PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποιό χρώμα προτιμάτε για το αυτοκίνητό σας;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Ποιό χρώμα προτιμάτε για το αυτοκίνητό σας;
Άσπρο
4%
 4%  [ 3 ]
Μαύρο
36%
 36%  [ 23 ]
Κόκκινο
11%
 11%  [ 7 ]
Κίτρινο
4%
 4%  [ 3 ]
Ασημί
28%
 28%  [ 18 ]
Μπλε
9%
 9%  [ 6 ]
Άλλο
4%
 4%  [ 3 ]
Σύνολο Ψήφων : 63

Συγγραφέας Μήνυμα
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 11:41:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για εμενα το πιο ωραιο χρωμα ειναι μαυρο με smoke lexus,φιμε και ζαντες χρωμιου! Το ΔΙΚΟ μου!αχαχαχαχαχαααα! Περα απο τα αστεια το συγκεκριμενο αμαξι δειχνει ονο σε μαυρο με την προυποθεση οτι θα ειναι παντα καθαρο! Cool

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 13:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω μαύρο ψηφίζω.....
Ήμουν ανάμεσα στο blue santorin και το μαύρο αλλά με βοήθησε ο τοπικός αντιπρόσωπος.
Όταν πήγα να το πάρω μου είπε πως ετοιμοπαράδοτο υπήρχε μόνο σε μαύρο.
Πάντως είναι μπελάς το μαύρο γιατί πρέπει να το πλένεις συνέχεια, άσε που φαίνεται και το παραμικρό σημαδάκι.
Να μην πω και για τα σημάδια από τις πέτρες σε καπώ προφυλακτήρα....

Τώρα για τη σχέση χρώματος - ατυχήματος έχει να κάνει με το πόσο ενοχλητικό είναι ένα χρώμα στο μάτι άρα και αντιλήψιμο.
Αν παρατηρήσετε θα δείτε πως το πιο ενοχλητικό χρώμα είναι το κίτρινο. Γι αυτό και το μάτι μας πέφτει σ αυτό (Γι αυτό ίσως να προτιμούμε και τις ξανθιές..... Laughing Laughing )
Αυτός είναι και ο λόγος που πολλά σπορ αυτοκίνητα διατίθενται σε κίτρινο χρώμα.Για να γόνονται άμεσα αντιληπτά από τους άλλους οδηγούς όταν κινούνται με πολύ υψηλές ταχύτητες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 15:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό ρε παιδιά το μαύρο αλλά το χαίρεσαι για λίγο. Είχα ρίξει πλυσίματα!!!! Τώρα βολεύτηκα με το ασημί και ησύχασα.
Τα χρώματα από ότι έχω διαβάσει ακολουθούν και αυτά την μόδα και τις προσταγές τις εποχής. Θυμάστε κάποτε το άσπρο τι πέραση είχε. Τώρα πόσα άσπρα κυκλοφορούν;
Θα σας βάλω και ένα απλό τεστ όσον αφορά τα χρώματα και που οφείλεται η επικινδυνότητά τους. ( Έχω διαβάσει και εγώ για το μαύρο ) Γιατί τα ταξί είναι κίτρινα;

Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 21:05:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307cc alu έγραψε:
Γιατί τα ταξί είναι κίτρινα;

Πρόσεχε τι θα πεις γιατί τα ταξί είναι κίτρινα μόνο στην Αθήνα....
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα Wink
Στη Θεσσαλονίκη είναι μπλε.... στην Πάτρα Μπορντώ.... σε άλλα επαρχιακά μέρη Ασημί....

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Bluewinter 
Μέλος
Μέλος

206 gti

Ένταξη: 01 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιαν 2005, 21:48:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
όπως είχα γράψει και στο παλαιότερο θέμα, ψηφίζω μαύρο... αλλά μόνο όταν είναι πλυμένο!! Wink

Έτσιιι!!!!!!!!! Μαθαίνεις!!! Laughing Wink Αυτο λέγαμε και σήμερα άλλωστε Wink , ωραιο μέν αλλα μόνο οταν ειναι καθαρό!!! Προσωπικά ψηφίζω ασημί για πρακτικούς λόγους το οποίο ναι μεν ειναι ωραίο αλλα το μαύρο ε.. έχει κατι αλλο!!
Επιστροφή στην κορυφή
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2005, 07:57:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
307cc alu έγραψε:
Γιατί τα ταξί είναι κίτρινα;

Πρόσεχε τι θα πεις γιατί τα ταξί είναι κίτρινα μόνο στην Αθήνα....
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα Wink
Στη Θεσσαλονίκη είναι μπλε.... στην Πάτρα Μπορντώ.... σε άλλα επαρχιακά μέρη Ασημί....

Aπλά το κίτρινο είναι το χρώμα που αντιλαμβάνεται πιο γρήγορα ο εγκέφαλος. Κι΄ αυτός είναι και ένας λόγος που στατιστικά τα κίτρινα αυτοκίνητα έχουν λιγότερα ατυχήματα. Το μαύρο είναι το χειρότερο. Αλλά σαν χρώμα (πλυμένο) λέει πολλά.

Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 17:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ κοίταζα το ασημί σε 5πορτο, αλλά κυκλοφορούσε πολύ. Μετά στο Lucifer ήταν το Citroen ZX που είχα προτίτερα. ¨Οταν είδα το recife xsi του ιδιοκτήτη στην έκθεση απέναντι από τον σταθμό metro Αγ. Δημήτριος, έπαθα πλάκα και το παρήγγειλα αμέσως!

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 17:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY το Peugot που ειδες ειναι του Καλλιανταση και εχει φιμε τσαμακι και ζαντα 18'' μομο !Οποτε πως να μην καυλωσεις!!!
Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 17:56:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια που το φέρατε ξανά πάνω το θέμα, να πω κι εγώ

Ψηφίζω μαύρο!! Τα πρώτα 5 λεπτά μετά το πλύσιμο βέβαια Razz
Αν και έχω Persepolis και μου αρέσει πάρα πολύ, το μαύρο στο 206 είναι ΙΜΟ το πιο όμορφο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
LEFT 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi TTS

Ένταξη: 22 Φεβ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 18:05:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παιδια τα αγαπημενα μου ειναι τα FERRARIST δηλαδη το μαυρο,το γαλαζιο,το κιτρινο και πανω απο ολα ολα το κοκκινο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 08:36:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....μαυρο με μπεζ διακοσμο σαλονιου....ο τελειος συνδυασμος για το 407 Exclamation Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 15:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασημι!!!

Δειχνει ολες τις καμπυλες και ειναι και χλιδατο χρωμα! Wink

Επισης μ’αρεσει και το μαυρο που ειναι πολυ ’’κακο’’ χρωμα! Wink

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 15:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασημι φυσικα για το καμπριο και persepolis για το gti!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 15:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EMENA paidia πραγματικα με ειχε εντυπωσιασει αφανταστα αυτο το περιεργο ασημομολυβι που βγαινει το rolland garros..αν δεν επαιρνα το συγκεκριμενο χρωμα λογικα θα κατεφευγα στο μπλε electric και μετα στο μαυρο

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 16:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
...ασημομολυβι που βγαινει το rolland garros...

Όντως το χρώμα αυτό (gris centre) είναι πολύ όμορφο αλλά εγώ θα το χαρακτήριζα ασημοχρυσίζον!
Ασημιμολυβί θα χαρακτήριζα το Gris Sidobre.
Όπως και να πούμε πάντως δίνει ένα αέρα πολυτέλειας στο cc σου. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 22:32:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτέλους το παρήγγειλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ασημογαλάζιο, ιριδίζον κάπως σαν το γκρι iceland προς το χρώμα του ουρανού. Δεν ξέρω το κανονικό του όνομα. Σκέφτηκα για μαύρο αλλά κάποια στιγμή θα βαρeθώ το πλύσιμο ή δε προλάβω πριν βγω...Anyway μόλις το πάρω θα περάσω και από το στέκι(με λιγη βοήθεια...μη χαθώ...)να γίνω και εγώ μέλος.

Black rules but mine will prevale!

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 22:37:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!
Τελικά το παράγγειλες "φουσκωμένο"?
Πολύ καλή επιλογή το Iceland (σωστά το έγραψες) και πολύ πιο βολικό στο καθάρισμα από το μαύρο....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 22:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοριζικο και απο εμνα μητσο..επιτελλουσ μπηκεσ και συ στην οικογενεια τηα peugeot e?αντε υπομονη τωρα λιγεσ μερεσ και μετα ποιοσ σε πιανει...

Επιστροφή στην κορυφή
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 14:32:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι σαν τους φαντάρους που σπάνε τα δοντάκια από τη χτένα μέχρι να απολυθούν. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το πήρα "φουσκωμένο" με τις hornet 15' .

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάρ 2005, 14:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fallen_angel82 έγραψε:
Είμαι σαν τους φαντάρους που σπάνε τα δοντάκια από τη χτένα μέχρι να απολυθούν. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το πήρα "φουσκωμένο" με τις hornet 15' .

....Κ α λ ο τ α ξ ι δ ο ! ! ! Cheers
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης