PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Look Vs Power!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 13:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση οτι ο Φίλιππος έχει δίκιο... Cool

me 2... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 13:36:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως εγώ και παλιότερα και άλλοι που ανοίξαμε με 2.0 δεν τα ψάχναμε...

Μία φορά που άνοιξα με 2.0 που μου έριξε οικόπεδα ήταν σε ανηφόρα!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 13:50:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ θα σας απαντήσω σε λίγο καιρό.
Εντομεταξύ με το "animal" έχετε "ανοίξει" από στάση αλλά και εν κινήση εσείς οι 2λιτροι.
Εκεί τι πάιζει?
Ρωτάω γιατί αν είστε στα ίδια ή έστω λίγο μπροστά το "animal" (με ότι έχει πάνω...) τότε με 125 τροχό το 206 1,6 ακόμα και με Κ/Π από 8ν δεν έχει καμία ελπίδα...
Από την αλλάγη 2->3 αντε γεια γεια γεια γεια γεια γεια....... Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 13:52:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
εγώ θα σας απαντήσω σε λίγο καιρό.
Εντομεταξύ με το "animal" έχετε "ανοίξει" από στάση αλλά και εν κινήση εσείς οι 2λιτροι.
Εκεί τι πάιζει?
Ρωτάω γιατί αν είστε στα ίδια ή έστω λίγο μπροστά το "animal" (με ότι έχει πάνω...) τότε με 125 τροχό το 206 1,6 ακόμα και με Κ/Π από 8ν δεν έχει καμία ελπίδα...
Από την αλλάγη 2->3 αντε γεια γεια γεια γεια γεια γεια....... Cool

Εσύ τι λές ρε Μάνθο???Να μας έρχονται ουρανοκατέβατα αυτα που λέμε???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 14:03:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω κάτι και γω η άσχετη?? Rolling eyes

Λοιπόν.....
Απ ότι βλέπω υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα....
Και οι δύο πλευρές ισχυρίζονται ότι είναι τεκμηριωμένα τα λεγόμενα τους με αποδείξεις (άνοιξαν και οι μεν και οι δε με 2ίτρο και είχε ο καθένας άλλο αποτέλεσμα...)

Και ρωτώ εγώ λοιπόν η μικρή και αδαής....
Ο οδηγός του εκάστοτε 2ίλτρου.... δεν παίζει κάποιο ρόλο στην απόδοση του οχήματος που έχει?
Τι θέλω να πω με αυτό.....
ΑΝ το ίδιο ακριβώς όχημα, το πάρουν στα χέρια τους δύο εντελώς διαφορετικοί οδηγοί, δεν θα έχει το όχημα και μια σχετικά διαφορετική απόδοση??

Αρα... αν ισχύει αυτό που σκέφτηκα (και πραγματικά σας ρωτάω και το έχω απορία), μήπως να σκεφτούμε ότι η κάθε πλευρά λέει την .... "δική της" αλήθεια?

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 14:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
Εσύ τι λές ρε Μάνθο???Να μας έρχονται ουρανοκατέβατα αυτα που λέμε???

Ότι πεις εσύ my friend!
Απλά δεν είχε τύχει να το δω/διαβάσω/ακούσω μέχρι στιγμής.
Προφανώς έχω δίκιο σε αυτό που λέω/λετε ότι από 2->3 το 2λιτρο είναι μπροστα?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 14:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σας πω κι εγώ που έχω δει το animal να ανοίγει με 2λιτρο και μάλιστα σε ανηφόρα............ Cool
Ήμουν από πίσω Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 15:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
φιλιππε επειδη μπηκα προσφατα στο δικο σου σε διαβεβαιωνω με στοιχημα την αδεια του πεζο μου οτι απο κοντρα σε σταση θα το ψαχνεις εσυ μεχρι τη τριτη....
δεν θελω να λεω πιο πολλα γιατι κανενα απο τα δυο δεν ειναι δικο μου αλλα ξερεις οτι δεν ειμαι κανενας βλακας που λεω οτι ακουω....................

υ.γ μιλαω για 1.6 με 125+τροχο και 15αρια και κορωνοπηνιο απο 8ν

Παντως δεν θυμαμαι να το ανοιξα τοσο πολυ (και με σπασμενη αναρτηση) ωστε να βγαινουν ασφαλη συμπερασματα στα 300 μετρα που πηγαμε βολτα.
Τελος Παντων ολα στην πραξη φαινονται στο κατω κατω τα αλλα ειναι λογια στον αερα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 15:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή έχουμε ξεφύγει από το θέμα τελείως ας επανέλθουμε....
Look vs Power....
Χμ Ν4X θα σε "μπριζωσω" λίγο αντίθετα αυτήν την φορα...

http://www.mastertuninggeneve.com/img/concentration/2003/4ememasterdutuning/2555.html

χιχιχιχιχιχιχ (επίτηδες το κάνω για αν σε μπερδεύω....)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 15:38:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισαι κακος....πολυ κακος!!! Evil Evil

Λεει πολυ ο κωλοπροφυλακτηρας μου ρε γμτ...γιατι γιατι γιατι???!!!

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 15:46:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι το κοβεις ρε Μανθο το θεμα και ειχε πλακα Question Question Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool

πολυ πλακα εχουμε τελικα!Οσες φορες και να μιλαμε.....

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 18:04:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-=N4X=- έγραψε:
Εισαι κακος....πολυ κακος!!! Evil Evil

Λεει πολυ ο κωλοπροφυλακτηρας μου ρε γμτ...γιατι γιατι γιατι???!!!

Πάρε το Burn Out Μαρτίου (τεύχος 28) να τον δεις και σε πορτοκαλί μαζί μο ολόκληρο το κιτ (πισο και πλαί + αεροτομή σαν του kanelj).
Παρεπιπτόντως αυτό το πορτοκαλι 206ακιέίναι 1,4 8v......(τι να πες...) κι ΄χει κάτι 16αρες ΜΟΥΡΛΙΑ!

Αυτό το body kit το έχω δει επίσης σε ένα ασημί 206 (πάλι ολόκληρο το κιτ) και ηταν πολύ καλό.

Αλλά αυτά για μετά.
Πρώτα το μοτέρ. Twisted evil Twisted evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 19:52:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kalησπεριζω τουσ παντεσ..λοιπον σημερα καθωσ εφευγα απτην δουλεια συναντησα ενα cc τουμπανο..ποιο ασχημο πραγμα στην ζωη μου δεν εχω δει..του ειχε βαλει και μια αθλια αεροτομη...κουκουρουκου αλλα περι ορεξεωσ...το εβλεπα και σκεφτομουνα...''τι το εχει κανει σαν μαιμου αφου μεσα απτο καπο δεν λεει τιποτα΄'''τλσπντν καλο απογευμα

Επιστροφή στην κορυφή
BlackPIT_R 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 Rallye

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 14:43:46    Θέμα δημοσίευσης: _\ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Επειδή έχουμε ξεφύγει από το θέμα τελείως ας επανέλθουμε....
Look vs Power....
Χμ Ν4X θα σε "μπριζωσω" λίγο αντίθετα αυτήν την φορα...

http://www.mastertuninggeneve.com/img/concentration/2003/4ememasterdutuning/2555.html

χιχιχιχιχιχιχ (επίτηδες το κάνω για αν σε μπερδεύω....)

φανταστικη ζαντα παιδια!Θα βαλω και εγω μια τετοια στο δικο μου να με κοιτανε ολοι και να μην μου κουνιεται κανεις.
Αλεξη κανε το ετσι το αμαξι.Τον προφυλακτηρα τον εχεις βαλε και μια 18αρα νικελιωμενη πανω να γινει μουν@αρος το 206.Βεβαια δεν θα πηγαινει και θα σε παιρνανε απο πανω ποιο αδυνατα αυτοκινητα αλλα δεν εχει σημασια γιατι εσυ θα εχεις ποιο ωραια ζαντα και ποιο ωραιο προφυλακτηρα και θα ξεχωριζει το 206 σου.
Απο οτι βλεπω memsound απο την υπογραφη σου,σου αρεσουν πολυ αυτοκινητα στυλ fast and the furius.....μονο που ξερεις κατι,εκεινα εχουν και αλογα!και με τα χιλια δυο πραγματα που εχουν συνεχιζουν να πηγαινουν γρηγορα.Ενταξει θα μου πεις να το κανει πρωτα γρηγορο και υστερα μουρατο αλλα δεν υπαρχει μεγαλο κεφαλαιο απο οτι καταλαβαινεις.και να σου κανω και μια ερωτηση.Τι σου προκαλει περισσοτερο δεος.Ενα 206 μαμα εξωτερικα που το βλεπεις να σε περναει απο πανω και να σε κανει να νοιωθεις πολυ λιγος,η ενα 206 με το γα**το το bodykit που πηγαινει τα ιδια με σενα?Εμενα παντως το πρωτο.(Μην μου πεις ενα γρηγορο με bodykit αφου απο οτι βλεπεις η το ενα η το αλλο μπορει να κανει.)Και το πρωτο 206 που μου αρεσε πολυ και αρχισα να το χαζευω ηταν του frape ole που το ειδα να γυρναει ποιο γρηγορα απο αρκετα ραλακια στις Σερρες και εγραψε ενα χρονο 1.42 κατι.Την πεμπτη που πηγα Σερρες εγω γυρισα σε 1.43.56 για πρωτη φορα στην πιστα με ενα θεωρητικα ποιο γρηγορο αυτοκινητο τουλαχιστον στην ευθεια αφου ειχα 185 κοντερ με ελαφρωμα σκουπα εξατμιση χωρις αναρτηση.
Αλεξη ειναι πολυ απλα τα πραγματα.Λεφτα δεν υπαρχουν με το τσουβαλι για να το φτιαξεις το ρημαδι.η θα τα δωσεις ολα για να το φτιαξεις γρηγορο,η θα το βαλεις αλλη μια αεροτομη,ζαντα τουλαχιστον 17αρα και προφυλακτηρες και θα εχεις το ποιο υποκειμενικα ομορφο 206.
shiba. έγραψε:
kalησπεριζω τουσ παντεσ..λοιπον σημερα καθωσ εφευγα απτην δουλεια συναντησα ενα cc τουμπανο..ποιο ασχημο πραγμα στην ζωη μου δεν εχω δει..του ειχε βαλει και μια αθλια αεροτομη...κουκουρουκου αλλα περι ορεξεωσ...το εβλεπα και σκεφτομουνα...''τι το εχει κανει σαν μαιμου αφου μεσα απτο καπο δεν λεει τιποτα΄'''τλσπντν καλο απογευμα

αλλοι γουσταρουν μοστρα(και πολλες φορες το παρακανουν με αποτελεσμα τα λεγομενα του shiba) και αλλοι την ουσια.Ενας συνηδειτοποιημενος εραστης της αυτοκινησης ομως θα επιλεξει την ουσια.Ν$Χ αν εισαι τετοιος ξερεις ποιο δρομο θα ακολουθησεις.
Εγω την αποψη μου την ειπα και δεν προκειται να ξαναεπεμβω.Τωρα αν ερχομαι σε συγκρουση με αλλα μελη του club παιδια δεν εχω καμια κακη προθεση απλα μου αρεσει να υποστηριζω αυτο που κατα την γνωμη μου ειναι σωστο.

Black rallye 7/'03
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 15:06:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BlackPit να σου πω την αλήθεια το Fast & Furius πολύ μου άρεσε σαν ταινία αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα το αυτοκίνητο μου τόσο πολύ τούμπανο.

Προσωπικά ονειρευόμουν χρόνια τωρα ένα λευκο 106 με μαμά λευκές 14αρες.... Twisted evil Twisted evil
Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός....
Έλα όμως που η Peugeot όσο εγώ υπηρετούσα την μαμα πατρίδα αποφάσισε να το σταματήσει, οπότε και κατέληξα στο 206 μιας και ο father δεν τσόνταρε "μία" για used αυτοκίνητο... Sad

Το να βάλεις ένα προφυλακτήρα (ή μάλλον 2) μαζί με πλαινά και μία αεροτομή δεν είναι υπερβολή.
Τα συλλεκτικά (πλέον) 206 GT είχαν τέτοιους και δεν νομίζω να μπορεί κανείς να τα χαρακτηρίσει "Fast & Furius Cars" (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και ότι πιο διακριτικό...).
Υπερβολή για μένα είναι τα υπερφουσκωμένα αυτοκίνητα με τεράστιες ζάντες και τίγκα στα πολύχρωμα γραφικά με μια αεροτομή σαν ταψί πίσω...

Ένα ολόκληρο body kit βαμμένο κοστίζει γύρω στα 2000ευρώ από τα οποία ο N4X έχει ήδη τον εμπρός.

Δεν θεωρώ ότι είναι τόσα πολλά τα χρήματα για να τα δώσει κανείς αν θέλει να έχει ένα ξεχωριστής εμφάνισης αυτοκίνητο.

ΑΛΛΑ πρώτα πρέπει να ΠΗΓΑΙΝΕΙ!!!

Εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα είχα βάλει ούτε τον εμπρός προφυλακτήρα που έβαλε ο Ν4Χ χωρίς να φτιάξω πρώτα έστω και λίγο το μοτέρ (βέβαια υπάρχει και το θέμα της εγγύησης εδώ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Αφού ο Αλέξης έχει αποδεδειγμένα "γκαζοφιλ/κανιβαλοφιλ" ανυσηχίες πρώτα πρέπει να το κάνει να "πηγαίνει" και μέτα να φαίνεται.

Όσο για τις ζάντες εγώ δεν θα έβαζα 17αρες με την καμία σε 1,6 16ν ακόμα και φτιαγμένο γιατί τότε τσάμπα το φτιάξιμο αλλά και παααααααάρα πολλά τα λεφτά για κάτι αναλώσιμο (βλ τιμή για 205/40/17 σε PZERO και F1 και θα καταλάβεις...)

Και οι 16αρες μια χαρά θα φαίνονται σε σχέση με τις 15αρες (και θα έχει πολύ καλύτερο κράτημα σε συνδυασμό με ένα καλό 195/45-16 ή 205/45-16 λάστιχο)

Αυτά και καλά κάνεις και λες την γνώμη σου.
Γι αυτό υπάρχει το Forum άλλωστε! Wink Wink Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης