PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Άλλο ένα θύμα. Ατύχημα !!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 08:05:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

afterlife έγραψε:
Κι ομως ακρη μαλλον βγηκε.Βρηκα απο την πινακιδα την διευθυνση πηγα εκει και .......δεν θα επεκταθω φανταστειτε τι εγινε μονο.Θα κανει δηλωση (ας εκανε κι αλλιως).Μαλλον αυριο θα γινει.Απο εκει γυρισα μολις τωρα.Απο οτι φαινεται θα εχουμε αισιο τελος.Θα δειξει.Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες?

η lion δεν δίνει αυτοκίνητο όσο κρατάει η επισκευή.

Νομίζω ότι η ζημιά θα σου πάει πάνω από 2 χιλιάρικα , εγώ υπολογίζω στα (3500),

ΚΑΙ μάλλον θα σου πουν ότι θα το κρατήσουν κανένα μήνα και...γιατί έχουν πολύ δουλειά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
eve (eva)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.4 (8v) XT (2003)

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Ηγουμενίτσα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 10:11:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

afterlife έγραψε:
Κι ομως ακρη μαλλον βγηκε.Βρηκα απο την πινακιδα την διευθυνση πηγα εκει και .......δεν θα επεκταθω φανταστειτε τι εγινε μονο.Θα κανει δηλωση (ας εκανε κι αλλιως).Μαλλον αυριο θα γινει.Απο εκει γυρισα μολις τωρα.Απο οτι φαινεται θα εχουμε αισιο τελος.Θα δειξει.Ασχετο η Lion δινει αυτοκινητο οσο διαρκουν οι επισκευες?

Ευχομαι να δικαιωθείς.Περαστικά σου,οι υλικές ζημιές γιατρεύονται γρήγορα... Exclamation

Όσο για το αυτοκίνητο της Lion,καλό θα ήταν να συννενοηθείς μαζί τους.
Very happy

206 rulez:)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 11:25:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προσοχη στα μηχανακια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

afterlife έγραψε:
Λεω κατσε να παω απο την πλατεια να παρω καρτα για το κινητο και φευγω μετα.Μολις φτανω στην εισοδο της πλατειας .....

Εκείνο το σημείο και γενικώς η Αγ. Ελευθερίου είναι κόλαση και για αυτοκίνητα και για πεζούς. Evil
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πετύχει πεζούς, με μηχανάκια ή ποδήλατα - μακαρίτες στη μέση του δρόμου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Σου εύχομαι να βρεις άκρη με το μηχανάκι και να ξεμπερδέψεις γρήγορα

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2005, 19:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...Χθες το βραδυ σε στενο στο Ιλιον ενα yugo παραβιασε stop και επεσε πανω σε ενα 206 τριθυρο,μαυρο που το οδηγουσε γυναικα.
Ο τυπος απο το yugo ζηταγε τα ρεστα στην αρχη επιτιθεμενος με βαριες εκφρασεις στην οδηγο του 206...βλεπεται νομιζε ο τυπος οτι ως δεξιος ειχε προτεραιοτητα (μετα ειδε το stop!!!) και φυσικα τον βολεψε το γεγονος οτι ηταν γυναικα η αλλη οδηγος.Ομως η κοπελια απο το 206 δεν μασησε και τον εβαλε στην θεση του χωρις να χρειαστει να παρεμβουν οι ''γνωστοι θιασωτες'' ατυχηματων που ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια μετα απο καθε ηχο τρακαρισματος!!
Ευτυχως δεν χτυπησε κανεις ομως το 206 ειχε στραπατσαριστει απο την δεξια πλευρα σχεδον ολο Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 05:33:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μια δημοσιευση που δυστυχως μας υπενθυμιζει οτι η πρωτη αιτια θανατου καθε χρονο στην Ελλαδα για νεους εως 24 ετων ειναι τα τροχαια ατυχηματα Crying or Very sad

.....πηγη περιοδικο auto triti...

Νεοτερη ερευνα που ειδε το φως της δημοσιοτητας επιβεβαιωνει κατι που ολοι ειχαμε υποψιαστει,οταν ακουγαμε τις ειδησεις για τροχαια ατυχηματα....
Συμφωνα με την ερευνα τα τροχαια ατυχηματα αποτελουν την πρωτη αιτια θανατου νεων στην χωρα μας.Περισσοτεροι απο 600 νεοι εως 24 ετων χανουν την ζωη τους καθε χρονο στους ελληνικους δρομους............
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 08:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης ψαχνοντας βρηκα ακομα ενα σχετικο θεμα που ειναι ακομα πιο λυπηρο γιατι αναφερεται σε ηλικιες απο 1 εως 14 ετων...... Crying or Very sad Crying or Very sad

....πηγη περιοδικο auto triti.....

Η χωρα μας κραταει ακομα ενα θλιβερο ρεκορ,αφου βρισκεται στις πρωτες θεσεις σε θανατους παιδιων απο τροχαια ατυχηματα.
Στην Ελλαδα σκοτωνονται περιπου 40 παιδια το μηνα (480 το χρονο.....),διοτι δεν φορουν ζωνη στο αυτοκινητο η'δεν καθονται σε ειδικα καθισματα,η'εξαιτιας ατυχηματων με ποδηλατα και μηχανακια.
Η ερευνα πραγματοποιηθηκε στις χωρες του οργανισμου για την οικονομικη συνεργασια και αναπτυξη (ΟΟΣΑ)και αφορα παιδια ηλικιας 1 εως 14 χρονων,οπου η Ελλαδα ειναι πεμπτη στην καταταξη σε θανατους παιδιων απο τροχαια......

Οντως πολυ ασχημες και θλιβερες ''πρωτιες''για την χωρα μας....και το πιο ασχημο ειναι οτι δυστυχως δεν αλλαζει τιποτα προς το καλυτερο.... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 09:17:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμμ τώρα έπεσε το μάτι μου σε αυτό το θέμα....
είπα να αδράξω λοιπόν την ευκαιρία και να σας πω (για όσους δεν το ξέρουν) ότι αν κοπανήσεις κάποιον από πίσω δεν είσαι πάντα αυτός που θα πληρώσει!! (τουλάχιστον, δεν πληρώνεις τα πάντα!)

Η εμπειρία μου....
Οδηγώ επί της Πειραιώς και ξαφνικά ανακαλύπτω τελευταία στιγμή ότι υπάρχουν σταματημένα δύο οχήματα στην αριστερή πλευρά του δρόμου με πρόθεση να κάνει αναστροφή ο πρώτος και να μπει στο Practiker σε άνοιγμα νησίδας και ΕΝΩ έχει απαγορευτική σήμανση.... (δύο πινακίδες, η μία απαγορεύει την επιτόπου και η άλλη την αριστερή στροφή)
Αφού δεν προλαβαίνω να σταματήσω, δεν μπορώ να κάνω και δεξιά γιατί θα πέσω πάνω σε ένα μηχανάκι που ερχόταν, τελικώς κοπάνησα ελαφρώς τον δεύτερο (που αξίζει να επισημάνω ότι δεν δούλευε και το ένα εκ των δύο stop του)

Βγήκαν και οι δύο από το αμάξι και η συνέχεια φυσικά ήταν να με ξεκινήσουν και οι δύο στα μπινελίκια (εκμεταλλευόμενοι πάντα και το γεγονός ότι είμαι γυναίκα)
Μόλις εγώ δεν μάσησα και είπα στον πρώτο ότι είναι ο υπαίτιος του ατυχήματος και έχει ευθύνη γιατί παράνομα σταμάτησε σε κεντρική αρτηρία χωρίς λόγο, ο τυπάκος άρχισε να μαζεύεται....
Κάλεσα την τροχαία....
Ο πρώτος τύπος είπε δεν μπορεί να περιμένει και τα μαζεύει να φύγει (ενώ είχε και ζημιά μιας που από το χτύπημα που έκανα στον δεύτερο, έπεσε πάνω του και του έσπασε ένα φανάρι)
όταν του ζήτησα τα στοιχεία του, προκλητικά μου έδειξε τις πινακίδες του και μου είπε "αυτά είναι, πάρτα" και φεύγει!!
Φυσικά..... ταπηροκρανιόθηκα Evil και αποφάσισα ότι δεν θα μείνει έτσι αυτό....

Να μη σας τα πολυλογώ....
Κυνηγώντας την κατάσταση (περισσότερο από τσατίλα για τη συμπεριφορά και των δύο που αμέσως να μου τα χώσουν ενώ ουσιαστικά έφταιγαν και οι δύο, ο ένας εντελώς παράνομος και ο άλλος χωρίς φώτα stop) η ασφαλιστική μου έδωσε μια συνυπαιτιότητα 50-50!!!

Πλήρωσα μεν, αλλά όχι όλο το ποσό της ζημιάς που έπαθα και ειλικρινά το θεωρώ "κάτι"!
Γιαυτό καλό είναι κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, όσο μικρό ή μεγάλο είναι, να καλούμε την τροχαία να πάρει καταθέσεις, να κάνει το σχεδιάγραμμα κλπ κλπ και κυρίως..... να μη μασάμε εκτός και αν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όντως κάναμε μ*λακία!

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 11:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυσάρεστη εμπειρία (όπως κάθε ατύχημα) αλλά το χειρίστικες πολύ καλά Αναστασία! Wink
Το βασικότερο πιστεύω σε περίπτωση ατυχήματος είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου πρώτα και μετά να κάνεις όλες τις απαραίτητες ενέργειες (στοιχεία εμπλεκομένων, τροχαία κτλ.).

®
Επιστροφή στην κορυφή
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 11:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε περίπτωση ατυχήματος η τροχαία απλά κάνει καταγραφή του συμβάντος. Δε βγάζει πόρισμα για το ποιος έφταιγε....
Πόρισμα βγάζει μόνο σε περίπτωση τραυματισμού οδηγού - επιβατών.
Όμως είναι απαραίτητο να ρθει για να κάνει καταγραφή του συμβάντος και να είναι πιο εύκολα τα πράγματα με τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Καλό είναι η ασφαλιστική εταιρεί να υποστηρίζει και την φιλική δήλωση γιατί αμα δε φταίμε τα πέρνουμε τα χρήματα από την ασφαλιστική μας χωρίς τρέξιμο και μετα οι ασφαλιστικες τα βρίσκουν μεταξύ τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 12:42:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν περιστατικό πρίν απο περίπου 1&1/2 μήνα....δυστηχώς συνέβη σε εμένα.
Και ενώ πήγαινα να πάρω χαρωπός-χαρωπός το του-τού μου ύστερα απο διασκέδαση , διαπιστώνω Shocked ότι η εμπρός κωλο-BMW με έχει καβαλήσει κυριολεκτικά !!!Το μοναδικό που σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ήταν φωτογραφια μέσω του κινητού μπάς και το δεχθούν για στοιχείο Crying or Very sad επόμενη κίνηση τηλ/νο του βρ@μο-μπάτσους (μπάς και έρθουν) η απάντηση ήταν ότι αφού δεν υπάρχει ατύχημα να ψάξω στις γύρω πολυκατοικίες και να βρώ ποιανού είναι η Bmw Laughing !! ενοείται ακολούθησαν τα γνωστά γα**σταυρίδια τηλ/κα αλά το αποτελεσμα ήταν το γνωστό.
Ενοείται οτί μετά απο αυτά δήλωση και φωτογραφίες έφθασαν στην Ασφαλιστική βρήκαμε τον θεωρητικά υπέυθυνο ο οποιος δεν το δέχθηκε (φυσικά)!!Λέω και εγώ δεν θα τον αφήσω έτσι να πάμε δικαστικά ΑΛΛΑ (εν το μεταξύ την διαδικασία την έχω σταματήσει πλέον)το αποτέλεσμα είναι να μου πούν ότι μπορεί να πάρει έως και 3χρόνια για να λυθεί και επίσης ότι ο άλλος μπορεί να γυρίσει την δήλωση αρνητικά δηλαδή ότι το σφήνωσα έγω το αυτ/το μου εκέι και ζητάω και τα ρέστα......... Evil Evil Evil Twisted evil

Αποτέλεσμα ζημιάς βάψιμο προφυλακτήρα αντικατάσταση στο <<μάγουλο>> βάσεις προφυλακτήρα , βάσεις φαναριών και κάτι άλλα ψιλά....σύνολο = αρκετά λεφτά απο το τίποτα!!!!

Υ.Γ:Sοrry για το τεράστιο post αλλά δεν μπορούσα να μην τα γράψω...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2005, 12:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΤΑΝ ΤΡΑΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΟΠΩς ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Π.Χ ΑΠΟ ΣΤΟΠ....
ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΙΑσ ΧΡΗΣΕΩΣ 6ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΦΩΤ.ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...

οι φωτογραφιες αποτελουν αποδεικτικο στοιχειο πλεον παντου...
πολυ απλα αναστασια αν επαιρνες φωτο τα αυτοκινητα οπως ηταν στη σειρα με το τυπα να εχει σταματησει στην αριστερη παρανομα τα πραγματα ισως ηταν ακομα καλυτερα......
επισης ο φιλικος διακανονισμος ισχυει μονο οταν συμφωνουν και οι 2 - δεν ισχυει για πανω απο 2 εμπλεκομενους-
αν ο αλλος δεν παραδεχεται ευθυνη του και κανει αρνητικη δηλωση παπαλα.......
επισης πλεον δεν χρειαζεται απαραιτητα φιλικος διακανονισμος.... παει ο αλλος κανει μια θετικη δηλωση στην εταιρεια του και εσυ μια αρνητικη-αν στη ζητησουν- στη δικη σου και πληρωνεσαι απο τη δικη σου και ολα οκ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης