...
Δεν χανεις ουτε τελικη,ουτε το 0-100 σου...

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2005, 10:12:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κατι που ξεχασα..Mx-5 δεν περναμε τουλαχιστον για τα 206cc μιλαω με τιποτα εφοσον και με τη προυποθεση παντα πως ειναι stock και τα δυο ετσι..Σχεδον 200Kg ελαφρυτερο ειναι το mx και με διαφορετικη γεωμετρια και ανοιγματα...Αλλος ο σχεδιασμος της MAzda και αλλος της Peugeot....
Παντα χωρις παρεξηγηση...

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2005, 10:26:47    Θέμα δημοσίευσης: .... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέσπα...για να το τελειώνω (όχι δεν θέλω να έχω την τελευταία κουβέντα... Razz )....
Μπέρδεψες τα λόγια μου...
1. Σου είπα ότι έχει καλό στήσιμο το MX5...όχι ότι είναι μπαρούφα....
2. Σίγουρα δεν είμαι Schumi αλλά οδηγόντας από μικρός kart έχω εμπειρία πολύ μεγαλύτερη από αυτή ενος μέσου βουτυρομπεμπέ που ο μπαμπάς του πήρε MX5...(No offense - δεν εννοώ εσένα γιατί δεν σε έχω δει να οδηγάς... - εννοώ αυτούς που έχω κοντράρει μέχρι τώρα...)
3. Για να στο πω αλλιώς....Αν κόντραρα κάποιον στο ίδιο επίπεδο
και πάντα σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟ δεν θα μου ξέφευγε εύκολα....

Πάντα Φιλικά Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kimon (Κίμων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2005, 18:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Lucifer, τώρα δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου. Βουτυρομπεμπέδες υπάρχουν πολλοί σε mx5, αλλά ο υποφαινόμενος έπρεπε να περάσει τα 30 και να δουλέψει πολύ για να το αποκτήσει...

Φίλε Demis, η 17 ζάντα είναι πολύ πιο βαριά από την 15 και τουλάχιστον στα mx 5 που ξέρω έχει (σημαντικές) απώλειες σε επιδόσεις (νομίζω όχι σε τελικές).

Mazda MX 5 MK 2.5 Brilliant Black
Επιστροφή στην κορυφή
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2005, 21:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρταται απο τι ζαντα θα βαλεις Κιμωνα!!
Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης