Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Φεβ 2005, 19:06:50 Θέμα δημοσίευσης: Tι έχετε ακούσει για την Oscar-Peugeot? |
|
|
Επειδη εχουν φτασει στα αυτια μου διαφορα για την ποιοτητα των service της αντιπροσωπειας oscar θα ηθελα να μαθω αν ξερετε κατι απο προσωπικες σας εμπειριες η' αν εχετε να προτεινετε και κατι καλυτερο συμφωνα παντα με τις εκτιμησεις σας και απο αυτα που εχετε βιωσει απο τα αυτοκινητα σας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2005, 21:26:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν εχετε ακουσει τιποτα??????
....το πρωτο θεμα που δεν παιρνω αμμεσες απαντησεις!!!!!!!!!
(πλακα κανω.......μην παρεξηγηθει και κανεις....!!!!!!) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2005, 00:34:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πήγαινα εκεί για service μέχρι τα 40.000χλμ. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι... Ότι τους έλεγα το έφτιαχναν... Μου είχαν περάσει και κάποια πράγματα εντός εγγύησης αφού είχε τελειώσει. Οι τιμές ήταν κάπως υψηλές, εξουσιοδοτημένο γαρ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
underage (Σοφία) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)
Ένταξη: 09 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 319 Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2005, 19:58:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είχε πάει η κουμπάρα μου εκεί το 206 της και έμεινε πολύ πιο ευχαριστημένη σε σχέση με την Peugeot στην Ελευσίνα (όπου δεν είχε μείνει καθόλου δηλαδή)
Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2005, 20:02:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
underage έγραψε: | Είχε πάει η κουμπάρα μου εκεί το 206 της και έμεινε πολύ πιο ευχαριστημένη σε σχέση με την Peugeot στην Ελευσίνα (όπου δεν είχε μείνει καθόλου δηλαδή) |
Μεχρις στιγμης εχετε γραψει 2 θετικες γνωμες αρα θεωρω οτι ειναι και αξιοπιστες οπως ολα οσα γραφουμε κατα καιρους στο forum...παντως αν ξερουν κι αλλα παιδια θα ηθελα (και πιστευω πως ολοι θα θελαμε)να δουμε τις εμπειριες τους... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 11:31:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eμενα πηγαινε το rallye του εκει ο ξαδερφος μου, οταν το ειχε νορμαλ.
Δεν ειχε αλλαξει συνεργειο και απο οτι μου ελεγε, ηταν ευχαριστημενος αν και λιγο ακριβο.
Υστερα αρχισε τις μαϊμουδιες(ο ξαδερφος μου) και αλλαξε συνεργειο, πηγαινει στο sport garage.
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
Ένταξη: 16 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 94
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Απρ 2005, 00:15:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγω ολα τα σερβις μεχρι τωρα εκει τα εχω κανει και εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος.Ειναι εξυπηρετικοι και το αλλο καλο ειναι οτι σε αφηνουν να μπαινεις στο συνεργειο και βλεπεις τι κανουν στο αμαξι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Απρ 2005, 00:26:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στην Oscar πάω το δικό μου για service & ο αδερφός μου το ίδιο, & είμαστε ευχαριστημένοι...Ο πρώην οικονομικός τους διευθυντής ο οποίος δουλεύει τώρα στον Παζαρόπουλο λεέι ότι έχουν την καλύτερη φανοποιεία
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
deppy (Δέσποινα) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6 (16V) XS (2003)
Ένταξη: 30 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 41
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2005, 12:03:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αγόρασα το αυτοκινητο μου από την Oscar και επειδή υπήρχαν μερικές μικροατέλειες στο χρώμα(το χερούλι της πόρτας του πορτμπαγκαζ είχε ενα μικρό χτυπηματακι και ελειπε το χρωμα, ενω στο προστατευτικό μασπιέ κάτω από την πόρτα του συνοδηγού ηταν εμφανή πολλά μικρά σημάδια από (πιθανά!?) χτυπηματα από πετραδάκια) αποφάσισα να το πάω στο συνεργείο τους για να μου τις διορθώσουν. Τα σημάδια αυτα εντοπίστηκαν την ημερα της αγοράς και ο πωλητής ήταν πλήρως ενήμερος, αφού μου εδωσε και σχετικό χαρτί το οποίο επιβεβαίωνε το πρόβλημα και το οποίο εγω χρησιμοποιησα ως αποδεικτικο στο συνεργείο για να δείξω οτι οντως αυτές οι μικροατέλειες δεν είχαν προκληθεί από εμένα. Δυστυχώς όμως, όχι μόνο δεν πέτυχαν το ακριβές χρώμα(η βαφή που χρησιμοποίησαν ηταν 1-2 τόνους πιο σκούρη), αλλά και η δουλεία που έκαναν ήταν η χείριστη δυνατή. Περιττό να πώ ότι μετά από αυτό δεν ξαναπήγα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CHRYSAF.206GTI (ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΑ) Μέλος

206gti 16v 1600k.
Ένταξη: 14 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 124 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούν 2005, 14:21:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπόν παιδιά το αμάξι το πήγα στην oscar την περασμένη βδομάδα... ηταν στην εγγύηση και ειχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα που κατα καιρούς είχα αναφέρει στο forum.... πρέπει να σας πω οτι εμεινα παρα πολύ ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση.... μίλησα με τον κ.γιάννη ο οποίος πρέπει να ήταν και ο υπεύθυνος του συνεργείου... του ανέφερα ολα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και τα διόρθωσαν όλα.... επίσης εχει παραγγείλει καινούρια κλειδαριά για την πόρτα συνοδηγού και καινούρια ταπετσαρία για την ίδια πόρτα...δεν πλήρωσα τίποτα και ειλικρινά αυτός ο κύριος ειναι ο μοναδικός άνθρωπος μέσα στην peugeot που κάθεται να συζητήσει μαζί σου και ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!! 
είναι ο κόσμος δύσκολη γραφή
ολο σβήνεται..
και αν δεν διαβαστεί με την αφή
τίποτα δεν γίνεται.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2005, 14:26:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | λοιπόν παιδιά το αμάξι το πήγα στην oscar την περασμένη βδομάδα... ηταν στην εγγύηση και ειχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα που κατα καιρούς είχα αναφέρει στο forum.... πρέπει να σας πω οτι εμεινα παρα πολύ ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση.... μίλησα με τον κ.γιάννη ο οποίος πρέπει να ήταν και ο υπεύθυνος του συνεργείου... του ανέφερα ολα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και τα διόρθωσαν όλα.... επίσης εχει παραγγείλει καινούρια κλειδαριά για την πόρτα συνοδηγού και καινούρια ταπετσαρία για την ίδια πόρτα...δεν πλήρωσα τίποτα και ειλικρινά αυτός ο κύριος ειναι ο μοναδικός άνθρωπος μέσα στην peugeot που κάθεται να συζητήσει μαζί σου και ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!  |
Tελικα το τιμονι σου τι ειχε?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CHRYSAF.206GTI (ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΑ) Μέλος

206gti 16v 1600k.
Ένταξη: 14 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 124 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2005, 00:15:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | CHRYSAF.206GTI έγραψε: | λοιπόν παιδιά το αμάξι το πήγα στην oscar την περασμένη βδομάδα... ηταν στην εγγύηση και ειχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα που κατα καιρούς είχα αναφέρει στο forum.... πρέπει να σας πω οτι εμεινα παρα πολύ ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση.... μίλησα με τον κ.γιάννη ο οποίος πρέπει να ήταν και ο υπεύθυνος του συνεργείου... του ανέφερα ολα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και τα διόρθωσαν όλα.... επίσης εχει παραγγείλει καινούρια κλειδαριά για την πόρτα συνοδηγού και καινούρια ταπετσαρία για την ίδια πόρτα...δεν πλήρωσα τίποτα και ειλικρινά αυτός ο κύριος ειναι ο μοναδικός άνθρωπος μέσα στην peugeot που κάθεται να συζητήσει μαζί σου και ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!!!  |
Tελικα το τιμονι σου τι ειχε? |
τίποτα ... μου είπε οτι ειναι φυσιολογικό.... τωρα αν είπε ψέμματα τι να σου πω στέλιο??? θα δείξει!!!!
είναι ο κόσμος δύσκολη γραφή
ολο σβήνεται..
και αν δεν διαβαστεί με την αφή
τίποτα δεν γίνεται.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|