Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 20:14:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | Αντε ρε παιδια σοβαρευτητε και διαβαστε και τιποτε πιο εγκυρο!Ακου το 307 1.6 16V πιο αργο απο το 206 cc 1.6 16v!Φιλοι cc ολοι πρεπει να παραδεχτητε οτι οταν τσιπησατε το τουτου σας δεν το διαλεξατε για την σβελταδα του στο γκαζι αλλα......για να γκομενιζεται καλυτερα!Λοιπον δεν μπορει ενα αυτοκινητο και δη γαλλικο να τα εχει ολα!Το cc ειναι cc και το 3θυρο ,3θυρο!Λοιπον παρτε τα στατιστικα σας και μαθενεται
307 1.6 16V 0-100 σε 10,6'
206 cc 1.6 16V 0-100 σε 11,2' |
ενω το τριθυρο 307 το παιρνει καποιος που θελει γκαζια ε ?
οκ καλη φαση . κι εγω που ειχα την υποψια οτι το παιρνουν κατα κυριο ποσοστο οικογενειαρχες .
Το χεσατε το τοπικ .
Το θεμα δεν ηταν να τα συγκρινουμε αλλα να βρουμε το λογο για τον οποιο ισχυουν οι διαφορες . και στο κατω κατω το 307 ειναι πιο βαρυ . Περιμενω 
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LEFT Νέος χρήστης

Audi TTS
Ένταξη: 22 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 95 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 22:56:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε Shiba συμφωνω απολυτα μαζι σου γιατι το εθεσες πολυ σωστα και ωραια!Οπως σωστα διευκρινησες θα μπορουσες και εσυ και εγω με λιγα παραπανω χρηματα να παρουμε ενα κλασικο κοντραμαξο!Λοιπον για να ξεκαθαρισω την θεση μου θελω να εξηγησω οτι το cc το πηρα κυριως για καθημερινη χρηση και για να κανω την πλακα μου οσο αναφορα το(απο ολους εδω μεσα ποθητο) tuning (κυριως Design) αλλωστε γι'αυτο γουσταρω και αυτο το Forum.Αν θελω γκαζια εχω και αλλο πολυ πιο γρηγορο.Ο λογος που το επελεξα ειναι απλα οτι μου αρεσε σε design και ....μου εκανε κλικ .Τελος παντων ο καθενας μπορει να ξυπνησει αυριο το πρωι και κα***σει να φτιαξει το αμαξι του,δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα να λεμε ρε παιδια σωστα πραγματα!Δεν ξερω τι πως γιατι αλλα το 307 3θυρο για οικογενιαρχες που λεει ο φιλος Γιαννης ειναι πιο γρηγορο απο το 206 cc!Τωρα η εξηγηση μπορει να δοθει απο την ρυθμιση των σχεσεων η και απο το κεντρο βαρους του αυτοκινητου!!!Σκεφτητε και ερευνηστε λιγο αυτα τα δυο και ειμαι σιγουρος οτι θα βρειτε ακρη!Οσο για τον φιλαρακο μας τον Κιμων απλως θα του επισημανουμε οτι δεν αναφερομαστε στο 307 cc,και τον περιμενουμε να ερθει στην συζητηση!Χαιρετω παιδες!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 23:06:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
so what ? το μονο οικογενειακο αυτοκινητο ειναι που ειναι πιο γρηγορο .απο το 206 cc ? εχω μια λιστα να σου αραδιασω ! τελοσπαντων αν ειναι οντωςοι σχεσεις παω καρφωτος για κορωνοπηνιο ! 
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LEFT Νέος χρήστης

Audi TTS
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 23:16:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τωρα μιλας σωστα ρε συ γιαννη!Φωναξε το ρε φιλε: εχω cc και γουσταρω!Αυτο ειναι και στα α**ιδια σου ποιος ειναι πιο γρηγορος ,εσυ γουσταρεις να τα φτιαξεις! Αντε φιλε αν μαθω και εγω κατι θα σου πω οκ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 23:26:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χαχα λες να κομπλεξαριζομαι που εχω 206cc ?
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LEFT Νέος χρήστης

Audi TTS
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 23:29:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαχα λες να κομπλεξαρομαι κι εγω που εχω cc??Οχι βεβαια και ειδικα το τωρα την ανοιξη που θα τα ξαναανοιξουμε.....!εεεεε???Συμφωνεις? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 23:32:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι η εποχη μας ! αλλα αν δω κι εσενα ανοιχτο τοτε θα κομπλεξαριστω σιγουρα !
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LEFT Νέος χρήστης

Audi TTS
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 23:35:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ασε ρε συ μια χαρα ειναι το αμαξι σου! Κοιτα να το χαρεις οπως το χαιρομαι και εγω γιατι τελικα ειναι απολαυση το Coupe Cabriolet!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 00:02:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
giannis_cc έγραψε: | ......307 1.6 16V 0-100 σε 10,6'
206 cc 1.6 16V 0-100 σε 11,2'
....
ενω το τριθυρο 307 το παιρνει καποιος που θελει γκαζια ε ?
οκ καλη φαση . κι εγω που ειχα την υποψια οτι το παιρνουν κατα κυριο ποσοστο οικογενειαρχες .
Το χεσατε το τοπικ .
Το θεμα δεν ηταν να τα συγκρινουμε αλλα να βρουμε το λογο για τον οποιο ισχυουν οι διαφορες . και στο κατω κατω το 307 ειναι πιο βαρυ . Περιμενω  |
Tο τρίθυρο 307 το παίρνουν άτομα που :
1.θέλουν χώρους και αρκετή άνεση σε συνδυασμό με πάνω του μέσου όρου επιδόσεις και κράτημα
2.Ατομα με βλέψεις προς οικογένεια
3.Ατομα που έχουν οικογένεια στην αρχή 1-2 παιδιά και οι δύο λιγότερες πόρτες γλυτώνουν απο πολλούς μπελάδες .Αυτό πίστεψέ με είναι πραγματικότητα .
γιατί είναι πιο γρήγορο ?
απλά είναι πιο μαζεμένες οι σχέσεις ιδαίτερα οι 2 πρώτες και με σαφώς καλύτερο επιλογέα (εδώ έχουν σιχτιρίσει πολλοί 1600 206 είτε ανοικτοί είτε κλειστοί )
Το κορωνοπηνίο είναι μια αρκετά καλή επιλογή ,χωρίς παρενέργειες και με αποτελέσματα σίγουρα και επαναλήψιμα και όχι αμφίροπα όπως κάποιες μαιμουδιές σε κινητήρα απο φιδολόγους -εγώ απλά μάζεψα τα φράγκα πότε θα το πάρω και θα το βάλω είναι το θέμα..Υπάρχουν άλλωστε και πολύ καλές επιλογές όπως αναφέρονται εδω μέσα και πραγματικά έχουν περάσει πολύ ψάξιμο αλλά άλλο ανοικτό άλλο κλειστό .
Καλός ο πορωτικός ήχος αλλά αν λείπει η οροφή και θέλεις να ηρεμήσεις απολαυσεις την βόλτα τότε...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DrJekyll (Αλέκος) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 789 Τόπος: Serres
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 09:26:45 Θέμα δημοσίευσης: ... |
|
|
Λοιπόν Φίλε Κίμων....ΜΟυ φαίνεται ότι, δεν τα διάβασες καλά τα παραπάνω...
1. Δεν έχω cc (άλλο τώρα αν θα ήθελα να έχω - άλλο θέμα... )
Έχω το 307 1.6 σε 3d...
2. Το 1.6 της Peugeot βγάζει ¨μαμά¨ 115 άλογα...και όπως άναλύω πιο επάνω (στα κιλά) είμαστε πολύ κοντά με το MX5 (όταν αυτό έχει 2 επιβάτες και εγω είμαι μόνος μου...)
3. Όταν το έστησα μαζί του φορούσα 15άρες...την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα 17άρες...Και ναι είμαι σίγουρος ότι τώρα με τις 17άρες δεν θα τον έχω αλλά θα τον περνάω από πάνω στις στροφές....
Λευτέρη!!!!
΄Θα το ψάξω πολύ για τον 2.0 με τα 180....Είναι η πλέον αξιόπιστη λύση...Και με ΜΕΓΑΑΑΑΛΕΣ προοπτικές!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Demis (Demis) Μέλος

206cc
Ένταξη: 14 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 116 Τόπος: Peiraias
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 10:07:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Left δηλαδη τι θες να μας πεις τωρα,οτι παιρνεις το 206cc και παιρνεις και το mx-5.....δε σε πιστευω ρε φιλε....
Dεν ξερω με ανοιχτο 307 δεν το εχω παει ποτε αλλα με κλειστο δε το κοβω να με παιρνει...unfortunately....
Run bAbe Run...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ) Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc
Ένταξη: 05 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 10:38:21 Θέμα δημοσίευσης: καμπριο |
|
|
παιδια μην ξεχνατε οτι ολα τα καμπριο εχουν διαφερετικα δεσιματα απο τα απλα αυτοκινητα οποτε καταλαβενετε οτι εχουμε και αυξημενο βαρος, εγω δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα για πιο κοντες σχεσεισ
ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LEFT Νέος χρήστης

Audi TTS
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 11:18:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΜΗΤΣΟ!!!
Μιλαμε για πολυ μεγαλες προοπτικες!Μιλαμε δηλαδη για μελλοντικα 300 αλογατα και πανω!
DEMI!!!!
Ρε φιλε τι να σου πω τωρα!Ξερεις κατι που μου την δινει ειναι να το παιζει καποιος ΞΕΡΟΛΑΣ!Εγω προσωπικα δεν ειπα οτι εχω ανοιξει με κανενα mx5 ο Μιτσαρας το ανοιξε το θεμα!Το ξανατονιζω μιλαμε παντα για το 307 3doors 1.6 16V.
Τα ειμαμε χθες και με τον Gianni cc kai αφου του το εξηγησα του ανθρωπου ,και το σκεφτηκε και μονος του καταληξαμε οτι ειναι γεγονος
αυτο που λεμε εδω μεσα!
Καλημερα παιδες!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 11:51:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε LEFT τι μου εξηγησες ? εγω το πηρα απ την αρχη σαν δεδομενο οτι το 307 ειναι πιο γρηγορο ! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !
no offense ετσι ? 
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LEFT Νέος χρήστης

Audi TTS
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 12:04:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδη με εχετε μπερδεψει,δεν θελω διενεξεις και δεν θα κατσω να πεισω κανεναν για τα δεδομενα και αυτονοητα αποχωρω απο το τοπικ αυτο!
Χαιρετω!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kimon (Κίμων) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 Color Line
Ένταξη: 21 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 18:47:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: ... |
|
|
307Lucifer έγραψε: | Λοιπόν Φίλε Κίμων....ΜΟυ φαίνεται ότι, δεν τα διάβασες καλά τα παραπάνω...
1. Δεν έχω cc (άλλο τώρα αν θα ήθελα να έχω - άλλο θέμα... )
Έχω το 307 1.6 σε 3d...
2. Το 1.6 της Peugeot βγάζει ¨μαμά¨ 115 άλογα...και όπως άναλύω πιο επάνω (στα κιλά) είμαστε πολύ κοντά με το MX5 (όταν αυτό έχει 2 επιβάτες και εγω είμαι μόνος μου...)
3. Όταν το έστησα μαζί του φορούσα 15άρες...την προηγούμενη εβδομάδα έβαλα 17άρες...Και ναι είμαι σίγουρος ότι τώρα με τις 17άρες δεν θα τον έχω αλλά θα τον περνάω από πάνω στις στροφές....
Λευτέρη!!!!
΄Θα το ψάξω πολύ για τον 2.0 με τα 180....Είναι η πλέον αξιόπιστη λύση...Και με ΜΕΓΑΑΑΑΛΕΣ προοπτικές!!!! |
Αγαπητέ φίλε είσαι πολυυυυυυύ αισιόδοξος για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σου και μάλλον δεν ξέρεις καθόλου το μουχου όταν λες ότι θα το περνάς απο πάνω στις στροφές. Το mazda είναι απίστευτο σε τέτοιες διαδρομές και παρότι ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει peugeot, σου λέω ότι δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης, είναι άλλη κατηγορία...
Mazda MX 5 MK 2.5 Brilliant Black
Peugeot 206 1.1 Color Line |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 16:36:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξερω τι λετε για τις επιδοσεις του 206 παντως χτες το βραδυ κερασα μια κουπα τσαγακι ενα φιλο μου με μια 147 1.6 120 γιατι ειχε βραχνιασει με τις μα.....κιες που ελεγε για τις επιδοσεις της μπεμπας μου!Η αληθεια ειναι βεβαια πως μετα το τριτο ανοιγμα αρχιζε να μυριζει το δισκοπλατο μου αλλα δεν το κανουμε θεμα!Παντως οι επιδοσεις ενος αυτοκινητου εξαρτωνται απο πολλους παραγοντες οπως καιρικες συνθηκες πιεση και κατασταση ελαστικων και αυτοκινητου κατασταση οδοστρωματος και φυσικα ικανοτητες οδηγου!Κατα τη γνωμη μου οι επιδοσεις που καταγραφονται στις πισω σελιδες πριοδικων εισικου τυπου δεν ειναι απολυτα αντιπροσωπευτικες.Προσωπικα εμπιστευομαι τις επιδοσεις που καταγραφτηκαν σε τεστς.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 17:10:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
FIΛΕ ΛΕΥΤΕΡΗ Η 147 ΤΙ ΜΕ ΤΑ 120 ΑΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΕ 0-100 ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ..ΑΡΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΛΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΄΄ΑΓΡΙΕΨΕΙ΄΄ΤΟ CC ΣΟΥ..ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
overgr (Σταύρος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)
Ένταξη: 21 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 248 Τόπος: Παπάγου, Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 20:26:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από προσωπική εμπειρία σας διαβεβαιώ ότι η 147 είναι σημαντικά πιο γρήγορη!
Every man carries a circle of Hell around his head like a Helo.
Every man!
Every man has to go through Hell to reach his Paradise!
Max Cady - Cape Fear |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2005, 06:21:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tο 206 μου εχει σκουπα εξατμιση.Παντως το ιδιο show επαναληφθηκε πριν απο λιγη ωρα με τα γνωστα αποτελεσματα!Πιστευει οτι μια μπουκωμενη φιλτροχοανη και ενα σαπιο τελικο κανουν τη διαφορα!Παντως ολα ειναι θεμα εκκινησης.Με μια καλη εκκινηση εστω και για λιγα δευτερολεπτα μπορεις να "λαχταρισεις" πολυ ακριβοτερους συνδυασμους!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|